Zutti je napisao/la: ↑18 avg 2024, 10:15Ma ne, odlični su. Napad na titulu ove godineroccosiffredi je napisao/la: ↑18 avg 2024, 01:48Neka ozbiljnija ekipa veceras bi izmasakrirala ovog Zelju. Uzasni su nazad![]()
Objektivno, ko god ima prosječno fudbalsko znanje vidi kakve mane imaju. Loše pomjeranje, na momente užasno preuzimanje, vezni red ti ne trči, rupe po 30 metara u sredini, prilikom presinga totalno ne sinhronizovana kretnja ostatka ekipe osim ovih koji su u pressingu, desna strana se brani samo pomoću beka dok Boljević defanzivno ne postoji, branjenje da onemoguće stvaranje izolacije na boku loše, a nakon toga i branjenje centaršuta loše. Dosta stvari ima, mrsko mi kucati, a vidim i GiS je pisao analize, samo jbg, sad su ovi sa Grbavice šampioni pa su malo nerealni. Bili smo i mi masu puta na njihovom mjestu.
Ako ne koriguju gore navedeno čak i ekipe poput Posušja ili Širokog će to koristiti. Ovi drugi već jesu u prvom kolu, isto se ponavljalo u Mostaru, a onda i sinoć. Okej mi je da navijači to ne primjete, a i realno boli ih qurac, pobjeđuju i navijačima je to jedino bitno, ali da trener to ne želi riješiti... Očigledno vodi ekipu na način da ako pobijede dobiju tapšanje po ramenu i sve odlično bez ikakve prosječne analize i rješavanja problema. Obiti će se to Želji o glavu, biti će teška borba za Evropu, a imaju ekipu da to lagano obezbijede. Široki standardno u jesenjem dijelu sezone nekako skuplja bodove, kasnije će pasti, Velež je sam sebe syebao jednom, a izgleda i drugi put sa izborom trenera, a Posušje nema tu snagu da se pofajta za Evropu.
Živi bili pa vidjeli.
Zutiiii upo ti kruti, nemoj da pjenisssss, miran budi ne mjauci