Biogeronimo je napisao/la:BN - Bo...ili?HuX je napisao/la:
pa dobro ja nisma bo zadovoljan njegovom izvedbom protiv obale
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Dobro BO
, ja mislio ti iz BN-e. Oni kazu BO umjesto pravilno BA. 
Vom Jäger zum Gejagten
Što bi United pustio Nemanju, ne vidim uopće neki razlog za to. Jedino da je u nekoj svađi sa Sir-om, no sumnjam.
Napokon su se sjetili da nam treba bek, hvala Bogu.
Nisam dugo secera vidio na forumu. Je li bas otisao ili sad nastupa pod nekim drugim nickom?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
a brate moj i sam znas da para vrti tamo gdje burgija neceNeutral je napisao/la:Što bi United pustio Nemanju, ne vidim uopće neki razlog za to. Jedino da je u nekoj svađi sa Sir-om, no sumnjam.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
Njemačka protiv Engleske.... Previše mi liči na duel FC Bayern - Machester United... Dosta igrača iz oba tima će ponovo zaigrati kontra drugih i opet će biti rat u mojoj kući
Navodno bi si Holger trebao vratiti u ovoj utakmicI, a i Schwaini je sve izvjesniji da će nastupiti. Koliko čitam u drugim medijima, od Muellera i Lahma se očekuje da odrade dobar posao danas
Uostalom, hobotnica je rekla NJEMAČKA
Navodno bi si Holger trebao vratiti u ovoj utakmicI, a i Schwaini je sve izvjesniji da će nastupiti. Koliko čitam u drugim medijima, od Muellera i Lahma se očekuje da odrade dobar posao danas
Sent from my Philips Smart TV.
A znamo da hobotnica ne grijesidr.adnan je napisao/la:Njemačka protiv Engleske.... Previše mi liči na duel FC Bayern - Machester United... Dosta igrača iz oba tima će ponovo zaigrati kontra drugih i opet će biti rat u mojoj kući![]()
Navodno bi si Holger trebao vratiti u ovoj utakmicI, a i Schwaini je sve izvjesniji da će nastupiti. Koliko čitam u drugim medijima, od Muellera i Lahma se očekuje da odrade dobar posao danas![]()
Pa hobotnici su uvijek sanse 50-50, isto kao i svakome od nas.
Ako ima prosjek od nekih 80% pogođenih prognoza, onda znaci da grijesi. Valjda je jasno da je tih 80% tacnih prognoza realno za reprezentaciju kao sto je Njemacka. U vecini slucajeva pobjeđuju.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
ma bolan hobotnica je uvijek 100% upravu 
Da vam kažem Coentraou uopšte pozicija nije na lijevom beku, nego na lijevom krilu.U Benfici nikada to nije igrao, samo sada u Portugalu prinuđen da tu igra, isto kao Guttierez u Argentini.Treba nam klasični bek, neko provjereno ime, koji je dobar prvo u odbrani pa onda i u napadu, a ovaj samo potencijala u napadu ima, mada ni tu nije nešto.Ne trebaju Bayernu više igrači "biće u top 3".
Bayern treba izgraditi jak tim, pa tek onda nekakve talente kupovati.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
kralju ko ce doci onda...pa jesi ti pratio momka...veoma brz i pameetno igra...jos je mlad..pa kad moze badstuber igrat na beku sto nebi i ovaj igro ...po meni je bolji ofanzivni bek kakav nam i treba po lijevoj strani...a ne defanzivni (badstuber). 
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koliko si siguran da u Benfici nije igrao na poziciji lijevog beka.Klare je napisao/la:Da vam kažem Coentraou uopšte pozicija nije na lijevom beku, nego na lijevom krilu.U Benfici nikada to nije igrao, samo sada u Portugalu prinuđen da tu igra, isto kao Guttierez u Argentini.Treba nam klasični bek, neko provjereno ime, koji je dobar prvo u odbrani pa onda i u napadu, a ovaj samo potencijala u napadu ima, mada ni tu nije nešto.Ne trebaju Bayernu više igrači "biće u top 3".
Pocetak njegove karijere je bio dosta buran. Poceo je igrati na poziciji napadaca, i tri pune godine je igrao na istoj, da bi se poslije otkrio njegov talenat na krilnim pozicijama, a posljednju sezonu igra mnogo vise na poziciji beka nego na poziciji krila. Pokazao je veliki talenat i eventualno bi njegovo dovodjenje bilo veliko pojacanje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
momak je upravu, coentrau je prirodna pozicija lijevo krilo, ali silom prilika u prosloj sezoni(povrede, kartoni, itd.) bio je prisiljen igrati na toj poziciji lijevog bocnog i tu se veoma dobro pokazao, i quieroz ga je pozvao k'o bocnog igraca, uostalom cim je dobio poziv za SP, ima nesto u njemu_amel_13_BHf_ je napisao/la:kralju ko ce doci onda...pa jesi ti pratio momka...veoma brz i pameetno igra...jos je mlad..pa kad moze badstuber igrat na beku sto nebi i ovaj igro ...po meni je bolji ofanzivni bek kakav nam i treba po lijevoj strani...a ne defanzivni (badstuber).
Za zivot cijeli!
Kako igra ovaj Muller,Ok gledao sam ga citavu sezonu i bio je standardno dobar u Bayernu ali ovo je nevjerovatno,pa on ako ne postane u narednim godinama jedan od najboljih ofanzivaca svijeta niko nece 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Muller extra ali necu o njemu nego o panju Gomezu ... Oće on sam da pređe igrača a uvijek zaboravi loptu ma nezz šta su oni vidili u njemu kada je i u Vfl davao po 3 gola nižim ekipama pa tako i došao da je u tri sezone davao oko 15-20 golova
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dok ima Mullera nema straha za Bavarce. Gomez ce svakako ostati na klupi.....thulkazal je napisao/la:Muller extra ali necu o njemu nego o panju Gomezu ... Oće on sam da pređe igrača a uvijek zaboravi loptu ma nezz šta su oni vidili u njemu kada je i u Vfl davao po 3 gola nižim ekipama pa tako i došao da je u tri sezone davao oko 15-20 golova
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma dolazak Gomeza je realno jedna od najvecih greski Bayernove uprave, uredu da smo dali za njega neki normalan iznos ali 30M
Ali zato mali Muller dominira
A Ozila sam odavno zelio vidjeti u nasem dresu, ali sumljam u njegov dolazak 
-
deni_m1312
- Kontakt:
BAYERN 4 : 1 ENGLESKA 
Teta Mulija se ne sali.
Ovo danas je bilo vise nego bezobrazno s njegove strane.
@seceru, vrati se! Nemoj da te ja trazim po Svabiji.
@seceru, vrati se! Nemoj da te ja trazim po Svabiji.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.