Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
ja da sam ga sastavljao imao bih nrke korekcije:
dok hamzicu, jasicu,... nesrede papire po meni samo fale ajdin hasic i tarik muharemovic
S obzirom da je za Mujakica rekao da ima nezaviSnu situaciju, cisto sumnjam.SetoKaiba je napisao/la: ↑05 nov 2024, 17:17Zna li imbecil ćelavi šta respektabilno znači i da se u ovom kontekstu ne može upotrijebiti?DamirT je napisao/la: ↑05 nov 2024, 13:14A znaci respektabilno je uvaljivati igrace bez ikakvih utakmica u nogama. Super.Vidi ovo, nemoj se ljutit. Stvarno sam alergičan na ove stvari, kad uzmemo vremena i pričamo o 26 momaka o kojima smo vodili računa i sad se postavlja prvo pitanje o nekim drugim momcima. Znači to je protiv kodeksa nekog, ja smatram to kao uvredu prvo, smatram da je to nerespektabilno prema ovim momcima.![]()
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Oci bode jedino Mujakic.
Piric - znamo zašto nije tu.
Hadzikadunic - povrijeđen tako da jos uvijek nećemo saznati da li bi bio u opticaju ili ne?!
Krunic - van svake forme i ljencuga u reprezentativnom dresu. Takav nam ne treba.
Prica se o tom nekom famoznom sistemu koji se treba uspostaviti. Pa meni nije jasno sta imamo uspostavljati ako se na spisku nalazi totalno neperspektivan igrac koji je otpisan u klubu koji prozivljava najtezi period u svojoj historiji. Jos bi to bilo sve ok da nemamo alterativu. A Mujakic je dobio poziv na ustrb mladog momka koji redovno igra u svom klubu. Pa yebemu valjda je red da se tom Muharemovicu da sansa pa ako se pokaze, mozda se i Juventus odluci da ga zadrzi, a ne da bude samo slucajni prolaznik.
Jos pored toga vidim kasnije kako bahato i aroganto odgovara na pitanja koja se njemu ne sviđaju. Pa onda javno blacenje Gazibegovica i ova situacija sa Hadzikadunicem, nema teorije da se to nije moglo rijesiti internim razgovorom. Uglavnom lik se ponasa ko da ima tri Mundijala u vitrinama, a ne ko da se jucer krenuo bavit ovim poslom.
Samo mi je krivo zbog Spahica koji obavlja vrhunski posao.
- JohnCleese
- Kontakt:
Jasan znak da je sve udure

Svabo je to...
Spisak je grozan jer truhli Mujakic ima prednost nad Muharemovicem, ovaj Sunjic je prno u fenjer, sada je rang onog propalog Djokanovica koji se trpao nogama u repku do prodaje.
Nedostaje i Corluka iz Zrinjskog definitivno.
Hadzikic ispred Muftica je zločin.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Primjer je najbolji ona situacija s Barisicem iz septembra. Stvarno kakav strucni stab imamo je teski odron
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Komentar nivo Husare. Samo zato sto si protiv, ne znaci da si dobar. Znaci samo da sisas drugom ublehasu.JohnCleese je napisao/la: ↑05 nov 2024, 17:37Vudim da se Husara upalio i alarmirao svoju brigadu malih Husarica.
Jasan znak da je sve udure![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Razlika između igrača Sassuola (koji ima 21 godinu) i grijača klupe Partizana (koji ima 26 godina) je minorna?Horoz je napisao/la: ↑05 nov 2024, 11:52Na spisku ne postoji nijedan poziv koji bi se objektivnio mogao nazvati propustom. Koji izlazi iz lične procjene selektora i stručnog štaba, da pozovu jednog od dva igrača slične kvalitete. Te se odluke donose na osnovu poznavanja situacije iznutra.
Neko može misliti da je trebao biti pozvan Muharemović, a ne Mujakić, neko može misliti da je Muftić bolji od Hadžikića, ali razlike u "kvalitetu" između tih igrača su trenutno minorne i tu treba poštovati volju selektora i stručnog štaba. Kao i u slučaju Tahirovića, jer objektivno i nemamo igrača koji bio ga mogao kvalitetno zamijeniti.
Grob ti je.bem

- JohnCleese
- Kontakt:
Kojem?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 nov 2024, 17:52Komentar nivo Husare. Samo zato sto si protiv, ne znaci da si dobar. Znaci samo da sisas drugom ublehasu.JohnCleese je napisao/la: ↑05 nov 2024, 17:37Vudim da se Husara upalio i alarmirao svoju brigadu malih Husarica.
Jasan znak da je sve udure![]()
Biti kontra seoskom đilkošu Husaricu stvar je razuma.
Svabo je to...
Jeste , u ovom trenutku je upravo tako. Do prije mjesec Muharemović je bio amater, a Mujakić igrač Partizana u Eurokupovima.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:07Razlika između igrača Sassuola (koji ima 21 godinu) i grijača klupe Partizana (koji ima 26 godina) je minorna?Horoz je napisao/la: ↑05 nov 2024, 11:52Na spisku ne postoji nijedan poziv koji bi se objektivnio mogao nazvati propustom. Koji izlazi iz lične procjene selektora i stručnog štaba, da pozovu jednog od dva igrača slične kvalitete. Te se odluke donose na osnovu poznavanja situacije iznutra.
Neko može misliti da je trebao biti pozvan Muharemović, a ne Mujakić, neko može misliti da je Muftić bolji od Hadžikića, ali razlike u "kvalitetu" između tih igrača su trenutno minorne i tu treba poštovati volju selektora i stručnog štaba. Kao i u slučaju Tahirovića, jer objektivno i nemamo igrača koji bio ga mogao kvalitetno zamijeniti.
Grob ti je.bem![]()
Je li se nešto drastično promijenilo u tih mjesec dana? Ne mislim da jeste.
Kao što Barbarez reče, njemu je Mujakić bitan iz nekih razloga i to treba ispoštovati. Kad muharemović uveže 10-15 utakmica standardno, logično je da će upasti na spisak.
Budućnost jeste pred njim, ali u ovom trenutku Muharemović ima jedava 3-4 seniorske utakmice kao starter. Nema potrebe oko toga praviti frku, nije u Realu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma ja, nije se promijenio, jedan se izborio za mjesto u vjerovatno budućem članu Serie A, a drugi je šutnut na klupu nikad goreg Partizana.
E čuj bitan mu je iz nekog razloga i to treba ispoštovati

Znači selektor može pozvati koga hoće i ne treba davati nikakvo objašnjenje za to osim da mu je bitan iz nekog razloga i da to treba ispoštovati?

Vi botovi ove neznalice ste najgora sorta ljudi na forumu.
Besmisleno je radi igrača koji ima 3-4 seniorske utakmice u Serie B, praviti frku. Pogotovo kada se poredi sa igračem koji ima desetine utakmica u reprezentaciji i igra u pristojnoj ekipi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:30Nije igrač u Eurokupovima nego u kvalifikacijama za iste gdje je njegova ekipa doživjela nezapamćene bruke a on bio kao i uvijek, među gorima.
Ma ja, nije se promijenio, jedan se izborio za mjesto u vjerovatno budućem članu Serie A, a drugi je šutnut na klupu nikad goreg Partizana.
E čuj bitan mu je iz nekog razloga i to treba ispoštovati![]()
![]()
Znači selektor može pozvati koga hoće i ne treba davati nikakvo objašnjenje za to osim da mu je bitan iz nekog razloga i da to treba ispoštovati?![]()
Ja sam siguran da će Muharemović brzo pokazati da je za klasu bolji od Mujakića i to barem nije teško, ali to sada nije tako.
Ako to ne kontaš, yebi ga.
Ljudi 3 mec lopte nisu iskoristili u kvalfikacijama hladno ali brat kaze kako su oni igrali u Eurokupovima. Sto je najgore, zamisli kako los igrac moras bit da te u takvom klubu otpisubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:30Nije igrač u Eurokupovima nego u kvalifikacijama za iste gdje je njegova ekipa doživjela nezapamćene bruke a on bio kao i uvijek, među gorima.
![]()
Znači selektor može pozvati koga hoće i ne treba davati nikakvo objašnjenje za to osim da mu je bitan iz nekog razloga i da to treba ispoštovati?![]()
Mujakic ima desetine utakmica u reprezentaciji?Horoz je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:33Besmisleno je radi igrača koji ima 3-4 seniorske utakmice u Serie B, praviti frku. Pogotovo kada se poredi sa igračem koji ima desetine utakmica u reprezentaciji i igra u pristojnoj ekipi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:30Nije igrač u Eurokupovima nego u kvalifikacijama za iste gdje je njegova ekipa doživjela nezapamćene bruke a on bio kao i uvijek, među gorima.
![]()
Ja sam siguran da će Muharemović brzo pokazati da je za klasu bolji od Mujakića i to barem nije teško, ali to sada nije tako.
Ako to ne kontaš, yebi ga.

Da je to kojim slucajem istina ovaj forum bi sigurno bio tanji za 5 osoba zbog zdravstvenog stanja
-
- Kontakt:
Od 6 zutih, 3 u 90+. Znaci to da dobiva zute jer je destruktivac nema veze s vezom. Svaku utakmicu igrao ili AM ili CM. Isto kao i cijeli svoj zivot gdje n i k a d nije bio igrac koji je svoju igru zasnivao na agresivnosti.fanatik19 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 14:39Ne dobija kartone zbog prigovora kao navedeni teletabis, nego zbog svog stila igre koji se zasniva na agresivnosti mutavac jedan. Idi na RSD Velez Mostar i pokusaj ispast pametan jer vidim da si ovdje dosao braniti pokerasa yebo ti on materkillafrommanilla je napisao/la: ↑05 nov 2024, 14:26beton, znaci nas edo vehabovic sestica, pet zutih i crveniBasic je bas taj igrac jer njegov zadatak u Orenburgu je velikim dijelom destrukcija protivnicke igre sto pokazuje cinjenica da svako malo dobija zuti kartonpa kako moze neko ovako glup biti
Teletino
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Osvrnuću se ni na par poziva igračima:
Radeljić??? Nikakve koristi od njega
Mujakić??? Otpisan u nikad gorem Partizanu
Omerović??? Dobio šansu nije iskoristio (prije bih zvao i Beganovića a pogotovo Ćorluku)
Šarić, Tahirović, Šunjić, Bašić, Gigović, ovaj iz Kelna??? Dovoljna su trojica os nabrojanih.
Hajradinović???? No koment.
Nejasan mi je stvarno spisak.
Pozvao 3 desna beka, lijevih 0
Osam veznih, svi isti
Hajradinović? Tabaković? Mujakić?
Totalno neizbalansirana ekipa. Od formacija može igrati 352 ili eventualno 442 u rombu vezne.
Mislim da ne zna šta hoće i šta radi.
Katic i Barisic su zasluzeno tu
Momci su neizostavni u Baselu i Zurichu i mislim da ih ne treba uzimati u usta
Za Basica vise ne znam sta da kazem stangira i ako ne ode iz Rusije ove godine od njeg nema nista
Hajradinovic tanko, Mujakic jos tanji bez perspetive
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Beduin, bhfanatic14, boki86, bosnas_, Burberry46, CAGarfia, COYGBiH, Cwirek, DjaniTarik, Drum, Edincapitano, EdinjoBos, Edo1922, emir79, Fudbalbr1, galia95, GangEvil, Goalgetter, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], greenwood, hurem, invincible1921, jasmin10, KarlMarx, Kaunas, legendarnadruga, Maestro^^, maroonGiant, Matterhorn22, mexy_whites, Micron, MokraKifla, myself, Pensioner26, Principatus, prisonbreak, rishovski, Sheyi, signalidunapark, THEC, tuzlanskinacin, Uknaac, Vaya, Venom, VolimBiH96, Yucca, Zglavkar i 409 gostiju.