Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Spisak je poprilicno dobar.
ja da sam ga sastavljao imao bih nrke korekcije:
dok hamzicu, jasicu,... nesrede papire po meni samo fale ajdin hasic i tarik muharemovic
ja da sam ga sastavljao imao bih nrke korekcije:
dok hamzicu, jasicu,... nesrede papire po meni samo fale ajdin hasic i tarik muharemovic
S obzirom da je za Mujakica rekao da ima nezaviSnu situaciju, cisto sumnjam.SetoKaiba je napisao/la: ↑05 nov 2024, 17:17Zna li imbecil ćelavi šta respektabilno znači i da se u ovom kontekstu ne može upotrijebiti?DamirT je napisao/la: ↑05 nov 2024, 13:14A znaci respektabilno je uvaljivati igrace bez ikakvih utakmica u nogama. Super.Vidi ovo, nemoj se ljutit. Stvarno sam alergičan na ove stvari, kad uzmemo vremena i pričamo o 26 momaka o kojima smo vodili računa i sad se postavlja prvo pitanje o nekim drugim momcima. Znači to je protiv kodeksa nekog, ja smatram to kao uvredu prvo, smatram da je to nerespektabilno prema ovim momcima.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Spisak sasvim ok.
Oci bode jedino Mujakic.
Piric - znamo zašto nije tu.
Hadzikadunic - povrijeđen tako da jos uvijek nećemo saznati da li bi bio u opticaju ili ne?!
Krunic - van svake forme i ljencuga u reprezentativnom dresu. Takav nam ne treba.
Piric - znamo zašto nije tu.
Hadzikadunic - povrijeđen tako da jos uvijek nećemo saznati da li bi bio u opticaju ili ne?!
Krunic - van svake forme i ljencuga u reprezentativnom dresu. Takav nam ne treba.
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Barbarez se totalno pogubio, a sto je realno i bilo za ocekivati. Danas nakon ove izjave za Mujakica ugasio sam press. Koliko sam ga razumio, njemu je zao sto je Mujakic prekrizen u Partizanu pa ga je zbog toga stavio na spisak. Jbt pa valjda ko selektor trebas gledat najbolji interes reprezentacije, a ne da ista ima funkciju ramena za plakanje.
Prica se o tom nekom famoznom sistemu koji se treba uspostaviti. Pa meni nije jasno sta imamo uspostavljati ako se na spisku nalazi totalno neperspektivan igrac koji je otpisan u klubu koji prozivljava najtezi period u svojoj historiji. Jos bi to bilo sve ok da nemamo alterativu. A Mujakic je dobio poziv na ustrb mladog momka koji redovno igra u svom klubu. Pa yebemu valjda je red da se tom Muharemovicu da sansa pa ako se pokaze, mozda se i Juventus odluci da ga zadrzi, a ne da bude samo slucajni prolaznik.
Jos pored toga vidim kasnije kako bahato i aroganto odgovara na pitanja koja se njemu ne sviđaju. Pa onda javno blacenje Gazibegovica i ova situacija sa Hadzikadunicem, nema teorije da se to nije moglo rijesiti internim razgovorom. Uglavnom lik se ponasa ko da ima tri Mundijala u vitrinama, a ne ko da se jucer krenuo bavit ovim poslom.
Samo mi je krivo zbog Spahica koji obavlja vrhunski posao.
Prica se o tom nekom famoznom sistemu koji se treba uspostaviti. Pa meni nije jasno sta imamo uspostavljati ako se na spisku nalazi totalno neperspektivan igrac koji je otpisan u klubu koji prozivljava najtezi period u svojoj historiji. Jos bi to bilo sve ok da nemamo alterativu. A Mujakic je dobio poziv na ustrb mladog momka koji redovno igra u svom klubu. Pa yebemu valjda je red da se tom Muharemovicu da sansa pa ako se pokaze, mozda se i Juventus odluci da ga zadrzi, a ne da bude samo slucajni prolaznik.
Jos pored toga vidim kasnije kako bahato i aroganto odgovara na pitanja koja se njemu ne sviđaju. Pa onda javno blacenje Gazibegovica i ova situacija sa Hadzikadunicem, nema teorije da se to nije moglo rijesiti internim razgovorom. Uglavnom lik se ponasa ko da ima tri Mundijala u vitrinama, a ne ko da se jucer krenuo bavit ovim poslom.
Samo mi je krivo zbog Spahica koji obavlja vrhunski posao.
Srce, čast i ponos!
- JohnCleese
- Kontakt:
Vudim da se Husara upalio i alarmirao svoju brigadu malih Husarica.
Jasan znak da je sve udure
Jasan znak da je sve udure

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kockar je populista i gori od svakog političara.
Spisak je grozan jer truhli Mujakic ima prednost nad Muharemovicem, ovaj Sunjic je prno u fenjer, sada je rang onog propalog Djokanovica koji se trpao nogama u repku do prodaje.
Nedostaje i Corluka iz Zrinjskog definitivno.
Hadzikic ispred Muftica je zločin.
Spisak je grozan jer truhli Mujakic ima prednost nad Muharemovicem, ovaj Sunjic je prno u fenjer, sada je rang onog propalog Djokanovica koji se trpao nogama u repku do prodaje.
Nedostaje i Corluka iz Zrinjskog definitivno.
Hadzikic ispred Muftica je zločin.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ocigledno je da su neki igraci neupitni na spisku (Mujakic, Katic, Basic, Barisic, Hajradinovic) kako god da igraju
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Jedna od najgorih stvari u citavoj prici mi je sto igrace ocigledno prema pricama selektora samo gledaju uzivo i na osnovu toga stvaraju sliku o njima a to je cisti apsurd jer su od svakog pogledali max 2-3 utakmice. Pa pizda li vam materina, imate li vi TV kuci pa da uzmete u kontinuitetu 5-6 utakmica zaredom pogledat nekog igraca? Ja sam nakon 1. Odgledane utakmice Huseinbasica u bundesligi mislio da je covjek ne samo zalutao u bundesligu nego i u fudbal ali sam u naredne 3 vidio da nije cudo sto su ga doveli iz regionalne lige.
Primjer je najbolji ona situacija s Barisicem iz septembra. Stvarno kakav strucni stab imamo je teski odron
Primjer je najbolji ona situacija s Barisicem iz septembra. Stvarno kakav strucni stab imamo je teski odron
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Komentar nivo Husare. Samo zato sto si protiv, ne znaci da si dobar. Znaci samo da sisas drugom ublehasu.JohnCleese je napisao/la: ↑05 nov 2024, 17:37Vudim da se Husara upalio i alarmirao svoju brigadu malih Husarica.
Jasan znak da je sve udure![]()
Celik!3,2,2.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Razlika između igrača Sassuola (koji ima 21 godinu) i grijača klupe Partizana (koji ima 26 godina) je minorna?Horoz je napisao/la: ↑05 nov 2024, 11:52Na spisku ne postoji nijedan poziv koji bi se objektivnio mogao nazvati propustom. Koji izlazi iz lične procjene selektora i stručnog štaba, da pozovu jednog od dva igrača slične kvalitete. Te se odluke donose na osnovu poznavanja situacije iznutra.
Neko može misliti da je trebao biti pozvan Muharemović, a ne Mujakić, neko može misliti da je Muftić bolji od Hadžikića, ali razlike u "kvalitetu" između tih igrača su trenutno minorne i tu treba poštovati volju selektora i stručnog štaba. Kao i u slučaju Tahirovića, jer objektivno i nemamo igrača koji bio ga mogao kvalitetno zamijeniti.
Grob ti je.bem

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- JohnCleese
- Kontakt:
Kojem?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 nov 2024, 17:52Komentar nivo Husare. Samo zato sto si protiv, ne znaci da si dobar. Znaci samo da sisas drugom ublehasu.JohnCleese je napisao/la: ↑05 nov 2024, 17:37Vudim da se Husara upalio i alarmirao svoju brigadu malih Husarica.
Jasan znak da je sve udure![]()
Biti kontra seoskom đilkošu Husaricu stvar je razuma.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Jeste , u ovom trenutku je upravo tako. Do prije mjesec Muharemović je bio amater, a Mujakić igrač Partizana u Eurokupovima.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:07Razlika između igrača Sassuola (koji ima 21 godinu) i grijača klupe Partizana (koji ima 26 godina) je minorna?Horoz je napisao/la: ↑05 nov 2024, 11:52Na spisku ne postoji nijedan poziv koji bi se objektivnio mogao nazvati propustom. Koji izlazi iz lične procjene selektora i stručnog štaba, da pozovu jednog od dva igrača slične kvalitete. Te se odluke donose na osnovu poznavanja situacije iznutra.
Neko može misliti da je trebao biti pozvan Muharemović, a ne Mujakić, neko može misliti da je Muftić bolji od Hadžikića, ali razlike u "kvalitetu" između tih igrača su trenutno minorne i tu treba poštovati volju selektora i stručnog štaba. Kao i u slučaju Tahirovića, jer objektivno i nemamo igrača koji bio ga mogao kvalitetno zamijeniti.
Grob ti je.bem![]()
Je li se nešto drastično promijenilo u tih mjesec dana? Ne mislim da jeste.
Kao što Barbarez reče, njemu je Mujakić bitan iz nekih razloga i to treba ispoštovati. Kad muharemović uveže 10-15 utakmica standardno, logično je da će upasti na spisak.
Budućnost jeste pred njim, ali u ovom trenutku Muharemović ima jedava 3-4 seniorske utakmice kao starter. Nema potrebe oko toga praviti frku, nije u Realu.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije igrač u Eurokupovima nego u kvalifikacijama za iste gdje je njegova ekipa doživjela nezapamćene bruke a on bio kao i uvijek, među gorima.
Ma ja, nije se promijenio, jedan se izborio za mjesto u vjerovatno budućem članu Serie A, a drugi je šutnut na klupu nikad goreg Partizana.
E čuj bitan mu je iz nekog razloga i to treba ispoštovati
Znači selektor može pozvati koga hoće i ne treba davati nikakvo objašnjenje za to osim da mu je bitan iz nekog razloga i da to treba ispoštovati?
Vi botovi ove neznalice ste najgora sorta ljudi na forumu.
Ma ja, nije se promijenio, jedan se izborio za mjesto u vjerovatno budućem članu Serie A, a drugi je šutnut na klupu nikad goreg Partizana.
E čuj bitan mu je iz nekog razloga i to treba ispoštovati

Znači selektor može pozvati koga hoće i ne treba davati nikakvo objašnjenje za to osim da mu je bitan iz nekog razloga i da to treba ispoštovati?

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Besmisleno je radi igrača koji ima 3-4 seniorske utakmice u Serie B, praviti frku. Pogotovo kada se poredi sa igračem koji ima desetine utakmica u reprezentaciji i igra u pristojnoj ekipi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:30Nije igrač u Eurokupovima nego u kvalifikacijama za iste gdje je njegova ekipa doživjela nezapamćene bruke a on bio kao i uvijek, među gorima.
E čuj bitan mu je iz nekog razloga i to treba ispoštovati![]()
![]()
Znači selektor može pozvati koga hoće i ne treba davati nikakvo objašnjenje za to osim da mu je bitan iz nekog razloga i da to treba ispoštovati?![]()
Ja sam siguran da će Muharemović brzo pokazati da je za klasu bolji od Mujakića i to barem nije teško, ali to sada nije tako.
Ako to ne kontaš, yebi ga.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ljudi 3 mec lopte nisu iskoristili u kvalfikacijama hladno ali brat kaze kako su oni igrali u Eurokupovima. Sto je najgore, zamisli kako los igrac moras bit da te u takvom klubu otpisubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:30Nije igrač u Eurokupovima nego u kvalifikacijama za iste gdje je njegova ekipa doživjela nezapamćene bruke a on bio kao i uvijek, među gorima.
![]()
Znači selektor može pozvati koga hoće i ne treba davati nikakvo objašnjenje za to osim da mu je bitan iz nekog razloga i da to treba ispoštovati?![]()
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 05 nov 2024, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Mujakic ima desetine utakmica u reprezentaciji?Horoz je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:33Besmisleno je radi igrača koji ima 3-4 seniorske utakmice u Serie B, praviti frku. Pogotovo kada se poredi sa igračem koji ima desetine utakmica u reprezentaciji i igra u pristojnoj ekipi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:30Nije igrač u Eurokupovima nego u kvalifikacijama za iste gdje je njegova ekipa doživjela nezapamćene bruke a on bio kao i uvijek, među gorima.
![]()
Ja sam siguran da će Muharemović brzo pokazati da je za klasu bolji od Mujakića i to barem nije teško, ali to sada nije tako.
Ako to ne kontaš, yebi ga.

Da je to kojim slucajem istina ovaj forum bi sigurno bio tanji za 5 osoba zbog zdravstvenog stanja
-
- Kontakt:
Od 6 zutih, 3 u 90+. Znaci to da dobiva zute jer je destruktivac nema veze s vezom. Svaku utakmicu igrao ili AM ili CM. Isto kao i cijeli svoj zivot gdje n i k a d nije bio igrac koji je svoju igru zasnivao na agresivnosti.fanatik19 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 14:39Ne dobija kartone zbog prigovora kao navedeni teletabis, nego zbog svog stila igre koji se zasniva na agresivnosti mutavac jedan. Idi na RSD Velez Mostar i pokusaj ispast pametan jer vidim da si ovdje dosao braniti pokerasa yebo ti on materkillafrommanilla je napisao/la: ↑05 nov 2024, 14:26beton, znaci nas edo vehabovic sestica, pet zutih i crveniBasic je bas taj igrac jer njegov zadatak u Orenburgu je velikim dijelom destrukcija protivnicke igre sto pokazuje cinjenica da svako malo dobija zuti kartonpa kako moze neko ovako glup biti
Teletino
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Barbarez je bio ciničan kad su Kodre, Faruci, Save pravili loše rezultate. Sad traži da budu novinari realni. Postaviti mu ultimatum da je sve osim plasmana na euro 2028 neuspijeh. Kao i zadržati se u ligi nacija B. Pod hitno mu organizovati dvije prijateljske utakmice sa repkama jačine Moldavije i Kazahstana. Da vidi i on a i mi gdje smo i šta smo i kuda plovimo? Priče oko voljnog momenta i tih stvari su za malu djecu. Druže,napravi akciju, pokaži da imaš ideju, izađi u presing, zadrži loptu 10,15 pasova. Voljni momenat ne bi trebao biti upitan.
Osvrnuću se ni na par poziva igračima:
Radeljić??? Nikakve koristi od njega
Mujakić??? Otpisan u nikad gorem Partizanu
Omerović??? Dobio šansu nije iskoristio (prije bih zvao i Beganovića a pogotovo Ćorluku)
Šarić, Tahirović, Šunjić, Bašić, Gigović, ovaj iz Kelna??? Dovoljna su trojica os nabrojanih.
Hajradinović???? No koment.
Nejasan mi je stvarno spisak.
Pozvao 3 desna beka, lijevih 0
Osam veznih, svi isti
Hajradinović? Tabaković? Mujakić?
Totalno neizbalansirana ekipa. Od formacija može igrati 352 ili eventualno 442 u rombu vezne.
Mislim da ne zna šta hoće i šta radi.
Osvrnuću se ni na par poziva igračima:
Radeljić??? Nikakve koristi od njega
Mujakić??? Otpisan u nikad gorem Partizanu
Omerović??? Dobio šansu nije iskoristio (prije bih zvao i Beganovića a pogotovo Ćorluku)
Šarić, Tahirović, Šunjić, Bašić, Gigović, ovaj iz Kelna??? Dovoljna su trojica os nabrojanih.
Hajradinović???? No koment.
Nejasan mi je stvarno spisak.
Pozvao 3 desna beka, lijevih 0
Osam veznih, svi isti
Hajradinović? Tabaković? Mujakić?
Totalno neizbalansirana ekipa. Od formacija može igrati 352 ili eventualno 442 u rombu vezne.
Mislim da ne zna šta hoće i šta radi.
Katic i Barisic su zasluzeno tu
Momci su neizostavni u Baselu i Zurichu i mislim da ih ne treba uzimati u usta
Za Basica vise ne znam sta da kazem stangira i ako ne ode iz Rusije ove godine od njeg nema nista
Hajradinovic tanko, Mujakic jos tanji bez perspetive
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.