BH klubovi u Evropi 24/25
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Standardno brukanje četnika.
I da ne jede vlahadija ****, ovo je opet top bruka, koliko god smanjivali.
I da ne jede vlahadija ****, ovo je opet top bruka, koliko god smanjivali.
Moli se arbitar da ne svira vise od 5 prekrsaja prciji, a domacinu moze oko 20ak.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Koja ti je omiljena serija?
- Vikingur.
-I meni.
- Vikingur.
-I meni.
Zadnja izmjena: Beli98, dana/u 07 nov 2024, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Dobrano ste se načekali na loš Borčev rezultat u Evropi, jadnici jadni 

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- Shategabri
- Kontakt:
Ni za jedan u granicama naše države.
-
- Kontakt:
Kako god zavrsili hvala FK Borac na podizanju koefcijenta drzave koju redovno psuju lafo a znaju da ne mogu bez nje
Jedna si jedina!

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Vidi se.SetoKaiba je napisao/la: ↑07 nov 2024, 16:22Ni za jedan u granicama naše države.
A sve znaš.
Koševo Zapad
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Znam. Nije teško popamtiti epske sramote koje ste priredili našem fudbalu.Shategabri je napisao/la: ↑07 nov 2024, 16:24Vidi se.
A sve znaš.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pusti ga shate. Ima jedan upis na temi Slobode, so...Shategabri je napisao/la: ↑07 nov 2024, 16:24Vidi se.
A sve znaš.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Ne razumijem zasto se toliko prizeljkuje i slavi neuspjeh Borca, ljudi igraju pod BiH zastavom, bore se za koeficijent BiH i tako ce bit do sudnjeg dana, njihove zelje me ne interesuju....Sutra ce njihovim uspjehom Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Siroki i svi ostali imati laksi put.....
A ruku na srce, ovo je bruka rezultat poslije ovakve jeseni u evropi. Yebemu mater i Island ko da su Chelsea.
A ruku na srce, ovo je bruka rezultat poslije ovakve jeseni u evropi. Yebemu mater i Island ko da su Chelsea.
- robertkosar
- Kontakt:
Eno im Sratko Mladic nek on navija za njih yebo im on sve u familiji i nek mu usput qopuse svi na celu sa GicomFKBilder je napisao/la: ↑07 nov 2024, 16:40Ne razumijem zasto se toliko prizeljkuje i slavi neuspjeh Borca, ljudi igraju pod BiH zastavom, bore se za koeficijent BiH i tako ce bit do sudnjeg dana, njihove zelje me ne interesuju....Sutra ce njihovim uspjehom Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Siroki i svi ostali imati laksi put.....

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ne navija niko za Borac sto ste djeca jbt.robertkosar je napisao/la: ↑07 nov 2024, 16:45Eno im Sratko Mladic nek on navija za njih yebo im on sve u familiji i nek mu usput qopuse svi na celu sa GicomFKBilder je napisao/la: ↑07 nov 2024, 16:40Ne razumijem zasto se toliko prizeljkuje i slavi neuspjeh Borca, ljudi igraju pod BiH zastavom, bore se za koeficijent BiH i tako ce bit do sudnjeg dana, njihove zelje me ne interesuju....Sutra ce njihovim uspjehom Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Siroki i svi ostali imati laksi put.....
A ruku na srce, ovo je bruka rezultat poslije ovakve jeseni u evropi. Yebemu mater i Island ko da su Chelsea.![]()
Aj Viki Aj
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ahaha jos jedan uspjeh bosnjaka, kao kad Nole izgubi pa se obradujete.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Poprilična ciganija, mogu ti reći.
Igrači će odmah na trening.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.