FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

robertkosar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la robertkosar » 25 apr 2017, 17:34

TobeYarabi je napisao/la:
hrn je napisao/la:Ova sezona je takva kakva je , ali sta iduce sezone ? Odlazi Duljevic koji je 50% ekipe
bicemo jedan od favorita za prvo mjesto
lige za opstanak :mrgreen:
Bit ce Sarajevo i poslije Duljevica . Taj gleda samo sebe i svoj dzep boli njega kita za klubom . Da mu je bordo u srcu a ne para davno bi on potpisao. Bio sam mlad kad je repcic zajedno sa savicem otisao u zvezdu pola nas je mislilo da ce biti propast svjeta a Sarajevo drugaliga zapad , ali Bordo div se digao iz pepela na krilima Susica, Vidovica, Pasica i Vahida Avdica dodje u situciju da sebori za evropu. :salut:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 25 apr 2017, 17:41

uNbx je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne mogu nam nikako uzimati sa Haseta bodove Jajce i Krupa! Al nikako! A vi to pakujte kako hocete!
Ovo je srž frustracija ove sezone. Mene ne boli ni što nismo uspjeli ostat u realnoj trci za titulu, neće mi aman zaman krivo bit ni ako Kup ne uzmemo, ali to da se na Koševu više niko ne osjeća inferiornim, to je najveći poraz koji je ovaj klub doživio u svojoj historiji.
To je pitanje za trenersku struku. Taktika se ne gradi na jednom igracu i ako on proradi super je ako ne ima rezervna varijanta preskoci sredinu terena nabacivaj sto vise lopti u kazneni prostor tamo je Ahmetovic visok ili ce dati go ili ce spustit loptu nekom nasem napadacu. E to je taktika naseg trenera a treca varijanta je da nam svi nose po bod sa koseva a izgovor je nemogu nam se nase zvijezdice nositi sa pritiskom publike na domacem terenu :puke:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 apr 2017, 17:56

DenchiNL je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne mogu nam nikako uzimati sa Haseta bodove Jajce i Krupa! Al nikako! A vi to pakujte kako hocete!
Ovo je srž frustracija ove sezone. Mene ne boli ni što nismo uspjeli ostat u realnoj trci za titulu, neće mi aman zaman krivo bit ni ako Kup ne uzmemo, ali to da se na Koševu više niko ne osjeća inferiornim, to je najveći poraz koji je ovaj klub doživio u svojoj historiji.
i Barca izgubi nekad od karine od ekipe , samo fakat ne bi trebali strahovat za bodove kući jbg...pretjerali smo ove godine što jest jest, ali mentalitet jbg...trebamo više iskustva u ekipi , igrača koji ne paniče pod pritiskom i očekivanjima...mi imamo suprotno trenutno , igrače iz manjih klubova koji ne poznaju taj pritisak i očekivanja...zato nije čudo što naši bivši igrači sasvim dobro igraju u manjim sredinama...kao da im kamen s leđa spadne kad odu u manju sredinu....
Barca izgubi NEKAD, i mi smo sve do prije godinu-dvije, gubili NEKAD. Dešavao se kiks na Koševu, ali to je idalje bio kiks. Sada je to nešto što svi mogu očekivat u bukvalno svakoj utakmici. Nije problem izgubit, problem je što gubimo prednost domaćeg terena, i to što više nismo favoriti na Koševu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 apr 2017, 18:00

Pritisak momcino, znas ti sta je 2 milje ljudi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 apr 2017, 18:01

uNbx je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
uNbx je napisao/la: Ovo je srž frustracija ove sezone. Mene ne boli ni što nismo uspjeli ostat u realnoj trci za titulu, neće mi aman zaman krivo bit ni ako Kup ne uzmemo, ali to da se na Koševu više niko ne osjeća inferiornim, to je najveći poraz koji je ovaj klub doživio u svojoj historiji.
i Barca izgubi nekad od karine od ekipe , samo fakat ne bi trebali strahovat za bodove kući jbg...pretjerali smo ove godine što jest jest, ali mentalitet jbg...trebamo više iskustva u ekipi , igrača koji ne paniče pod pritiskom i očekivanjima...mi imamo suprotno trenutno , igrače iz manjih klubova koji ne poznaju taj pritisak i očekivanja...zato nije čudo što naši bivši igrači sasvim dobro igraju u manjim sredinama...kao da im kamen s leđa spadne kad odu u manju sredinu....
Barca izgubi NEKAD, i mi smo sve do prije godinu-dvije, gubili NEKAD. Dešavao se kiks na Koševu, ali to je idalje bio kiks. Sada je to nešto što svi mogu očekivat u bukvalno svakoj utakmici. Nije problem izgubit, problem je što gubimo prednost domaćeg terena, i to što više nismo favoriti na Koševu.
mislim da bi se Barci isto dešavalo da se pojačava iz Sociedada :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 apr 2017, 18:02

MortemHz je napisao/la:Pritisak momcino, znas ti sta je 2 milje ljudi.
To ti je duplo više od milje. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 apr 2017, 18:02

skoroalen je napisao/la:
To ti je duplo više od milje. :kafa:
Ja ba

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 apr 2017, 18:03

Ne znam kako mi ta činjenica promakne prilikom svake opservacije. :lol: Silly me. :kafa:
DenchiNL je napisao/la:mislim da bi se Barci isto dešavalo da se pojačava iz Sociedada :D
Imali smo mi i gorih ekipa od ove, pa ipak nisu bili baš ovoliki mentalni bogalji. :yawn:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 apr 2017, 18:03

dobro sad ja ne mislim na to bukvalno , nego više očekivanja, mi očekujemo da uzmemo Krupu 3-0 prije nego smo vidjeli sastav...i smatramo to normalnim ma ko igrao i kakvoj formi...dok protivnik dođe s razmišljanjem "štaBogda"...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 apr 2017, 18:07

uNbx je napisao/la:
Ne znam kako mi ta činjenica promakne prilikom svake opservacije. :lol: Silly me. :kafa:
ma to ti je 20 100-ina :D
uNbx je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:mislim da bi se Barci isto dešavalo da se pojačava iz Sociedada :D
Imali smo mi i gorih ekipa od ove, pa ipak nisu bili baš ovoliki mentalni bogalji. :yawn:
ama jesmo ali vazda bi imali jednog genijalca među 10 krampi(Turković, Komazec, Škoro), koji bi pravio razliku, ove godine smo otjerali tog lika zbog pive ;) odbij Benkine golove prošle sezone pa da vidiš žalost šta je...

gubimo vrijeme sa starijim igračima iz ove lige(preko 23) samo juniore/talente iz lige i iskusne igrače koji su igrali evropu s vana dovoditi... :thumbup:
najskuplji igrači su ovi jeftini...koliko god je bio Benko vrijedio je, kao i Wagner lištici itd. kvalitet nije skup...

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 25 apr 2017, 19:39

Puno ce jos vremena proci da mi zablistamo. Valja ovaj sljam od igraca otjerati, jer to sve to nekome odgovara. I da dovedes 5 igraca od toga ce cetvorica biti u talu sa nekim. Sloboda jednu sezonu dobro odigrala daj odmah sve njihove igrace i niko od njih nije nista pokazao, takav bi ti bio i Ordagic i Kostic i peti deseti.Dok trener ne ode i pogleda igraca i kaze ako je moguce da se on dovede tadce biti dobro, a sve dok nam kvazi menadzeri budu nudili igrace i nasa "kvalitetna" uprava odobravala to do tad nema nista.
M.Delac 2

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 25 apr 2017, 19:56

Sarajevo je ove sezone poraženo 3 puta. :kafa: Veći broj neriješenih ishoda dovodi do sadašnje pljuvačine. Glavni razlozi za sadašnju pljuvačinu su: X-evi, i očajna igra na Koševu. Prolazak u finale kupa smiruje situaciju kao i objezbjeđena evropa, ali ako se kup ne uzme ide orkestrirana pljuvačina jer navijači neće biti zadovoljni samo evropom na kraju sezone. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 25 apr 2017, 19:57

uNbx je napisao/la:
Sve receno .... :clap:

A ne lupetajte MOLIM VAS .... Cala mozda igra na "sigurno" mozda nema m.uda mozda sve sto vi kazete da radi ,al nemoze ova ekipa vise i ako ste i jednom otisli na utakmicu i vidjeli kakvi su to poluamateri nebi pricali ovakve stvari ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 apr 2017, 19:59

pitic je napisao/la:Sarajevo je ove sezone poraženo 3 puta. :kafa: Veći broj neriješenih ishoda dovodi do sadašnje pljuvačine. Glavni razlozi za sadašnju pljuvačinu su: X-evi, i očajna igra na Koševu. Prolazak u finale kupa smiruje situaciju kao i objezbjeđena evropa, ali ako se kup ne uzme ide orkestrirana pljuvačina jer navijači neće biti zadovoljni samo evropom na kraju sezone. :kafa:
Daaaa

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 25 apr 2017, 20:02

Osvajanje kupa će biti najbolji i najefikasniji apaurin za sve navijače Sarajeva, sve ostalo neće biti djelotvorno. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 25 apr 2017, 20:06

Osvoji li se kup + već objezbjeđena evropa, sezona će biti uspješna. Biti će i onih koji opet neće biti zadovoljni, ali trofej kupa će im začepiti usta, vremenom. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 apr 2017, 20:08

Svakako, jedva cekam da vidim ko ce biti protivnik sutra. :D

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 apr 2017, 20:08

pitic je napisao/la:Osvoji li se kup + već objezbjeđena evropa, sezona će biti uspješna. Biti će i onih koji opet neće biti zadovoljni, ali trofej kupa će im začepiti usta, vremenom. :kafa:
ljudi pamte trofeje :D promašene zicere samo forumaši :rol: :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 apr 2017, 20:11

Gostovanje u Širokom pred 1000 Hordi. :cool:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 25 apr 2017, 20:13

Sve što nam stoji iza leđa od osnivanja kluba počevši od države, institacija, entiteta, kantona, opština, mjesnih zajednica, policije, obavještajnih službi, džemata, sve angažovati na osvajanje kupa. U suprotnom ko će čitati pljuvačinu do početka evropskih utakmica. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”