FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rozman neka platu za ovaj mjesec proslijedi Ilievu.
Ista priča kao na prethodnim gostovanjima, nikakve igre nema. Na osnovu čega Kapetanović igra u prvih 11? Kyeremeh nije bek, ok prema naprijed ali u odbrani propuh. Matanovic postavljen na pogrešnu poziciju, haman desetku danas igrao a lik je zadnji vezni. Izmjene bezveze. Anđušića uvodi tek nekoliko minuta prije kraja a Buljubasica ostavlja na klupi.
Vrančić je Xavi za kompletan vezni red.
Ista priča kao na prethodnim gostovanjima, nikakve igre nema. Na osnovu čega Kapetanović igra u prvih 11? Kyeremeh nije bek, ok prema naprijed ali u odbrani propuh. Matanovic postavljen na pogrešnu poziciju, haman desetku danas igrao a lik je zadnji vezni. Izmjene bezveze. Anđušića uvodi tek nekoliko minuta prije kraja a Buljubasica ostavlja na klupi.
Vrančić je Xavi za kompletan vezni red.
Rožmana sam podržavao od početka i još uvijek ima moju podršku, al sve više mi ovo baca da neće na dobro izaći. Evo odradio je i pripreme, doveo svoje igrače, i opet ne fercera, nema igre, nema ništa. Puno nelogičnih i sumnjivih odabira igrača za prvu postavu, a izmjene još gore i još manje logične.
I dalje nema brzog protoka lopte što je valjda osnova tog evropskog fudbala koji od starta zagovara i obećava. Vezni red ne postoji, Julardžija je smiješan igrač, lopte se nabijaju, preskače se sredina, igramo sve suprotno od onoga šta je pričao kad je tek došao. Organizatora igre nema. Sreća pa ima Hasić, lik je zalutao u ovu ligu, svijet za sebe u odnosu na bilo kojeg drugog našeg igrača, pa se eto izvlače ove pobjede nekako na invidualni kvalitet.
Penaranda šta reći, to treba riješiti na ljeto po kratkom postupku. Ne zbog njegove loše forme, nedostatka kvaliteta ili nečega trećeg, nego prvenstveno radi nepoštovanja kluba i dresa za kojeg igra. Od prvog dana, od prvog treninga i od prvog prijema lopte pokazao je nula poštovanja prema klubu, saigračima i sredini u kojoj igra.
To se nastavilo svih ovih mjeseci, a evo danas i kruna toga s ovim penalom. Tačnije da ne griješim dušu možda to i nije nepoštovanje, to je jednostavno mentalitet ja sam Messi za vas sve, i pušite mi ku.rac. Otprilike ovako razmišlja lik, i to se ne može i neće nikad promijeniti, da ne znam ti šta uradi i u kakvu formu uđe. Njemu je sljedeća stanica Venecuela i neka favela, to je gotov igrač.
I dalje nema brzog protoka lopte što je valjda osnova tog evropskog fudbala koji od starta zagovara i obećava. Vezni red ne postoji, Julardžija je smiješan igrač, lopte se nabijaju, preskače se sredina, igramo sve suprotno od onoga šta je pričao kad je tek došao. Organizatora igre nema. Sreća pa ima Hasić, lik je zalutao u ovu ligu, svijet za sebe u odnosu na bilo kojeg drugog našeg igrača, pa se eto izvlače ove pobjede nekako na invidualni kvalitet.
Penaranda šta reći, to treba riješiti na ljeto po kratkom postupku. Ne zbog njegove loše forme, nedostatka kvaliteta ili nečega trećeg, nego prvenstveno radi nepoštovanja kluba i dresa za kojeg igra. Od prvog dana, od prvog treninga i od prvog prijema lopte pokazao je nula poštovanja prema klubu, saigračima i sredini u kojoj igra.
To se nastavilo svih ovih mjeseci, a evo danas i kruna toga s ovim penalom. Tačnije da ne griješim dušu možda to i nije nepoštovanje, to je jednostavno mentalitet ja sam Messi za vas sve, i pušite mi ku.rac. Otprilike ovako razmišlja lik, i to se ne može i neće nikad promijeniti, da ne znam ti šta uradi i u kakvu formu uđe. Njemu je sljedeća stanica Venecuela i neka favela, to je gotov igrač.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Samo pozitiva!!!
Prva je tekma poslije pauze, stvarno ne kontam raju?
Podrzati i biti dio svega je najbitnije.
Na kraju svega ce se imati pravo kritikovati ili pohvaliti.
Nema nista preko noci, valjda smo vise skontali
Sve se nadam i zelim da vjerujem da ce mo promijeniti nacin i pristup?!
Sve treba svoje vrijeme, ako nikad tako nismo zelili da gledamo i da to razumijemo, mislim da je vakat bas sad.
Vakat je se furati na druge fazone i biti pozitivna podrska svom Klubu
dosta lajanja i pljuvanja.
Nego sezonska, clanska, bordo sal oko vrata i tekma!
Prva je tekma poslije pauze, stvarno ne kontam raju?
Podrzati i biti dio svega je najbitnije.
Na kraju svega ce se imati pravo kritikovati ili pohvaliti.
Nema nista preko noci, valjda smo vise skontali
Sve se nadam i zelim da vjerujem da ce mo promijeniti nacin i pristup?!
Sve treba svoje vrijeme, ako nikad tako nismo zelili da gledamo i da to razumijemo, mislim da je vakat bas sad.
Vakat je se furati na druge fazone i biti pozitivna podrska svom Klubu
Nego sezonska, clanska, bordo sal oko vrata i tekma!
- TurkishAirlines
Treba Rozmanu dati šansu, nije on kriv sto igraci bezvoljno igraju, sto trckaraju, sto ideje u igri nema.
Mislim da smo smo mi krivi, jer ocito ne vidimo magiju koju Rozman ima i koju nam prezentuje.
Mislim da smo smo mi krivi, jer ocito ne vidimo magiju koju Rozman ima i koju nam prezentuje.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Dobra opaska to za Rozmana i naše bekove pogotovo jer si bio na utakmici i moglo se bolje vidjeti Said dok je imao snage pojeo je Keremeha zašto ga forsira na toj poziciji ko zna. A meni još čudnije izgleda Rozmanova izjava da je nedostajalo trke a nije koristio Buljubašića koji po meni je mogao donijeti tu neku prevagu.esprit24 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 20:43Previse se s.e.r.e na danasnju utakmicu. U kakvom god je stanju Sloboda je u Tuzli uvijek Sloboda i utakmice protiv njih i Celika su uvijek bile na noz. Driga stvar sto vecina nasih igraca ne znaj taj rivalitet i oni Slobodu smatraju drugoligasem. Dakle jedini problem je u pristupu. U penalima se vidjela razlika izmedju nas i njih(penju necu ni komentarisati) a realno svaki Ilievov penal je na granici regularnog, ali opet mu svaka cast na procjeni i msm da smo doveli odlicnog golmana. Ono gdje smo kriminalni su bekovi i nemamo neku dobru kreaciju. Posto sam sjedio blizu nase klupe imao sam osjecaj da Simon u jednom trenutku ne zna koga i sta bi mijenjao, sto je veoma zabrinjavajuce. Eldaru Mehmedovicu i Ajdinu Hasicu kapa do poda jer su me ispostovali kad sam ih zamolio da se slikaju sa sinom. Idemo razbiti Listicu!!!!
Čudna.i.loša utakmica kao što kažeš od pristupa pa sve ostalo na našu sreču bez nekih večih posljedica i iz koje možemo izći samo bolji.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Po ovome se prepoznaju mahalaši koji su jedva docekali malo slabiju utakmicu da dodju da pljuju. Svako objektivan bi vidio da mu se uvalio ramenom dok je bio u skoku. Ima sudija koji bi ovo svirali i kao penal jer na ovaj nacin mozes ozbiljno povrijediti igraca. Ali neka se štrumf Stojan može nasmijati. Samo mu to ostaje.
Uostalom da je Pena bio loš ne bi ga Rožman ostavio do kraja. Očigledno da je uradio ono što mu je zadato. Penal je bio loš ali golman je glumio majmuna i trebao je biti ponovljen.
Koliko god sada glupo zvučalo ova utakmica ce pozitivno djelovati na ekipu. Bitno je da smo prošli i da HZ stoje iza trenera i igrača. Ostali mogu i dalje samo da puše cigarilos
Penja ce nama biti od koristi a ovi evanderi stojkani i ostali neka nam se sagnu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Da smo mogli zajedno s Hordama zapjevati čulo bi se do TE.MortemHz je napisao/la: ↑11 feb 2024, 20:52Bilo je i više, ja sam bio ispod nekog dede koji je psovao Sarajevo i sve vezano za Sarajevo 100 minuta, čovjek se nije odmorio ni na poluvremenuZutti je napisao/la: ↑11 feb 2024, 19:00Bilo je možda i 100injak. Ne pamtim da se "otvorenije" prisustvovalo nekoj gostujućoj utakmici na domaćoj tribini. Ja u wcu i neki lik govori kako je pitar sjeo ispred njega i navija za Sarajevo pa ga nervira. Kaže srušit će tribinu na njega ako onako nastavi. Interesuje me da li je čovjek živ nakon penala![]()
![]()
Strašno jaka posjeta u globalu.
Ništa čudno, eto ja sam te "prijetnje" u wcu čuo. Pravo zanimljivo bilo. Sve u svemu Tuzla nikad ne razočara

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ma pusti ove dusmane ne mogu nas ocima. Bitno je da smo mi navijaci pametniji a vidi se na komentarima da smo prevazisli tjeranje radi penala Kapica Melunovica i ostale. Evo upravo igrac Granade fula makazice i to iz izgledne prilike. Puno veca plata i skuplji lik evo cekam da mu se navijaci smiju i tjeraju ga ali za sad nista... U INAT SVIMA!
- muhamedhulk
- Kontakt:
ovakav trener bih i ja mogao; kazem u teoriji sta i kako i onda se izvlacim kako ne ispostuju dogovoreno. 
jarane treba imati i smisla za biti trener. meni najvise smeta sto rozman pokusava za svaki tim da nesto novo eksperimentise, kao da cita njihovu igru. to ni u ligama petice ne rade, a kamo li ovdje gdje igraci jedva nauce i jednu taktiku.
treba on da postavi jednu taktiku i usavrsava je finesama i ispravljanjem gresaka - npr. ova neka hibridna 4231 sa matanom iza napadaca je glupost cista! a pravi am u vidu mustafica, andjusica i mehmedovica to ne igraju.
ima i do trenera.

jarane treba imati i smisla za biti trener. meni najvise smeta sto rozman pokusava za svaki tim da nesto novo eksperimentise, kao da cita njihovu igru. to ni u ligama petice ne rade, a kamo li ovdje gdje igraci jedva nauce i jednu taktiku.
treba on da postavi jednu taktiku i usavrsava je finesama i ispravljanjem gresaka - npr. ova neka hibridna 4231 sa matanom iza napadaca je glupost cista! a pravi am u vidu mustafica, andjusica i mehmedovica to ne igraju.
ima i do trenera.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Prejaka scena danas na Tušnju. Fukare pozivaju zapad 5-6 puta da ustane, na zapadu slabo ko doživljava skandiranje grupe, fukare započinju pjesmu ko ne skače tuzlak nije, niko ništa na zapadu. Okupacija čitave tribine danas definitivno i poslije nije ih sramota pisati kako su nafatali nekog mudonju što je ušao sa šalom na tribinu gdje je kao većina njihovih navijača. Što se igre tiče treba nam neki destruktivac u sredini, tri pleja ne mogu trkom nadomjestiti taj nedostatak. Previše "lahko ćemo" unijelo je nemir danas nadam se da će biti pametniji u budućnosti.
Boga ti Bodi, na sta mislis kad napises " sumnjivih odabira igraca za prvu postavu ", ne razumijem zivota mi?bodi123 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 21:11Rožmana sam podržavao od početka i još uvijek ima moju podršku, al sve više mi ovo baca da neće na dobro izaći. Evo odradio je i pripreme, doveo svoje igrače, i opet ne fercera, nema igre, nema ništa. Puno nelogičnih i sumnjivih odabira igrača za prvu postavu, a izmjene još gore i još manje logične.
-
- Kontakt:
Nisam zadovoljan igrom i ne volim lazno furanje kao vidi se neki napredak i igra, ovo ono a realno tanko pravo . Isto tako nisam uopšte za neke promjene i tjeranje to je glupost. Al da ocekujem vise i da mora bolje mora.
- egocentrik
- Kontakt:
Očekivao sam danas ispadanje, svjesno nisam htio gledati utakmicu, izveo djecu u park da dan ne pokvarim. Otvorim naslov na SS "ne znam šta im je bilo u glavama- Rožman" kontam, to je to. U pravu mi bio osjećaj. Kad ono prolaz.
Po komentarima i dalje atmosfera kao da nas je Sloboda nakačila 3:0.
Ukratko, stav koji Penja ima na terenu je stav navijača Sarajeva barem zadnjih 30 god kako ja pratim klub " mi smo Sarajevo, svi drugi su niko i ništa."
Svaka pobjeda ispod tri razlike i milion prilika je katastrofa i treba mijenjati trenera...
Čestitke ekipi na prolazu. Idemo jako protiv Lištice. Nadam se da će kone otkinuti koji bod ustašama pa da zaganjamo drugo mjesto.

Po komentarima i dalje atmosfera kao da nas je Sloboda nakačila 3:0.
Ukratko, stav koji Penja ima na terenu je stav navijača Sarajeva barem zadnjih 30 god kako ja pratim klub " mi smo Sarajevo, svi drugi su niko i ništa."
Svaka pobjeda ispod tri razlike i milion prilika je katastrofa i treba mijenjati trenera...
Čestitke ekipi na prolazu. Idemo jako protiv Lištice. Nadam se da će kone otkinuti koji bod ustašama pa da zaganjamo drugo mjesto.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Definitivno ocistiti malo temu, iako ima tema za clanove treba i ovu procistiti, mozda cak glasovima ostalih forumasa, skupis 30 glasova mars u pizzdu materinu
NEMA NAZAD
Ljudi ima milion faktora mimo onih faktora koje mi vidimo i mozemo da vidimo.
Zasto ovajva igra zasto ovaj igrac zasto ne onaj, sto je zamjenio ovog sto nije onog itd..
Kao i to zasto je vrancica serbedzica baltu ikica ovog onog istjero.. ljudi posto je razlozi,, moze bit i da je I NEZNANJE trenera al vjeruj te u 90% slucajeva je do nekih faktora koji utjecu na sastav
Evo buljubasic, (odradio pripreme) vrlo moguce da se mali nije odmorio (i da ovu sedmicu nije dobro radio na treninzima)
Vrlo moguce da je izvadio Renana jer gps pokazuje da pada trkacki, takodje mozda radi povrede, mozda radi LISTICE zeli sto manje da ga potrosi. Ista stvar sa Hadicem.
Jos ima sigurno 50 razloga
Takodje normalno je da ce dat sansu kapetanovicu krdzalicu metanovicu, protiv slobode nego da im daje sansu protiv sb ili zrinjskog da vidi sta mogu ti momci
Oke kostalo nas je lose partije, al smo zasluzeno prosli dalje..
Garantujem da he Velez borac zrinjski ili bilo koja druga ekipa gostivala slobodi da nebi nista bolje izgledali..
Beus i vico znaju sta znaci prva utakmica i plus gdje nema revansa, zato su uzeli dinaci teren i kantonalnu ligu..
Nesto sam danas razmisljao; jos niko za ova 2,5 mjeseca (pratim vecinu medija podkesta) nije spomenuo poraz zrinjskog od zvjezde borcevu utakmicu u vrapcicima utakmicu protiv nas u bl , samo gdje bi ta utakmica nasa u bl gdje smo pokradeni dovela borca na +3 nad zrinjskijem i na +8 sto se tice nas…
Naravno pise se o FK SARAJEVU I UREDUJE AL PRAVITI NEKE MINI VIDE I GOVORIT OVO JE BRUKA KAO STA COVJEK RADI A NECE DA KAZE DA JE CIST PENAL
MI KOJI SMATRAMO DA TREBAMO BIT UZ KLUB I SS TREBAMO BIT JAKI I NESMIJOMO SE PONADAT KO OVI
Zasto ovajva igra zasto ovaj igrac zasto ne onaj, sto je zamjenio ovog sto nije onog itd..
Kao i to zasto je vrancica serbedzica baltu ikica ovog onog istjero.. ljudi posto je razlozi,, moze bit i da je I NEZNANJE trenera al vjeruj te u 90% slucajeva je do nekih faktora koji utjecu na sastav
Evo buljubasic, (odradio pripreme) vrlo moguce da se mali nije odmorio (i da ovu sedmicu nije dobro radio na treninzima)
Vrlo moguce da je izvadio Renana jer gps pokazuje da pada trkacki, takodje mozda radi povrede, mozda radi LISTICE zeli sto manje da ga potrosi. Ista stvar sa Hadicem.
Jos ima sigurno 50 razloga
Takodje normalno je da ce dat sansu kapetanovicu krdzalicu metanovicu, protiv slobode nego da im daje sansu protiv sb ili zrinjskog da vidi sta mogu ti momci
Oke kostalo nas je lose partije, al smo zasluzeno prosli dalje..
Garantujem da he Velez borac zrinjski ili bilo koja druga ekipa gostivala slobodi da nebi nista bolje izgledali..
Beus i vico znaju sta znaci prva utakmica i plus gdje nema revansa, zato su uzeli dinaci teren i kantonalnu ligu..
Nesto sam danas razmisljao; jos niko za ova 2,5 mjeseca (pratim vecinu medija podkesta) nije spomenuo poraz zrinjskog od zvjezde borcevu utakmicu u vrapcicima utakmicu protiv nas u bl , samo gdje bi ta utakmica nasa u bl gdje smo pokradeni dovela borca na +3 nad zrinjskijem i na +8 sto se tice nas…
Naravno pise se o FK SARAJEVU I UREDUJE AL PRAVITI NEKE MINI VIDE I GOVORIT OVO JE BRUKA KAO STA COVJEK RADI A NECE DA KAZE DA JE CIST PENAL
MI KOJI SMATRAMO DA TREBAMO BIT UZ KLUB I SS TREBAMO BIT JAKI I NESMIJOMO SE PONADAT KO OVI
Realno jeste danas loše bilo,al čemu tolika negativa prošli smo dalje i ja sam optimista da će doći sve na svoje aBd

Kad je dobro piše desetak do petnaest standardnih a kad je loše eto još pedeset smetljara bez obraza i karaktera koji su dobrim dijelom navijači mrtvaca iz zvorničke yebo im on majke
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Vidim priziva se Husref. Jel se sjecate da smo 2018. U osmini finala po njegovim vodstvom jedva pobijedili Rudar Kakanj nakon penala, i te godine osvojili kup.
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, deda, rimljanin90, SamoDaKazeem, samoFKS, Seipronto i 53 gosta.