FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Drug jel ti koristis neke opijate?
Ziv se izjeba da skontam sta hoces da kazes
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Imali su jak trening samo par sati prije tekme. Dobro su hodali ikakohilmo je napisao/la:Jučerašnja utakmica po meni nije na nivou na kojem trebamo igrati. Da li je uzrok tome umor od prethodnih treninga i utakmica ili što je protivnik igrao baš grubo ne znam.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Orton je napisao/la:Drug jel ti koristis neke opijate?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nikakvi stimulansi protivnickim ekipama ne smije dozvoliti da nam otkinu bod(ove). Razlog- duplo smo kvalitetniji od u ovom slucaju Zvijezde (bez ikakve uvrede navijacima spomenutog kluba). Pripreme teku jako dobro, dobili smo vanserijska pojacanja koji su pola karijere igrali protiv bunkera, atmosfera je na nivou i aBd Meho ce imati na raspolaganju sve igrace. Dakle, da im po deset milja daju kao stimulans, nas kvalitet i Mehina prisebnost moraju uroditi plodom. Zivi bili pa vidjeli.Pitar6785 je napisao/la:Mene strah zvjezde Posto sigurno da ih je SB vec na gradio (mozda I sa pripremama u tursku) mi smo to trebali kupit cisto radi toga zaleta ..SB je lopovski ubicarski klub....
Amidzi moze zastava dres sa njegovim likom broj 8 I tako nesto ...ZANAS JE SAMO JEDAN HASE..nas klub ubjedzen Sam nikad nece dozvolit da nekog porede sa HASETOM..
TA![]()
Ovo stoje Hilmo postavio da non stop gubimo prvu uliloje strah umene...Nadam se da Home zna za ovu statistiku I da igracima objasni I pripremi ih (cak Ako treba I isamara) al dole ocekujem tucu klanje na terenu I zalaganje da krv pisaju al 3bobe HOCUUUUUUUUUUUUU
VOLIM VOLIM VOLIM SARAJEVO
Ne znam sta bi pojedinci samo ocekivali kad izadjemo opet u Evropu gdje ce se u slucaju kvalifikacija za LP protivnicki igraci premirati po desetak milja eura da prodju dalje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
sta bi za nas znacilo da smo vec imali svoju akademiju i stadion ne smijem ni zamislit, a ovako klub nakon tolikih godina prvi put radi nesto svoje, sa dalekoseznim ciljevima, a sto se tice Haseta, legenda je i kluba i grada, i svaka mu cast na svemu, ali prije Tana, mi smo bili nivo Goska, nismo imali ni za plate ni za sta, a dzaba sve te legende niko nije mogao da nas pomjeri sa mjesta i evidentno je niko nikad i ne bi, dolaskom Tana i ovim do sada, za mene je on vec jedna od najvecih legendi Sarajeva, jer po prvi put imamo sansu da postaemo respektabilni, ne samo na Balkanu nego i u Evropskim okvirima, a cinjenica je da nismo veliki klub bili ni u bivsoj Jugi, ovo je nas najslavniji period u istoriji kuba, jos samo da nas rezulatati nastave pratti, a kako ide, izgleda da ce biti samo jos bolje, cast legendama ali one su tu desetak godina i odu, i od njih klub koristi nema, dokaza je bas mnogo, ovo sto je sa nama napravio i omogucio nam TAN, je san iz kojeg ne zelim da se budim, tako da ako bi se mene pitalo, ne da mu treba dat bistu, nego prilikom izgradnje stadiona odmah mu dati ime VINCENT TAN.. i naravno sto prije, a ja sam to prvi davno jos rekao da se trebao pojavit transparent zahvale za njega, dakle velika bordo zastava, sa njegovim likom, i ispod, thank you tan, ili nesto slicno...
[youtube][/youtube]
Ja ne vjerujem da nas je preuzeo Tan, da smo izasli iz minusa, da gradimo akademiju, da nam igracu vrijede preko milion eura... Jednostavno nije istina...
Ja ne vjerujem da nas je preuzeo Tan, da smo izasli iz minusa, da gradimo akademiju, da nam igracu vrijede preko milion eura... Jednostavno nije istina...
Ako sad ne promjenimo taj maler prve utakmice sa ovakvim trenerom, timom i sveukupno amtosferom i ambijentom u klubu, nećemo nikad. Ne vjerujem da će bit većih problema, samo da se noge ne svežu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Moj prijatelju, stvari su malo drugacije nego sto si ti gore napisao, a pogotovo ovi djelovi gdje pises da mi nismo veliki klub bili ni u bivsoj Jugi. Ja se nadam da ces malo procesljati historiju i educirati se jer ono sto nama prestavlja FK Sarajevo ne moze nista da nadmasi, ono sa cim mi navijaci treba da se hvalimo i ponosimo je ta historija, ti rezultati, ti velikani Jugoslovenskog i svjetskog fudbala koji su ponikli i prosli kroz nas klub i gdje svaki navijac treba da je ponosan na svakog pojedinacno od njih. Trenutna situacija u klubu je ovakva zahvaljujuci prvenstveno Udruzenju Bordo Prijatelja 1946, i njihovoj ljubavi prema klubu, njihovom zalaganju i strucnosti da naprave i okrenu katastrofalnu situaciju kao i zakone ove drzave u nasu korist, naravno hvala i nasem Amidzi Tanu sto je prepoznao kvalitet projekta koji su mu predstavili skolovani i strucni ljudi iz Udruzenja i "INVESTIRAO" svoja novcana sredstva u taj projekat. Ali treba neke stvari razgraniciti, a to su da nas amidza nije svoje bogatstvo napravio tako sto je ulagao nepromisljeno u projekte koji nisu ambiciozni i ne garantuju mu povrat ulozenih sredstava prije svega. Osobe koje ja neizmjerno cijenim, postujem i zahvaljujem svakog dana kad procitam nesto pozitivno za moj klub, nas klub su Dino Selimovic, Edis Kusturica kao i svim clanovima udruzenja BP jer su oni zasluzni za sve ovo pozitivno u i oko mog (naseg) kluba!!!keno83 je napisao/la:sta bi za nas znacilo da smo vec imali svoju akademiju i stadion ne smijem ni zamislit, a ovako klub nakon tolikih godina prvi put radi nesto svoje, sa dalekoseznim ciljevima, a sto se tice Haseta, legenda je i kluba i grada, i svaka mu cast na svemu, ali prije Tana, mi smo bili nivo Goska, nismo imali ni za plate ni za sta, a dzaba sve te legende niko nije mogao da nas pomjeri sa mjesta i evidentno je niko nikad i ne bi, dolaskom Tana i ovim do sada, za mene je on vec jedna od najvecih legendi Sarajeva, jer po prvi put imamo sansu da postaemo respektabilni, ne samo na Balkanu nego i u Evropskim okvirima, a cinjenica je da nismo veliki klub bili ni u bivsoj Jugi, ovo je nas najslavniji period u istoriji kuba, jos samo da nas rezulatati nastave pratti, a kako ide, izgleda da ce biti samo jos bolje, cast legendama ali one su tu desetak godina i odu, i od njih klub koristi nema, dokaza je bas mnogo, ovo sto je sa nama napravio i omogucio nam TAN, je san iz kojeg ne zelim da se budim, tako da ako bi se mene pitalo, ne da mu treba dat bistu, nego prilikom izgradnje stadiona odmah mu dati ime VINCENT TAN.. i naravno sto prije, a ja sam to prvi davno jos rekao da se trebao pojavit transparent zahvale za njega, dakle velika bordo zastava, sa njegovim likom, i ispod, thank you tan, ili nesto slicno...
Da ne duzim, a imao bih ti jos svasta napisati!!!

Zamene je FCSARAJEVO BROJ 1
Hase je Legenda Jedina jedina koju niko nikad nece moc prestic
Bp
Kusturica onaj Iz malezije
TAN
.......
IZVINJAVAM SE Ako ko nije razumijo moj post prije....
Hase je Legenda Jedina jedina koju niko nikad nece moc prestic
Bp
Kusturica onaj Iz malezije
TAN
.......
IZVINJAVAM SE Ako ko nije razumijo moj post prije....

Duljevic na desno krilo. Stojcev na lijevo. Alispahic u sredini ispred Radovca i jednog od Cimirot - Rustemovic prema potrebi barem po meni je to najbolje. Mada moze i tako kao sto si napisao. U svakom slucaju vidim Stojeva u prvih 11 u sredini terena ( pa i umjesto Alispahica ako neide drugacije ) ili na krilu.hilmo je napisao/la:Ako se neki igrači malo ne trznu, imat ćemo problema.
-----------------Benko------------------
--Duljević---Radovac---Alispahić(?)--
--------Rustemović------Cimirot------
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
on je to mislio zbog suspenzije Stojceva protiv ZvijezdeAjax je napisao/la:Duljevic na desno krilo. Stojcev na lijevo. Alispahic u sredini ispred Radovca i jednog od Cimirot - Rustemovic prema potrebi barem po meni je to najbolje. Mada moze i tako kao sto si napisao. U svakom slucaju vidim Stojeva u prvih 11 u sredini terena ( pa i umjesto Alispahica ako neide drugacije ) ili na krilu.hilmo je napisao/la:Ako se neki igrači malo ne trznu, imat ćemo problema.
-----------------Benko------------------
--Duljević---Radovac---Alispahić(?)--
--------Rustemović------Cimirot------
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ljiljan da li mozda znas kome jos prijete kartoni?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Tako i treba ako Borjan ne bude imao drugih ponuda pristajat ce na sve manju i manju platuBoskoAntic je napisao/la:Kad je igrac bez kluba, dakle slobodan, za njega ne vazi prijelazni rok. Moze doci kad hoce. Pa Ibrak je izjavio koliko znam da se pregovara sa 4 golmana, jedan od njih je Borjan. Ostala imena se ne znaju...

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Tatko, Baric, Cimirot, Samir, Puzigaca, Bilbija. Ako je to tacno po TMMCMXLVI je napisao/la:Ljiljan da li mozda znas kome jos prijete kartoni?

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
doktor Abdulaše

-
- Kontakt:
Zna ki se ko su eventualna kandidati da nas pojacaju na poziciji golmana? Ili ce nasi kao i do sada u tisini dovesti neko provjereno ime... Ja se nadam Borjanu, kao sto rece brat Mortem, ne znam ni ja zasto, ali bi ga volio vidjeti... 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Hvala. Ma samo da Tatko,Samir i Cimi ne dobiju protiv Zvijezde, za ostalo se moze.Bosniacum Lilium je napisao/la:Tatko, Baric, Cimirot, Samir, Puzigaca, Bilbija. Ako je to tacno po TMMCMXLVI je napisao/la:Ljiljan da li mozda znas kome jos prijete kartoni?Ipak su ga apdejtovali prije par dana
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne iznose se imena ali i ja bi bas volio da on dodje kao sto sam i rekao gore...veoma je iskusan,nedavno branio protiv Liverpoola u ligi prvaka i tu svi znamo ko je Liverpool naspram Ludogoretsa i izgubili su samo 2:1 sto je meni ravno cudu
Koliko sam upucen momak je prvi golman Kanadske reprezentacije iako nisu velesila u fudbalu sam podatak da je prvi golman jedne reprezentacije govori dovoljno + sve ostalo sto svi znamo..jos nije nasao klub ali se nadam da cemo ga angazovati jer ovakvog golmana za 150K eura godisnje necemo naci,budite sigurni..Da vise i mi ne strepimo zbog raznik kikseva sto trpimo godinama a i ako nekoga zanima procijenjena vrijednost mu je 1.6M € na TM.

Koliko sam upucen momak je prvi golman Kanadske reprezentacije iako nisu velesila u fudbalu sam podatak da je prvi golman jedne reprezentacije govori dovoljno + sve ostalo sto svi znamo..jos nije nasao klub ali se nadam da cemo ga angazovati jer ovakvog golmana za 150K eura godisnje necemo naci,budite sigurni..Da vise i mi ne strepimo zbog raznik kikseva sto trpimo godinama a i ako nekoga zanima procijenjena vrijednost mu je 1.6M € na TM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Drago mi je da se imenima ne barata, to govori koliko smo ozbiljni... S druge strane, nestrpljiv sam, jer ii ja isto zelim da vidim ''jakog'' golmana na nasem golu...MortemHz je napisao/la:Ne iznose se imena ali i ja bi bas volio da on dodje kao sto sam i rekao gore...veoma je iskusan,nedavno branio protiv Liverpoola u ligi prvaka i tu svi znamo ko je Liverpool naspram Ludogoretsa i izgubili su samo 2:1 sto je meni ravno cudu![]()
Koliko sam upucen momak je prvi golman Kanadske reprezentacije iako nisu velesila u fudbalu sam podatak da je prvi golman jedne reprezentacije govori dovoljno + sve ostalo sto svi znamo..jos nije nasao klub ali se nadam da cemo ga angazovati jer ovakvog golmana za 150K eura godisnje necemo naci,budite sigurni..Da vise i mi ne strepimo zbog raznik kikseva sto trpimo godinama a i ako nekoga zanima TM,procijenjena vrijednost mu je 1.6M €
Evo neka bude da ga prizovemo

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Gledao sam ga bas na utakmici protiv Liverpoola. Prvo, uopste nisu zasluzili pobjedu. Mislim da je i zuti dobio, samo ne sjecam se zbog cega. Borjan je zaista fantastican golman!! Nada zadnja umire!
Evo pa pogledaj ga malo u akciji
" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo pa pogledaj ga malo u akciji

" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Fouzi1, napoleon72 i 80 gostiju.