Premijer liga BiH - aktuelno

Virtu4l
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Virtu4l » 30 jul 2024, 17:36

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
30 jul 2024, 17:32
Eto mozda je istina da su zamalo zavrsili Ljajica, ali sta i da jesu? Pa za te pare koje bi njemu dali bi mogli dovesti bar tri odlicna igraca. Ljajic bi bio bomba i ime, ali imao doprinos kao nas Penaranda i vjerovatno bio redovniji u kockarnicama i kafanama nego na treninzima :mrgreen:

I kakve su im ovo price. Kazu Bekric i direktorica imaju jake ugovore, ne mozemo da ih isplatimo, ali zato mozemo dovesti Ljajica i Pjanica. Pregovaraju sa igracima, zatezu u par hiljada eura, a ovamo satro Pjanice neke dovode. Gdje je tu logika? Njih neko salta opasno da nisu ni svjesni.

Tu debelo griješiš. Ljajić bi bio vrhunsko pojačanje i igra u paklenoj formi. Mislim, porediti ga sa klovnom tipa Penaranda je neozbiljno.

Plaćao bi ga Badžak.

Tako da si uglavnom sve promašio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 30 jul 2024, 17:43

Virtu4l je napisao/la:
30 jul 2024, 17:36
Eto mozda je istina da su zamalo zavrsili Ljajica, ali sta i da jesu? Pa za te pare koje bi njemu dali bi mogli dovesti bar tri odlicna igraca. Ljajic bi bio bomba i ime, ali imao doprinos kao nas Penaranda i vjerovatno bio redovniji u kockarnicama i kafanama nego na treninzima :mrgreen:

I kakve su im ovo price. Kazu Bekric i direktorica imaju jake ugovore, ne mozemo da ih isplatimo, ali zato mozemo dovesti Ljajica i Pjanica. Pregovaraju sa igracima, zatezu u par hiljada eura, a ovamo satro Pjanice neke dovode. Gdje je tu logika? Njih neko salta opasno da nisu ni svjesni.

Tu debelo griješiš. Ljajić bi bio vrhunsko pojačanje i igra u paklenoj formi. Mislim, porediti ga sa klovnom tipa Penaranda je neozbiljno.

Plaćao bi ga Badžak.

Ako je neko spreman da odrijesi kesu, zar onda nije logicnije da se pare potrose na nekoliko igraca koji vam zaista trebaju, umjesto na jednog koji bi bio, kako kazes, najplaceniji igrac lige? Sta imas od Ljajica kad nemas bukvalno nijednog normalnog igraca da popuni zasticeno godiste? Zar ne bi to trebalo biti prioritet? I zar bi se dovodili Karjasevic, Djoric, Jukic i slicni? Zar se ne bi radije isplatio i sklonio Bekric, kojeg ste proglasili uzrokom svih problema? Zar se ne bi doveo napadac? Ako @IsmirMirvic kaze da ste pregovarali i sve, onda vjerovatno i jeste, ali logike opet nema. Ne poklapaju se price nikako. Neko vas 100% opet laze i opet cete prekasno skontati :rol:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 30 jul 2024, 17:53

Napadaju čovjeka što je napisao da su prodavali utakmice, evo ja ću reći da nisu jer su oni kupovali utakmice da bi ostali u ligi. Zato će ovu sezonu biti pravo za.ebano.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 30 jul 2024, 17:53

Sta kaze lobotomac 4 covjeka spremna placati ali on ih ispalio zbog zene. :urnebes:

Stvarno su lobotomci, ali i ne cudi kad su popljuvali jednog Amara Osima bez kojeg bi nivo Celika po trofejima

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jul 2024, 17:54

30 jul 2024, 17:43
Ako je neko spreman da odrijesi kesu, zar onda nije logicnije da se pare potrose na nekoliko igraca koji vam zaista trebaju, umjesto na jednog koji bi bio, kako kazes, najplaceniji igrac lige? Sta imas od Ljajica kad nemas bukvalno nijednog normalnog igraca da popuni zasticeno godiste? Zar ne bi to trebalo biti prioritet? I zar bi se dovodili Karjasevic, Djoric, Jukic i slicni? Zar se ne bi radije isplatio i sklonio Bekric, kojeg ste proglasili uzrokom svih problema? Zar se ne bi doveo napadac? Ako @IsmirMirvic kaze da ste pregovarali i sve, onda vjerovatno i jeste, ali logike opet nema. Ne poklapaju se price nikako. Neko vas 100% opet laze i opet cete prekasno skontati :rol:
Kralju, sve sam to ja napisao prije par dana, tako da potpisujem svako slovo koje si napisao, ali to je bila želja člana UO Jasmina Badžaka.

Virtu4l je napisao/la:
27 jul 2024, 16:30
Naravno da bi bilo lijepo dovesti jedno veliko ime, nekoga ko je razvaljivao u ligama petice. Samo što ja u tome ne vidim nikakvu logiku, u ovom trenutku.

Ako je tačno to što se priča da bi ga Badžak plaćao, onda mi je to još nenormalnije.

Mi kao klub trenutno nismo spremni za takav potez, to je potez koji radiš na kraju priče, a mi nismo još ni na početku. Kad se oporaviš, sastaviš dobru ekipu, konkurentnu, valjda bi tek tada trebao uslijediti takav potez. Takav igrač utiče na ostatak ekipe i svaki igrač na terenu daje dodatnih 20%. Nama u ovom trenutku tih 20% ne pomaže mnogo.

Sve je meni jasno i za marketing i za hajp koji bi se stvorio, ali sve bi to bilo kratkog daha. Zar nije bolje za taj novac dovesti tri igrača koji bi bili pojačanja, pa ih onda u decembru nadograditi sa još dva takva i to je već ozbiljan kostur ekipe kojem bi malo falilo da se uključi u borbu za sam vrh.

Po meni je to jedini logičan put našeg kluba. Nama blic rješenja ne trebaju, nama treba kontinuitet dobrih rješenja i odluka.

Ne smijemo preskakati korake, jer će nas taj preskočeni uvijek sustići i vratiti unazad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 30 jul 2024, 17:56

Totalno nelogična situacija, klub im je toliko profesionalan da još nisu ni "nove" dresove predstavili (to mi je baš smiješno, jer ovaj period je krucijalan za prodaju stvari iz fan-shopa zbog dijaspore), imaju baš loš marketing, a pored toga i stvarno slab igrački kadar, pa u napadu su Krpić koji je eto solidan igrač za našu ligu i "uvaljeni" Zubanović. Nije da tu nema nikakvog kvaliteta, Boljević (kada je zdrav) je dobar igrač, Hiroš je sigurno igrač poteza, Stipo Marković i Muftić su isto solidni - ali da li je to dovoljno za Evropu? Teško.

Šta je sa prodajom Al-Jabera, odjednom se povukli saudijski klubovi ili? Prosto, za novac koji su htjeli dati Ademu, mogu dovesti tri solidna igrača (za naše uslove), njima dodaš par talentovanih momaka iz akademije i situacija je već bolja. Jedan igrač ne može činiti toliku razliku.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 30 jul 2024, 18:00

Virtu4l je napisao/la:
30 jul 2024, 17:36

Plaćao bi ga Badžak.

Opet je uprava fulila cijeli futbol. Fakat imate sposobne ljude, za izučavanja. Nije lahko ostati normalan nakon svih ovih krahova ljudi koji vode vaš klub.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 30 jul 2024, 18:05

https://sportsport.ba/fudbal/adi-mehrem ... lez/479057

Mehremic u Velezu, bas me zanima kako ce to izgledati :mrgreen:

Kod nas u Zelji je sinonim za loseg igraca. Vazda je nekako bio smotan i pogubljen, pravio neshvatljive kikseve. Kasnije kad je otisao u inostranstvo je prebacen sa beka na stopera i navodno je tu odlicne partije pruzao.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 30 jul 2024, 18:08

upohaluhizugnimda je napisao/la:
30 jul 2024, 18:05

Kod nas u Zelji je sinonim za loseg igraca. Vazda je nekako bio smotan i pogubljen, pravio neshvatljive kikseve. Kasnije kad je otisao u inostranstvo je prebacen sa beka na stopera i navodno je tu odlicne partije pruzao.
killafrommanilla je napisao/la:
29 jul 2024, 11:34
11 jun 2024, 11:49

A jest Buljubasica zakuco, cuj 800k. Isto godiste kao Sikalo s tim da je Sikalo igrao bolju sezonu, u ekipi iznad Buljubasiceve i ima 55 utakmica u prvom timu. Takodjer je i reprezentativac

I ovaj skuplji pola miliona, ok da je 200k skuplji al 500 :rol:

Rizespor i to preko Hadisa, da nije Hadisa ostao bi u Sarajevu vječno, odnosno do prve povrede :mrgreen:

Valjda ti je jasno da prodaja zavisi iskljucivo od menadzerskih veza. Ukucaj Adi Mehremic pa nam navedi klubove u kojima je igrao, a nema mjesta u Igmanu sad garantujem ti :mrgreen:

I dalje stoji da se cijene napucavaju jednim, a drugim spustaju maksimalno. Ja o prodaji nisam pricao, nego o cijenama.
Nema mjesta u Igmanu, ali ima u Veležu :kafa:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 30 jul 2024, 18:11

Surreal je napisao/la:
30 jul 2024, 18:08

A jest Buljubasica zakuco, cuj 800k. Isto godiste kao Sikalo s tim da je Sikalo igrao bolju sezonu, u ekipi iznad Buljubasiceve i ima 55 utakmica u prvom timu. Takodjer je i reprezentativac

Rizespor i to preko Hadisa, da nije Hadisa ostao bi u Sarajevu vječno, odnosno do prve povrede :mrgreen:

Valjda ti je jasno da prodaja zavisi iskljucivo od menadzerskih veza. Ukucaj Adi Mehremic pa nam navedi klubove u kojima je igrao, a nema mjesta u Igmanu sad garantujem ti :mrgreen:

I dalje stoji da se cijene napucavaju jednim, a drugim spustaju maksimalno. Ja o prodaji nisam pricao, nego o cijenama.
Necu da ga blatim toliko jer sam cuo da je na stoperu dobro igrao, ali kod nas je stvarno bio katastrofa. I dan danas ljudi kad hoce da kazu da je neki igrac los uporede ga sa Mehremicem ili Elsnerom :mrgreen:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 30 jul 2024, 18:16

slika

Sezonske ulaznice za djecu i mlade iz domova i udruženja
FK Željezničar je i ove godine nastavio projekt sezonskih ulaznica za posebne kategorije djece te danas uručio 140 sezonskih ulaznica predstavnicima Domova i udruženja koja brinu o djeci i mladima uključujući djecu bez roditeljskog staranja, djecu s poteškoćama u razvoju i djecu iz marginaliziranih grupa.

Godišnje ulaznice za sezonu 2024/25 su preuzeli predstavnici 13 udruženja i ustanova uključujući Dom za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave, SOS Dječije selo, Centar Vladimir Nazor, Organizacija Respekt, Plivački klub SPID te udruženja Budi mi drug, Sumero, Pro Reha, Srce za djecu oboljelu od raka, Dajte nam šansu, Zdravo odrastanje, Život sa Down sindromom i EHO za pomoć djeci sa teškoćama sluha i govora.

Sezonske ulaznice glase na ime organizacije i mogu ih, naizmjenično i bez ograničenja, koristiti djeca, članovi i štićenici kao i staratelji i roditelji u pratnji.

– Izuzetno smo ponosni na ovaj projekt koji realiziramo uz pomoć naših prijatelja iz poslovnog svijeta koji nas, sada već tradicionalno, prate u ovoj plemenitoj aktivnosti. Ovim putem ih želim posebno pohvaliti jer, zajedno, donosimo bar malo radosti i lijepih trenutaka našim mladim sugrađanima koji se svakodnevno bore sa velikim životnim izazovima, istakao je Admir Tunović, Predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar.

Uz karte koje je osigurao klub, većinu su donirale društveno odgovorne kompanije i pojedinci. FK Željezničar se na podršci i doniranim kartama zahvaljuje kompanijama Symphony Operations BH, Walter Code, General Logistic, PROMO, eMedia Patch, Udruženje Ćurčića Vakuf kao i gospodinu Adam Rotello iz SAD-a.

GOLEM SI ŽELJO

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 30 jul 2024, 18:17

Surreal je napisao/la:
30 jul 2024, 18:08

:beba:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 30 jul 2024, 18:19

Crni Killa, jesi ga prizvao :rol:

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 30 jul 2024, 18:21

Hahahaha pa gdje i on Mehremica izvuce od toliko igraca. Tek ce mu se sad oni botovi natovariti na kosti.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 30 jul 2024, 18:24

Odlučila uprava da udovolji Killi na konto njegove borbe za boljitak kluba. :mrgreen:

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 30 jul 2024, 18:28

hazarder je napisao/la:
30 jul 2024, 18:24
Odlučila uprava da udovolji Killi na konto njegove borbe za boljitak kluba. :mrgreen:
Stvarno nevjerovatno, isto kao da ga namjerno prcaju :rol:

Sve sto su ovi Velezovci govorili da ce se drugima desavati se njima desava, od Bulica pa nadalje. Kakva ironija.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 30 jul 2024, 18:28

Pitarsam je napisao/la:
30 jul 2024, 16:55
Orvel je napisao/la:
30 jul 2024, 01:18
Ovaj kitarsam je najjaci lik ovdje, mislim da sanja forum i Zelju. Ovo mi je otkrice, citati ove postove mi pricinjava ogromno zadovoljstvo, jedva cekam jos koji.

Nego da te pitam ovako nesto ozbiljno, haj iskreno sad, znas li pitu napraviti? Koja ti je ovako najdraza?
Ne komuniciram s botovima koji su frisko kreirani!
Nego pametnije ti je da odeš na trening u petak i budeš dio
Spektakla koji će zadiviti Europu,nego sto ovde gluposti pišeš👈
Da se ne bi izgubio,slijedi instrukcije👎

slika
Ocm ovaj vise prati Zelju od mene hahahah. Al shvatio sam da ima neki sindrom vjerovatno, ovako ne pise normalna osoba.

A nije mi odg zna li pitu napraviti i koja mu je najdraza, valja nije nasao sliku pite da je okaci i samim tim bez slike njegovog posta i nema

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 30 jul 2024, 18:30

Tarik Mrakovic odbio Zelju i potpisao za Igman.

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 30 jul 2024, 18:37

BigZlatan je napisao/la:
30 jul 2024, 18:30
Tarik Mrakovic odbio Zelju i potpisao za Igman.
Sto slaga na brzinu. Who the fuck is Tarik Mrakovic, jedva na googleu nadjoh :urnebes:

Edit: Vidim sad, izgleda bio na nekakvoj probi kod nas? Nisam ni upratio.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 30 jul 2024, 18:47

Bumbaclat je napisao/la:
30 jul 2024, 18:21
Hahahaha pa gdje i on Mehremica izvuce od toliko igraca. Tek ce mu se sad oni botovi natovariti na kosti.
Ima prva udarna botovska da ga odere sad. Najace sto godinama unazad mastaju o nekim igracima koji ni u snu nebi dosli u Velez tipa Hasic,prije Catakovic,Fanimo,Musa itd misle ako je igrao za Sarajevo doce i u Velez haha

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Beli98, GradKamena2, greenwood, kontra, mnon46, nedimmmm1337, riki46 i 32 gosta.