Ne slave remi , danas slave igru. Tako je izjavio.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Isprepadani pred derbiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 feb 2024, 21:15NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 feb 2024, 16:52Forumas @Balorda i jos par njih je bilo u pravu, potcjenjivao se Zeljkan na ovoj temi.![]()
Sta je Mirvicu pa zar niste ismijavali Zelju poslje onih smijesnih pripremnih. Da cete ih i vi namlatit nakon Zrinjskog i Sirokog pa sada kada ste vidjeli kako ljudi igraju i da je onako kako smo vam govorili mijenjate pricu i pripremate se za poraz. Isprepadani pred derbi ono hajmo ih pohvalit mozda ce nas manje handrit![]()
Lijeno mi je traziti tvoje postove jer si mi pravo neinteligentan forumas ali nadam se da su plavi zapamtili vasu bahatost i da ce vas ispisat momacki ako vas dobiju![]()

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nisam mislio na sve nego na Mirvica

Sta je sve pisao prije mjesec kako je raspad u Zelji i kako su problem igraci i citava atmosfera unutar kluba. Kako ce Sarajevo za derbi doci na Grbavicu a Zeljo se samo naguziti. Danas se usro pravo nebi on bezveze onakve hvalospjeve pisao

Može, potpisujem, i da ih sa tom utakmicom gurnete na mjesto koje vodi u federalku

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Iskreno, i ja sam prvi govorio kako mislim da ce Zeljo u ova 4 kola osvojiti bod max, ali danas igra i vise nego neocekivano dobra cak su zasluzili da pobjede sa 1:0. Kakvi ce biti u gostima jer im je to bila najslabija tacka prosle polusezone vidjet cemo, ovo danas je bilo veoma dobro (pogotovo defanzivno).NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 feb 2024, 21:31Nije niko brate isprepadan. Kad ih treba prcat prvi sam tu, lagano komsijski.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 feb 2024, 21:15NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 feb 2024, 16:52Forumas @Balorda i jos par njih je bilo u pravu, potcjenjivao se Zeljkan na ovoj temi.![]()
Sta je Mirvicu pa zar niste ismijavali Zelju poslje onih smijesnih pripremnih. Da cete ih i vi namlatit nakon Zrinjskog i Sirokog pa sada kada ste vidjeli kako ljudi igraju i da je onako kako smo vam govorili mijenjate pricu i pripremate se za poraz. Isprepadani pred derbi ono hajmo ih pohvalit mozda ce nas manje handrit![]()
Lijeno mi je traziti tvoje postove jer si mi pravo neinteligentan forumas ali nadam se da su plavi zapamtili vasu bahatost i da ce vas ispisat momacki ako vas dobiju![]()
Ako cemo realno pricat, moze i to. Pisao sam vec, odigrali su odlicnu utakmicu protiv najbolje ekipe lige. Pametno, takticki, disciplinovano, samo im je realizacija stekala. Svakako iznad ocekivanja 99% ljudi ovdje. I sta je problem?
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Upravo tako. Da se ne lazemo, vecina nas jeste to sve govorila, ali eto. Vidi se bas Akrapovicev rukopis, izgledaju kao ozbiljna ekipa i to je to. Zato sam i napisao, svaka cast Balordi i par drugih koji su bili oprezniji.Veeemooo je napisao/la: ↑17 feb 2024, 21:40Iskreno, i ja sam prvi govorio kako mislim da ce Zeljo u ova 4 kola osvojiti bod max, ali danas igra i vise nego neocekivano dobra cak su zasluzili da pobjede sa 1:0. Kakvi ce biti u gostima jer im je to bila najslabija tacka prosle polusezone vidjet cemo, ovo danas je bilo veoma dobro (pogotovo defanzivno).NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 feb 2024, 21:31Nije niko brate isprepadan. Kad ih treba prcat prvi sam tu, lagano komsijski.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 feb 2024, 21:15
![]()
Ako cemo realno pricat, moze i to. Pisao sam vec, odigrali su odlicnu utakmicu protiv najbolje ekipe lige. Pametno, takticki, disciplinovano, samo im je realizacija stekala. Svakako iznad ocekivanja 99% ljudi ovdje. I sta je problem?
- invincible1921
- Kontakt:
Dobra utakmica, raduje me sto vidim da igraci nisu bezvoljni ko zadnjih nekoliko tekmi. Bili smo za nijansu bolji da smo pobjedili ne bi bilo nezasluzeno al remi je mozda i najrealniniji.
Ne znam sta je u Zrinskom dal zamor materijala ili teske noge ili nesto peto...al sigurno od zadnjih 5 gosotvanja na
grbavici daleko najgore izdanje. Apsolutno nicim nisu odali utisak da su klub koji dominira godinama...cak sta vise ni
blizu.
Recimo prosli put nismo nadigrani bili ali vidis da su oni spremniji, brzi, bolji tehnicki vidis taktiku vidis na kraju krajeva sto osvajaju...ovaj put skroz mlitavo....
Odlicna atmosfera
Nisam cuo anti drzavna skandiranja od UzPovaca doduse bio sam podalekonod njih na sjeveru....tako da pohvalicu brojku
Ako ne padnemo psihicki mislim da niko nece lako sa nama
igeat...ak nista necemo steahovat za opstanak
Karic najbolji dns a i ocekivo sam da ce bit pojacanje
Ne znam sta je u Zrinskom dal zamor materijala ili teske noge ili nesto peto...al sigurno od zadnjih 5 gosotvanja na
grbavici daleko najgore izdanje. Apsolutno nicim nisu odali utisak da su klub koji dominira godinama...cak sta vise ni
blizu.
Recimo prosli put nismo nadigrani bili ali vidis da su oni spremniji, brzi, bolji tehnicki vidis taktiku vidis na kraju krajeva sto osvajaju...ovaj put skroz mlitavo....
Odlicna atmosfera

Ako ne padnemo psihicki mislim da niko nece lako sa nama
igeat...ak nista necemo steahovat za opstanak

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Kakav Akrapovicev rukopis si ti vidio iz jedne utakmice
Polako stari tako su strumfovi pisali za Klaunov rukopis poslje Borca i Dinamo Minska pa kasnije pusa. Danas se nikakav rukopis nije mogao vidjeti osim ogromne pozrtvovanosti. Tek nakon nekoliko kola moze se razgovarati o Bruni Akrapovicu

Polako stari tako su strumfovi pisali za Klaunov rukopis poslje Borca i Dinamo Minska pa kasnije pusa. Danas se nikakav rukopis nije mogao vidjeti osim ogromne pozrtvovanosti. Tek nakon nekoliko kola moze se razgovarati o Bruni Akrapovicu
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Zeljkan ce fasovati. Prilika za vendettu, meraka i ostalu kompaniju da napokon odu na stadionCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 feb 2024, 21:39Nisam mislio na sve nego na Mirvica![]()
Sta je sve pisao prije mjesec kako je raspad u Zelji i kako su problem igraci i citava atmosfera unutar kluba. Kako ce Sarajevo za derbi doci na Grbavicu a Zeljo se samo naguziti. Danas se usro pravo nebi on bezveze onakve hvalospjeve pisao![]()

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Realizacija je jako losa, napadaci nesigurni i trebaju napraviti 3-4 zicera da bi zabili bar jedan. Evo izasao sazetak na areni 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Da barem malo pratiš nogomet ili da si gledao utakmicu vidio bi razliku u postavci i kretnji pojedinih igrača zeljezničara u odnosu na Bašica i nastavnika.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 feb 2024, 21:46Kakav Akrapovicev rukopis si ti vidio iz jedne utakmice![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
haj neka ga loma susjed tek je doso, ali brzo ce opet utakmica sa nama,nece se on puno kurciti na vasoj klupiAntipolitika3 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:39Ovakvom igrom se ne osvaja prvenstvo moj Petrovicu,vise rada a manje price i koga znas i kod koga si bio na veceri,jehbe se nas za tvoju karijeru ako u premijer ligi nisi u stanju za 90min.napraviti smisljenu akciju.
Zrinjski ima nazalost previse starih igraca plus danas tromi Sabljic i Savic dobijes ekipu koja nema niti energije za ozbiljan nogomet.
Poremetila nas ozljeda Ilinkovica a Zeljeznicar odlican i borben ,nije sramota odigrati na Grbavici nerjeseno vec je sramota gledati sarlatana na klupi koji okrivi igrace a ne svoj odabir istih gdje Kis i Malekinusic griju klupu.
Mogao bi ovaj nakon 22.kola lagano preko Trebinja za Crnu Goru .

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Isto tako mozes napisati za Klaunovu fudbalsku disertaciju protiv Dinamo Minska i Borca u odnosu na Mulalica pa kasnije pusa. Samo fudbalska neznalica moze diskutovati o kvalitetu trenera nakon jedne utakmiceAVNOJ je napisao/la: ↑17 feb 2024, 22:01Da barem malo pratiš nogomet ili da si gledao utakmicu vidio bi razliku u postavci i kretnji pojedinih igrača zeljezničara u odnosu na Bašica i nastavnika.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 feb 2024, 21:46Kakav Akrapovicev rukopis si ti vidio iz jedne utakmice![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Nek odigra dobro 2x u gostima prvo pa onda da se priča o dobrim stvarima
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Treba par utakmica proci da se vidi na sta ce definitivno Zeljo liciti ove polusezone. Ovo danas je bilo neocekivano dobro, ali je i Zrinjski bio neocekivano los, plus forca navijaca koji su ih bodrili i nalozili da daju max. Taman dok zavrse jos preostala 3 kola pa cemo vidjeti sta od njih ocekivati.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Nisam napisao niti mislim da je ovo vrhunski kvalitet niti da je Akrapović nogometni mag koji če prepišati svakog protivnika nego da je očita razlika u postavci i načinu igranja u odnosu na prošle trenere, sad im je to donijelo neki rezultat i čini im se dobro koji je razlog tome loša igra protivnika ili stručnost trenera vrijeme če pokazati tj utakmice koje trebaju odigrati.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 feb 2024, 22:07Isto tako mozes napisati za Klaunovu fudbalsku disertaciju protiv Dinamo Minska i Borca u odnosu na Mulalica pa kasnije pusa. Samo fudbalska neznalica moze diskutovati o kvalitetu trenera nakon jedne utakmiceAVNOJ je napisao/la: ↑17 feb 2024, 22:01Da barem malo pratiš nogomet ili da si gledao utakmicu vidio bi razliku u postavci i kretnji pojedinih igrača zeljezničara u odnosu na Bašica i nastavnika.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 feb 2024, 21:46Kakav Akrapovicev rukopis si ti vidio iz jedne utakmice![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Majstor improvizacijeCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 feb 2024, 21:46Kakav Akrapovicev rukopis si ti vidio iz jedne utakmice![]()

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Da, nisam ja nigdje napisao da je Zeljkan svemirski brod, mozda vec iduce kolo zijane. Samo kazem i laik vidi disciplinu i sistem u igri, pa i kako su igraci odgovorili na postavku sa tri zadnja sto je za vecinu u ovoj ligi atomska fizika.AVNOJ je napisao/la: ↑17 feb 2024, 22:01Da barem malo pratiš nogomet ili da si gledao utakmicu vidio bi razliku u postavci i kretnji pojedinih igrača zeljezničara u odnosu na Bašica i nastavnika.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 feb 2024, 21:46Kakav Akrapovicev rukopis si ti vidio iz jedne utakmice![]()
Još jedna gramatički neispravna koreografija/parola. Daleko najsmješniji.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Balorda, Giuseppe1, legendarnadruga, Rule_hz, Tatamata1946 i 28 gostiju.