Europsku ligu osvajamo, iz naše lige ispadamo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nijedno ne opravdava ono drugo. ali nama će u četvrtak i dalje k'o hiljeb trebati oboje. tačno tako, dobro se zapitati što dolaziš ili što ne dolaziš...frootloops je napisao/la:Opravdanje ne treba traziti u navijacima iako smo mi najslabija karika. Sve je to fudbal, pobjede i porazi su dio sporta. Struka je drugi put zakazala s cudnom postavkom i cudnim izmjenama. Stokica nema nikako, Mladenovica mijenja zadnji vezni i preko te strane primamo gol. Joco je morao igrati i to je defakto. Utakmica zavrsena i okrenut se prema Standardu da probamo proci. Navijaci se trebaju zapitati isto zbog cega oni dolaze na utamice. Da li zbog svojih licnih frustracija, sukoba ili zbog igraca.Ali opravdanje navijaci nisu.
Onaj koji je planirao doci protiv Standarda i prije ove tekme ce doci. Oni koji su odustali i ne moraju doci.Elegant je napisao/la:Samo da se ovo ne odrazi na tim pred Standard i posjetu protiv istog.
![]()
Svi znate koliko nam samo donosi prolaz protiv Standarda.
ma jarane, nema to veze sa mladim igracima, godinama i ta pricadubrovnik je napisao/la:Ovo nece imati nikakav uticaj na utakmicu sa Standardom. Dapace isprepadat ce se pa ce biti vise trke i zalaganja. Problem Zeljeznicara je sto je veliki broj mladih i neiskusnih igraca u prvom timu i oscilacije mozete ocekivati cijelu sezonu. Dajte im podrsku protiv Standarda oni igraju za cijelu drzavu. Da je srece i navijaci Sarajeva bi vam se pridruzili na Kosevu tokom te utakmice. Vremena za svadje i podmetanja ce biti i poslije toga. Izbacivanje Standarda bi sigurno fokusiralo veliki broj klubova sa zapada na PL BiH i svi bi mogli imati koristi od toga.
Mladenovića je nešto zadnja loža zezala.ChWilla je napisao/la:ne kontam vađenje diate koji je bio dobar, a još manje mladenovića.
Hajde šta samo kukate pisaj ga, najvece razočaranje je jug tribina puna kriminalaca nije mi jasno zadnjih 8mjeseci sve rade protiv igrača koji igraju srcembarbarez je napisao/la:Znao sam da ce se ovo desiti,jer ovo je nepisano pravilo,za sve ekipe koje dovro igraju u Europi,u ligi igraju na pocetku jako lose.
Mene to pravo nervira,pogotovo sto ako ne prodjes Standard,pada euforija i onda valja u startu ganjat minus 6 za nekim. Jer realno izgubili smo od 2 ekipe koje ce ispast mozda iz lige. I onda cemo opet napravit seriju,pa ce ti biti krivo gdje prosipas bodove. Salta se ekipa mijenja se puno,ali nas osnovni problem kako poslije europe igrat sa radnikom. Nisu fokusirani maksimalno i djaba,samo zagovnase pocetak bezveze.
Trenutno korisnika/ca: Pablo11, Proximic, SamoDaKazeem, Vanja8 i 58 gostiju.