Da,nakon jedne utakmice u kojoj je bio zrtva taktike nesposobnog selektora,trebamo zaboraviti sve utakmice u kojima je predvodio nasu odbranu i bio nas najbolji igrac a takvih je puno..Ja-Amar Dzeko je napisao/la:Sve mogu razumjeti, različita mišljenja, ali da, kad već ne vjerujete u ove priče oko Spahića, onda nakon Nigerije da ovo možete pisatimirzatele je napisao/la:Spaha moze otici ali ne moze biti otjeran !!
Vodi nas na EP kapitenu jedini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Neću ti ništa trubiti, sve je već rečeno.
Nosi ga sebi kući.
Nosi ga sebi kući.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ma kao sto po ostalim forumima i portalima ima placenika koji pisu za sve stranke, tako i ovdje ima par placenika koji ce opravdavati kapitena za sve. Ulica i ono kad odes sa rajom na kafu je mjerilo. Opsti stav sviju je Spahicu mrs iz reprezentacije, Dzeko malo se spusti na zemlju i opet budi onaj stari fini momak. Ovo je realno stanje, pa ga vi pravdajte koliko god zelite. Sam he sebi iskopao rupu kod navijaca. Vidjet cemo da li je i u savezu, mada ne vjerujem.
Kad je bacio dres? Ja se sjećam da je otrčao do atletske staze i bacio dres invalidu u kolicima. Nemoj mi Bahine demagogijeSamoOstroINaPrvu je napisao/la:da li se ti sjecas bacanja dresa od strane patriote hasana
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bacio je dres jer je bio nezadovoljan što je zamjenjen, pa je shvatio odmah pogrešku te je uzeo dres i dao ga čovjeku u invalidskim kolicima. I dalje neki žele predstaviti Hasana kao izdajnika, kao igrača koji se nije trudio. Ni sami ne znate historiju svoje reprezentacije a pljujete po pojedincima. Ne znate osnovne stvari a ulazili bi u neku diskusiju.
izdrzi kapitenu, pravi navijaci su uz tebe kao sto si ti godinama uz svoju BiH, ne daj se ljudino, otici ce safet i doci ce neki pravi selektor koji nas nece prodavati u bitnim utakmicama kao sto je radila gnjida iz zavidovica 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kapiten je u godinama.
Istina ali isti taj moze da odigra u Bundesligi po 30 kusur tekmi - bolje ocjenjen svako kolo od xy njemaca, pa sada ne valja...
Drugu stvar kakva je postavka bila protiv Nigerije, pa on je protiv Nigerije igrao stopera i lijevog beka
sve zbog limitirane postavke strucnjaka koji je nasu lijevu stranu izveo na streljanje u sve se to ubacio i Spaha koji je igrao lijevog stopera a po potrebi i lijevog beka..
Jeli to imamo boljeg od Spahica na poziciju stopera ?
Ko god je igrao lopte amaterski barem do 17,8 godine zna koliko je tesko igrati na toj poziciji. Da ne sirim..
A sto se tice rep.BIH mi se krpimo za drugog stopera a kamoli da na X stavljamo naseg najboljeg stopera.
Vranjes
Sunjic
ebavli bi vi i njima samo da uvezu 5 tekmi zaredom....a ne 70 kusur.
Bicakcic
njega su vec "ovi" izresetali protiv Arg.
Dino kad zaigra za BIH - uveze jedno barem pet, sest tekmi zaredom (odradi solidno za pocetak) mozemo da trljamo rukama.
Zukanovica je vrli strucnjak otpisao na ruzan nacin a vodio je eto Bicakcica i stavio ga protiv Argentine u igru (ako je bio povrijedjen) jer samo to razlog moze biti zasto nije igrao ove zadnje dvije tekme.
Istina ali isti taj moze da odigra u Bundesligi po 30 kusur tekmi - bolje ocjenjen svako kolo od xy njemaca, pa sada ne valja...
Drugu stvar kakva je postavka bila protiv Nigerije, pa on je protiv Nigerije igrao stopera i lijevog beka
Jeli to imamo boljeg od Spahica na poziciju stopera ?
Ko god je igrao lopte amaterski barem do 17,8 godine zna koliko je tesko igrati na toj poziciji. Da ne sirim..
A sto se tice rep.BIH mi se krpimo za drugog stopera a kamoli da na X stavljamo naseg najboljeg stopera.
Vranjes
Bicakcic
Dino kad zaigra za BIH - uveze jedno barem pet, sest tekmi zaredom (odradi solidno za pocetak) mozemo da trljamo rukama.
Zukanovica je vrli strucnjak otpisao na ruzan nacin a vodio je eto Bicakcica i stavio ga protiv Argentine u igru (ako je bio povrijedjen) jer samo to razlog moze biti zasto nije igrao ove zadnje dvije tekme.
Zadnja izmjena: MB7, dana/u 30 jun 2014, 08:12, ukupno mijenjano 1 put.
nedokazni su ti nasi ljudi, tjeraju lika koji je kapiten i jos plus i ubjedljivo nas najbolji stoper trenutno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
LenBias je napisao/la:izdrzi kapitenu, pravi navijaci su uz tebe kao sto si ti godinama uz svoju BiH, ne daj se ljudino, otici ce safet i doci ce neki pravi selektor koji nas nece prodavati u bitnim utakmicama kao sto je radila gnjida iz zavidovica

Izdrži kapitenu!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da 'oće istina izaći na vidjelo da sa osmijehom na licu trajno banujem forumaše koji pišu "Kapitenu izdrži, ne zaslužujemo te". 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Da 'oće istina izaći na vidjelo da sa osmijehom na licu trajno banujem forumaše koji pišu "Kapitenu izdrži, ne zaslužujemo te".
Sram te i stid bilo, manijače.
Pridružujem se željama.
Vala ste se vas dvojica bas našli....Da niste kojim slučajem braća Spahić?? Može li iko od vas dvojice odgovoriti, otkud Spahićev brat s službenom iskaznicom???mandraX je napisao/la:LenBias je napisao/la:izdrzi kapitenu, pravi navijaci su uz tebe kao sto si ti godinama uz svoju BiH, ne daj se ljudino, otici ce safet i doci ce neki pravi selektor koji nas nece prodavati u bitnim utakmicama kao sto je radila gnjida iz zavidovica![]()
![]()
Izdrži kapitenu!
Sredio mu je Emir.Amir81 je napisao/la: otkud Spahićev brat s službenom iskaznicom???
Ne bi on to nikad uradio. On je naš kapitenmandraX je napisao/la:Sredio mu je Emir.Amir81 je napisao/la: otkud Spahićev brat s službenom iskaznicom???
- Probisvjet
- Kontakt:
Kada neko napise "Izdrži kapitenu" odmah mi slika qurave na kojoj prave redaljku.
Izdrzi kapitenu!
Izdrzi kapitenu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Izdrzao nije. Emenike mu je gurao kako u prvom tako i drugom poluvremenu, tako da su mu oba oka ispadala...
Oplodio ga, bukvalno!Batko je napisao/la:Izdrzao nije. Emenike mu je gurao kako u prvom tako i drugom poluvremenu, tako da su mu oba oka ispadala...
kolasinac nije igrao jer psihicki pao nakon onog autogola protiv argentine,
dakle kad su uigravali kornere njegov zadatak je bio da ostane u centru, robusan, okretan, itd.
odmah na onom korneru on ide skroz udesno na stativu(po navici iz schalkea valjda)
na poluvremenu mu je pape ukazao, i rekao da je to njegov gol, na to ,momak je samo sutio,
poslije tekme mu je bilo toliko krivo i sto se blizila tekma s nigerijom poceo je ici od jednog do drugog trenera, doktora i zaliti se na bolove, da ga je strah, itd. (psiholog ogromna fula sa ovako mladm igracima onda) svim osim papetu
i onda su dr i baljic rekli papetu da ne moze igrati../
dakle kad su uigravali kornere njegov zadatak je bio da ostane u centru, robusan, okretan, itd.
odmah na onom korneru on ide skroz udesno na stativu(po navici iz schalkea valjda)
na poluvremenu mu je pape ukazao, i rekao da je to njegov gol, na to ,momak je samo sutio,
poslije tekme mu je bilo toliko krivo i sto se blizila tekma s nigerijom poceo je ici od jednog do drugog trenera, doktora i zaliti se na bolove, da ga je strah, itd. (psiholog ogromna fula sa ovako mladm igracima onda) svim osim papetu
i onda su dr i baljic rekli papetu da ne moze igrati../
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], StevieG8, Uknaac i 41 gost.