Ti si fakultetSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 15:56LJAJIĆ za ****: Bolji smo od Zrinjskog i Borca, NAJBOLJA smo ekipa u BiH
0:0 protiv Zorye koja je 8 u ukrajinskom prvenstvu
Znate onu pjesmu: Džaba vam novci moji sinovci, džaba vam bilo dobre volje
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Imam transfer blamaSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 15:56LJAJIĆ za ****: Bolji smo od Zrinjskog i Borca, NAJBOLJA smo ekipa u BiH
0:0 protiv Zorye koja je 8 u ukrajinskom prvenstvu
Znate onu pjesmu: Džaba vam novci moji sinovci, džaba vam bilo dobre volje
SuSrAmLJe , Bgm.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Šta je problem u tome da na pripremnoj utakmici odigraš sa skupljom Zoryom iz jače ukrajinske lige 0-0? O čemu pričamo?
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Nema problema ni da dobijes ni da izgubis ni da remiziras. Pripremne utakmice mogu reci nesto iskljucivo ako ih covjek gleda i prati. O tome u kakvom je stanju ili u kakvom ce stanju biti ekipa ce se saznati kad krenu takmicarske utakmice. Vazda bilo i ostalo.
Mi vazda najgori bili kad bi sve tekme na pripremama pobijedili
Jesi se nasao kome ces replicirati, pripremne najnebitnije tekme uvijek bile. Da je 0:3 ili 3:0 totalno nebitno.
Fk Željezničar.
E kad bi se makar kiselinom umio ujutro
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Braca Mirvici sa svojim raspojasanim bacanjem para, preplacuvanjem igraca vrlo mogu lako nanijeti veliki stetu bh fudbalu. Postaje pomalo besmisleno raditi na mladim igracima za sve ostale timove.
Recept bi trebao vjerovatno biti odma vezati mlade igrace na 4-5 godina i pustati uz odstetu.
Isto tako posudbe iz Sa, Zelje itd samo uz klauzulu procenat od sledece prodaje kada se igrac vrati u maticni klub.
Recept bi trebao vjerovatno biti odma vezati mlade igrace na 4-5 godina i pustati uz odstetu.
Isto tako posudbe iz Sa, Zelje itd samo uz klauzulu procenat od sledece prodaje kada se igrac vrati u maticni klub.
Kakva glupost, pogledaj koliko malaca imamo, mali ima 15 godina, NE MOŽE nastupiti kod nas u seniorskom fudbalu, kod nas dobije priliku. A gdje su ostali u21.MostarNeretva je napisao/la: ↑21 jan 2026, 17:26Braca Mirvici sa svojim raspojasanim bacanjem para, preplacuvanjem igraca vrlo mogu lako nanijeti veliki stetu bh fudbalu. Postaje pomalo besmisleno raditi na mladim igracima za sve ostale timove.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Razumljivo eto za Sarajevo, ali šta je onda sa ostalim klubovima?MostarNeretva je napisao/la: ↑21 jan 2026, 17:26Braca Mirvici sa svojim raspojasanim bacanjem para, preplacuvanjem igraca vrlo mogu lako nanijeti veliki stetu bh fudbalu. Postaje pomalo besmisleno raditi na mladim igracima za sve ostale timove.
Nijedan klub u ligi se ne može pohvaliti minutažom za mlade igrače. Mora tu biti neuporedivo više prostora i minuta za njih.
Taj recept u Zelji nije moguc, s obzirom da je unisten omladinski. Dok se stane na noge i sve vrati u normalu trebat ce vremena. Ne moze se na silu sad gurati neko iz OP bore se za opstanak dole.MostarNeretva je napisao/la: ↑21 jan 2026, 17:26Braca Mirvici sa svojim raspojasanim bacanjem para, preplacuvanjem igraca vrlo mogu lako nanijeti veliki stetu bh fudbalu. Postaje pomalo besmisleno raditi na mladim igracima za sve ostale timove.
Fk Željezničar.
Neće Mirvići ništa uništiti, Mirvići daju prostor da se dovede nešto kvalitetnije u ovu ligu, to je činjenica.
Je li Ismir griješio? Da.
Je li u Ismirovom periodu došlo do rekordnih transfera u bosanskohercegovačkom fudbalu? Pa jeste.
Da li je Ismir doveo magove fudbala Mamiće u klub? Očigledno da jeste.
Najbolje tek dolazi sa Mamićima.
Je li Ismir griješio? Da.
Je li u Ismirovom periodu došlo do rekordnih transfera u bosanskohercegovačkom fudbalu? Pa jeste.
Da li je Ismir doveo magove fudbala Mamiće u klub? Očigledno da jeste.
Najbolje tek dolazi sa Mamićima.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Ismir ulaze u omladinski pogon Sarajeva, a pretpostavljam da ce mu i brat isto raditi u Zeljeznicaru.MostarNeretva je napisao/la: ↑21 jan 2026, 17:26Braca Mirvici sa svojim raspojasanim bacanjem para, preplacuvanjem igraca vrlo mogu lako nanijeti veliki stetu bh fudbalu. Postaje pomalo besmisleno raditi na mladim igracima za sve ostale timove.
Sarajevo sada ima daleko najbolji OP u drzavi i konstantno proizvodi i transferira igrace. Ljudi stalno obaraju rekorde. Sta je u tome lose sto uz to covjek dovede jednog Ljajica? To je strasna stvar za reputaciju lige i opcenito nas fudbal.
Svakako je to bolje nego da djeca placaju da treniraju i da ih fudbalu uce analfabete koje guraju babine sinove, a puno je bolje nego da politicke stranke vode klubove.
Preplacenost je besmislen pojam. Svako je placen onoliko koliko neko misli da on vrijedi, to su zakoni trzista. Da Sarajevo nije dovelo investitora, nasa liga bi puno sporije napredovala. Jednostavno ti potezi prisile ostale da drze finansijski prikljucak.
Ne znam kako moze biti lose sto se ulaze. Nigdje drugo osim u BiH neces cuti da su investicije losa stvar.
Lako se Ljajiću zayebavat' u klubu bez rezultatskog imperativa u Premijer ligi . Također, nije da im sada dolazi netko i iz Premier league.
Laganini.
Laganini.
Pa sto vi ne dovedete nekog sa titulama i parama?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Pa naravno da puno grijese, ali Sarajevu je 10 puta bolje sa investitorima nego bez njih. To se vidi i po rezultatima i po transferima i mnogim drugim stvarima. Po svemu su puno uspjesniji nego sto su prije bili, ako gledamo od godine kada im je Tan usao u klub. Ne razumijem sta je tu lose. Treba mozda da ih otjeraju i da daju plate 2,000 KM da bi navijaci ostalih klubova bili sretni i platezna moc ujednacenija.
Imamo viška, posebno titula.
Borac sa kradjom gdje god stigne ne pravi stetu bh fudbalu?MostarNeretva je napisao/la: ↑21 jan 2026, 17:26Braca Mirvici sa svojim raspojasanim bacanjem para, preplacuvanjem igraca vrlo mogu lako nanijeti veliki stetu bh fudbalu. Postaje pomalo besmisleno raditi na mladim igracima za sve ostale timove.
Zrinjski sa kradjom ne pravi stetu bh fudbalu?
Zrinjski sa trenerom koji konstantno vrijedja institucije drzave i narode u BiH ne pravi stetu bh fudbalu?
sudijska organizacija najveci kriminalci ne prave dtetu bh fudbalu?
Savez sa svim kriminalnim radnjama ne pravi stetu bh fudbalu?
Fasizam na tribinama ne oravi stetu bh fudbalu?
milion stvari imamo do Mirvica koji unistavaju bh fudbal
Najlakše je Dobrim Bošnjanima prosipati priču kako mi nešto uništavamo.SHZ82 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 17:52Borac sa kradjom gdje god stigne ne pravi stetu bh fudbalu?MostarNeretva je napisao/la: ↑21 jan 2026, 17:26Braca Mirvici sa svojim raspojasanim bacanjem para, preplacuvanjem igraca vrlo mogu lako nanijeti veliki stetu bh fudbalu. Postaje pomalo besmisleno raditi na mladim igracima za sve ostale timove.
Zrinjski sa kradjom ne pravi stetu bh fudbalu?
Zrinjski sa trenerom koji konstantno vrijedja institucije drzave i narode u BiH ne pravi stetu bh fudbalu?
sudijska organizacija najveci kriminalci ne prave dtetu bh fudbalu?
Savez sa svim kriminalnim radnjama ne pravi stetu bh fudbalu?
Fasizam na tribinama ne oravi stetu bh fudbalu?
milion stvari imamo do Mirvica koji unistavaju bh fudbal