FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 sep 2015, 19:20

solinas je napisao/la:i sta kaze amidja,hocel biti tih pojacanja na zimu...ovo naletih na netu,pa reko da podjelim sa vama

[img]https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/10858475_1541207732796993_1392139472016596819_n.jpg?oh=a801198cfce713bdb8ab9f5b07491628&oe=56996D6D[/img]
:D
Za pojacanja se sad pita samo jedan covjek. A on nije amidza.
Anidzu cemo pitat samo dal ce tad lovu za ta pojacanja :P

Stepanov i dalje pod suspenzijom??? :thumbdown:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 25 sep 2015, 19:24

Nadam se da Stepanova cuvaju za derbi kao i Ikandea

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 sep 2015, 19:24

Zna se ko je na čelu :cool:
slika

Vidim mnogi "svršavaju" na novog trenera. Polako ljudi, da ga vidimo na djelu. Poučen ranijim iskustvom neku bolju sliku o novom treneru ću moći imati tek tamo u aprili mjesecu, ako ovaj do tad bude tu :kafa:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 sep 2015, 19:31

kengur je napisao/la:Nadam se da Stepanova cuvaju za derbi kao i Ikandea
Pa nece ih cuvat treninga :(

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 sep 2015, 19:44

Alpasinac je napisao/la:[youtube][/youtube]
:njanjanja: :njanjanja: :beba: :guz:
jesu li ono horde i na istoku bile?

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 25 sep 2015, 19:48

hilmo je napisao/la: Vidim mnogi "svršavaju" na novog trenera. Polako ljudi, da ga vidimo na djelu. Poučen ranijim iskustvom neku bolju sliku o novom treneru ću moći imati tek tamo u aprili mjesecu, ako ovaj do tad bude tu :kafa:
Naravno da raja "svršava", kako i nebi kada pogleda ko nas je vodio prije Ješe... Da su Husniju vratili svršavali bi poslije onog a kamoli Miodraga Ješića :mrgreen:
1946

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 25 sep 2015, 19:53

hilmo je napisao/la:Zna se ko je na čelu :cool:
slika

Vidim mnogi "svršavaju" na novog trenera. Polako ljudi, da ga vidimo na djelu. Poučen ranijim iskustvom neku bolju sliku o novom treneru ću moći imati tek tamo u aprili mjesecu, ako ovaj do tad bude tu :kafa:
Puza i džemo na aparatima, otišao im haver a došao pravi trener...potvrda moje teorije:

slika

^Benki drago do nebesa: "Hehe, kafanska družina će nastradati pajdo!" :mrgreen:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 25 sep 2015, 19:54

Amer Bekic i Kovacevic normalno treniraju i bit ce u konkurenciji za mec protiv Viteza kao i Stepanov . Takoder Ikande i Puric treniraju normalno , tako da je do Jesica hoce li neko od njih 2 na klupi biti. Jedino ne znam da li je Almir Bekic jos uvijek povrijeden , a jedino Alispahic ne trenira :D
Zadnja izmjena: Suki46, dana/u 25 sep 2015, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 25 sep 2015, 19:56

Gdje nam je ovo brat @RN87 aka Krste Velkoski? :mrgreen:
1946

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 25 sep 2015, 19:57

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Alpasinac je napisao/la:[youtube][/youtube]
:njanjanja: :njanjanja: :beba: :guz:
jesu li ono horde i na istoku bile?
Da

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 sep 2015, 19:59

slika

Zanimljivo ko je u prvim redovima. U pravu si za trenera, ne treba ga u u zvijezde ukivat' prije vremena. Sa druge strane kad covjek malo razmisli mozda mnogi a i ja skupa s njima imaju pravo nadati se velikom boljitku vezano za strucni stab. Naime Jesic za razliku od Jarnija i Mehe ima velike prednosti u vidu prije svega iskustva, pa i potpune slobode u sastavljanju strucnog staba ukljucujuci i nepostojanje sportskog direktora. Bezobrazno sam primjetio da nisi naveo ime naseg novog trenera, nego samo "ovaj" nadam se da je to samo previd. A da se i ja ne zayebem, nisam sa ovim trenerima naveo naseg Dzenu koji je iz istih razloga kao gore navedena dva trenera bio u nepovoljnijem polozaju, pritom imao i rezultate. Boljitak je vidljiv i nevjestom oku a naravno da se cekaju rezultati. Po mom skromnom misljenju, ako rezultati i izostanu kratkorocno, mi sa Jesicem koracamo prema naprijed i samo mozemo profitirati.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 25 sep 2015, 20:02

FrancescoTotti je napisao/la:
kengur je napisao/la:Nadam se da Stepanova cuvaju za derbi kao i Ikandea
Pa nece ih cuvat treninga :(

Buduci da nemam dobrog objasnjenja, nadam se da je Milan "sklonjen" jos dan dva, da ne bude ocigledno da je bila greska na covjeku vjezbati strogocu.

On je meni licno prije kandidat za kapitena (uz Delaca) nego za kazne.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 sep 2015, 20:26

Ma može odmorit još koji dan, ne brinem se jer sam siguran da mu guz'ca neće vidjet klupe kod novog šefa. Uvjeren sam da Ješa neće sebi priuštiti da mu tako kvalitetan štoper ne igra konstantno u prvih 11.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 sep 2015, 20:59

Ikande doveden samo derbi da odigra :) aBd da ga sut poslusa i zakuca jedan dalekometni sut kao sto zna pa da plane onaj vozic na onoj kamenoj tribini zvanoj istok.Sreca sto nece sunce biti pa se necemo morati bojati ujeda zmija.

I onako ima 2 zuta pa bio spreman ili ne za Vitez nebi ga valjalo forsirati najvise iz tog razloga
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 sep 2015, 21:03

obiteljskicovjek je napisao/la: Zanimljivo ko je u prvim redovima. U pravu si za trenera, ne treba ga u u zvijezde ukivat' prije vremena. Sa druge strane kad covjek malo razmisli mozda mnogi a i ja skupa s njima imaju pravo nadati se velikom boljitku vezano za strucni stab. Naime Jesic za razliku od Jarnija i Mehe ima velike prednosti u vidu prije svega iskustva, pa i potpune slobode u sastavljanju strucnog staba ukljucujuci i nepostojanje sportskog direktora. Bezobrazno sam primjetio da nisi naveo ime naseg novog trenera, nego samo "ovaj" nadam se da je to samo previd. A da se i ja ne zayebem, nisam sa ovim trenerima naveo naseg Dzenu koji je iz istih razloga kao gore navedena dva trenera bio u nepovoljnijem polozaju, pritom imao i rezultate. Boljitak je vidljiv i nevjestom oku a naravno da se cekaju rezultati. Po mom skromnom misljenju, ako rezultati i izostanu kratkorocno, mi sa Jesicem koracamo prema naprijed i samo mozemo profitirati.
Mi se sa svakom promjenom nadamo da će biti bolje, valjda zato i mjenjamo jer to do sad što smo imali nije bilo ono što želimo. Činjanica je da gospodin Ješić ima veliko trenersko iskustvo za razliku od trenera koji su radili u ovom "novom" Sarajevu, i da nam to treba da daje pravo da očekujemo mnogo više. Ali, samo kažem, poučen prethodnim iskustvima da ga ne ukivamo u nebesa jer bi nam se moglo obiti o glavu. Dali smo mu podršku svi, ili velika većina, i nadajmo se da će nam donijeti mnogo radosti.
A to što mu nisam pomenuo ime je samo iz razloga što mi u tom trenutku zablokirao mozak pa nisam bio siguran da li je Ježić ili Ješić :D :D, zato sam da ti ne bi šta pomislio sad nadopunio sa gospodin Ješić :)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 sep 2015, 21:13

To su već ozbiljne blokade, hilmaga... pročitaj Ježevu kućicu i biće to ok .. :)
F.K.SARAJEVO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 sep 2015, 21:22

molotovljev je napisao/la:To su već ozbiljne blokade, hilmaga... pročitaj Ježevu kućicu i biće to ok .. :)
:mrgreen:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 sep 2015, 21:25

BordoArmy88 je napisao/la:
slika

Puza i džemo na aparatima, otišao im haver a došao pravi trener...potvrda moje teorije:

slika

^Benki drago do nebesa: "Hehe, kafanska družina će nastradati pajdo!" :mrgreen:
Ma ovo oni zaostaju za citav krug :mrgreen:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 sep 2015, 21:28

hilmo je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la: Zanimljivo ko je u prvim redovima. U pravu si za trenera, ne treba ga u u zvijezde ukivat' prije vremena. Sa druge strane kad covjek malo razmisli mozda mnogi a i ja skupa s njima imaju pravo nadati se velikom boljitku vezano za strucni stab. Naime Jesic za razliku od Jarnija i Mehe ima velike prednosti u vidu prije svega iskustva, pa i potpune slobode u sastavljanju strucnog staba ukljucujuci i nepostojanje sportskog direktora. Bezobrazno sam primjetio da nisi naveo ime naseg novog trenera, nego samo "ovaj" nadam se da je to samo previd. A da se i ja ne zayebem, nisam sa ovim trenerima naveo naseg Dzenu koji je iz istih razloga kao gore navedena dva trenera bio u nepovoljnijem polozaju, pritom imao i rezultate. Boljitak je vidljiv i nevjestom oku a naravno da se cekaju rezultati. Po mom skromnom misljenju, ako rezultati i izostanu kratkorocno, mi sa Jesicem koracamo prema naprijed i samo mozemo profitirati.
Mi se sa svakom promjenom nadamo da će biti bolje, valjda zato i mjenjamo jer to do sad što smo imali nije bilo ono što želimo. Činjanica je da gospodin Ješić ima veliko trenersko iskustvo za razliku od trenera koji su radili u ovom "novom" Sarajevu, i da nam to treba da daje pravo da očekujemo mnogo više. Ali, samo kažem, poučen prethodnim iskustvima da ga ne ukivamo u nebesa jer bi nam se moglo obiti o glavu. Dali smo mu podršku svi, ili velika većina, i nadajmo se da će nam donijeti mnogo radosti.
A to što mu nisam pomenuo ime je samo iz razloga što mi u tom trenutku zablokirao mozak pa nisam bio siguran da li je Ježić ili Ješić :D :D, zato sam da ti ne bi šta pomislio sad nadopunio sa gospodin Ješić :)
Bravo Hilmaga! U pravu si ne treba letiti, ali boljitak je evidentan evo sad i u sportskom segmentu (bar po imenima) Ostaje nam da se nadamo da ce to sve skupa biti vidljivo i na terenu. Ja vjerujem :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 sep 2015, 21:33

De napravite bratu kakvu reklamu za zemljiste :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.