RŠD Velež Mostar

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 22 okt 2024, 12:38

I borba za opstanak je borba

Subota 20:45

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 22 okt 2024, 19:34

aimar21 je napisao/la:
19 okt 2024, 22:08
Prije trećeg gola Sarajeva, Mehremić hladno pravi penal nad igračem Sarajeva. Protiv Posušja ćemo biti pojačani jer dotični neće igrati...
Zvonić doveo havera mehremića da se ogrebe a i jer je znao da je krampa samo takva,čak gora od njega, sad hoće da ga raja moli da se vrati da potpiše novi ugovor.
Zamisli kakve igrače imamo u klubu danas kad bi povratak zvonića kao igrača u klub u 2024 godini bio pojačanje?

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 23 okt 2024, 12:26

pa ne ispadaju valjda sva četiri direktno, negdje sam pročitao da se igraju razigravanja?
Ako bi se i desio taj slučaj pa izgubimo u razigravanju onda i ne zaslužujemo ništa bolje. Bez obzira na sve ja sam ubjeđen da ćemo imati laganu sezonu što se tiče opstanka i biti u toj nekoj sredini jer imamo kapacitet naročito ako se malo pojačamo na zimskoj pauzi.
U svakom slučaju ovu sezonu moramo iskoristiti da se kvalitetno pripremimo za sljedeću jer neće biti pritisak rezultata

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 23 okt 2024, 13:32

Kad se već pokreće tema za izbore u fudbalskim savezima kantona, jesmo li mi ono nešto gurali jednom svog potpredsjednika, pa su na kraju klubovi iz kantona izglasali Beusa ispred Zrinjskog, i Ćemalovića ispred FK Blagaj kao predsjednika i potpredsjednika?

Ako me pamćenje dobro služi, mislim da je to tada nešto tako bilo. I da li su i kod nas sada izbori ili su ovo vanredni u FSKS?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

BigEM
Kontakt:

Post Postao/la BigEM » 23 okt 2024, 14:11

JimmyPage je napisao/la:
23 okt 2024, 12:26
pa ne ispadaju valjda sva četiri direktno, negdje sam pročitao da se igraju razigravanja?
Ako bi se i desio taj slučaj pa izgubimo u razigravanju onda i ne zaslužujemo ništa bolje. Bez obzira na sve ja sam ubjeđen da ćemo imati laganu sezonu što se tiče opstanka i biti u toj nekoj sredini jer imamo kapacitet naročito ako se malo pojačamo na zimskoj pauzi.
U svakom slučaju ovu sezonu moramo iskoristiti da se kvalitetno pripremimo za sljedeću jer neće biti pritisak rezultata
Mislim da 9. razigrava sa osvajacem federacije ukoliko se desi da ispadaju 3 ekipe iz Federacije. Nije bas to najjasnije objasnjeno.
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!

begla
Kontakt:

Post Postao/la begla » 23 okt 2024, 15:38

Izuzetno, od prethodnog stava, ukoliko u WWIN ligi BiH na kraju takmičarske sezone 2024/25,
deveto i deseto mjesto na tabeli zauzmu dva kluba iz istog entitetskog saveza, u tom slučaju iz WWIN
lige BiH ispadaju tri (3) najslabije plasirana kluba, a devetoplasirani klub na tabeli WWIN lige BiH
razigrava za plasman u WWIN ligu BiH za sezonu 2025/26 sa prvoplasiranim klubom entitetske Prve
lige za sezonu 2024/25, entitetskog saveza iz kojeg dolazi devetoplasirani klub WWIN lige BiH iz
takmičarske sezone 2024/2025. i to, kroz odigravanje 2 (dvije) međusobne utakmice, kojima prethodi
određivanje termina obije utakmice, kao i žrijeb kluba domaćina prve utakmice.

član 2. P R O P O Z I C I J E
takmičenja WWIN lige BIH i završnice Kup-a BiH
sa minimumom medicinskih zahtjeva
takmičarska sezona 2024/25

znači 10,11 i 12 ispadaju sigirno nebitno iz kojeg su entiteta
a u slučaju da su 9 i 10 iz istog onda 9 razigrava sa prvakom te prve lige
mada bi poštenije bilo da 9 i 10 razigravaju ozmeđu sebe a da prvaci prvih liga udju u premijer ligu
"jedno pitanje je samo ostalo..."

leki2024
Kontakt:

Post Postao/la leki2024 » 23 okt 2024, 18:27

Posusje mora pasti makar i na guzove sto bi mi stariji rekli 1/2----0 eko trema samo da se dobije

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 23 okt 2024, 19:19

leki2024 je napisao/la:
23 okt 2024, 18:27
Posusje mora pasti makar i na guzove sto bi mi stariji rekli 1/2----0 eko trema samo da se dobije
Zato je podrska potrebnija nego ikada. Pretpostavljam da ce i utakmica biti oko egala zato hajmo biti taj prelomni momenat dobro ispunjenim tribinama i navijanjem. Ja svakoga maltretiram o vaznosti pojavljivanja jer su ovo utakmice gdje mozes puno dobiti ali isto puno izgubiti. Manje seruckanja po fejsbuku vise promuklosti termin ne moze bolji

salmy

Post Postao/la salmy » 23 okt 2024, 22:25

CampobelloDiMazara je napisao/la:
23 okt 2024, 19:19
leki2024 je napisao/la:
23 okt 2024, 18:27
Zato je podrska potrebnija nego ikada. Pretpostavljam da ce i utakmica biti oko egala zato hajmo biti taj prelomni momenat dobro ispunjenim tribinama i navijanjem. Ja svakoga maltretiram o vaznosti pojavljivanja jer su ovo utakmice gdje mozes puno dobiti ali isto puno izgubiti. Manje seruckanja po fejsbuku vise promuklosti termin ne moze bolji
Tako je Rođeni, samo da Njegomirovic opet ne napravi sranje, kao što je bilo nedavno u Banja Luci. Evo ponovo ga izabraše za subotu, a Edi Vehaboviću trebamo staviti 2 flastera preko usta da neodgovara i nesvađa se na svaku. Biće žutih kartona ko " u priči", ali bez obzira na to očekujem punu ARENU i da naši "izginu" ako treba, ali 3 boda ostaju u Mostaru. Ako je Široki u prošlom mogao pobjediti Posušje, onda nema razloga da i mi ne uradimo isto. Forzaaa.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 24 okt 2024, 19:57

prognoziram da će biti teško navlačenje u našu korist (bespotrebno) pa će biti priča da su svi podjednako pokradeni :kafa:

Sjevernokorejskipas
Kontakt:

Post Postao/la Sjevernokorejskipas » 25 okt 2024, 12:20

Hoćemo pobjedu ali na sportski način. Sudija ne ulijeva povjerenje poslije zadnjeg kriminalnog suđenja. S kojim zadatkom ga šalju, da izgladi stvar ili pripremi teren za Borca? Mislim da to ne treba ni Borcu ni Veležu, valjda se nije sve to totalno srozalo u blato. Prijedlogu da se Edi stavi flaster na usta dodajem da se i navijačima oduzmu baklje jer su natovarili iznos kazni kojim bi se mogao finsnsirati omladinski pogon recimo ili napraviti jedna kuća za potrebite u Jablanici.

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 25 okt 2024, 13:18

Može li neko napisati koji igrači rizikuju da žutim kartonom propuste Borac?

Znam da su pred Sarajevo bili označeni Hrkać i Hadžikić, između ostalih, tako da znam da su oni pod prijetnjom...
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

begla
Kontakt:

Post Postao/la begla » 25 okt 2024, 15:09

aimar21 je napisao/la:
25 okt 2024, 13:18
Može li neko napisati koji igrači rizikuju da žutim kartonom propuste Borac?

Znam da su pred Sarajevo bili označeni Hrkać i Hadžikić, između ostalih, tako da znam da su oni pod prijetnjom...

slika
"jedno pitanje je samo ostalo..."

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 25 okt 2024, 15:45

Tipujem mrtvo natezanje za nas + nepotreban faul Mlinarica i Hrkaca za zuti karton

Sjevernokorejskipas
Kontakt:

Post Postao/la Sjevernokorejskipas » 25 okt 2024, 16:08

Ako Njegomir bude raspoložen za igru svi gore nvedeni će biti kartonirani. Moja je nevažna ali svejedno poručujem mu da ne želim da nateže za moje a nema potrebe ni za druge napose za ove ekipe koje su kvlitetnije od Veleža. Previše je ovdje para u igri a manje više fukara do fukare i daj nešto na brzinu dok uefa daje siću sirotinji na grab. Da je to ONO u B.Luci ili Mostaru bi bili puni stadioni ali prazno zjapi. Skoro ništa danas nema iskreno, autentično, što bi se reklo bio.....sve virtualno,digitalno.
Usput,vakat je i da se VFC digne, i pored svega rat je završio davno, ne može stalno biti izgovor. Uz dužno poštovanje Boksitu i Posušju na napretku ipak je ovaj klub neki drugi nivo i istorijom i tradicijom.

leki2024
Kontakt:

Post Postao/la leki2024 » 25 okt 2024, 18:02

mi se trebamo fokusirat na tekmu protiv posusja a ne da kontamo koliko igraca preti suspenzija protiv borca.....posusje dobit moramo

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 25 okt 2024, 20:38

Rahimicu nemas se kome pravdati ali hvala na ovoj obecavajucoj poruci. Usrali smo motku i do zimskog prelaznog roka smo nemocni ali zato mozemo pruziti podrsku. Kome treba poziv za sutra neka ne dolazi nikada vise

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 okt 2024, 20:51

Odlično smišljeno i napisano da se fino pročita i naravno - opet zli jezici i imaginarni neprijatelji kluba, uz bezbroj floskula i neargumentovanih tvrdnji kao što je popravljanje fizičke spreme nakon tri uzastopna poraza

Ne volim biti kritičar pod svaku cijenu, ali pun mi je q više obećavanja u prazno. Kad već znamo naglasiti neosjetan napredak u fizičkoj spremi, što ne naglasimo užasan prelazni rok?

Samo da je to konkretno rekao, i naravno da je najavio da će pojedinci odgovarati i biti smijenjeni zbog istog, ja bih mu vjerovao. Ovaj polupolitički govor u smislu "vjerujte, bit će bolje, dušmani nam ne daju naprijed" bez konkretne akcije mi i nije uvjerljiv i malo me i nervira.

Sutra užasno važna utakmica, nadam se bilo kakvoj pobjedi iako znam da će biti baš, baš teško. Neka bude kao onda sa Širokim kući 1:0 kad je Feđa došao, kad su ih tribine odnijele do pobjede iako smo bili lošija ekipa.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 okt 2024, 21:49

Pada Borac :cool:

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 26 okt 2024, 07:19

Rahimic mozda je strasan potenciaj, covjek , i sve to ne znam. M

Ali ova izjava, mucava, uz preznojavanje i kao da je citao tekst sa monitora nekog.

Totalno nepotrebno i neuvjerljivo pojavljivanje.

Zanima me ima li iko u cijeloj. strukturi Veleza kiji je sposoban dato odmjeren, strucne izjave bez floskula, obecanja, i kome ne treba logoped.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.