Care raspitaj se za plate u željkanu pa se javi onda.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zbog cega? Nisam primjetio da si ikad ovim sto idu na mise prigovarao kad nabijaju na **** protivnika. A tu ste prvi da se iscudjavate kad vidite da neko klanja.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 19:04Ne pravi se glup kad nisiRodjeni81 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 16:52Bolje na misu zajedno... nosati zastave vatikana i krizeva i na tribini se ponasati kao hor beckih djecaka.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 16:46
Mogli smo na dzumu jer smo veliki vjernici.. aj necemo ipak, idemo veleza gledat i klanjat cemo na stadionu pa nab.ijat kombinovano na **** protivnika. Uvijek islo skupa. Ko vas ne zna...
Ne reče nam neki dan koliko košta stolica kod čolpe na Bentbaši ?jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 19:58Ulazu i Zrinjski i Borac ako ne i vise od nas. O čemu vi pricate ? Nisu svi sirotinja ko vi.
Ljudi potrošili sve pare od Europe i od politike duzni pare, dakle morali su to negdje potrošiti.
Sta je vama parametar ? Da budete 6. Da ne Osvojite titulu 15 godina ? Da nemate pobjedu u punom krugu lige ?
Širokom je budžet 10 puta manji nego vama pa su ispred
Velezu 5 puta manji nego vama pa su ispred
Konings ima platu ko čitav Široki Brijeg sa trenerima
10 godina ulaganja i 7 trofeja ove godine i 8 eventualno 9.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Pa eno priđe mu hudnik i čovjek ga pretrča ko da mu je 20 godina, čak mu je i Musa svirao svaki kontakt, jednostavno ima poštovanje, a o magiji nema potrebe ni pričati, osjetili su mnogi na koži, a tek će osjetit..
MNON
Što si se bolan uzbudio. Škodi ti zdravlju.
Ti si svakako 500 km udaljen od Titove, ne trebaš se sekirati.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
dok su 10ak dana bili prvi nisi ih mogao obuzdati, prvaci svijeta i univerzuma, sad kada im se smijes sto od tada nemaju pobjede, idu neki parametri ulaganja, finansije i ostale nebuloze kako bi zaboravili na svoj blam koji im se ponavlja svake sezone evo 27 bajrama 
Fakat ne ide, da mi obezbijedimo najskupljoj ekipi po TM~u izlazak u Evropu...
Dosta je jednom, sta ste se navadili...

Dosta je jednom, sta ste se navadili...
- jurisicduska
- Kontakt:
Nemam pojma.Samba71 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:18Ne reče nam neki dan koliko košta stolica kod čolpe na Bentbaši ?jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 19:58Ulazu i Zrinjski i Borac ako ne i vise od nas. O čemu vi pricate ? Nisu svi sirotinja ko vi.
Ljudi potrošili sve pare od Europe i od politike duzni pare, dakle morali su to negdje potrošiti.
Sta je vama parametar ? Da budete 6. Da ne Osvojite titulu 15 godina ? Da nemate pobjedu u punom krugu lige ?
A ne znam ni koliko je kod mene bila mogu ti se raspitat.
Jel se to neko prevario ?
Ma ovamo nešto za đipketa i tobeta tvora.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:24Nemam pojma.Samba71 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:18Ne reče nam neki dan koliko košta stolica kod čolpe na Bentbaši ?jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 19:58Ulazu i Zrinjski i Borac ako ne i vise od nas. O čemu vi pricate ? Nisu svi sirotinja ko vi.
A ne znam ni koliko je kod mene bila mogu ti se raspitat.
Jel se to neko prevario ?
Nisam još ustanovio koji je kojeg zaručio.
Pa rekoh da ih počastim.
Priča se po čaršiji Džemiđić im kum.
Dobar si momak.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:47Ja ne znam sto ste vi optimistični mogli bi nikog ne uzet u ovim nabrojanim utakmicama. Sve ekipe jače od vas.
Jel temeljite optimizam na osnovu 9 zaredom bez pobjede ? Ili sto su vam najbolja dva igraca otišla ? Ili ima nešto da mi ne znamo ?
I naravno ekipe koje osvoje 15-20 bodova godišnje na poguranac mi nisu mjera. Sto bi bile. Ja o fudbalu pričam ne pričam o ko ima jaci utjecaj u savezu.
Slavis li trofeje kad se grupa oglasi o namjestanju utakmica svog tima? To je ok?
Fk Željezničar.
koja su to 4 igraca odstranjena s treninga??

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Frizurica iz austrije odradila 3 treninga i vec se popickarao hahahahahah
Dobit će Borac i Zrinjsko lod kuće, takav im je dogovor.Pablo11 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:34Dobar si momak.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:47Ja ne znam sto ste vi optimistični mogli bi nikog ne uzet u ovim nabrojanim utakmicama. Sve ekipe jače od vas.
Jel temeljite optimizam na osnovu 9 zaredom bez pobjede ? Ili sto su vam najbolja dva igraca otišla ? Ili ima nešto da mi ne znamo ?
I naravno ekipe koje osvoje 15-20 bodova godišnje na poguranac mi nisu mjera. Sto bi bile. Ja o fudbalu pričam ne pričam o ko ima jaci utjecaj u savezu.
Slavis li trofeje kad se grupa oglasi o namjestanju utakmica svog tima? To je ok?
- jurisicduska
- Kontakt:
Vidi kralju, 3 lika ta sto su privatizovali profil grupe i zbog svojih sitnih interesa nešto žele, mene ne zanima. Ako živiš u ovom gradu znas sta se tu desavalo i ko su ti ljudi. Ne može 1000-2000 ljudi sjest za računat i napisat nešto.Pablo11 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:34Dobar si momak.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:47Ja ne znam sto ste vi optimistični mogli bi nikog ne uzet u ovim nabrojanim utakmicama. Sve ekipe jače od vas.
Da bi namjestili taj kup , morali smo poklopit 3 prejake ekipe u tom momentu, malo mi je to nerealno. To sam ti misljenje već rekao i nema potrebe da 20 puta pitaš.
Koliko god Konings ima to je vise od napadaca Veleza ili Sirokog ili juniora Sarajeva. Imate trenutno 40+ igraca na platnom spisku i garantujem životom da vam je budžet u rangu vodećih ekipa i na to sve ste 6. Za plate dajete 10 puta vise nego Široki i 5 puta vise nego Velež. I ispred vas su i jedni i drugi.
Ta priča o ulaganju ko da je sramota uložiti.
Da smo uložili 100 a neko 10 to je razlika. 12 i 10 ili 15 i 13 nije nikakva razlika. Uostalom kao sto rekoh ta ulaganja su nam donijela 7 trofeja. I evo nas u igri za još 2. Ove godine. U čemu je problem ?
Sta ste ono vi osvojili u tom periodu ? A ništa jbga.
Zamisli raspravu s Mancinijem ili nekim vukom s Otoke, jel tako da je smijesno. E pa vi ste u tom rangu.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 15 feb 2026, 20:42, ukupno mijenjano 2 puta.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Laž sve napisano.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:47
Vidi kralju, 3 lika ta sto su privatizovali profil grupe i zbog svojih sitnih interesa nešto žele, mene ne zanima. Ako živiš u ovom gradu znas sta se tu desavalo i ko su ti ljudi. Ne može 1000-2000 ljudi sjest za računat i napisat nešto.
Koliko god Konings ima to je vise od napadaca Veleza ili Sirokog ili juniora Sarajeva. Imate trenutno 40+ igraca na platnom spisku i garantujem životom da vam je budžet u rangu vodećih ekipa i na to sve ste 6. Za plate dajete 10 puta vise nego Široki i 5 puta vise nego Velež. I ispred vas su i jedni i drugi.
Zlonamjerna kao i svaka tvoja.
Pozdravi izvor iz Rajlovca.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, BeYaZ, Hajdeee, primussucks, since1948, svrakino1921, trunks1946, Vanja8, Zaboljesutra i 70 gostiju.