Vidiš kako si ti pametan. Tvoj se klub pojačap na početku sezone te Komazec, Kovacevic, ovaj, onaj, pa vi opet iza nas, a mi s Sadikovićem i Bajićem. Skontaj sad šta si napisao i pogledaj tabelu, pa dođi, hajd molim telafomamone je napisao/la:Kako da ne, Ramic Sadikovic i Cutahija su garancija da cete biti prvi na kraju
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
-
KogaBrigaZaNick
- Kontakt:
Pazi, Sarajevu treba vremena da uigra ove sve igrače kako treba. Novi trener, 4-5 novih imena u klubu, treba vremena da se to sve posloži. Željezničar je realno samo slabiji za lijevog beka, štoperi su Kerla i Zeljković. Do kraja sezone je samo 11 tekmi tako da trenutni igrači mogu u istom ritmu izdržati i osvojiti titulu. Niste vi toliko moćni koliko mislite da jeste još uvijek, nemate desetine miliona godišnjeg budžeta nego negdje oko 4 (ne pratim toliko pa nezz), možda se sljedće sezone nešto promijeni, ali garantujem ti da će ova da bude u znaku FK Željezničar. Jedva čekam da počne, pa da vidimo ko je upravu.lafomamone je napisao/la:Zato sto nije ni FKS imalo neku ekipu niti ovakvo mocno stanje u klubu, ako ne vidis sad da su mnoge stvari drugacije onda imas opasan problem. Zolotic nije prosetao kako treba pola godine, gdje vam je lijevi bek, sta je sa stoperima? I znaj da nije svaki mladi igrac talenat, mladi igraci nisu nikakva garancijaKogaBrigaZaNick je napisao/la: Nije Željo imao ekipu ni prije početka sezone, pa je prvi nakon 19 kola. Vašoj je upravi prpa, mora se dokazati ispravnost odluke da Tan uđe u klub, dovode se neki novi igrači, a niko ne razmišlja koliko će to na kraju sve da košta i koliko će tim igračima trebati da se uigraju. Dok Željezničar dovodi mlade talente koji će tek da dobiju šansu u prvom timu, a ona ekipa koja je osvojila jesenju titulu je ostala na okupu i biće samo jača povratkom Zolotića. Možda sljedeće godine neko drugi bude prvak, ali ova sezona će opet biti u znaku plavo-bijelih sa Grbavice. Kada se završi sezona kopirat cu ovaj post da vidiš da sam bio upravu. Budi mi pozdravljen.
mi da povedemo Pozdera na pripreme mogao bi odigrati beka bolje od vaseg baracaGrokok je napisao/la:Vidiš kako si ti pametan. Tvoj se klub pojačap na početku sezone te Komazec, Kovacevic, ovaj, onaj, pa vi opet iza nas, a mi s Sadikovićem i Bajićem. Skontaj sad šta si napisao i pogledaj tabelu, pa dođi, hajd molim telafomamone je napisao/la:Kako da ne, Ramic Sadikovic i Cutahija su garancija da cete biti prvi na kraju
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
imam osjecaj da cemo se obradovati u roku 7 dana 
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- corleone87
- Kontakt:
Opet se ovih pitara sjatilo na nas dio foruma.
Svoj vi pos'o..
Svoj vi pos'o..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
KogaBrigaZaNick
- Kontakt:
Hahaha, vidi se da nisi dobro skontao. To je samo izraz (da si pojeo svoja ****) momčino. Eto nacrtao sam pošto vidim da treba da nacrtam. Ja ne znam onda šta ovo znači: a ja sam ti jb ma..., ako nije psovka onda mi molim te objasni šta je. Da hoće više krenuti proljetni dio prvenstva, pa da se na terenu pokaže ko je najbolji u državi.FRANK RIBERY je napisao/la:Nikom nista ja nisam opsovao, ako si skontao, pogresno si skontao, izraz momcino u nasem gradu, fakat s kim ja raspravljamKogaBrigaZaNick je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:
Hahaha to je samo izraz momčino. Ko je ovdje primitivac potvrđuje ova tvoja psovka, mada me nije ni sekunde dotakla vjeruj mi. Na moje argumente ti odgovaraš psovkama, svaka čast momčino, svaka čast.
Kajkut sto posto ili virtuelni investitori.super je napisao/la:imam osjecaj da cemo se obradovati u roku 7 dana
lafomamone pa bolan covjece kako ti ne dosadi dolaziti na našu temu i pisati uopšte išta?
Pitari shvatite da za nas mogu biti pojacanje Dialiba, Jahic, Džeko, Ribery, Ronaldinjo, Ibrahimovic... ovo sve sto dodje je prinova i tu je da samo pojaca konkurenciju.
NO PYRO NO PARTY
- super
- Kontakt:
a par info sto sam dao koje su bile tacne ne ubacujes u pricu,samo cu reci kajkut je bio sve dogovorio sa nama da nije bilo ponude koje je dobio preko noci dosao bi 100% a antolovica sam vam najavio mjesec prije i svi ste se smijali i ja na kraju lud ok..................7 dana cekajteGrokok je napisao/la:Kajkut sto posto ili virtuelni investitori.super je napisao/la:imam osjecaj da cemo se obradovati u roku 7 dana
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- super
- Kontakt:
hocete da vam napisem jos da je svraka imao ponudu za austriju preko hote ili da vise ne bacam "supljake"...............toliko od mene pozzz
super,šta je to u pitanju, stadion ili neko pojacanje ?super je napisao/la:a par info sto sam dao koje su bile tacne ne ubacujes u pricu,samo cu reci kajkut je bio sve dogovorio sa nama da nije bilo ponude koje je dobio preko noci dosao bi 100% a antolovica sam vam najavio mjesec prije i svi ste se smijali i ja na kraju lud ok..................7 dana cekajteGrokok je napisao/la:Kajkut sto posto ili virtuelni investitori.super je napisao/la:imam osjecaj da cemo se obradovati u roku 7 dana
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Pa de napiši šta bi sa tom ponudom, kakva je bila, jel se i dalje razmatra ta ponuda ?super je napisao/la:hocete da vam napisem jos da je svraka imao ponudu za austriju preko hote ili da vise ne bacam "supljake"...............toliko od mene pozzz
Ovo za sedam dana je pretpostavljam priča koju je @Head postavio na prošloj stranici, za Bekića jel?
Ja te volim, volim Željo..
Refko i Čombe bacaju bombe 
Ili napiši ime i prezime igraca, investitora, kompanija itd. ili nemoj ništa. Ne možeš se ni 7 dana strpitisuper je napisao/la:a par info sto sam dao koje su bile tacne ne ubacujes u pricu,samo cu reci kajkut je bio sve dogovorio sa nama da nije bilo ponude koje je dobio preko noci dosao bi 100% a antolovica sam vam najavio mjesec prije i svi ste se smijali i ja na kraju lud ok..................7 dana cekajteGrokok je napisao/la:Kajkut sto posto ili virtuelni investitori.super je napisao/la:imam osjecaj da cemo se obradovati u roku 7 dana
NO PYRO NO PARTY
- super
- Kontakt:
2 igraca 
-
RiverPlate
- Kontakt:
- super
- Kontakt:
zelis da napisem imena pa ako ko dobije jacu ponudu preko noci(kao kajkut)da posle prozivate...........javim vam kada sve bude pred potpisom..........lijeva strana i stoper.... toliko od mene...pozzRiverPlate je napisao/la:Imena i prezimena?super je napisao/la:2 igraca
A šta ako su brazilciBuu je napisao/la:4 rijecisuper je napisao/la:2 igraca
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, DoktorXabaras, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, Proximic, Sarajevskigigant1921 i 46 gostiju.