Ovim rezultatom i po ovakvom vremenu je Sarajevo silovalo Željezničara.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- LondonBlues
- Kontakt:
La décima
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma generalno vas je uhvatila euforija, i okej, ne osporavam, međutim ambicije ste generalno prevelike zaciljali, a vidjet će te da to ne ide ni blizu tako kako očekujete
Svakako da vidim i ljude da smiruju i pokušavaju pojasniti da dolazak investitora ne znaci da će klub postati konkurentan za igrače čiji su uslovi strašni.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dugujemo četiri+ miliona, raspadamo se i opet strpamo koni četiri komada i završimo isto toliko bodova ispred njih.

Ma cilj ove sezone izboriti Europu i onda polako dalje. Sumnjičav sam malo po pitanju trenera, ali mislim da je za prethodnog upgrade. Da ne može biti gore kao prvu polusezonu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:36Ma generalno vas je uhvatila euforija, i okej, ne osporavam, međutim ambicije ste generalno prevelike zaciljali, a vidjet će te da to ne ide ni blizu tako kako očekujete![]()
Svakako da vidim i ljude da smiruju i pokušavaju pojasniti da dolazak investitora ne znaci da će klub postati konkurentan za igrače čiji su uslovi strašni.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:36Ma generalno vas je uhvatila euforija, i okej, ne osporavam, međutim ambicije ste generalno prevelike zaciljali, a vidjet će te da to ne ide ni blizu tako kako očekujetei.
Koje su to konkretno ambicije? Par ovih budaletina sa naše teme ne računam.
Nikakva euforija, većina raje je nepovjerljiva, svi čekaju šta će se konkretno dešavati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa cijela vaša podjebavanja i prozivanja nas se svode na "postove par levata sa naše teme". Što napisa GiS, ima vas i normalnih (kao i kod nas) koji smirujete i razumijete da ne može ništa preko noći (kao i kod nas) ali džaba. Levati na obje teme glasniji.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ismir, Ismir se zvao, dobro se sjecam..
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
jurisicduska
- Kontakt:
Lagano samo, opet ce pojedinci u rupe ali ce nastavit s nekakvim suludim pricama
Da vam je dosao ovaj prije 4-5 godina pa mozda ali trebao mu je neko reci u nevakat da dolazi i da ce se tesko takmiciti
Da vam je dosao ovaj prije 4-5 godina pa mozda ali trebao mu je neko reci u nevakat da dolazi i da ce se tesko takmiciti
Duska, znas li je li istina da ce Mirvah ulagati u KK Bosnu?jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:54Lagano samo, opet ce pojedinci u rupe ali ce nastavit s nekakvim suludim pricama![]()
Da vam je dosao ovaj prije 4-5 godina pa mozda ali trebao mu je neko reci u nevakat da dolazi i da ce se tesko takmiciti![]()
Volim taj klub i mislim da bi to moglo na nesto liciti, za razliku od ovoga s vama
- mamonelafo
- Kontakt:
Ode Guliša u poreznu za četvorku, taman brz kurir.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Po mojim informacijama želi ulagati. Samo bi mogao imati on problema druge vrste zbog kojih bi mogao biti spriječen da ulaze. Tu je negdje s Dubravkom da se dogovori. Ako bude davao pare a ova ekipa sto je sad se pitala ima šanse da bude dobra priča, ako vam prebaci Aylah slobodno računaj da će se ugasit klub.Bumbaclat je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:58Duska, znas li je li istina da ce Mirvah ulagati u KK Bosnu?jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:54Lagano samo, opet ce pojedinci u rupe ali ce nastavit s nekakvim suludim pricama![]()
Da vam je dosao ovaj prije 4-5 godina pa mozda ali trebao mu je neko reci u nevakat da dolazi i da ce se tesko takmiciti![]()
Volim taj klub i mislim da bi to moglo na nesto liciti, za razliku od ovoga s vama
Aylah i Magoda su dobri haveri , pravi se već dugo podloga da se gurne u Bosnu sila para.
Ako navuce Aylah i slicne ublehe bojim se da nema nista od toga, ali eto. Puno lakse je napraviti ekipu i rezultat u kosarci, nadam se da ce biti malo pametniji ako udje u to.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:01Po mojim informacijama želi ulagati. Samo bi mogao imati on problema druge vrste zbog kojih bi mogao biti spriječen da ulaze. Tu je negdje s Dubravkom da se dogovori. Ako bude davao pare a ova ekipa sto je sad se pitala ima šanse da bude dobra priča, ako vam prebaci Aylah slobodno računaj da će se ugasit klub.Bumbaclat je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:58Duska, znas li je li istina da ce Mirvah ulagati u KK Bosnu?jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:54Lagano samo, opet ce pojedinci u rupe ali ce nastavit s nekakvim suludim pricama![]()
Aylah i Magoda su dobri haveri , pravi se već dugo podloga da se gurne u Bosnu sila para.
Ako duska tako kaze sve ok u sarajevu bez brige, kod Zelje sve sumnjivo standardno, pred gasenjem smo.
Fk Željezničar.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Niste pred gašenjem. A da vam nije ovaj usao bilo bi vam drama guravo u narednih 6 mjeseci. Zato ste i dali klub na upravljanje u veoma nesigurnu situaciju.
Imate i vi vise duga poreza nego sto je 2.2 miliona glavnice koliko mi imamo. Tako da pusti šuplju. Nego vas drma euforija pa vam sve med i mlijeko.
Ne sekiraj se za nas. Situacija jest gurava ali znamo mi ovo već duže vremena. Radilo se na tom da se to riješi. Riješit će se.
Nisam vas spomenuo nigdje tako da nemoj me uzimati u tom kontekstu , pričali smo o našim dugovanjima, vi imate svoje , sad vam je dobro uživajte i to je to.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ima plan on jedan klub u Hrvatskoj fudbal i Košarku, sinoc je doslo do tog da su oni formalno i dogovorili ulaganje u Bosnu. Vjeruj mi samo još službeno da postane da nema nikakve veze sa Sarajevom ja ću biti najsretniji čovjek na svijetu.Bumbaclat je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:04Ako navuce Aylah i slicne ublehe bojim se da nema nista od toga, ali eto. Puno lakse je napraviti ekipu i rezultat u kosarci, nadam se da ce biti malo pametniji ako udje u to.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:01Po mojim informacijama želi ulagati. Samo bi mogao imati on problema druge vrste zbog kojih bi mogao biti spriječen da ulaze. Tu je negdje s Dubravkom da se dogovori. Ako bude davao pare a ova ekipa sto je sad se pitala ima šanse da bude dobra priča, ako vam prebaci Aylah slobodno računaj da će se ugasit klub.
Ali dobro manipulisete javnim servisima, pogotovo preko foruma. Udjes na pdf covjek spominje nas a tema vasa dugovanja. Nevjerovatno, sve da bi se nesto sakrilo. Ljudi se boje ko da ce se klub ugasiti.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:07Niste pred gašenjem. A da vam nije ovaj usao bilo bi vam drama guravo u narednih 6 mjeseci. Zato ste i dali klub na upravljanje u veoma nesigurnu situaciju.
Imate i vi vise duga poreza nego sto je 2.2 miliona glavnice koliko mi imamo. Tako da pusti šuplju. Nego vas drma euforija pa vam sve med i mlijeko.
Ne sekiraj se za nas. Situacija jest gurava ali znamo mi ovo već duže vremena. Radilo se na tom da se to riješi. Riješit će se.
Nisam vas spomenuo nigdje tako da nemoj me uzimati u tom kontekstu , pričali smo o našim dugovanjima, vi imate svoje , sad vam je dobro uživajte i to je to.
Fk Željezničar.
-
jurisicduska
- Kontakt:
A debili. Klub nam dužan 10 miliona oni tamo spinuju kako nemamo ništa duzni i kako je sve uredu. I kako smo mi koji pišemo to plaćenici. I vidi želje. E tako ste i vi pisali isto pa zamalo katanac. Treba pogledat istinu u oci. Mirvic je zavrnuo pipe, porez je dospio od prije 7-8 godina, dužne su se plate i dužno se dobavljačima. Otprilike je situacija ista kao prije ulaska Tana i prije ulaska Nama i prije ulaska Mirvica.Pablo11 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:10Ali dobro manipulisete javnim servisima, pogotovo preko foruma. Udjes na pdf covjek spominje nas a tema vasa dugovanja. Nevjerovatno, sve da bi se nesto sakrilo. Ljudi se boje ko da ce se klub ugasiti.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:07Niste pred gašenjem. A da vam nije ovaj usao bilo bi vam drama guravo u narednih 6 mjeseci. Zato ste i dali klub na upravljanje u veoma nesigurnu situaciju.
Nisam vas spomenuo nigdje tako da nemoj me uzimati u tom kontekstu , pričali smo o našim dugovanjima, vi imate svoje , sad vam je dobro uživajte i to je to.![]()
Finalizirat će se jedan dogovor ubrzo. Za Sarajevo ide bolji period nego do sad. Pricat cemo na tu temu za 15-17 dana. Ne mogu tacno precizirat datum.
imate ogroman problem sa botovima. ljudi vam bas vrijedjaju inteligenciju, nevjerovatno sta se pise. gori su nego oni nasi placenici za vrijeme misketa.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:12A debili. Klub nam dužan 10 miliona oni tamo spinuju kako nemamo ništa duzni i kako je sve uredu. I kako smo mi koji pišemo to plaćenici. I vidi želje. E tako ste i vi pisali isto pa zamalo katanac. Treba pogledat istinu u oci. Mirvic je zavrnuo pipe, porez je dospio od prije 7-8 godina, dužne su se plate i dužno se dobavljačima. Otprilike je situacija ista kao prije ulaska Tana i prije ulaska Nama i prije ulaska Mirvica.