Nego šta su nego nekakve? Nisu sigurno nikakve. Brukaš se drug.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
12345678922
- Kontakt:
Ma kome ćeš ti kakav kompleks nabit, samo glupe postove pišeš. Koševa nisi u životu 2 puta vidio, a kamo li sjeveracurvanord je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:06Hahahahaha kakav sam ti kompleks nabioKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:53E zamisli dodje na forum svaki drui post vezan za belaje i nekog proziva internet huliganom![]()
![]()
Vjerovatno se ni ne sjećaš tog magazina, kultni ratni magazin koji si pokušao pošprdati, pa se onda neuko pokušao izvaditi. Ti i ovaj tvoj ahbab morate malo stati na ručnu, svaki post koji napišete na ovom forumu dovodi do izumiranja moždanih ćelija onoga ko čita.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Smaraš me i ovdje i u privatnim porukama12345678922 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:12Ma kome ćeš ti kakav kompleks nabit, samo glupe postove pišeš. Koševa nisi u životu 2 puta vidio, a kamo li sjeveracurvanord je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:06Hahahahaha kakav sam ti kompleks nabioKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:53
E zamisli dodje na forum svaki drui post vezan za belaje i nekog proziva internet huliganom![]()
![]()
![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Pozdrav
bvsic je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:49Bilo je lijepo kad ste otisli, milina citat forum. Plavi kolega @svr je jedini normalan od vas (mozda jos pokoji) volim njegove postove citati.
A ti nisi svjestan kako je lijepo bez tebe i vecina ce se sloziti sa tim. Ali lider se vratio pa sad si regrutovo i let3 u IQ40 grupicu
Ovo određivanje ili mjerenje necijeg IQa na forumu mi je uvijek bilo urnebesno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sad si vec tregerovancurvanord je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:06Hahahahaha kakav sam ti kompleks nabioKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:53E zamisli dodje na forum svaki drui post vezan za belaje i nekog proziva internet huliganom![]()
![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
A sta je to posebno dijasporac u tim novinama, sedmicne novine koje su pisala ono sto vec znas iz dnevnih novina, imal ijedna tema da ne seres i da sve znas valjda te nostalgija vuce sta liVirtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:18Vjerovatno se ni ne sjećaš tog magazina, kultni ratni magazin koji si pokušao pošprdati, pa se onda neuko pokušao izvaditi. Ti i ovaj tvoj ahbab morate malo stati na ručnu, svaki post koji napišete na ovom forumu dovodi do izumiranja moždanih ćelija onoga ko čita.
Ili si neki ljubitelj zeljkana i Senada Pecanina.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 14 okt 2024, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Objasni onom mučeniku da pisanje direktnih poruka meni izaziva tešku traumu koja vremenom prerasta u bolestan kompleks, neka nauči iz tvojih grešakaKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:52Sad si vec tregerovancurvanord je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:06Hahahahaha kakav sam ti kompleks nabioKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:53
E zamisli dodje na forum svaki drui post vezan za belaje i nekog proziva internet huliganom![]()
![]()
Znači on koristi termin dijasporac da bi nekoga uvrijedio.
Gdje ovo raste.
Gdje ovo raste.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- prijeratni mangup
- Kontakt:
Na AP raja se nikada nije tukla na relaciji HZ vs TM.Znalo se i zna se desiti sukob izmedju faza, koji se brzo rijesi, ali navijacki NIKAD!Majku vam j.e.b.e.m i jednim i drugim seljacko-dosljacku ,j.e.b.o vam Beograd majke svima od reda !!!!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Prestani da kmecis i stavi ovo ko avatarcurvanord je napisao/la: ↑14 okt 2024, 20:05Objasni onom mučeniku da pisanje direktnih poruka meni izaziva tešku traumu koja vremenom prerasta u bolestan kompleks, neka nauči iz tvojih grešaka

Hahahahahahahaha kakav pacijent, mislim razumijem ljutnju s obzirom da sam te napravio dvorskom ludom foruma, ali mislim da je vrijeme da potražiš pomoć ahahahhahahahaKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 20:33Prestani da kmecis i stavi ovo ko avatar
![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne placi nego pisi sta se desavalo sinoc 
.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 14 nov 2024, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kad forumski portparol navijacke grupe nekog naziva tastatura huliganom 
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sta ima carsiji hahahahahahahah
hahahahahahahah školski Primjer kakO trauma prerasta u kompleks, a Za pisanje o Dešavanjima znaš pRoceduru, piši privAtnu poruku naVikao si
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Smiri tu tastaturu, sta se treses 
Hahahahahahahahahahahahahah hoće li mu neko objasniti ili moram i to ja ??
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Hajdeee, Helemnejse, laszlo, pomocniDJUBRE i 25 gostiju.