Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sad ce se oni aktivirati da pokradu Velez.
Bez sudija Velez ne mogu pobijediti ni slucajno.
Joker - zovi sudije.
Bez sudija Velez ne mogu pobijediti ni slucajno.
Joker - zovi sudije.
- FKS -
TC nema šanse da ispadne, previše kvalitetnih igrača je tu. Sve će jasnije biti nakon zimskog transfer roka, pretpostavljam da će Igman angažirati neke kvalitetne igrače, Gošk isto. Željo ako bude dovodi igrače kao ovaj iz 4. ranga Hrvatske biti će veselo, a smatram da će i oni dovesti neke kvalitetne igrače ako je istina ovo za Arape.Suvorov je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:56Ispadali su iz lige River Plate i Aston Vila, a da ne moze Zeljeznicar. Gasenje je nesto sasvim drugo, to nije ni blizu kao ispadanje.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:46Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohariegocentrik je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:41Masa je klubova s tradicijom sto su ispali, nama to djeluje nerealno ali je itekako moguce![]()
Ne vjerujem da ce ispasti jer je konkurencija preslaba, Igman, GOSK, Tuzla City itd. Dovoljno je da budes ispred jednog i imas opstanak.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Inace ne volim o pehovima, nesreci i tako, ali Tuzla je stvarno nesretna ekipa. Da ih je samo malo vise sreca pogledala u nekim momentima imali bi minimalno 6 bodova vise. Nestvarno kakve stvari su im se desavale od pocetka prvenstva. Na to dodaj da im sudije nisu bile naklonjene i eto problema. Po svemu zasluju biti visocije na tabeli.
Bravo za Tuzlu, nadam se da će izboriti opstanak i da će ispasti Željezničar i Zvijezda.
Vi isto kao da je dva kola do kraja sezone, a ne tek polovina. Biti ce jos ovdje svega, polako sa ispadanjem i ko ce uhvatiti evropu. Jedino je borac siguran
Ante Čačić - silno sam ga htio u Sarajevu, odličan izbor za Zrinjski, autoritet i stari znalac. Uz to, ako neko poznaje i HNL i drugu ligu, to je on. Očekujem neka, možda ne baš zvučna, ali strašna pojačanja.
Digla se liga i to ozbiljno.
Digla se liga i to ozbiljno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Šta je tebe za Borcem, vidiš da šaljemo malog plavog u drugu liguNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 16:05Od pocetka sezone, oni su jedine dobre utakmice odigrali protiv Borca. Kuci ih rasuli, tamo zamalo remizirali, vjerovatno i bi remizirali da nije bilo navlacenja. Da se zapitas gdje bi Borac bio bez Vice. Da li bi uopste cetvrto mjesto dohvatili?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Amin, saljite. Ali mislim da je postena liga da bi i vi bili blize dnu nego tituli.AvantiBL je napisao/la: ↑06 dec 2023, 16:57Šta je tebe za Borcem, vidiš da šaljemo malog plavog u drugu liguNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 16:05Od pocetka sezone, oni su jedine dobre utakmice odigrali protiv Borca. Kuci ih rasuli, tamo zamalo remizirali, vjerovatno i bi remizirali da nije bilo navlacenja. Da se zapitas gdje bi Borac bio bez Vice. Da li bi uopste cetvrto mjesto dohvatili?![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Neka prvo cemo plavu kuju izbacit pa onda daljeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 17:00Amin, saljite. Ali mislim da je postena liga da bi i vi bili blize dnu nego tituli.AvantiBL je napisao/la: ↑06 dec 2023, 16:57Šta je tebe za Borcem, vidiš da šaljemo malog plavog u drugu liguNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 16:05Od pocetka sezone, oni su jedine dobre utakmice odigrali protiv Borca. Kuci ih rasuli, tamo zamalo remizirali, vjerovatno i bi remizirali da nije bilo navlacenja. Da se zapitas gdje bi Borac bio bez Vice. Da li bi uopste cetvrto mjesto dohvatili?![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Borac ako se zanemari guranje i da se igra pošteno imo bi sigurno najbolju odbranu lige daleko. Ovako je sve irelevantno
Pa Vinko titule uzimo na 1-0. Dosta.
Pa Vinko titule uzimo na 1-0. Dosta.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- svrakino1921
- Kontakt:
De vi malo zapocnite svoj niz. Ne mozes se uzdati samo u druge, a tvoj klub ocajan na terenu. Ovako kako ste krenuli, mrka kapa.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 dec 2023, 17:11
Nadam se da TC nastavlja niz i u Konjicu i tako nam obezbjeđuje topliju zimsku pauzu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
GOLEMA SI SISO AZMIRA HUSICAsvrakino1921 je napisao/la: ↑06 dec 2023, 17:11
Nadam se da TC nastavlja niz i u Konjicu i tako nam obezbjeđuje topliju zimsku pauzu
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Neka ih ovako do zimske pauze, da dignemo prednost na 16 bodovaDamirT je napisao/la: ↑06 dec 2023, 17:14De vi malo zapocnite svoj niz. Ne mozes se uzdati samo u druge, a tvoj klub ocajan na terenu. Ovako kako ste krenuli, mrka kapa.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 dec 2023, 17:11
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Gdje su majstori Virtualni i irfo sto su najavljivali pare i inveatitore,ovdje bombe raji bacali
Kakvo mazanje ociju navijacima svakih 6 mjeseci dok nam je najveci domet dovest igraca iz treceg HNLa
Zamisli kao navijac Zeljeznicara pises "Zeljkan".![]()
Burno danas na temi onog seoskog kluba od nepismenosti do svadjaSačekajmo pauzu, januar, biće svašta nešta.
- svrakino1921
- Kontakt:
U pravu siDamirT je napisao/la: ↑06 dec 2023, 17:14De vi malo zapocnite svoj niz. Ne mozes se uzdati samo u druge, a tvoj klub ocajan na terenu. Ovako kako ste krenuli, mrka kapa.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 dec 2023, 17:11
Al nece igraci da zapnu jer im je noga sad većini na zimskoj pauzi
Dolaze novi igraci za proljeće
Imamo Veleza kuci i Gosk u Gabeli
Ako uzmemo bod Velezu da se u dupe udaramo u Gabeli gubimo
Pa zato kažem kad bih TC nastavio niz i Igman da izgubi u zadnjoj utakmici protiv Veleza razlika bih bila 5 bodova sto je ok za topliju zimu
Idemo mi na pripreme u Spaniju i tako dalje al je nas trenutni problem sto trenutni nasi igraci koji cine prvi tim nece ici u Spaniju na pripreme jer su već dobili nogu od Arapa i to oni znaju
DA POENTIRAM-moj klub kojeg volim u ova dva kola zavisi od nogiranih igraca
Nadam se da sam ti objasnio u kakvoj se nenadyebivoj situaciji nalazi moj klub u ova dva preostala kola
- KONTRASVIH
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 dec 2023, 20:39Po ponasanku ruka prije bi rekao da ga je vas susjed ovdje fasovo nakon sto ga je fasovao i njegov tim.
Pokusaje i trudi se.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:18
Evo ja pokusajem zamisliti da se tako ultrasu javim i izbacuje me iz misli![]()
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 07 dec 2023, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Combattente87 i 24 gosta.