Kada se saberu sve kradje, sva stimanja i sve nelegalne i ruzne radnje u historiji ovih prostora, ukljucujuci i djecje igra u skolskim dvoristima sa sutanjima lopte, to nije ni 1% sta radi Borac. Ma nije uporedivo uopste.AvantiBL je napisao/la: ↑24 apr 2025, 00:06Hoćeš iskreno da pričamo? Vjerujem da će većina forumaša napljuvati ovo, jer će misliti da sam sarkastičan, ali baš me briga, ovo ti iskreno pišem.Argentina je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:55Hocu reci da je sudija bio 12ti igrac Borca kao i inace te da je gurao Borac na svakom koraku pocevsi od vracanja auta vs ne vracanja Borcevih igraca, do nepostojecih faulova u korist Borca, izmisljenih zutih za odugovlacenje, sjeckanje igre, apsolutno sve, sramota ziva.AvantiBL je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:48
Šta hoćeš druže? Realno je bilo mesarenje sa obe strane večeras, sa naše puno više. I vi ste padali na sve i svašta, pogotovo na onaj prolaz Kulašina ispred sjeverne tribine, u drugom poluvremenu, moraš priznati da ono nije bio faul. Ali opet ću ponoviti, potpuno zasluženo ste dobili, jer smo mi igrali sa sistemom "lako ćemo sa Njegomirom" dok ste vi igrali sa mu*ima.
Ali ako je tebi to normalno, zao mi te iskreno. Kazem ti, zelim ti takvu pravdu u zivotu, ako ovo podrzavas i branis. Posebno takvu pravdu zelim tvojim najblizima, pa ti skontaj je li ovo sudjenje i djeljenje pravde bilo uredu ili nije.
Jel spektakl, lakrdija sa suđenjem? Jeste. Bez pogovora. Jel bilo poguranaca? Da, jeste, puno. Jel ima Zrinjski istu tako, ako ne i veću protekciju? Ima. Šta sad Borac treba na pošteno, dok se Zrinjski bavi sa tim? Treba li "pobjediti" fudbal? Treba, ali smo baš, baš daleko od toga.
Jel me sramota? Puno, u različitim situacijama, kao danas sa "ofsajdom", baš me interesuje kako su povukli one linije.
Ali, idemo na drugu stranu. Borac je nekoliko puta ispadao zbog radnji ispod stola, nedobijanja licenci, nekih velikana iz Žepča, itd, ako dugo pratiš ovu ligu, znaš o čemu pričam.
Šta je poenta priče, posljednja titula od Zrinjskog, je baš fudbalski osvojena, ove ostale, od raznih klubova, Željo, Sarajevo itd, nisu dobijali na kriminal? Dajte, otvorimo oči, sjetimo se vladavine Osim.
Podržavam li krađu? Ne! Ali, ako neće Borac, neko će drugi, i vjerovatno gurnuti Borac pod tepih. Navijam za baš baš dobar fudbal (kao npr u Hrvatskoj gdje svako svakog dobije), ali smo trenutno previše daleko od toga, počev od stanja u državi, pa nadalje.
Nemoj skretati s teme i pricati o drugim jer na taj nacin pokusavas opravdati. To je kao kad glup roditelj opravdava svoje dijete da ga mrzi profesor i dobiva lose ocjene, a nije knjige taklo. Ali sko si vec spomenuo lakrdije ostalih klubova, da upravu si, bilo ih jenitekako. I ostali su to radili, ali kao sto iznad napisah, sa Borcem se ne moze niko mjeriti. Nije uporedivo uopste!!!
Manja je razlika FK Vrbanjuse i Reala, nego Borcevih kradja u odnosu na sve ostale. Kontas li u kojoj je to mjeri?
P.S. Ako navijas za bas dobar fudbal kako si napisao, onda je logicno da osudis Borac i ne pratis ga uopste, jer ovo je sve osim dobrog fudbala. Ovo su sudijska navlacenja i nista drugo.
P.S.S. Vecerasnja pobjeda, ja je ne dozivljavam da smo pobjedili Borca uopste (vi ste odavno za mene otet klub i nazalost od Borca imate samo ime), veceras smo pobjedili sudije i sve sto s njima ide.