Hvala @Rio. Bandwagon navijaca ce uvijek biti, to je tako, ali mislim da grijesis po pitanju nekih navijaca.
Cestitke i vama na odlicnoj sezoni i odlicnoj seriji. Iskreno sam licno mislio da ste vi favoriti nakon onog razbijanja Pingvina, ali nasi momci su zaista dali sve od sebe i dosli zasluzeno do novog Stanley-a.
Moram reci da je ovo zajedno sa onom sa Detroitom, jedna od najboljih PO serija jednog od mojih timova koju sam gledao. Jedino utakmica koju je Boston dobio 2:0 je bila ne interesantna, 3 otisle u OT, i ona 3:1 pobjeda koja je isto bila napeta do Bolandovog gola na praznu mrezu... Generalno odlican PO.
Nevjerovatna sezona. Zaista nevjerovatna. Pravo mi krivo sto nisam mogao sinoc gledati tekmu uzivo. Nije im nestalo struje godinama, i onda jeb.ena oluja obori drvo koje padne na stubove od struje u ovom naselju. hahahahaha.

. Sad ce repriza na NHL network, pa uzivati.
Pocetak sezone i 24 utakmice point streak, najbolji rekord sezone, ostvajanje Presidents trofeja, divizije, konferencije, serija sa Detroitom i povratak iz 1:3 rupe i sad serija sa Bruinsima i ovaj nevjerovatan preokret u zadnjih par minuta.
BLACKHAWKS!!!
Postovanje treba zaraditi.