FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma isarat ce ovo pitari 100%, al lijepo je vidjet 

Cisto da razjasnimo jednu stvar. Niko iz kluba nije dao marke za ovo niti se iko iz kluba sjetio ovoga...
Odavno nisam vidio pametniju recenicu na forumu! 1000% si u pravu!kenant je napisao/la:Fakat nam je loš marketing, treba napraviti reklamu za utakmicu na koševu protiv maribora i platiti na nekim TV stanicama da se reklamira "SVI NA KOŠEVO, 10 000 PLAVIH NAVIJAČA"raja bi se nafurala, onda bi koševo bilo malo da sve primi.
Ovi naši ako nalijepe koji plakat u gradu, biće dobro.P
- istina1981
- Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:Cisto da razjasnimo jednu stvar. Niko iz kluba nije dao marke za ovo niti se iko iz kluba sjetio ovoga...
Pa zar je neko mogao i pomisliti da je Buki podigao straznjicu i nesto korisno uradio??

FORZA ZELJO !!!
UnKnownBA je napisao/la:Odavno nisam vidio pametniju recenicu na forumu! 1000% si u pravu!kenant je napisao/la:Fakat nam je loš marketing, treba napraviti reklamu za utakmicu na koševu protiv maribora i platiti na nekim TV stanicama da se reklamira "SVI NA KOŠEVO, 10 000 PLAVIH NAVIJAČA"raja bi se nafurala, onda bi koševo bilo malo da sve primi.
Ovi naši ako nalijepe koji plakat u gradu, biće dobro.P
Realno je tako, na kraju ce manijaci iz svog budzeta raditi plakate i lijepiti po gradu :/
1921
Ako mislis na tramvaj, vjerujem da nije, jer oni za to nemaju osjecaja!nime_tm87 je napisao/la:Cisto da razjasnimo jednu stvar. Niko iz kluba nije dao marke za ovo niti se iko iz kluba sjetio ovoga...
Mogao si vala usput reći i ko je, ako već nije klub.nime_tm87 je napisao/la:Cisto da razjasnimo jednu stvar. Niko iz kluba nije dao marke za ovo niti se iko iz kluba sjetio ovoga...
ii kako ih nije stid ovog Bloga, bolje da naprave neku stranicu i napišu "U IZRADI" , prošle godine imali najbolji sajt, sa najsvjezijim informacija, a sad neki blog ! SMIJESNO ne mogu platiti ljude da uredi neku web stranicu, a htjeli su i govorili da ce uskoro biti i Fan Shop online ! NAČEKAT ĆEMO SE TOGA ! Tramvaj je strašan, samo će brzo biti kamenovan hahah i išaran al sve što je lijepo kratko traje
1921
- Curva_SUD
- Kontakt:
Slažem se sa vamaUnKnownBA je napisao/la:Ako mislis na tramvaj, vjerujem da nije, jer oni za to nemaju osjecaja!nime_tm87 je napisao/la:Cisto da razjasnimo jednu stvar. Niko iz kluba nije dao marke za ovo niti se iko iz kluba sjetio ovoga...

ali ko je onda?

...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Neko ko ima veze u Grasu ! VjerovatnoCurva_SUD je napisao/la:Slažem se sa vamaUnKnownBA je napisao/la:Ako mislis na tramvaj, vjerujem da nije, jer oni za to nemaju osjecaja!nime_tm87 je napisao/la:Cisto da razjasnimo jednu stvar. Niko iz kluba nije dao marke za ovo niti se iko iz kluba sjetio ovoga...![]()
ali ko je onda?

1921
- ZlatnaDolina
Eto sad i problem i toliko je bitno ko je dao lovu za reklamu
onaj odmah poletio komšije da pegla sa slikom

onaj odmah poletio komšije da pegla sa slikom

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
- Curva_SUD
- Kontakt:
Bitno je, ko god da je VELIKO MU HVALA!ZlatnaDolina je napisao/la:Eto sad i problem i toliko je bitno ko je dao lovu za reklamu![]()
onaj odmah poletio komšije da pegla sa slikom![]()

...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
To i jest najveci gust, ta međusobna zajebancija u Sarajevu traje odkad klubovi postoje, znas i sam!ZlatnaDolina je napisao/la:Eto sad i problem i toliko je bitno ko je dao lovu za reklamu![]()
I odmah na mahala sport portalu izađe vijest "Željo dobio i svoj tramvaj"

DRUG NEBI TI PUNCA
- partibrejker1921
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:I odmah na mahala sport portalu izađe vijest "Željo dobio i svoj tramvaj"![]()
![]()
![]()
Normalno kad su oni i napravili sliku, jedino je njihov fotograf bio na slikanju ovoga, preuzeo fb page fan shopa i onda svi ostali.
- istina1981
- Kontakt:
Ma to malo da im ne bude dosadno posto nemaju prenosa tekme pa neka i oni sta lijepo videUnKnownBA je napisao/la:To i jest najveci gust, ta međusobna zajebancija u Sarajevu traje odkad klubovi postoje, znas i sam!ZlatnaDolina je napisao/la:Eto sad i problem i toliko je bitno ko je dao lovu za reklamu![]()

FORZA ZELJO !!!
"Ne radi se o foto-montaži. Postigli smo dogovor sa GRAS-om po kom će jedan tramvaj nositi boje Željezničara. Radi se o marketingu uoči utakmica Lige prvaka protiv Maribora", rekao je Dželaludin Muharemović u razgovoru za SportSport.ba.
tako dzelo kaze, a haj sad nam vi recite ko je to drugi ovo odradio ako nije klub.
tako dzelo kaze, a haj sad nam vi recite ko je to drugi ovo odradio ako nije klub.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ovog japanca pod hitno sklonit sa terena!!!
momak diplomirao marketing menagment ... stavit ga za direktora marketinga pa da vidite sta japanac za godinu uradi
momak diplomirao marketing menagment ... stavit ga za direktora marketinga pa da vidite sta japanac za godinu uradi

Da znam raditi web stranicu, ja bi im uradio djabe, al eto aBd sljedece godine u skoli sam na smjeru web dizajn pa cu nauciti
Samo neka skinu ovaj blog !

1921
- Jack777Pott
- Kontakt:
Svaka cast na ovom tramvaju
. Ima jedan takav Dinamo vec dugo vremena, toliko puta sam ga vidio da vise ne obracam paznju, no nekad je bio atrakcija. I svaki put kad sam dolazio u Sarajevo i sad kad dolazim, at o je 10tak puta u godini uvijek sam kad cekam tramvaj il susretnem neki gledao imal koji Zeljin il Sarajevov. Tko god da se sjetio svaka cast i bilo je i vrijeme
. I nadam se da ce ostat takav uvijek, da ga nece ofarbat nakon par dana, lijepo je da malo promovira klub. Ljudi sa strane kad dodju to sigurno primjete i nekom ce ostat simpatije prema tome 

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!