Premijer liga BiH - aktuelno

NoProfit
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoProfit » 30 dec 2025, 11:32

Sarajevskigigant1921 je napisao/la:
30 dec 2025, 09:18
slika

😂😂😂😂😂😂😂😂
Ovim rezultatom i po ovakvom vremenu je Sarajevo silovalo Željezničara. :thumbup:

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 30 dec 2025, 11:36

La décima
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 30 dec 2025, 11:36

arelinho je napisao/la:
30 dec 2025, 11:30
A dobro i vi smatrate ozbiljno postove od par levata sa naše teme.
Ma generalno vas je uhvatila euforija, i okej, ne osporavam, međutim ambicije ste generalno prevelike zaciljali, a vidjet će te da to ne ide ni blizu tako kako očekujete :mrgreen:
Svakako da vidim i ljude da smiruju i pokušavaju pojasniti da dolazak investitora ne znaci da će klub postati konkurentan za igrače čiji su uslovi strašni.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 30 dec 2025, 11:38

Dugujemo četiri+ miliona, raspadamo se i opet strpamo koni četiri komada i završimo isto toliko bodova ispred njih. :ljepota: :kafa:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 30 dec 2025, 11:39

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
30 dec 2025, 11:36
arelinho je napisao/la:
Ma generalno vas je uhvatila euforija, i okej, ne osporavam, međutim ambicije ste generalno prevelike zaciljali, a vidjet će te da to ne ide ni blizu tako kako očekujete :mrgreen:
Svakako da vidim i ljude da smiruju i pokušavaju pojasniti da dolazak investitora ne znaci da će klub postati konkurentan za igrače čiji su uslovi strašni.
Ma cilj ove sezone izboriti Europu i onda polako dalje. Sumnjičav sam malo po pitanju trenera, ali mislim da je za prethodnog upgrade. Da ne može biti gore kao prvu polusezonu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 dec 2025, 11:42

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
30 dec 2025, 11:36
Ma generalno vas je uhvatila euforija, i okej, ne osporavam, međutim ambicije ste generalno prevelike zaciljali, a vidjet će te da to ne ide ni blizu tako kako očekujete :mrgreen: i.

Koje su to konkretno ambicije? Par ovih budaletina sa naše teme ne računam.

Nikakva euforija, većina raje je nepovjerljiva, svi čekaju šta će se konkretno dešavati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 30 dec 2025, 11:43

arelinho je napisao/la:
Pa cijela vaša podjebavanja i prozivanja nas se svode na "postove par levata sa naše teme". Što napisa GiS, ima vas i normalnih (kao i kod nas) koji smirujete i razumijete da ne može ništa preko noći (kao i kod nas) ali džaba. Levati na obje teme glasniji. :mrgreen:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 30 dec 2025, 11:47

Ismir, Ismir se zvao, dobro se sjecam..
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 30 dec 2025, 11:50

KONTRASVIH je napisao/la:
30 dec 2025, 11:47
Ismir, Ismir se zvao, dobro se sjecam..
:rol:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 dec 2025, 11:54

Lagano samo, opet ce pojedinci u rupe ali ce nastavit s nekakvim suludim pricama :D

Da vam je dosao ovaj prije 4-5 godina pa mozda ali trebao mu je neko reci u nevakat da dolazi i da ce se tesko takmiciti :D

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 30 dec 2025, 11:58

jurisicduska je napisao/la:
30 dec 2025, 11:54
Lagano samo, opet ce pojedinci u rupe ali ce nastavit s nekakvim suludim pricama :D

Da vam je dosao ovaj prije 4-5 godina pa mozda ali trebao mu je neko reci u nevakat da dolazi i da ce se tesko takmiciti :D
Duska, znas li je li istina da ce Mirvah ulagati u KK Bosnu?

Volim taj klub i mislim da bi to moglo na nesto liciti, za razliku od ovoga s vama

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 30 dec 2025, 11:58

Ode Guliša u poreznu za četvorku, taman brz kurir.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 dec 2025, 12:01

Bumbaclat je napisao/la:
30 dec 2025, 11:58

Volim taj klub i mislim da bi to moglo na nesto liciti, za razliku od ovoga s vama
Po mojim informacijama želi ulagati. Samo bi mogao imati on problema druge vrste zbog kojih bi mogao biti spriječen da ulaze. Tu je negdje s Dubravkom da se dogovori. Ako bude davao pare a ova ekipa sto je sad se pitala ima šanse da bude dobra priča, ako vam prebaci Aylah slobodno računaj da će se ugasit klub.

Aylah i Magoda su dobri haveri , pravi se već dugo podloga da se gurne u Bosnu sila para.

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 30 dec 2025, 12:04

30 dec 2025, 12:01
Bumbaclat je napisao/la:

Po mojim informacijama želi ulagati. Samo bi mogao imati on problema druge vrste zbog kojih bi mogao biti spriječen da ulaze. Tu je negdje s Dubravkom da se dogovori. Ako bude davao pare a ova ekipa sto je sad se pitala ima šanse da bude dobra priča, ako vam prebaci Aylah slobodno računaj da će se ugasit klub.

Aylah i Magoda su dobri haveri , pravi se već dugo podloga da se gurne u Bosnu sila para.
Ako navuce Aylah i slicne ublehe bojim se da nema nista od toga, ali eto. Puno lakse je napraviti ekipu i rezultat u kosarci, nadam se da ce biti malo pametniji ako udje u to.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 30 dec 2025, 12:05

Ako duska tako kaze sve ok u sarajevu bez brige, kod Zelje sve sumnjivo standardno, pred gasenjem smo.
Fk Željezničar.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 dec 2025, 12:07

Pablo11 je napisao/la:
30 dec 2025, 12:05
Ako duska tako kaze sve ok u sarajevu bez brige, kod Zelje sve sumnjivo standardno, pred gasenjem smo.
Niste pred gašenjem. A da vam nije ovaj usao bilo bi vam drama guravo u narednih 6 mjeseci. Zato ste i dali klub na upravljanje u veoma nesigurnu situaciju.

Imate i vi vise duga poreza nego sto je 2.2 miliona glavnice koliko mi imamo. Tako da pusti šuplju. Nego vas drma euforija pa vam sve med i mlijeko.

Ne sekiraj se za nas. Situacija jest gurava ali znamo mi ovo već duže vremena. Radilo se na tom da se to riješi. Riješit će se.

Nisam vas spomenuo nigdje tako da nemoj me uzimati u tom kontekstu , pričali smo o našim dugovanjima, vi imate svoje , sad vam je dobro uživajte i to je to.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 dec 2025, 12:09

Bumbaclat je napisao/la:
30 dec 2025, 12:04
30 dec 2025, 12:01
Bumbaclat je napisao/la:

Ako navuce Aylah i slicne ublehe bojim se da nema nista od toga, ali eto. Puno lakse je napraviti ekipu i rezultat u kosarci, nadam se da ce biti malo pametniji ako udje u to.
Ima plan on jedan klub u Hrvatskoj fudbal i Košarku, sinoc je doslo do tog da su oni formalno i dogovorili ulaganje u Bosnu. Vjeruj mi samo još službeno da postane da nema nikakve veze sa Sarajevom ja ću biti najsretniji čovjek na svijetu.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 30 dec 2025, 12:10

30 dec 2025, 12:07
Pablo11 je napisao/la:
Niste pred gašenjem. A da vam nije ovaj usao bilo bi vam drama guravo u narednih 6 mjeseci. Zato ste i dali klub na upravljanje u veoma nesigurnu situaciju.

Imate i vi vise duga poreza nego sto je 2.2 miliona glavnice koliko mi imamo. Tako da pusti šuplju. Nego vas drma euforija pa vam sve med i mlijeko.

Ne sekiraj se za nas. Situacija jest gurava ali znamo mi ovo već duže vremena. Radilo se na tom da se to riješi. Riješit će se.

Nisam vas spomenuo nigdje tako da nemoj me uzimati u tom kontekstu , pričali smo o našim dugovanjima, vi imate svoje , sad vam je dobro uživajte i to je to.
Ali dobro manipulisete javnim servisima, pogotovo preko foruma. Udjes na pdf covjek spominje nas a tema vasa dugovanja. Nevjerovatno, sve da bi se nesto sakrilo. Ljudi se boje ko da ce se klub ugasiti. :tokralju:
Fk Željezničar.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 dec 2025, 12:12

Pablo11 je napisao/la:
30 dec 2025, 12:10
30 dec 2025, 12:07
Pablo11 je napisao/la:

Ali dobro manipulisete javnim servisima, pogotovo preko foruma. Udjes na pdf covjek spominje nas a tema vasa dugovanja. Nevjerovatno, sve da bi se nesto sakrilo. Ljudi se boje ko da ce se klub ugasiti. :tokralju:
A debili. Klub nam dužan 10 miliona oni tamo spinuju kako nemamo ništa duzni i kako je sve uredu. I kako smo mi koji pišemo to plaćenici. I vidi želje. E tako ste i vi pisali isto pa zamalo katanac. Treba pogledat istinu u oci. Mirvic je zavrnuo pipe, porez je dospio od prije 7-8 godina, dužne su se plate i dužno se dobavljačima. Otprilike je situacija ista kao prije ulaska Tana i prije ulaska Nama i prije ulaska Mirvica.

Finalizirat će se jedan dogovor ubrzo. Za Sarajevo ide bolji period nego do sad. Pricat cemo na tu temu za 15-17 dana. Ne mogu tacno precizirat datum.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 30 dec 2025, 12:20

30 dec 2025, 12:12
A debili. Klub nam dužan 10 miliona oni tamo spinuju kako nemamo ništa duzni i kako je sve uredu. I kako smo mi koji pišemo to plaćenici. I vidi želje. E tako ste i vi pisali isto pa zamalo katanac. Treba pogledat istinu u oci. Mirvic je zavrnuo pipe, porez je dospio od prije 7-8 godina, dužne su se plate i dužno se dobavljačima. Otprilike je situacija ista kao prije ulaska Tana i prije ulaska Nama i prije ulaska Mirvica.
imate ogroman problem sa botovima. ljudi vam bas vrijedjaju inteligenciju, nevjerovatno sta se pise. gori su nego oni nasi placenici za vrijeme misketa.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 12 gostiju.