Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čovjek je upravo kultni magazin BH DANI nazvao nekakvim novinama.

"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Eto jesi neki ti sad, nije ti dovoljan dokaz novine koje vise ne postoje. Sta hoces vise shizopitaruPendulum je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:45![]()
![]()
Nekakve novine su mu konkretni dokazi?
Šta mu je Sarajevo uradilo, nikad sebi doći neće.
Edit: Evo računovođe sa IQ190![]()
Bgm jucer ili prekjucer su bile druge novine, dogovorite se sami sa sobom pa onda krenite napadati
- KONTRASVIH
- Kontakt:
E zamisli dodje na forum svaki drui post vezan za belaje i nekog proziva internet huliganom
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ovo nisu istine.
Anekse vrati se sve ti je oprošteno.
Anekse vrati se sve ti je oprošteno.
Hahahahaha kakav sam ti kompleks nabioKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:53E zamisli dodje na forum svaki drui post vezan za belaje i nekog proziva internet huliganom![]()
![]()
Evo sad ce to biranje tih predstavnika saveza ti gluposti ne razumijem se ja nesto puno u fudbalsku politiku u bih i kako se biraju predstavnici i takve te gluposti ali hajde nema veze sto se stima borcu svakome se stimalo da se ne lazemo . Rijetke su bile ekipe koje mozemo reci da su izdominirale ligu a da su sudije bile protiv njih , ali ako vec imas sudije pa nemojte da bude ovoliko ofirno , bar sakrijte tu kradu , nego koliko je nedosudenih penala protiv borca bilo koliko ofsajda borcu nije svirano pa onda koliko je ne postojecih ofsajda protiv borca bilo svirano i ne samo kad igra borac znaju svi da se protiv pojedinih ekipa stima kao sto je zeljeznicar , sarajevo , sloboda i sto je bilo protiv tuzle prosle sezone . Naravno nije samo tu borac i velez ima poprilicno naklonjeno njima sudenje , ni zrinjski se ne moze izvlaciti nesta previse oni imaju lose sudenje samo protiv borca dok ostale ekipe kolju na svakoj mogucoj utakmici .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
19vendetta87
- Kontakt:
Valjda je sinoc fasovao od rodjaka
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nego šta su nego nekakve? Nisu sigurno nikakve. Brukaš se drug.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
12345678922
- Kontakt:
Ma kome ćeš ti kakav kompleks nabit, samo glupe postove pišeš. Koševa nisi u životu 2 puta vidio, a kamo li sjeveracurvanord je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:06Hahahahaha kakav sam ti kompleks nabioKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:53E zamisli dodje na forum svaki drui post vezan za belaje i nekog proziva internet huliganom![]()
![]()
Vjerovatno se ni ne sjećaš tog magazina, kultni ratni magazin koji si pokušao pošprdati, pa se onda neuko pokušao izvaditi. Ti i ovaj tvoj ahbab morate malo stati na ručnu, svaki post koji napišete na ovom forumu dovodi do izumiranja moždanih ćelija onoga ko čita.
Smaraš me i ovdje i u privatnim porukama12345678922 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:12Ma kome ćeš ti kakav kompleks nabit, samo glupe postove pišeš. Koševa nisi u životu 2 puta vidio, a kamo li sjeveracurvanord je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:06Hahahahaha kakav sam ti kompleks nabioKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:53
E zamisli dodje na forum svaki drui post vezan za belaje i nekog proziva internet huliganom![]()
![]()
![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Pozdrav
bvsic je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:49Bilo je lijepo kad ste otisli, milina citat forum. Plavi kolega @svr je jedini normalan od vas (mozda jos pokoji) volim njegove postove citati.
A ti nisi svjestan kako je lijepo bez tebe i vecina ce se sloziti sa tim. Ali lider se vratio pa sad si regrutovo i let3 u IQ40 grupicu
Ovo određivanje ili mjerenje necijeg IQa na forumu mi je uvijek bilo urnebesno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sad si vec tregerovancurvanord je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:06Hahahahaha kakav sam ti kompleks nabioKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:53E zamisli dodje na forum svaki drui post vezan za belaje i nekog proziva internet huliganom![]()
![]()
A sta je to posebno dijasporac u tim novinama, sedmicne novine koje su pisala ono sto vec znas iz dnevnih novina, imal ijedna tema da ne seres i da sve znas valjda te nostalgija vuce sta liVirtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:18Vjerovatno se ni ne sjećaš tog magazina, kultni ratni magazin koji si pokušao pošprdati, pa se onda neuko pokušao izvaditi. Ti i ovaj tvoj ahbab morate malo stati na ručnu, svaki post koji napišete na ovom forumu dovodi do izumiranja moždanih ćelija onoga ko čita.
Ili si neki ljubitelj zeljkana i Senada Pecanina.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 14 okt 2024, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Objasni onom mučeniku da pisanje direktnih poruka meni izaziva tešku traumu koja vremenom prerasta u bolestan kompleks, neka nauči iz tvojih grešakaKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:52Sad si vec tregerovancurvanord je napisao/la: ↑14 okt 2024, 19:06Hahahahaha kakav sam ti kompleks nabioKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:53
E zamisli dodje na forum svaki drui post vezan za belaje i nekog proziva internet huliganom![]()
![]()
Znači on koristi termin dijasporac da bi nekoga uvrijedio.
Gdje ovo raste.
Gdje ovo raste.
- prijeratni mangup
- Kontakt:
Na AP raja se nikada nije tukla na relaciji HZ vs TM.Znalo se i zna se desiti sukob izmedju faza, koji se brzo rijesi, ali navijacki NIKAD!Majku vam j.e.b.e.m i jednim i drugim seljacko-dosljacku ,j.e.b.o vam Beograd majke svima od reda !!!!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Prestani da kmecis i stavi ovo ko avatarcurvanord je napisao/la: ↑14 okt 2024, 20:05Objasni onom mučeniku da pisanje direktnih poruka meni izaziva tešku traumu koja vremenom prerasta u bolestan kompleks, neka nauči iz tvojih grešaka

Hahahahahahahaha kakav pacijent, mislim razumijem ljutnju s obzirom da sam te napravio dvorskom ludom foruma, ali mislim da je vrijeme da potražiš pomoć ahahahhahahahaKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 okt 2024, 20:33Prestani da kmecis i stavi ovo ko avatar
![]()
Trenutno korisnika/ca: egocentrik, Google [Bot] i 9 gostiju.