Premijer liga BiH - aktuelno

jurisicduska
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la jurisicduska » 17 feb 2024, 21:32

donDondon je napisao/la:
17 feb 2024, 21:31
Šta sam propustio
Jel ovo neko slavi remi kao mi pod Dudicem
Ne slave remi , danas slave igru. Tako je izjavio.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 17 feb 2024, 21:34

CampobelloDiMazara je napisao/la:
17 feb 2024, 21:15
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
17 feb 2024, 16:52
Forumas @Balorda i jos par njih je bilo u pravu, potcjenjivao se Zeljkan na ovoj temi.
:rol:

Sta je Mirvicu pa zar niste ismijavali Zelju poslje onih smijesnih pripremnih. Da cete ih i vi namlatit nakon Zrinjskog i Sirokog pa sada kada ste vidjeli kako ljudi igraju i da je onako kako smo vam govorili mijenjate pricu i pripremate se za poraz. Isprepadani pred derbi ono hajmo ih pohvalit mozda ce nas manje handrit :rol:

Lijeno mi je traziti tvoje postove jer si mi pravo neinteligentan forumas ali nadam se da su plavi zapamtili vasu bahatost i da ce vas ispisat momacki ako vas dobiju :wave:
Isprepadani pred derbi :rol:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 17 feb 2024, 21:35

G B B P

02.03.
Ringispil u glavi😇
Tijelo drhti😱
Ruke se tresu 👋
Dlanovi se znoje🤚
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 17 feb 2024, 21:39

FKSDoGroba je napisao/la:
17 feb 2024, 21:34

Nisam mislio na sve nego na Mirvica :mrgreen:

Sta je sve pisao prije mjesec kako je raspad u Zelji i kako su problem igraci i citava atmosfera unutar kluba. Kako ce Sarajevo za derbi doci na Grbavicu a Zeljo se samo naguziti. Danas se usro pravo nebi on bezveze onakve hvalospjeve pisao :rol:

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 17 feb 2024, 21:39

H8Z7 je napisao/la:
17 feb 2024, 18:02
AvantiBL je napisao/la:
17 feb 2024, 17:58
H8Z7 je napisao/la:
17 feb 2024, 17:56

Vama su prvu utakmicu na Grbavici očitali lekciju, nećemo još nikome suditi. :mrgreen:
Vaistinu :D neka tako bude i sada, neka od sljedećeg kola krene slobodan pad malog plavog :pray:
Ako Bog da repriza ove utakmice da bude na derbiju :pray:
Može, potpisujem, i da ih sa tom utakmicom gurnete na mjesto koje vodi u federalku :pray:
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 17 feb 2024, 21:40

17 feb 2024, 16:52
Forumas @Balorda i jos par njih je bilo u pravu, potcjenjivao se Zeljkan na ovoj temi.

Sta je Mirvicu pa zar niste ismijavali Zelju poslje onih smijesnih pripremnih. Da cete ih i vi namlatit nakon Zrinjskog i Sirokog pa sada kada ste vidjeli kako ljudi igraju i da je onako kako smo vam govorili mijenjate pricu i pripremate se za poraz. Isprepadani pred derbi ono hajmo ih pohvalit mozda ce nas manje handrit :rol:

Lijeno mi je traziti tvoje postove jer si mi pravo neinteligentan forumas ali nadam se da su plavi zapamtili vasu bahatost i da ce vas ispisat momacki ako vas dobiju :wave:
Nije niko brate isprepadan. Kad ih treba prcat prvi sam tu, lagano komsijski. :mrgreen: Ako cemo realno pricat, moze i to. Pisao sam vec, odigrali su odlicnu utakmicu protiv najbolje ekipe lige. Pametno, takticki, disciplinovano, samo im je realizacija stekala. Svakako iznad ocekivanja 99% ljudi ovdje. I sta je problem?
Iskreno, i ja sam prvi govorio kako mislim da ce Zeljo u ova 4 kola osvojiti bod max, ali danas igra i vise nego neocekivano dobra cak su zasluzili da pobjede sa 1:0. Kakvi ce biti u gostima jer im je to bila najslabija tacka prosle polusezone vidjet cemo, ovo danas je bilo veoma dobro (pogotovo defanzivno).

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 17 feb 2024, 21:43

Veeemooo je napisao/la:
17 feb 2024, 21:40

Nije niko brate isprepadan. Kad ih treba prcat prvi sam tu, lagano komsijski. :mrgreen: Ako cemo realno pricat, moze i to. Pisao sam vec, odigrali su odlicnu utakmicu protiv najbolje ekipe lige. Pametno, takticki, disciplinovano, samo im je realizacija stekala. Svakako iznad ocekivanja 99% ljudi ovdje. I sta je problem?
Iskreno, i ja sam prvi govorio kako mislim da ce Zeljo u ova 4 kola osvojiti bod max, ali danas igra i vise nego neocekivano dobra cak su zasluzili da pobjede sa 1:0. Kakvi ce biti u gostima jer im je to bila najslabija tacka prosle polusezone vidjet cemo, ovo danas je bilo veoma dobro (pogotovo defanzivno).
Upravo tako. Da se ne lazemo, vecina nas jeste to sve govorila, ali eto. Vidi se bas Akrapovicev rukopis, izgledaju kao ozbiljna ekipa i to je to. Zato sam i napisao, svaka cast Balordi i par drugih koji su bili oprezniji.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 17 feb 2024, 21:45

Dobra utakmica, raduje me sto vidim da igraci nisu bezvoljni ko zadnjih nekoliko tekmi. Bili smo za nijansu bolji da smo pobjedili ne bi bilo nezasluzeno al remi je mozda i najrealniniji.

Ne znam sta je u Zrinskom dal zamor materijala ili teske noge ili nesto peto...al sigurno od zadnjih 5 gosotvanja na
grbavici daleko najgore izdanje. Apsolutno nicim nisu odali utisak da su klub koji dominira godinama...cak sta vise ni
blizu.

Recimo prosli put nismo nadigrani bili ali vidis da su oni spremniji, brzi, bolji tehnicki vidis taktiku vidis na kraju krajeva sto osvajaju...ovaj put skroz mlitavo....

Odlicna atmosfera :salut: Nisam cuo anti drzavna skandiranja od UzPovaca doduse bio sam podalekonod njih na sjeveru....tako da pohvalicu brojku

Ako ne padnemo psihicki mislim da niko nece lako sa nama
igeat...ak nista necemo steahovat za opstanak :D Karic najbolji dns a i ocekivo sam da ce bit pojacanje
=\_1921_/=

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 17 feb 2024, 21:46

Kakav Akrapovicev rukopis si ti vidio iz jedne utakmice :rol:

Polako stari tako su strumfovi pisali za Klaunov rukopis poslje Borca i Dinamo Minska pa kasnije pusa. Danas se nikakav rukopis nije mogao vidjeti osim ogromne pozrtvovanosti. Tek nakon nekoliko kola moze se razgovarati o Bruni Akrapovicu

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 17 feb 2024, 21:52

17 feb 2024, 21:39
FKSDoGroba je napisao/la:
17 feb 2024, 21:34

Nisam mislio na sve nego na Mirvica :mrgreen:

Sta je sve pisao prije mjesec kako je raspad u Zelji i kako su problem igraci i citava atmosfera unutar kluba. Kako ce Sarajevo za derbi doci na Grbavicu a Zeljo se samo naguziti. Danas se usro pravo nebi on bezveze onakve hvalospjeve pisao :rol:
Zeljkan ce fasovati. Prilika za vendettu, meraka i ostalu kompaniju da napokon odu na stadion :bih:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 17 feb 2024, 21:54

Realizacija je jako losa, napadaci nesigurni i trebaju napraviti 3-4 zicera da bi zabili bar jedan. Evo izasao sazetak na areni ⬇️

15 feb 2024, 23:19
Pitarsam je napisao/la:
15 feb 2024, 21:00
Joj livadica i rastikara jesu se zadali?!
Lahko je mitomaniju prosipati i laži širiti između
Sebe i kad nikog na forumu nejma.
Historia se ne može gumicom izbrisati i prekrajati
Izmišljotinama i lažima.
Pa da vidimo šta i kako je bilo kroz historiju.
Plačite i patite mitomaniiii!

slika
Nekakav bezveze klub iz Grčke.Kazu valjda najtrofejniji
i najbolji u Grčkoj.Cak i od nekog Aeka,Paoka ili kako već!
Na Kosevu u Kupu Šampiona po tamburi dobili i poslati
Nazad u Atinu da se vade na nekim aoo,pao,mao.

slika
😎
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Ubica mitomana ™️ sa Grbavickih presao na Vrapcicke :bow:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 17 feb 2024, 22:01

17 feb 2024, 21:46

Polako stari tako su strumfovi pisali za Klaunov rukopis poslje Borca i Dinamo Minska pa kasnije pusa. Danas se nikakav rukopis nije mogao vidjeti osim ogromne pozrtvovanosti. Tek nakon nekoliko kola moze se razgovarati o Bruni Akrapovicu
Da barem malo pratiš nogomet ili da si gledao utakmicu vidio bi razliku u postavci i kretnji pojedinih igrača zeljezničara u odnosu na Bašica i nastavnika.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 17 feb 2024, 22:04

Antipolitika3 je napisao/la:
17 feb 2024, 18:39
Ovakvom igrom se ne osvaja prvenstvo moj Petrovicu,vise rada a manje price i koga znas i kod koga si bio na veceri,jehbe se nas za tvoju karijeru ako u premijer ligi nisi u stanju za 90min.napraviti smisljenu akciju.
Zrinjski ima nazalost previse starih igraca plus danas tromi Sabljic i Savic dobijes ekipu koja nema niti energije za ozbiljan nogomet.
Poremetila nas ozljeda Ilinkovica a Zeljeznicar odlican i borben ,nije sramota odigrati na Grbavici nerjeseno vec je sramota gledati sarlatana na klupi koji okrivi igrace a ne svoj odabir istih gdje Kis i Malekinusic griju klupu.
Mogao bi ovaj nakon 22.kola lagano preko Trebinja za Crnu Goru .
haj neka ga loma susjed tek je doso, ali brzo ce opet utakmica sa nama,nece se on puno kurciti na vasoj klupi :shh: ,presudili smo Rendulicu sto ne bih njemu , samo polako ,skratit ce mo vam muke :kafa: :salut: :rol:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 17 feb 2024, 22:07

AVNOJ je napisao/la:
17 feb 2024, 22:01

Da barem malo pratiš nogomet ili da si gledao utakmicu vidio bi razliku u postavci i kretnji pojedinih igrača zeljezničara u odnosu na Bašica i nastavnika.
Isto tako mozes napisati za Klaunovu fudbalsku disertaciju protiv Dinamo Minska i Borca u odnosu na Mulalica pa kasnije pusa. Samo fudbalska neznalica moze diskutovati o kvalitetu trenera nakon jedne utakmice

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 17 feb 2024, 22:15

Nek odigra dobro 2x u gostima prvo pa onda da se priča o dobrim stvarima
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 17 feb 2024, 22:20

Treba par utakmica proci da se vidi na sta ce definitivno Zeljo liciti ove polusezone. Ovo danas je bilo neocekivano dobro, ali je i Zrinjski bio neocekivano los, plus forca navijaca koji su ih bodrili i nalozili da daju max. Taman dok zavrse jos preostala 3 kola pa cemo vidjeti sta od njih ocekivati.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 17 feb 2024, 22:26

17 feb 2024, 22:07
AVNOJ je napisao/la:

Isto tako mozes napisati za Klaunovu fudbalsku disertaciju protiv Dinamo Minska i Borca u odnosu na Mulalica pa kasnije pusa. Samo fudbalska neznalica moze diskutovati o kvalitetu trenera nakon jedne utakmice
Nisam napisao niti mislim da je ovo vrhunski kvalitet niti da je Akrapović nogometni mag koji če prepišati svakog protivnika nego da je očita razlika u postavci i načinu igranja u odnosu na prošle trenere, sad im je to donijelo neki rezultat i čini im se dobro koji je razlog tome loša igra protivnika ili stručnost trenera vrijeme če pokazati tj utakmice koje trebaju odigrati.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 17 feb 2024, 22:39

Majstor improvizacije :bow:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 17 feb 2024, 22:45

AVNOJ je napisao/la:

Da, nisam ja nigdje napisao da je Zeljkan svemirski brod, mozda vec iduce kolo zijane. Samo kazem i laik vidi disciplinu i sistem u igri, pa i kako su igraci odgovorili na postavku sa tri zadnja sto je za vecinu u ovoj ligi atomska fizika.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 17 feb 2024, 22:56

Još jedna gramatički neispravna koreografija/parola. Daleko najsmješniji.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Balorda, Giuseppe1, legendarnadruga, Rule_hz, Tatamata1946 i 28 gostiju.