FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

vedinjo98
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la vedinjo98 » 21 okt 2024, 01:04

Ko je konkretno preporucio Gulija da dodje u FKS, bolje receno, ko je najzasluzniji za njegovo dovodjenje?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 21 okt 2024, 01:09

vedinjo98 je napisao/la:
21 okt 2024, 01:04
Ko je konkretno preporucio Gulija da dodje u FKS, bolje receno, ko je najzasluzniji za njegovo dovodjenje?
volja emira hadzica uz pristanak aylah.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 okt 2024, 04:48

Borac je mnogo jaci proslu i ovu godinu nego one godine kad je Jakir pregazii ligu.

Entit rs je diktatorski rezim. DODIK JE sam rekao da je i sud i tuzio i policija i subhanalah bog tamo..

On se sve pita medjutim on je KITA teska kad se u taj kontekst stavi srbija.. Tacnije Dodik je izvrsilac radova i naredbi od NEDONOSCETA kako ga je prije zvao..

E sad po dolasku Vice generalni sponzor lige M TEL 24 m km cinimi se, drugi kandidat je bio BH TELEKOM 9 m km .

Generalni sponzor borca M TEL. TV prava ARENS

KAKOCE i zasto bi neko preplatio 3x nesto sto u normalnom svjetu nemoze ti se vratit nikad..

Zato su ljudi iz entiteta sjeli sa ljudina iz srbije i napravili plan, kako da se ta 24 m km vrate a da obje strane budu zadovoljne..GARANCIJE

Vico presjedNIK postavice nove ljude na mjesto nadzornog odbora sudija, drugo imace 3-4 sudije iz rs koji ce morac u slucaju potrebe da odsude kako treba borcu, takodje napravice se ekipa za STO jeftinije novce da uzme titulu samim tim dobice pogodan radpored da udje u grupu lige konfederacije (sto jesu)

M tel beneficije dobice reklamu po svim bh stadionuma i repku

M tel ce dobit reklamu u UEFA TAKMICENJU od svih klubova koji budu igrali to takmicenje

I kroz takmicenje borca u konfederaciskoj grupu povelrat jednog djelapara VUCICU, M telu.

Napravio si od najboljeg sudjenja u histori pl bh 3 godine uzastopno do dolaska Vice, najgore sudjenj u histori

Napravio si jos VECI razdor mrznju medju narodima (STO JE JEDINI RAZLOG I SPONZORIRANJA PL BH I REPKE)

E sad kad se uzme da je Dodig diktator on je slogi radniku rekao borac od vas mora imat 18 bidova pa taman morali juniore izvest (sto je jagodic radio)

3-4 utakmice poguranac sudije i to je to..

E sad bosnjaci evo da SDA SDP NEBITNO KOJA STRANKA STANE UZ NAS ZELJU VELEZ NEBITNO SVI DRUGI BOSNJACKI KLUBOVI SE 100x vise aktivirali protestovali nego to sto Dodik tacnije Vucic radi..

I onda tipovi iz bihaca cazina bizims zenice visokog sto bi stali iza bilo kojeg kluba vec ti ljudi koji prestavljaju te kantone gledaju kako ce se uhljebit..

Kad ste culi HUSICA AZMIRA da je ista rekao u vezi pl bh odkad je i savezu NIKAD NISTA..

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 21 okt 2024, 07:54

Morpheus je napisao/la:
20 okt 2024, 23:38
NajvecaRadosti je napisao/la:
20 okt 2024, 22:57
Kaze zabij im 3 komada ne mogu ti oni nista :rol: :rol:
Najveća laž ikada. Lagano je reći, hajde uradi. Kažu pa vidi kako je Zrinjski drmnuo Borca u BL sa 0:3, jeste, ali to nije pravilo. Ovako nešto se desilo jednom i ko zna kada će opet.
Pa kako smo ih onda mi pobjedili?

Sama 3 boda pala s neba
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 21 okt 2024, 07:57

Pitar6785 je napisao/la:
21 okt 2024, 04:48
Borac je mnogo jaci proslu i ovu godinu nego one godine kad je Jakir pregazii ligu.

Entit rs je diktatorski rezim. DODIK JE sam rekao da je i sud i tuzio i policija i subhanalah bog tamo..

On se sve pita medjutim on je KITA teska kad se u taj kontekst stavi srbija.. Tacnije Dodik je izvrsilac radova i naredbi od NEDONOSCETA kako ga je prije zvao..

E sad po dolasku Vice generalni sponzor lige M TEL 24 m km cinimi se, drugi kandidat je bio BH TELEKOM 9 m km .

Generalni sponzor borca M TEL. TV prava ARENS

KAKOCE i zasto bi neko preplatio 3x nesto sto u normalnom svjetu nemoze ti se vratit nikad..

Zato su ljudi iz entiteta sjeli sa ljudina iz srbije i napravili plan, kako da se ta 24 m km vrate a da obje strane budu zadovoljne..GARANCIJE

Vico presjedNIK postavice nove ljude na mjesto nadzornog odbora sudija, drugo imace 3-4 sudije iz rs koji ce morac u slucaju potrebe da odsude kako treba borcu, takodje napravice se ekipa za STO jeftinije novce da uzme titulu samim tim dobice pogodan radpored da udje u grupu lige konfederacije (sto jesu)

M tel beneficije dobice reklamu po svim bh stadionuma i repku

M tel ce dobit reklamu u UEFA TAKMICENJU od svih klubova koji budu igrali to takmicenje

I kroz takmicenje borca u konfederaciskoj grupu povelrat jednog djelapara VUCICU, M telu.

Napravio si od najboljeg sudjenja u histori pl bh 3 godine uzastopno do dolaska Vice, najgore sudjenj u histori

Napravio si jos VECI razdor mrznju medju narodima (STO JE JEDINI RAZLOG I SPONZORIRANJA PL BH I REPKE)

E sad kad se uzme da je Dodig diktator on je slogi radniku rekao borac od vas mora imat 18 bidova pa taman morali juniore izvest (sto je jagodic radio)

3-4 utakmice poguranac sudije i to je to..

E sad bosnjaci evo da SDA SDP NEBITNO KOJA STRANKA STANE UZ NAS ZELJU VELEZ NEBITNO SVI DRUGI BOSNJACKI KLUBOVI SE 100x vise aktivirali protestovali nego to sto Dodik tacnije Vucic radi..

I onda tipovi iz bihaca cazina bizims zenice visokog sto bi stali iza bilo kojeg kluba vec ti ljudi koji prestavljaju te kantone gledaju kako ce se uhljebit..

Kad ste culi HUSICA AZMIRA da je ista rekao u vezi pl bh odkad je i savezu NIKAD NISTA..
Apsolutno se slazem sa vecinom. Cilj ubijanja morala u nama, cilj je odvajanje naroda od onog sto ga najvise veze. Ubij kult reprezentacije i fudbala i to je to. Politika je maraton. Oni ubijaju sve i cekaju pravi trenutak da krenu u napad konacni. Moramo biti spremni i jaki. Ubit ih diplomatski, dobrim igrama i ignorisanjem i onda preuzet savez u svoje ruke

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 okt 2024, 08:00

Ovdje je bas postalo ogvno pisati. Bilo ko da napise svoje misljnje a da se ne utapa u misljenje drugih odmah je ljiga, pljuvac, mrzitelj, ide se odmah u pljuvanje i licno prepucavanje.
Ovaj podforum je nekada bio mjesto gdje u ljudi raspravljali bez uvred a ovi novi nikovi koji nicu kao gljive poslije kise su toliko unistili temu da dosta judi vise ne pise a nekd su imali tonu dobrih postova i diskusija. Tuga bgm... Citti ovdje potove i n tmi plavih kurava u 80% slicno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 21 okt 2024, 08:08

Lucas je napisao/la:
21 okt 2024, 00:26
GianlucaPagliuca71 je napisao/la:
21 okt 2024, 00:02
Lucas je napisao/la:
20 okt 2024, 23:09
Ruku na srce, nisu Vico i Beus krivi, što je Zekic protiv Posušja, kona i Širokog izveo sastave u divljim formacijama, sa Anđušićem u sredini i bez napadača, pa smo tu izgubili bodove. Ivankovic i Žižović su puno slabiji treneri od Zekića, ali na utakmicama protiv kona i Posušja nisu eksperimentisali, zato su ih glat pobjedili.
Zakolju nas u listici, poniste regularan gol i ti budes takva ljiga da napises da je neko izveo divlju formaciju? Bijedo ona bijedna.
Pa da je izveo normalnu i pismenu formaciju, bez izmišljanja tople vode i sa napadačem, vjerovatno bi pobjedili, džaba bi im bilo i da su nam dva gola poništili. Jakir je onda 2021 god. u Banja Luci izveo najjači moguči tim bez eksperimenata, nema šta im sudije nisu radile da ih sapletu, a na semaforu - 1:5. Slično je bilo i prošle godine sa Rendulićem - 0:3.
Bgm zbog ovakvih razmisljanja i kazu glupi Bosnjo. Bolan pobijedio si utakmicu, poniste ti cist gol za gotovu utakmicu, kakve crne formacije i slicno, ali eto kriva nam formacija sto su nas pokrali :bow:

Herson

Post Postao/la Herson » 21 okt 2024, 08:24

Lucasu je najteže pala visoka pobjeda Sarajeva u subotu. Nema ništa negativno za iznijeti sa te utakmice, pa reciklira stare priče, ispričane hiljadama puta. Zekić je i sam preuzeo odgovornost za gubitak bodova u tim utakmicama, dodatno su kumovale greške sudija na našu štetu i brojne promašene stopostotne šanse. Sve apsolvirano davnih vremena. Džabe pokušavaš kreirati negativnu atmosferu i unositi nemir.

DurmitorskiJablan
Kontakt:

Post Postao/la DurmitorskiJablan » 21 okt 2024, 08:30

Pantelija je napisao/la:
21 okt 2024, 08:00
Ovdje je bas postalo ogvno pisati. Bilo ko da napise svoje misljnje a da se ne utapa u misljenje drugih odmah je ljiga, pljuvac, mrzitelj, ide se odmah u pljuvanje i licno prepucavanje.
Ovaj podforum je nekada bio mjesto gdje u ljudi raspravljali bez uvred a ovi novi nikovi koji nicu kao gljive poslije kise su toliko unistili temu da dosta judi vise ne pise a nekd su imali tonu dobrih postova i diskusija. Tuga bgm... Citti ovdje potove i n tmi plavih kurava u 80% slicno
nisu krivi ljudi sa novim nikovima nego admini koji su nas sve pobanovali za malo jacu rijec na temi premierlige :kafa: :D

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 21 okt 2024, 08:31

Herson je napisao/la:
21 okt 2024, 08:24
Lucasu je najteže pala visoka pobjeda Sarajeva u subotu. Nema ništa negativno za iznijeti sa te utakmice, pa reciklira stare priče, ispričane hiljadama puta. Zekić je i sam preuzeo odgovornost za gubitak bodova u tim utakmicama, dodatno su kumovale greške sudija na našu štetu i brojne promašene stopostotne šanse. Sve apsolvirano davnih vremena. Džabe pokušavaš kreirati negativnu atmosferu i unositi nemir.
Jeste tacno o takvom tipu trovaca sam pisao odmah nakon utakmice. Ali vidis nadju oni razloga, vade iz naftalina nesto samo da proseru. I ovi nekakvi sto porede Zeljin pdf sa ovim ovdje…jel iko od pravih pitara ikada otisao na Zeljin pdf? Sta cu tamo hebo njih nisu mi bitni nijedne sekunde.
Ovdje se pise o Sarajevu! Iznose svoja misljenja i kad lupas gluposti, raja ce te zahebavati. Ko i mene juzna Koreja mada sam mogao ja da se raspravljam oko toga do iznemoglosti.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 21 okt 2024, 08:49

Ma sudije su nam otele najmanje 2 boda bez obzira sto su neki nasi igraci pravili gluposti i bili naivni ko mala djeca ili bez obzira na Zekiceve navodne greske. Znaci najmanje 2 boda sigurno a mozda i vise su nam otele sudije

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 21 okt 2024, 09:19

Samo čekati novembar i rasplet vanredne skupštine FSKS.....

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 21 okt 2024, 09:56

Pa dobro, znaci mi svaku narednu utakmicu znamo da ce nas sudije yebati i onda cemo gaće skinuti? Nećemo se boriti, biti 5* bolji i pobjediti unatoc sudijskom masakru
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 okt 2024, 09:58

TurkishAirlines je napisao/la:
21 okt 2024, 09:56
Pa dobro, znaci mi svaku narednu utakmicu znamo da ce nas sudije yebati i onda cemo gaće skinuti? Nećemo se boriti, biti 5* bolji i pobjediti unatoc sudijskom masakru
samo da sve maksuz poselamim. Sarajvo ne ureklo se!

sta ti pilas naopako vise, kako ti ne dosadi.

jel se to do sada ne borimo?? nismo 5 puta bolji? o cemu ti decko vise pricas i pokusavas biti pametan?
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 21 okt 2024, 10:37

21 okt 2024, 07:54

Sama 3 boda pala s neba
Bolje pročitaj. Rekoh da su ih ubili 0:3 i ništa im nisu mogli, dok mi nismo bili ovako ubjedljivi pa je malo falilo da sudije dođu do izražaja.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 okt 2024, 10:38

Kockoglavi je napisao/la:
20 okt 2024, 11:46
Sve cestitke za pobjedu, lijepa noc na kosevu. Samo da se poserem liku sa Istocne tribine usta zbog nepostivanja minute sutnje. Mater mu primitivnu j.bem
stvarno onaj papak treba biti malo opomenut. Da bi on u prenosu arene u prvoj minutu uzivao slusajuci svoju psovku na prenosu.

A NE ZNA PAPAK DA JE SARAJEVO GOSPODSKI KLUB! Minuta sutnje a ono rice, urlika.

ne kazem da ne treba svakog sudiju slicno docekati ali daj malo dostojanstva pavijane, nisi nikome zanimljiv. Dobit ces jos po nosu, vjeruj mi. Ekipa prvi red desno od sredine istoka.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 21 okt 2024, 11:38

Morpheus je napisao/la:
21 okt 2024, 10:37
21 okt 2024, 07:54

Sama 3 boda pala s neba
Bolje pročitaj. Rekoh da su ih ubili 0:3 i ništa im nisu mogli, dok mi nismo bili ovako ubjedljivi pa je malo falilo da sudije dođu do izražaja.
Ma govorim ja za nas, na opasku da se ne mogu dobiti jer imaju sudjenje kakvo imaju.
Mogu se dobiti pametnom igrom, boljom psiholoskom pripremom i trcanjem. Ne smijes praviti greske jer trenutno je takva situacija ne terenu.

Dok ne stignu promjene u savezu, mi ne smijemo promasivati 1na1 situacije, pogotovo ne u derbi utakmicama.

Mnogo mi je glupo da u utakmicama protiv borca, gdje znas da ce tvoj kontakt u skoku svirati kao faul u napadu odnosno da ce njihova jaca igra i agresivnija proci bez faula, moramo se fokusirati i sto vise sutati sa distance. Kao sto smo iz slobodnjaka dali gol, tako i na narednim utakmicama gdje ce nas sudije zajebavati, moramo vise sutati sa distance. Nikad se ne zna jel moze leci neka dobro na nogu i u raslje da se zavrsi.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 okt 2024, 11:40

Pantelija je napisao/la:
21 okt 2024, 08:00
Ponavljas se,neki dan si isto napisao pa si onda mater i familiju okinuo onom bratu jer ne dijelite isto misljenje.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 21 okt 2024, 11:46

FoSte95 je napisao/la:
21 okt 2024, 09:19
Samo čekati novembar i rasplet vanredne skupštine FSKS.....
Srž svega jbg. Ali problem je buraz koliko god to smiješno zvučalo i sam vrh UEFA-e zbog jaranststva Čeferina i prematurusa Miletove sestre.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 21 okt 2024, 12:05

21 okt 2024, 09:56
Svaku do sad od ovih 9 utakmica si bio bolji protivnik. Protiv nekog 5* bolji, protiv nekih 3* bolji al' uvijek bolji.

Protiv lištice su ti sudije uzele 2 boda, protiv Posušja su ti sudije uzele 2 boda, protiv Kona nismo imali sreće ni koncentracije. Bilo je šuteva u drugom poluvremenu s distance kol'ko hoćeš a svaka prozujala centimetre pored stative još onaj mali Muftić branio k'o Buffon.

Šta ti je ba?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”