FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nakon danasnje utakmice, utisak je da cemo gledati, jos istog kao dosad, patnja u 90 posto utakmica. Sloboda je ekipa koja se raspada, bez para, pretanak roster, prenalozena ekipa koja je vec u 17.minuti bila mrtva i nepokretna. Mi smo ih vratili u igru.
Neshvatljivo je da sa ovako skupim rosterom ne mozemo rutinirati ekipu kojoj su okosnica hadzanovic i rahmetli said.
Hasic je jedini ozbiljan igrac koji pravi prevagu, a tu je jos par mjeseci, i onda nas ceka trazenje zamjene za njega sto ce biti ravno samoubistvu.
Ziljkica je trebalo prodati prije pola godine. Ako nam je kapetanovic uzdanica i pojacanje na beku, kuku nama.
Julardzija i matanovic bi mogli biti dobar tandem na sredini, trce puno, ima ih svuda. Pena nije dobar s glavom.
Rozmanove izmjene kriminalne. Pred utakmicu u kojoj su penali izvjesni, vadis rutinere i najbolje igrace. Prvo ubacujes mrtvog hamzu i ziljkica, a tek u 88 minuti andjusica koji je jedini pokazao da moze zabiti gol... nije se proslavio danas, yebeni nalic ga je nadmudrio...
Neshvatljivo je da sa ovako skupim rosterom ne mozemo rutinirati ekipu kojoj su okosnica hadzanovic i rahmetli said.
Hasic je jedini ozbiljan igrac koji pravi prevagu, a tu je jos par mjeseci, i onda nas ceka trazenje zamjene za njega sto ce biti ravno samoubistvu.
Ziljkica je trebalo prodati prije pola godine. Ako nam je kapetanovic uzdanica i pojacanje na beku, kuku nama.
Julardzija i matanovic bi mogli biti dobar tandem na sredini, trce puno, ima ih svuda. Pena nije dobar s glavom.
Rozmanove izmjene kriminalne. Pred utakmicu u kojoj su penali izvjesni, vadis rutinere i najbolje igrace. Prvo ubacujes mrtvog hamzu i ziljkica, a tek u 88 minuti andjusica koji je jedini pokazao da moze zabiti gol... nije se proslavio danas, yebeni nalic ga je nadmudrio...
Tako je. Željkan mnogo rizikuje s dovedenim igracima. Tamo neko vidi sto niko sa strane ne vidi u dovedenim igracima ali derbies je derbi. Dok zvijezda uz pomoc sudija koji nam mogu zatvoriti prilaz njihovom golu uz nas los dan moze biti kiks. Od obje ekipe smo bolji, pa evo nek to igraci I dokazu.bordobijeli je napisao/la: ↑11 feb 2024, 20:11Dvije utakmice koje ce nam dosta pokazati to su zvijezda i zeljeznicar u gostima. To ce nam pokazati da li idemo naprijed ili je patnja svaka utakmica van koševa.
-
- Kontakt:
Barem smo prošli vidjecemo dalje ne mora ovo ništa da znaci
-
- Kontakt:
To se vec bar 3 puta desava da ga bezveze skroz vadi iz igre oko 65 minute a on ljutito reaguje,mase rukama,pravi face,psuje kroz zubebordobijeli je napisao/la: ↑11 feb 2024, 19:54Hasić nije mogao vjerovati da ga vadi iz igre hvata se za glavu. Stvarno nije jasno da vise vjeruje Penerandi nego Hasicu koji je bio daleko najbolji na terenu.
Ne treba to raditi bezveze kad nema potrebe ,popizdit ce lik odyebat ce nas na ljeto a bez njega mi smo go qurac.I meni bi bilo iritirajuce
Nadam se da Ismir vec radi na otkupu Hasica i da cemo to rijesiti.Morali bi ako mislimo nesto i imamo neke ambicije.Dati Turcima koliko god traze ne moze da nam se ne isplati.Imat ce i on puno ponuda sigurno.Samo ne znam kako planiraju i njega i Gulishu.Nece Giorgi pristat da sjedi na klupi tako da nije nemoguce da se proda odma
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Forum gori al 5 milja clanova ne moze da se skupi sramota... Neka nas 4 milje bolesnika ce i doci u Nedjelju a ostali ce uz caj cekati novi kiks da pljuju i tjeraju iz toplog foma.. Mrs!
Ovo danas je bilo na nivou Zeljkana. Jedino sto raduje je da od tog tesko da moze gore. Kreacija nula bodova! Vezni red odron totalni. Nadati se da je ovaj novi golman i u iducim tekmama na ovom nivou.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
E 100% je do članova što Slobodi ne možemo dvije šanse napraviti.
Šta je fol sa tom kuknjavom oko članova,ja sam član zbog sebe,a iskreno me zaboli neka stvar koliko članova ima u zbiru.
Pa jbt ko da smo Zvezda ,pa nam ispod časti što eto ko biva ima samo 5k članova.
Ma opra lik s clanstvom, dobio je eno i temu posebnu da se ispuse, ali dzaba.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 feb 2024, 20:42E 100% je do članova što Slobodi ne možemo dvije šanse napraviti.
Šta je fol sa tom kuknjavom oko članova,ja sam član zbog sebe,a iskreno me zaboli neka stvar koliko članova ima u zbiru.
Pa jbt ko da smo Zvezda ,pa nam ispod časti što eto ko biva ima samo 5k članova.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Previse se s.e.r.e na danasnju utakmicu. U kakvom god je stanju Sloboda je u Tuzli uvijek Sloboda i utakmice protiv njih i Celika su uvijek bile na noz. Driga stvar sto vecina nasih igraca ne znaj taj rivalitet i oni Slobodu smatraju drugoligasem. Dakle jedini problem je u pristupu. U penalima se vidjela razlika izmedju nas i njih(penju necu ni komentarisati) a realno svaki Ilievov penal je na granici regularnog, ali opet mu svaka cast na procjeni i msm da smo doveli odlicnog golmana. Ono gdje smo kriminalni su bekovi i nemamo neku dobru kreaciju. Posto sam sjedio blizu nase klupe imao sam osjecaj da Simon u jednom trenutku ne zna koga i sta bi mijenjao, sto je veoma zabrinjavajuce. Eldaru Mehmedovicu i Ajdinu Hasicu kapa do poda jer su me ispostovali kad sam ih zamolio da se slikaju sa sinom. Idemo razbiti Listicu!!!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- TurkishAirlines
Nadam se da ce nam se zvijezde na nebu potrefiti pa bar muda malo pokazati, malo jace potrcati, malo da znoj krene niz celo. Nista previse ne trazimo, bebice nase. Izvinite sto mi to ovako, blago prema vama.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bilo je i više, ja sam bio ispod nekog dede koji je psovao Sarajevo i sve vezano za Sarajevo 100 minuta, čovjek se nije odmorio ni na poluvremenuZutti je napisao/la: ↑11 feb 2024, 19:00Bilo je možda i 100injak. Ne pamtim da se "otvorenije" prisustvovalo nekoj gostujućoj utakmici na domaćoj tribini. Ja u wcu i neki lik govori kako je pitar sjeo ispred njega i navija za Sarajevo pa ga nervira. Kaže srušit će tribinu na njega ako onako nastavi. Interesuje me da li je čovjek živ nakon penala![]()

Strašno jaka posjeta u globalu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma bitno je popljuvati a da ga je dao ovi što ga pljuju pušili bi mu kitu i pisali hvalospjeve, naprijed Pena okrenut će se i na tvoju stranu abd
-
- Kontakt:
Pustiti komentare one osudjivacke, i pustiti ekipu da igra.
Ja sam siguran da cemo od sljedece utakmice i u sljedecim utakmicama pokazati kvalitet. Mnogi ce se tako smeksati. Prebrzo se ovdje donose zakljucci.
Ja sam siguran da cemo od sljedece utakmice i u sljedecim utakmicama pokazati kvalitet. Mnogi ce se tako smeksati. Prebrzo se ovdje donose zakljucci.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ja kad pijan pridjem trebi u Slogi:

Ovde ima likova da “ ne znaju da gledaju “ fudbal a kamo li da ga igraju …. Bravo pusikurci koji ste jedva docekali da serete. Eto docekali ste svoje minute, sate ….
Da se malo vise razumijete u fudbal a ne samo da serete preko tastatura pogledajte i poslusajte izjave Rozmana od prije par dana…
Teska utakmica se ocekuje ( pokazalo se tako ), nece sve biti med i mlijeko na pocetku, prve utakmice su uvijek teske. I jeste tako …
Da je trebalo jace, bolje i efikasnije … Da, trebalo je. Ali **** ga i druga se ekipa za nesto pita ( krenuli prije mjesec sa pripremama samo za ovu utakmicu
) koja im je puno donosila….
A akk mislite da ce svaka utakmica biti 3-4 gola i svaka pobjeda batalite fudbal i prati neki drugi sport - preporucuje snooker ili kuglanje
Da se malo vise razumijete u fudbal a ne samo da serete preko tastatura pogledajte i poslusajte izjave Rozmana od prije par dana…
Teska utakmica se ocekuje ( pokazalo se tako ), nece sve biti med i mlijeko na pocetku, prve utakmice su uvijek teske. I jeste tako …
Da je trebalo jace, bolje i efikasnije … Da, trebalo je. Ali **** ga i druga se ekipa za nesto pita ( krenuli prije mjesec sa pripremama samo za ovu utakmicu
A akk mislite da ce svaka utakmica biti 3-4 gola i svaka pobjeda batalite fudbal i prati neki drugi sport - preporucuje snooker ili kuglanje
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], benko21, Google Adsense [Bot], jurisicduska, MokraKifla, Noke995, PAPE3, pjankesarajevo, plisek, Proximic, rimljanin90, Tatamata1946, Varijantas8 i 107 gostiju.