Danas čitam jedne novine (oslobođenje) i ljudi se lijepo nakenjaše na Gredića i ostale u klubu. Pa gospodo novinari gdje ste bili kad je klub finansijski bukvalno propadao, kad su se jedva davale plate igračima, kad su igrači gurali autobus na pripremama itd, tad ste ko qrave šutili i gledali a sad pametujete kako treba da se radi. Ova uprava je jedina koja se uhvatila u koštac sa problemom, otjerali su se razni paraziti koji su bili u klubu, ostalo ih je još ali je većina istjerana. Poceli smo da vracamo dugove, većinu vratili, promovisali neke naše igrače, u borbi smo za evropu, znači klub je ispunio sve što je zacrtao i nađe se neki poltron koji će to popljuvati. Napisa lik za Gredića da se pojavljuje u javnosti samo onda kada treba umiriti igrače, izjavljujući da će neki obećani novac leći na račun Želje u određenom periodu.  

U našoj državi je izgleda potrebno još lažova, varalica, ublehaša poput Žuje jer je očigledno da mi još uvijek kao društvo generalno u cjelini  padamo na lijepe rijeci, umjesto da gledamo koliko je ko dobar u svom poslu. Istina je da je Gredić sa Amarom, Šiljkom i ostalim ljudima  iz uprave vratio 70-80% duga ali to se ne pika jer se nije pohvalio u javnosti sa tim podatkom 

Što se tice statuta, i nekog ulaganja, nema potrebe da se poredimo sa komšijama,oni su prodali svoj klub stranom ulagacu. Za razliku od njih mi potencijalnom investitoru možemo ponuditi i razne druge vidove saradnje jer imamo svoju imovinu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.