Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Treba prodat' milion hamburgera da se ovo namiri.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
GASIMO SE ...
- gegenpressing
- Kontakt:
Kad sam ja ovo pisao,mene ismijavali,SIPA im ne izlazi iz kluba,nas šprdali za reprogram a vidi sad.Karma je čudo.
Brohra ribo se...
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
ovo je samo olaksanje gdje ce klub norrmalno funkcionisati napokon, nikakva milionska pojacanja ne ocekujemo. Danas smo saznali za Gredica i Brkovica, to je bilo kljucno, i njihovi potezi ce biti kljucni . Strpljenje i podrska ce trebati, nadamo se napokon boljim vremenima i titulama sa najodanijom armijom i najbrojnijom u drzavi
.. vadi vadi pasosee

.. vadi vadi pasosee
Zanimljivo
- 25.09.25Što se tiče klubova iz Premijer lige Željezničar ima dug 2.883.697,10 KM, što je 127 hiljada KM manje u odnosu na prethodni dug. Slijedi mostarski Zrinjski sa dugom u iznosu 1.579.719,97 KM (glavnica 1.112.331,39 KM + kamata 467.388,58 KM), koji je povećao svoje porezne obaveze za 602.408,09 KM.
Zatim Široki Brijeg 1.032.276,68 KM (glavnica 925.197,34 KM + kamata 107.079,34 KM), Velež ima glavnicu od 1.925,03 KM, dok na kamatu otpada 80.612,10 KM (ukupni dug 82.537,13 KM). Sa druge strane Sarajeva nema na listi poreznih obveznika s iznosom duga po osnovu poreza, doprinosa, taksi i drugih naknada viših od 50.000 KM.
gegenpressing je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:29Kad sam ja ovo pisao,mene ismijavali,SIPA im ne izlazi iz kluba,nas šprdali za reprogram a vidi sad.Karma je čudo.
Šprdali su se i sa kaznom od UEFA-e, pa su dobili po nosu, ovo sad je mnogo ozbiljnije.
Za novu godinu navodno idu kod Kjeremeha u stan, pivo limenka, malo smokija i tjt.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
N1 je ozbiljna medijska kuća, nešto tu ima sigurno, nije baš da bi oni lagali da su imali uvid u taj dokument. Sa ovakvim stvarima se ne igraš, tužba te može koštati stotine hiljada.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nemojte se bezveze nadati, novosarajevska bijedo 
Bgm kako vam je krenulo ove godine biće stelje
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Da dugujemo 5 umjesto 4 miliona, mozda bi i petarda legla protiv Zeljane...
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sta im uradise Zeljini navijaci u klubu 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- luckystrike
- Kontakt:
Mladi radnici željezničke radionice u Sarajevu konačno izašli iz rupa.
Mosa zarebnica
Šta bi sa kreditom ? Jeste makar to uspjeli završiti ?jurisicduska je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:25Duguje se jedno 10 miliona sigurno ako ne i više.
Ovo je samo dospjelo a gdje je nedospjelo![]()
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- imekorisnicko
- Kontakt:
Evo ihimekorisnicko je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:37Za 5 godina kada se bude pričalo o razlozima Željine dominacije priča će počinjati sa rečenicom "Adem se zvao,dobro se sjecam".
Nikad ne nauce
Slazem se, samo kako s nista na 5 miliona u 3 mjeseca
Po ovom sad, vise valjao Adem nama nego njimaimekorisnicko je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:37Za 5 godina kada se bude pričalo o razlozima Željine dominacije priča će počinjati sa rečenicom "Adem se zvao,dobro se sjecam".
Dodje inspekcija, nadje ti nesto, i uvale ti sav dug na jednom, nije to prvi slucaj.bvsic je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:38Evo ihimekorisnicko je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:37Za 5 godina kada se bude pričalo o razlozima Željine dominacije priča će počinjati sa rečenicom "Adem se zvao,dobro se sjecam".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikad ne nauce
Slazem se, samo kako s nista na 5 miliona u 3 mjeseca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.