Kako misliš vi napravili? Na cemu? Ko vam dade zemlju, ko vam obnovi par puta, čiju vam tribinu prenesoše? Nek nama daju zemlju od 20 miliona napravit ćemo i mi.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑20 sep 2024, 22:11Djesi dule dusmane starijurisicduska je napisao/la: ↑20 sep 2024, 21:38Pa vi dobili besplatno svu imovinu što imate.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 sep 2024, 13:52Zamisli koliko moras biti u deluziji da ovo napises kao navijac Sarajeva![]()
I onda citas ovakve vijesti u 21. stoljecu![]()
Što reko računovođa cca 20 miliona maraka zemlja samo gdje je pomoćni.
Usput ovaj odgovor pokazuje svu tvoju potkapacitiranost. Čak se nije ni desilo.
Što se tiče državnih i političkih projekata vama ni Borac ne može parirati šta vam je sve država dala, otpisala, oprostila, reporogramirala, namakla. Čak i upravu vam sad obezbjedila.sto vi sebi nesto niste napravili nego cekali komunjare da vam nesto zavrse
![]()
Zeljeznicar je bio i ostao radnicki klub, shodno tome smo napravili sebi stadion, a Bogme i dalje ga pravimo. S druge strane vi cekate dzaba, da vam neko drugi nesto zavrsi, pokloni, napravi. Ne ide, jbg
Skupite, vi navijaci, nesto pa krenite, ukljucice se neko sigurno. Salim se, zaboravi, znam da ne mozete nista, nema vas![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 sep 2024, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo Gosk
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Borac sa sudijama
Zrinjski
Moooožda Sarajevo,
Borba za titulu
Željo sigurno evropa
Sloboda, GOŠK skoro sigurno ispali
Svi ostali, uključujući Posušje koji su više sretni nego spretni na otvaranju prvenstva grčevita borba za opstanak.
Zrinjski
Moooožda Sarajevo,
Borba za titulu
Željo sigurno evropa
Sloboda, GOŠK skoro sigurno ispali
Svi ostali, uključujući Posušje koji su više sretni nego spretni na otvaranju prvenstva grčevita borba za opstanak.
Po misljenju struke,sarajevo osteceno za 2 penala protiv posusja.Zanimljivo kako se prica da sudije guraju sarajevo ove sezone a vec 3ci ne dosudjeni penal.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Brate, slazem se ja sa tim pravilnikom sto si ti postavio, ali ovo ovako rastegnuti, fakat veze nema sa realnoscu...
Dvije klupe za rezervne igrace i pokriju ti cijelu stranu terena...
To se rijesava sa dva nivou, a ne ovo ko da si autobus parkirao na sred livade
Ma kakav kraj i nama i vama kad sloze tricu, pa cemo mi mahati usima, samo gledaj...tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 23:42Nema nista od toga, konacni kraj im je i sto se tice loptanja, a i tribine 28.9.![]()
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Kad je savez gurao želju sloboda prvi put ispala,kad je savez gurno želju ka evropi sloboda drugi put ispade,kad je savez želju gurao ka opstanku tuzlu izbacise
-
erititerum
- Kontakt:
Bilo je planirano da klupe budu ugrađene u tribine, al to nije bilo moguće zbog strukturne stabilnosti. Bolje i autobus od školskih stolicaVanja8 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 23:43Brate, slazem se ja sa tim pravilnikom sto si ti postavio, ali ovo ovako rastegnuti, fakat veze nema sa realnoscu...
Cuj klupe ugradjene u tribine, svasta...erititerum je napisao/la: ↑20 sep 2024, 23:54Bilo je planirano da klupe budu ugrađene u tribine, al to nije bilo moguće zbog strukturne stabilnosti. Bolje i autobus od školskih stolicaVanja8 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 23:43Brate, slazem se ja sa tim pravilnikom sto si ti postavio, ali ovo ovako rastegnuti, fakat veze nema sa realnoscu...
To se jednostavno radi sa podkonstrukcijom koja ce drugi red izdignuti iznad prvog nivoa...
Ali eto, ako se vama svidja ovaj kineski zid nemam nista protiv
Kako znamo za Pecaru klupe za rezervne igrače su išle na ovaj način i sada se ljudi čude što su ovakve klupe.
Znači ko nije shvatio klupe za rezervne igrače su postavljene kao i prije samo su nove.
Valjda su bile krace, sa manje mjesta.
Ma ljudi palamude oko gluposti, danas gledamo u live prenosu iz Konjica kamaru zemlje i pijeska iza aut linije, a ovdje ljudi laprdaju oko neke nove klupa koja super izgleda i u prenosu je niko ne bi ni primijetio.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Jel ti treba Kaljanac da vidis jel ono cist penal? Vama jednu utakmicu sudio 50-50 odma prvi put javno izadju i u detalje sudijska komisija obrazlozi i suspenduje sudiju,sto sad ne obrazloze protiv Posus8ja ili sa vama proslu na Kosevu ili u BL? Uzivacemo nekad kad vas budu derali za sve ovo sto radite i to vam i jest slika i prilika kluba,da ga hebe kome se digne. Inace nece nam Dodo i Vico biti struka sigurno ili bilo ko iz genocidne tvorevine.
Zato sto je sve cisto. Ovo sto oni iznose je licno misljenje nekih sarajevskih dripaca, bivsih sudija.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 00:11Jel ti treba Kaljanac da vidis jel ono cist penal? Vama jednu utakmicu sudio 50-50 odma prvi put javno izadju i u detalje sudijska komisija obrazlozi i suspenduje sudiju,sto sad ne obrazloze protiv Posus8ja?
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ja imam sasvim jednostavno rjesenje. Shvatio sam da su ne samo kod nas nego u regionu opcenito najpametniji "strucni komentatori" nakon utakmice. Zasto ne bi jedno kolo lige zrtvovali i istim tim komentatorima dali da budu glavni u VAR sobi. Greske bi se svele na minimum, barem u teoriji
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Po cemu su oni toliko kompetentni pa ono sto oni kazu je tako i nikako drugacije? I po cemu si ti zakljucio da su oni struka, to sto su oni bivse sudije ne znaci da su dovoljno strucni da ocjenjuju druge. Isto vazi i za sudijsku komisiju iz saveza.
Kaljanac, nažalost, nije objektivan kada je u pitanju FKS. Pilava ne treba ni slušat.
Mrzim bojac, četnike, lišticu i ustaše 🥰
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
https://av.az.ba/domaci-nogomet/405755/ ... fiji?amp=1
Međutim, rijetki su primjeri u ozbiljnim fudbalskim zemljama da utakmicu sudi bivši igrač jednog kluba.
Na slici je (prvi desno) upravo sudija Haris Kaljanac, u vrijeme dok je bio član FK Sarajevo.

Vjerujem Kaljancu, sto bi bivsi igrac Sarajeva lagao i navlacio za Sarajevo
Međutim, rijetki su primjeri u ozbiljnim fudbalskim zemljama da utakmicu sudi bivši igrač jednog kluba.
Na slici je (prvi desno) upravo sudija Haris Kaljanac, u vrijeme dok je bio član FK Sarajevo.

Vjerujem Kaljancu, sto bi bivsi igrac Sarajeva lagao i navlacio za Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, nedimmmm1337 i 17 gostiju.