FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za prosute bodove protiv želje smo sami krivi, protiv posušja i širokog su nam sudije greške uzele pobjede. Kratko i jasno.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Blago vama ako vam je igra i taktika najveci problem,da se ponov8m po milion puta,mozes igrat ko Bayern neces uzet jer ti je zabranjeno,cilj je da ti uniste volju za zivotom a ne fudbalom,onda opet kvalifikacije za LP i milioni,zar vi mislite da je Vico i Dodo ludi da to propuste? Ako bude trebalo registrovace 0-3 tekme,nas problem treba da bude savez ostalo nije ni bitno u ovoj drzavi i ovom sistemu
- TurkishAirlines
Pa kako si Borca dobio?Pendulum je napisao/la: ↑21 okt 2024, 12:05Svaku do sad od ovih 9 utakmica si bio bolji protivnik. Protiv nekog 5* bolji, protiv nekih 3* bolji al' uvijek bolji.TurkishAirlines je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:56Pa dobro, znaci mi svaku narednu utakmicu znamo da ce nas sudije yebati i onda cemo gaće skinuti? Nećemo se boriti, biti 5* bolji i pobjediti unatoc sudijskom masakru
Protiv lištice su ti sudije uzele 2 boda, protiv Posušja su ti sudije uzele 2 boda, protiv Kona nismo imali sreće ni koncentracije. Bilo je šuteva u drugom poluvremenu s distance kol'ko hoćeš a svaka prozujala centimetre pored stative još onaj mali Muftić branio k'o Buffon.
Šta ti je ba?
Za sve imate opravdanje i izgovore al da cujete neka rjesenja, ne zelite

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Protiv Širokog je najviše sudija zakinuo jer da nije poništen Renanov gol to bi bila gotova utakmica.
S dr.strane isti taj Renan je imao 100% kada je izašao 1 na 1 protiv golmana i promašio za 2 razlike i kraj utakmice.
Isto je promašio prošle sezone u Banjaluci kada smo kiksali.
Istina je da sudije mogu zeznuti stvari, ali ih i mi nekada poguramo da odrade svoj "posao".
Sto se tice posljednje utakmice, sreća sudiji što je igrač Veleza ispao idiot pa dobio crveni karton i tako su stvari na terenu bile poravnate. Nema šanse da bismo s igračem manje došli do bodova. Bio bi to ogroman pritisak na sudiju zbog nepostojeceg crvenog kartona za Kjeremeha.
Ovako se pobijedilo i tišina. Ne valja to.
Treba izvršiti pritisak bez obzira na pobjedu jer nema šanse da je ono za crvenog.
S dr.strane isti taj Renan je imao 100% kada je izašao 1 na 1 protiv golmana i promašio za 2 razlike i kraj utakmice.
Isto je promašio prošle sezone u Banjaluci kada smo kiksali.
Istina je da sudije mogu zeznuti stvari, ali ih i mi nekada poguramo da odrade svoj "posao".
Sto se tice posljednje utakmice, sreća sudiji što je igrač Veleza ispao idiot pa dobio crveni karton i tako su stvari na terenu bile poravnate. Nema šanse da bismo s igračem manje došli do bodova. Bio bi to ogroman pritisak na sudiju zbog nepostojeceg crvenog kartona za Kjeremeha.
Ovako se pobijedilo i tišina. Ne valja to.
Treba izvršiti pritisak bez obzira na pobjedu jer nema šanse da je ono za crvenog.
Ne, nego je krenuo na lični obračun, a ne kaze za sebe ko je. Za mene je to ****. Ja vidis nisam ****, mogao sam promjeniti profil, kriti de ali ne zelim, jer sam čist ko suza. Boli me mudo sto svi znaju ko sam, ali kad se pizdohani krenu busati time sto su culi za mene i to uzimaju kao argument, normalno da vratim jer kada ides lično onda makar u pp napises ja sam taj i taj ... Lahko je kuronja biti iza profilamosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:40Ponavljas se,neki dan si isto napisao pa si onda mater i familiju okinuo onom bratu jer ne dijelite isto misljenje.

A sad da ti nabrojim 15 nikova koji vise zbog takvih ne pisu a bili su ekstra kvalitetni forumasi... A ne ovi na baterije
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Misliš da bi ih dobili da su zabili iz penala u prvoj minuti? Bi al' u qrcu. Hem bi se našima noge odsjekle hem bi ti sudija noge "svezao" u čvor ne bi ti dao da im prismrdiš.TurkishAirlines je napisao/la: ↑21 okt 2024, 12:45Pa kako si Borca dobio?Pendulum je napisao/la: ↑21 okt 2024, 12:05Svaku do sad od ovih 9 utakmica si bio bolji protivnik. Protiv nekog 5* bolji, protiv nekih 3* bolji al' uvijek bolji.TurkishAirlines je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:56Pa dobro, znaci mi svaku narednu utakmicu znamo da ce nas sudije yebati i onda cemo gaće skinuti? Nećemo se boriti, biti 5* bolji i pobjediti unatoc sudijskom masakru
Protiv lištice su ti sudije uzele 2 boda, protiv Posušja su ti sudije uzele 2 boda, protiv Kona nismo imali sreće ni koncentracije. Bilo je šuteva u drugom poluvremenu s distance kol'ko hoćeš a svaka prozujala centimetre pored stative još onaj mali Muftić branio k'o Buffon.
Šta ti je ba?
Za sve imate opravdanje i izgovore al da cujete neka rjesenja, ne zelite![]()
Samo budi realan.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Mojne ga ba blokirao sam ga bas je lijepo kad mu ne citam postove.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:58samo da sve maksuz poselamim. Sarajvo ne ureklo se!TurkishAirlines je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:56Pa dobro, znaci mi svaku narednu utakmicu znamo da ce nas sudije yebati i onda cemo gaće skinuti? Nećemo se boriti, biti 5* bolji i pobjediti unatoc sudijskom masakru
sta ti pilas naopako vise, kako ti ne dosadi.
jel se to do sada ne borimo?? nismo 5 puta bolji? o cemu ti decko vise pricas i pokusavas biti pametan?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- luckystrike
- Kontakt:
gospodo, znamo li koliko neće biti Kyeremeha?
da li postoji mogućnost da klub uputi žalbu nekom tijelu? eventualno da se ublaži kazna. tako je skoro engleski FA poništio crveni karton Bruni iz Man. Utd. mada s obzirom da je crveni karton potvrđen VAR-om, ne vjerujem da bi iz saveza sebi skakali u stomak.
da li postoji mogućnost da klub uputi žalbu nekom tijelu? eventualno da se ublaži kazna. tako je skoro engleski FA poništio crveni karton Bruni iz Man. Utd. mada s obzirom da je crveni karton potvrđen VAR-om, ne vjerujem da bi iz saveza sebi skakali u stomak.
Direktan crveni, dakle dvije utakmice ga nema.luckystrike je napisao/la: ↑21 okt 2024, 13:33gospodo, znamo li koliko neće biti Kyeremeha?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Vjerovatno dva kola kazne za Kyeremeha, odnosno neće ga biti protiv Igmana i Sloboda Bosanski Novi, tj. kup utakmica.luckystrike je napisao/la: ↑21 okt 2024, 13:33gospodo, znamo li koliko neće biti Kyeremeha?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Pa nije baš bila tišina. Pritisak (kakav-takav, možda malo i primitivan) je osjetio cazinski ljepotan na kraju utakmice (i tokom utakmice, poslije crvenog za Velež) kada se skandiralo "Vicini kerovi".
Toliko navijači mogu uraditi.
Možda da iz Kluba odrade nešto više? Upravu si.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- Maroon1946
- Kontakt:
Ne slazem se. Ako udjes u utakmicu kao sto si usao protiv Veleza pobijedit ces utakmicu u 9/10 slucajeva. Usred Banja Luke smo pobijedili Borac i bili bolji te pokazali da se moze i sa svim sudijskim lakrdijama. I prosle godine bi ih uzeli da smo iskoristili sanse. Dakle, nije nam problem kreiranje sansi nego realizacija. Ne kazem da moras 100% sansi iskoristiti ali ako imas 4 zicera iskoristi bar 2 a pritom i odbrana mora biti na nivou. Imamo sasvim dovoljno jaku ekipu i odlicnog trenera te mozemo uzeti titulu dzabe im sve sudije svijeta. Ali moras dosta odskakati od prosjeka i uvijek biti spreman na kradje - ako nas kradu onda kad das gol izlezavaj se citavu utakmicu. Ako vec ne mozemo da se odbranimo od saveza kao Zr.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 12:16Blago vama ako vam je igra i taktika najveci problem,da se ponov8m po milion puta,mozes igrat ko Bayern neces uzet jer ti je zabranjeno,cilj je da ti uniste volju za zivotom a ne fudbalom,onda opet kvalifikacije za LP i milioni,zar vi mislite da je Vico i Dodo ludi da to propuste? Ako bude trebalo registrovace 0-3 tekme,nas problem treba da bude savez ostalo nije ni bitno u ovoj drzavi i ovom sistemu
PS
Po meni oba crvena su bila 100%
Prema informacijama koje je objavio portal TUTTOmercatoWEB, Bologna je usmjerila pažnju na Giorgija Guliashvilija, krilnog fudbalera Sarajeva rođenog 2001. godine. Ova mogućnost mogla bi se razviti u ozbiljniji interes u narednim sedmicama.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- MaroonBjelave
- Kontakt:

Ne možeš reći da je malo, a opet Guli i status njegove repke u koju je pozvan...
-
- Kontakt:
ako ode u januaru bicemo zeznuto
A opet evo Renana nismo prodali pa evo ga snima tiktok kulinarski show
Serija A, Bolonja izuzetno dobar transfer. Valjda bude istina.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 14:34Dvije i po milke
Ne možeš reći da je malo, a opet Guli i status njegove repke u koju je pozvan...

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma sve 5. Samo da nije malo 2,5 modernihH8Z7 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 14:43Serija A, Bolonja izuzetno dobar transfer. Valjda bude istina.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 14:34Dvije i po milke
Ne možeš reći da je malo, a opet Guli i status njegove repke u koju je pozvan...![]()

Volio bih i ja da je 10 ali...MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 14:50Ma sve 5. Samo da nije malo 2,5 modernihH8Z7 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 14:43Serija A, Bolonja izuzetno dobar transfer. Valjda bude istina.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 14:34Dvije i po milke
Ne možeš reći da je malo, a opet Guli i status njegove repke u koju je pozvan...![]()
![]()
Ako ode i nastavi ovako više se radujem procentu nego ovih 2.5 mil što se spominju haha.
P.S.
Tutt0 Mercat0
Ideja za napadački red Bologne. Pogledi su usmjereni na Giorgija Guliashvilija, krilnog igrača rođenog 2001. godine iz Sarajeva. Postoji mogućnost koja bi u narednim sedmicama mogla postati nešto više. Guliashvili, koji je vezan za Sarajevo do 2026. godine, igrao je za sve omladinske selekcije Gruzije i postig
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Brazilski mentalitet je to, a i Guli ima puno veci potencijal + mladji je. Guli ce generalno igrati dobro i dalje u ovoj ligi ako je zdrav. Moze se desiti 1,2 ili najvise 3 kola u nizu da ne da gol, ali on sigurno nece upadati u neku losu formu kao Renan.EastMadness je napisao/la: ↑21 okt 2024, 14:42ako ode u januaru bicemo zeznuto
A opet evo Renana nismo prodali pa evo ga snima tiktok kulinarski show
Ja nisam za to da se prodaju najbolji igraci u zimskom roku, cak i da je ovakva ponuda. Bolje ga je sacekati da jos do ljeta dodatno nabije statistiku, a mozda i osvojimo kup.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ja vam napisah neki dan, da za Gulija ima interesa iz lige petice i da je jedna ponuda vec odbijena, a da je pofina bila...2 milke i 15 %... JOK
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bosnas_, Sazg i 38 gostiju.