Izgleda da si ipak u pravo za Renana.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- luckystrike
- Kontakt:
Sarajevo - Velež
Očekivano, ovaj derbi će voditi Ermin Sivac iz Zenice, uz asistente Tarika Mulasmajića iz Tešnja i Ivu Maglicu iz Livna.
VAR sudija bit će Haris Halkić iz Sanskog Mosta, dok će AVAR dužnosti obavljati Senad Ibrišimbegović iz Travnika.
Očekivano, ovaj derbi će voditi Ermin Sivac iz Zenice, uz asistente Tarika Mulasmajića iz Tešnja i Ivu Maglicu iz Livna.
VAR sudija bit će Haris Halkić iz Sanskog Mosta, dok će AVAR dužnosti obavljati Senad Ibrišimbegović iz Travnika.
- TurkishAirlines
Pa Renan nas je unistio sa par bodova minusa i sad u Mostaru moras zinjskog klepiti jer ako bude obratno sa titulom, uz ovakvo sudjenje, se mozes poselamiti vec u Novembru.
Ako nije titula i qurac me boli hocemo li zavrsiti na drugom ili trecem mjestu.
Ako nije titula i qurac me boli hocemo li zavrsiti na drugom ili trecem mjestu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ma plafon 10 hiljada.
Gdje će Renan? Šta ćemo samo sa Turkešom igrati?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
vala poslije ovoliko odmora i pauza ako neko kaze teske nego ili ubrzani ritam ,treba ga odmah banovati odavde
ja hocu da vidim trku i borbu kao u Banja Luci pa neka se i izgubi ako se silji drugima i tad cu im halaliti koji god da zavrse.
Ali onakva ku*cobolju kao protiv posusja ili u Sirokom ne mogu oprostiti
mi zadnja 4 kola imamo 3 remija,za ekipu koja napada titulu malo,nakon ovih pauza moramo vidjeti i bolju odbranu i aktivnije napadace
ja hocu da vidim trku i borbu kao u Banja Luci pa neka se i izgubi ako se silji drugima i tad cu im halaliti koji god da zavrse.
Ali onakva ku*cobolju kao protiv posusja ili u Sirokom ne mogu oprostiti
mi zadnja 4 kola imamo 3 remija,za ekipu koja napada titulu malo,nakon ovih pauza moramo vidjeti i bolju odbranu i aktivnije napadace
Pa ljudi nećemo valjda renana pustiti
-
- Kontakt:
Vidjecemo da li mahala ima neke info, za sada klub nista ne govori. Objavice se i video sa treninga danas pa gledajmo ima li ga.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Jest neko pratio Ristica u Radniku? vidim da ne izgleda lose 7U 4G 1A
-
- Kontakt:
Sivac nam ne sudi sutra, povreda izgleda....
I kad sam patio u tvoje ime sam se kleooo!!!!
Ko li će ga mijenjati?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Ocito da pritisak na Sudije postaje sve veći i neka je ,jos vise treba pritiskati kako kroz medije tako i kroz institucije.
Ide Kazla 

-
- Kontakt:
Ide Kazlagic ide hahahahahhaa
- ErosViverosViv
- Kontakt:
klub bi do 13h morao da reaguje.
Nikad ne moze biti sve normalno.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Sta bi trebalo da znaci ovo sa Renanom? Raskid ugovora ili neki transfer?
- luckystrike
- Kontakt:
Sinoć ovo vidim na sc_sport i to poprilično kasno i kopiram, kad evo sad vidim na ovom portalu jutros vijest o izmjeni:luckystrike je napisao/la: ↑18 okt 2024, 00:46Sarajevo - Velež
"Susret na Koševu između Sarajeva i Veleža trebao je suditi Ermin Sivac, no došlo je do promjene kada je riječ o glavnom sudiji.
Tako će glavni sudija biti Mirza Kazlagić (Cazin), a ostali kako je i planirano."
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, Proximic i 16 gostiju.