Premijer liga BiH - aktuelno

mma_hz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mma_hz » 11 avg 2024, 22:44

Jah eto neko se treba pravdati debilima sa foruma sta radi i kako radi.Zuka svoj ti posao kume,ne znam sto se trosis na debile aa 5 zuba u glavi.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 11 avg 2024, 22:46

jurisicduska je napisao/la:
11 avg 2024, 22:33
RatoborniMrmot je napisao/la:
11 avg 2024, 22:24
jurisicduska je napisao/la:
11 avg 2024, 22:16
Al Jaber je dobar igrač ali ovo što vi radite će mu samo uništiti karijeru. Jel vi shvatate da je on talenat kakvim ga vi predstavljate da bi sa 21 godinu igrao već u ligama petice. To je već gotov igrač vani. Pa igraju djeca od 16-17-18 godina uredno. Opet kažem da se ne shvatim pogrešno dobar igrač i zaslužuje pohvale ali pretjerujete i to baš dobro. Radovac vam tu negdje s njim izgleda poslije 5 operacija i kraha karijere. Objektivno.

Uostalom uživajte. Nek osvoji zlatnu loptu amin.
Ja ga poredim sa Celikom i trenutnim cijenama na tm koje veze sa zivotom nemaju, a vi branite nepismenog papka jer je navijac Sarajeva.
To su ti se ažurirale cijene prije ova dva kola. Biće na slijedećem updateu sigurno veća cijena. Ako odigra kako je ova dva kola. Objektivno prošle godine ga nisu stavljali da igra nije imao kad šta ni pokazati. Odigrao na kapaljku.

Evo ja prvi kažem ako odigra i dalje kao ove dvije a vi budete u top 3 ekipe u ligi sigurno mu trrba stavit 600-700 k cijenu. Jel bi to bilo pošteno. Kad uzmemo godine ligu statistiku klub i sve ostalo!?

Mislim hajd da normalno jednom razmijenimo mišljenja šta ti misliš i pod kojim uslovima koliko treba bit na polusezoni njegova cijena?
Pocela je prica kako Celik vrijedi 300k ( a odigrao je manje tekmi i manje minuta, jos stoper ), a Jaber 200k, bas nerealna prica, pa su pocela, nesuvisla, objasnjenja koja nemaju veze sa zivotom. Lik je to uradio jer je bezobrazan i jer nas mrzi. To je realnost.

Ostalo se slazem, mrsko mi da granam dalje, vidjecemo nakon polusezone gdje smo i sta smo ( a vec ti mogu reci sta ce biti - Jaber taman da razvali bice mu cijena max 300k, a da je igrac Sarajeva cijena bi mu bila haman milion ).

Pola noci razglabam o tome, ne treba dalje. Bice prilika.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 avg 2024, 22:46

Vanja8 je napisao/la:
11 avg 2024, 22:39

Halalicemo ti buraz, nego kakav si sa retrovizorima ?
baTre mi jedan :kafa:
Bjez ba neJma za tebe vise ni retrovizora s civara.
Nisi odg na Selam.
A inace vrlo brzo cu postati diler retrovizora :kafa: hejbet ih imam.

Zuka-Zlatan je vrlo los insan, sve po zasluzi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 11 avg 2024, 22:48

mma_hz je napisao/la:
11 avg 2024, 22:44
Jah eto neko se treba pravdati debilima sa foruma sta radi i kako radi.Zuka svoj ti posao kume,ne znam sto se trosis na debile aa 5 zuba u glavi.
Oni su navikli da im komanduju seljacine sa foruma koje nikakve veze nemaju sa njihovim klubom. Zato misle da je to normalna pojava. Vuciceva skola

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 avg 2024, 22:48

Posto nisam upucen do te mjere da nisam imao pojma da neko s ovog foruma radi za TM...jedno banalno pitanje, zasto je broj clanova na TM relevantan za bilo sta :D (ja evo nisam znao ni da ima to na TM) :D
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 11 avg 2024, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 11 avg 2024, 22:48

Virtu4l je napisao/la:
11 avg 2024, 22:32
Pendulum je napisao/la:
11 avg 2024, 22:23
Pa fazon je što oni ne znaju drugačije da komuniciraju ili vode raspravu bilo koje vrste nego samo znaju da vrijeđaju i psuju. :kafa:
Ni blizu. Omjer onih koji vrijeđaju i psuju je debelo na vašoj strani. Ni danas, nakon toliko vremena, nisam u stanju procesurati sve uvrede i psovke navijača Sarajeva.

To je možda zato jer ste najbrojniji na forumu pa je uzorak nešto veći, ali to je prestrašno.

Ovaj baja što vodi Transfermarkt je zaslužio i gore stvari zbog ovolike pristrasnosti prema jednom klubu i omalovažavanja ostalih. Transfermarkt je veoma važna baza podataka i polazna tačka svih mogućih pretraga kada su fudbaleri u pitanju. Cijene igrača su tu najmanje bitne.
Ne znam samo iz kojeg razloga vas dotiče "baja" što vodi Transfermarkt - eno Buljubašiću je stavio cijenu 800k € pa niko od nas mu nije skočio za vrat kao tvoji zbog jedne asistencije ili cijene za Abdulmalika?

Ovo boldirano ti vjerujem - vjerujem da si jako puno uvreda i psovki dobio od navijača Sarajeva i, opet naglašavam, vjerujem da znaš razloge za iste. Nemoj me pogrešno shvatiti, ne opravdavam nikoga u takvim situacijama i to mi je najgora ljudska sorta.

Ono na šta sam se ja osvrnuo je posljednjih 5-10 stranica (najsvježiji primjer) u obraćanju dijela foruma koji navija za tvoj Klub - čak su čovjeku prijetili da će ga naći zbog Transfermarkta. :hmmmmm:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 11 avg 2024, 22:51

Stole je napisao/la:
11 avg 2024, 22:38
Ljudi ga vrijeđaju jer je bezobrazan i jer laze oko podataka na TM čovjek stavlja lažne podatke o članstvu jednog kluba šta dalje pričati o takvom papku najmanje su bitne cijene ja prvi kažem Al Jaber ne treba više da vrijedi od 300 hiljada na TM jer nije još dokazan igrač pred njim je vrijeme da dokaže da li vrijedi ili ne
Tačno to. Sitni prevarant - krade i laže oko gluposti i tako ljude nervira.
Željezničar za život cijeli!

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 11 avg 2024, 22:57

Pravda za zemunce!

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 11 avg 2024, 22:57

@duska,@vanja8...i jos vas par pitara,ako se mogu ukljuciti u raspravu. Prije svega neopravdavam vrijedjanje nikoga,jer licno smatram da je to ovdije prevrsilo svaku granicu,i nevjerovatno je kako se te stvari tolerisu.
Hajmo biti posteni,ako sad pozivate da nesto nije uredu.
Kako onda vam je uredu da 10 puta gore stvari se pisu Virtualu,da se postavljaju slike maloljetne djece i pri tome se ismijavaju ta ista djeca.
Kako onda niko od vas ne dodje i ne kaze,stanite ljudi ba nije to uredu. Evo citam vas par zgrozeni ste.
Ali jednostavno stvari nemaju vrijednost,ako ne vaze za svakog ista pravila i norme ponasanja.
Ne moze moj biti dobar samo zato sto je moj.
Evo meni je vas ovaj delegat noke pisao da mi majku psuje . Nemam ja potrebu odgovarati njemu po forumu,ja sam mu 5 puta napisao hajde to u lice da mi kazes. Nema potrebe da Vam objasnjavam da bi narednih pola godine rukama pricao.
Sto se tice ovog u vezi Zukanovica,mislim da uopste nije poenta,da li on treba dizati Al Jaberu cijenu i pisati asistenciju.
Poenta gnjeva spram njega,jer zato sto mnogo puta dokazao koliko je nerelevantan i neposten.
Cak sta vise javno se dici time i dodatno navlaci gnjev na sebe.
Evo ti si duska apsolutno upravu kada pominjes broj tekmi koje je Al Jaber odigrao.
Ali hajde da se sjetimo cijena koje je onom malom Buljubasicu ili Andreju stavljao nakon svega par tekmi.
O tome se radi ljudi.
Zuka ti dodje ko Vico za dobrobit fudbala . Budimo realni za te stvari.
Ali na kraju generalno pozivam vas par normalnih navijaca,kad kazem normalnih mislim na one sa kojim se moze raspravljati,jer tesko da cemo se mi ikada iz rivaliteta sloziti,da bar imamo malo tog postovanja.
Rahmetli Dzenan je primjer da postoji jako mnogo rivala koji zasluzuju respekt.
Da se ne lazemo,veliki broj nase brace,prijatelja,poznanika navija za drugi tim. Nisam bas siguran da im mimo forumskog zivota,ikada kazemo ono sto seremo po forumu.
Trebamo malo pomesti ispred svojih vrata. Ne valja ovo sto se radi.
A vi nastavite kako god...

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 11 avg 2024, 23:03

Zuka je kriv sto zemun propada!

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 11 avg 2024, 23:03

NoDi80 je napisao/la:
11 avg 2024, 17:40
denimen99 je napisao/la:
11 avg 2024, 17:05
Al Jaber najbolji igrač lige još od Modrića!
Ko kaze da je Modric bio najbolji igrac lige?
Bio je talenat ali nije bio najbolji igrac ni Zrinjskog
Ok, onda najveći talenat poslije Modrića. Mada nebitno, s obzirom da je očito da je Luka oduvijek znao lopte igrati.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 avg 2024, 23:07

Pendulum je napisao/la:
11 avg 2024, 22:48
Ono na šta sam se ja osvrnuo je posljednjih 5-10 stranica (najsvježiji primjer) u obraćanju dijela foruma koji navija za tvoj Klub - čak su čovjeku prijetili da će ga naći zbog Transfermarkta. :hmmmmm:
Naravno da to ne opravdavam, ali on je svojim djelovanjem itekako doprinio tome. Ljudi su lagani na riječima a tastatura sve trpi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 11 avg 2024, 23:09

cetvrtomjesto je napisao/la:
11 avg 2024, 23:03
Zuka je kriv sto zemun propada!
Zuka terorise Zemun

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 avg 2024, 23:11

Zuka je kriv samo sto je davo

Cijene
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 11 avg 2024, 23:15

"Ali hajde da se sjetimo cijena koje je onom malom Buljubasicu ili Andreju stavljao nakon svega par tekmi.
O tome se radi ljudi. "

Jesam bio u pravu ili nisam?

Djokanovic cijena 900.000 otisao za 760.000 + bonus. jest da je on imao i 1.5 ali tada imao 20 godina, dupla, bio kapiten u21 i igrao za prvi tim BiH i tako dalje. kada to nije potvrdio, odmah sam mu spustio 500.000

Buljubasic cijena 800.000 otisao za 1.5 Mio + bonus ( veliki kiks od mene. :plac: )

uvijek se gleda kad ide cijene gore ali nikad kad ide dolje. koliko sam ja igraca Sarajeva spustio ali to nije bitno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 avg 2024, 23:16

BarbareZeljin je napisao/la:
11 avg 2024, 22:57
Kako onda vam je uredu da 10 puta gore stvari se pisu Virtualu,da se postavljaju slike maloljetne djece i pri tome se ismijavaju ta ista djeca.
Nemam ja problem s tim, to uglavnom piše jedna tužna karikatura koja je zalutala na sportski forum. Taj će sad svako malo registrovati novi nick do trajnog bana na IP, pa nek mijenja provajdera ili kupi VPN. Ne zbog mene, meni je blokiran svakako ne vidim šta piše dok ga neko ne citira, ali ostatak foruma nije dužan čitati te bolesti.

Imam problem kad mjesecima navijače Želje nazivaju četnicima, spominju Batka i neke zaista gnusne stvari, e tu mi smeta što ova normalnija i zrelija raja ne reaguje, a imaš par njih kojima je to postala svakodnevnica. Vidjeli da im je par puta prošlo i onda se opustili.
Voli te tvoje Sarajevo.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 11 avg 2024, 23:19

Virtu4l je napisao/la:
11 avg 2024, 23:16
BarbareZeljin je napisao/la:
11 avg 2024, 22:57
Nemam ja problem s tim, to uglavnom piše jedna tužna karikatura koja je zalutala na sportski forum. Taj će sad svako malo registrovati novi nick do trajnog bana na IP, pa nek mijenja provajdera ili kupi VPN. Ne zbog mene, meni je blokiran svakako ne vidim šta piše dok ga neko ne citira, ali ostatak foruma nije dužan čitati te bolesti.

Imam problem kad mjesecima navijače Želje nazivaju četnicima, spominju Batka i neke zaista gnusne stvari, e tu mi smeta što ova normalnija i zrelija raja ne reaguje, a imaš par njih kojima je to postala svakodnevnica. Vidjeli da im je par puta prošlo i onda se opustili.
Niko od vas Karadzica nije spomenuo, nikad, cak ni prije ovog sa zemuncima. Ne bi vi to.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 avg 2024, 23:22

FKSDoGroba je napisao/la:
11 avg 2024, 23:19
Niko od vas Karadzica nije spomenuo, nikad, cak ni prije ovog sa zemuncima. Ne bi vi to.
Spominje se Karadžić, spominje se sa druge strane Šešelj i sve je to tačno, prvi je radio u FKS, drugi je navijao za Želju i javno pričao o tome, ali nikad nisam vidio da je neko napisao "četnici sa Koševa" i slično, ja bi mu prvi **** mamicu da to vidim.
Voli te tvoje Sarajevo.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 11 avg 2024, 23:23

Kad vidim da "ljudi" psuju drugim radi nekih "procjenjenih vrijednosti" na nekom portalu, zapitaš se s kakvim hameljom oko sebe živiš.

Ne da nema više gospode u Sarajevu, već je slabo ko i normalan ost'o.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 11 avg 2024, 23:24

https://sportsport.ba/amp/article/479881

Edin Višća odao počast Dženanu Uščupliću..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, TylerBurey i 31 gost.