BH fudbal je puno vise od boda protiv Francuske sto ce se nazalost i pokazati
Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Cuj treba raditi da bude savez bolji
znaci da ti uselim Hitlera u kucu ne treba ga kritikovat i otvoreno reci kako stoje stvarie nego sutit i radit da on bude bolji
Zadnja izmjena: StevieG8, dana/u 04 sep 2021, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Uff stativa Diabya. Gledas li Sergeje
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Smiješno je da Dechamp nije bivši
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Nije lose ni X za nas u FRA!?
FRA 9b 5u
FIN 5b 3u
UKR 5b 5u
BIH 2b 3u (s tim da nemamo francuze, samo 2x KHZ 2x UKR i FIN).
Ako sve uzmemo uz jos jedan kiks FRA, prvi smo
FRA 9b 5u
FIN 5b 3u
UKR 5b 5u
BIH 2b 3u (s tim da nemamo francuze, samo 2x KHZ 2x UKR i FIN).
Ako sve uzmemo uz jos jedan kiks FRA, prvi smo
Sergej je gospodin, nema kod njega guranja, a ti nastavi se truditi da te admin prepozna, pa mozda jednog dana postanes i dopisnik snsdsportsport portala.harden je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:18Sjajan kontra argument onom sto sam ja napisao. Mozda bi ti mogao progurati koga svog u Sergejevu repku pa ti on bolji.
Ovo je jadno i nikakav nacin za borbu protiv saveza. Mogao je i na forum doci i prozivati, da mu se nesto radi zasukao bi rukave i pripremio se za repku, a ovako lik voda samo kerove po parku.
Zadnja izmjena: Wanderson, dana/u 04 sep 2021, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
poveli protiv j3benog Kuvajta i odmah svi ismijavaju Begovica i Barbareza, kako ih je lako kupiti
Don't believe the hype.
Ne valja Asmir, ne valja Sergej, valja Vico i menadzerska repka koja na okupljanima nosi poklone porodicama i prijateljima.
Bosnjo, prije ce deset metara u supak vec cenat u glavu.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 04 sep 2021, 22:22, ukupno mijenjano 2 puta.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Barbarez se ponaša kao malo dijete otkako je izgubio utrku za selektora. Zamislite da nam reprezentaciju vodi tako neprofesionalna i nezrela osoba. Sva sreća pa nije izabran.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- feniksptica
- Kontakt:
Hajde eto kad se zadovoljamo da ono sto Saasa radi i zna i kad to smatramo odlicnim OKE. Koji rad Saveza..napisao sam vec iskorstio sliku stadiona i slabu popunjenost kojoj je ipak glavni uzrok nesto drugo i to je to.killafrommanilla je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:17Sasa vjerovatno kad zaboravi sve sto zna o bh. fudbalu i fudbalu uopce, ce znati vise od tebe. U sustini, zar nije novinarski posao ukazivati na ovakav rad Saveza?feniksptica je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:09Stavljajuci an staranu Begovica sad..ja ne znam ko Sasi Ibrulju slaga da je on bitan i neki faktor. Covjek misli da je Tito za fudbal a qurcu ne valja
Druga stvar je sto je on tebi mrzak, to je tvoj licni stav. Svaki podcast su on i Ica odlicno odradili, i puno stvari bi mogao nauciti kad bi samo malo slusao.
Ovo ti je tek presmijesno i nigdje veze. Nit poznajem covjeka nit ista da bih imao neki svojstav o njemu kao covjeku. Sve sto se napise smatra se na to kako radi i kako se ponasa u tom svom poslu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Great shoot by Menaloo...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pa nadam se da ne mislis kako on nije mogao tu upasti isto tako, samo sto nece. Da je dosao rekao dajte mi bilo koju mladju selekciju da vodim dobio bi je naredni dan, samo sto lik hoce odmah da bude selektor A repke sto je meni jadno.
Da se razumijemo, on je meni jedan od najdrazih reprezentativaca kako postoji ova drzava, ovaj savez je smece, lopovi i sta se sve jos moze reci, ja APSOLUTNO ne podrzavam ovu garnituru ljudi.
Isto tako ne podrzavam ni ovo prozivanje po drustvenim mrezama jer tako nije nista bolji od nas sto s.eremo po forumu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Eh kad smo se ložili da će nam ga Hrvati ukrasti, eto i njega u m:tel ligu brzo
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sergej je pi.ckurina koja javno pljuje momke koje je malo falilo da vodi. Menadžerski ili ne to vam je otprilike sta imamo, par igrača gore-dole a i to za klupe naravno.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sto im ga Begovic suknu, a i neka je. Upravu je 100%
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
I Begovići Barbarez se pokazaše kao grobari i ovo malo pozitivne atmosfere pred Kazahstan.
"We need to suffer. And we need to fight."
Gdje sam ja to rekao?
Pogresno je vrijeme, mjesto i nacin na koji kritikuju jer nisu rekli nista sto 90% raje vec nezna.
Ovo nece rijesiti nista, samo ce stviriti gnjev vise prema njima nego prema reprezentaciji.
Za sve postoji pravi nacin da se rijesi. Ko gram mozga ima jasno mu je da ovo nije nacin.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- feniksptica
- Kontakt:
Najboljih 11 koje je Petev izveo u Francuskoj i on bi izveo isti sastav i to je to. Moze on sad psiat sta hoce al to je jedina istina
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vrančić, Prcić, Jajalo, Šarić i za golmana Kovačević.
Siguran sam da bi ovi igrači značajno unaprijedili našu igru.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Amazon [Bot], Bhfanatik, D97, Drum, galia95, Google Adsense [Bot], head88, InatSilniBosanski, invincible1921, Jabroni, juka55, Mocvara1991, MostarReds22, napapijri1987, Normus90, Pushko92, TETRAPAK, travuljasSs, Vaya, ventilateur, zastitaIdentiteta i 159 gostiju.