Premijer liga BiH - aktuelno
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
kakvo pišanje po bordo-bijelim. I BJEŽE BORDO BIJELI-OLE-OLE.
- maroonGiant
- Kontakt:
Ovi manijaci se bas pogubili. Cesta oko stadiona, sa autima izletis, nidje nikoga kad nema tekme, nedelja 22h, upalis bliceve, murija dodje i kuci. Jaka akcija, nema sta. Ili se ocekuje da Hz kampiraju pred stadionom. Bujrum na carsiju sutra prije tekme, to bi vec imalo smisla.
Zadnja izmjena: maroonGiant, dana/u 24 maj 2026, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve okej, akcija, upad, treba znat - ništa upitno.
Ali kad ljudi koji nemaju pojma o životu, nemaju staža na domaćoj tribini, a kamoli tek o gostovanjima da se govori, krenu spominjati nekakva gašenja grupe jer se upalo na stadion, meni je to stvarno fascinantno
Torcida zapali Boysima transparent na njihovom stadionu, pa se ne priča o gašenjima nekakvim
Ali kad ljudi koji nemaju pojma o životu, nemaju staža na domaćoj tribini, a kamoli tek o gostovanjima da se govori, krenu spominjati nekakva gašenja grupe jer se upalo na stadion, meni je to stvarno fascinantno
Torcida zapali Boysima transparent na njihovom stadionu, pa se ne priča o gašenjima nekakvim
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
ONO učestvuje u kolektivnom pišanjuGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑24 maj 2026, 23:36GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2026, 23:30Vam oko stadiona, pa onda dole pišaMO vas..GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑24 maj 2026, 23:29Ljudi vam oko stadiona ‘vaseg’ bakljadu napravili, kaee nidje veze akcija..
Pa napravite vi oko naseg stadiona flamingosi
Pohvali akciju i tishuuu mishu
Pisamo vas godinama![]()
Pa ti nisi Sarajeva na mapi vidio![]()
Tako je sine, ja nisam tu bio pa je bilo VAM
Al vas pisamo jer i ja ucestvujem u kolektivnom
pisanju pitara bezubih
Malo ti krivo, nemoj se ljutit samo, necemo ti nista, samo pohvali akciju i reci nemojte nas dirati, ko nedavno ono kad je bilo znas .
A kročio u glavni grad kad je na ekskurziju dolazio
Jesi kupio suvenir za uspomene
Jao kakva akcija
Biće glavni video na ultras stranicama
Njima su hordasi na dan derbia iletjeli u sred dana i prosetali citavom grbavicom, zvali ih napolje i pjevali izadji mala dok su oni zajedno sa gostima, braćom iz zemuna provirivali sa prozora i zvali muriju ili kako to njihova braca kazu ŽANDAREGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2026, 23:38Sve okej, akcija, upad, treba znat - ništa upitno.
Ali kad ljudi koji nemaju pojma o životu, nemaju staža na domaćoj tribini, a kamoli tek o gostovanjima da se govori, krenu spominjati nekakva gašenja grupe jer se upalo na stadion, meni je to stvarno fascinantno![]()
Torcida zapali Boysima transparent na njihovom stadionu, pa se ne priča o gašenjima nekakvim![]()
Alo bre oni im pred utakmicu dosli u kraj i pevali nesto kao izadji mala. Umesto da izadju zvali su im zandare brate. Nasi zaprepasteni bili. ****** kaze da se osecao ponizen.
POZNATA ČETNIČKA HRABROST
-
Sarajevo_BiH
- Kontakt:
horde im na dan tekme hodale grbavicom, oni zauzvrat dosli u nedjelju navecer da upale par bliceva i odu, golem si zeljkane
- BiHSportman
- Kontakt:
Kakvo gašenje. To ko je spomeno u ozbiljnom smislu nije normalan. Zna se šta predstavlja gašenje u navijačkom svijetu, a to je samo jedna stvar. Gubitak udarnog transparenta po kodeksu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2026, 23:38Sve okej, akcija, upad, treba znat - ništa upitno.
Ali kad ljudi koji nemaju pojma o životu, nemaju staža na domaćoj tribini, a kamoli tek o gostovanjima da se govori, krenu spominjati nekakva gašenja grupe jer se upalo na stadion, meni je to stvarno fascinantno![]()
Torcida zapali Boysima transparent na njihovom stadionu, pa se ne priča o gašenjima nekakvim![]()
A vidi se seljacicu da nisi iz Sarajeva i da ne znas gdje je Kosevo, pa ne vrijedi objasnjavati
Valjda bi Horde trebale biti 24h ispred stadiona i to barem 7 dana prije derbijaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2026, 23:38Sve okej, akcija, upad, treba znat - ništa upitno.
Zašto bi se neko hvalio ovakvom akcijom? Ne razumijem haha
daj pred gostovanje jednom najurili, pa opet pred gostovanje najurili..pa na stadion pred sjever dok se rade parole za derbi pa kroz carsiju koju svojatate, pa na ciglane par puta .. pa jos samo na sjever da vam ljudi dodju za vrijeme utakmice jbt..maroonGiant je napisao/la: ↑24 maj 2026, 23:37Ovi manijaci se bas pogubili. Cesta oko stadiona, sa autima izletis, nidje nikoga kad nema tekme, upalis bliceve, murija dodje i kuci. Jaka akcija, nema sta. Ili se ocekuje da Hz kampiraju pred stadionom. Bujrum na carsiju sutra prije tekme, to bi vec imalo smisla.
pa ih cekali na autoputu kad autobus ne stade, pa ih docekase na bijambarama.. jos im je samo sjever ostao..
Zadnja izmjena: Tragedija, dana/u 24 maj 2026, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
STAROSEDEOCI su toSarajevo_BiH je napisao/la: ↑24 maj 2026, 23:41horde im na dan tekme hodale grbavicom, oni zauzvrat dosli u nedjelju navecer da upale par bliceva i odu, golem si zeljkane
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma vidim svakakvih komentara, smiješno mi kako ljudi gledaju na ovo.BiHSportman je napisao/la: ↑24 maj 2026, 23:41Kakvo gašenje. To ko je spomeno u ozbiljnom smislu nije normalan. Zna se šta predstavlja gašenje u navijačkom svijetu, a to je samo jedna stvar. Gubitak udarnog transparenta po kodeksu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2026, 23:38Sve okej, akcija, upad, treba znat - ništa upitno.
Pa da se tako grupe gase, ne bi bilo nijedne navijače grupe na svijetu
- BiHSportman
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam više sta Manijaci trebaju uraditi, a da vi ne kažete, okej, sad ste nas stvarno ponizili.
Posto si ti ucestvovo, to je sigurno najjaca akcija na ovim prostorimaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑24 maj 2026, 23:36GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2026, 23:30Vam oko stadiona, pa onda dole pišaMO vas..GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑24 maj 2026, 23:29Ljudi vam oko stadiona ‘vaseg’ bakljadu napravili, kaee nidje veze akcija..
Pa napravite vi oko naseg stadiona flamingosi
Pohvali akciju i tishuuu mishu
Pisamo vas godinama![]()
Pa ti nisi Sarajeva na mapi vidio![]()
Tako je sine, ja nisam tu bio pa je bilo VAM
Al vas pisamo jer i ja ucestvujem u kolektivnom
pisanju pitara bezubih
Malo ti krivo, nemoj se ljutit samo, necemo ti nista, samo pohvali akciju i reci nemojte nas dirati, ko nedavno ono kad je bilo znas .
Daj druže ljudi vam u udarnom terminu pred derbi došli, i uopšte nisu izletili nego uredno bili tu i okupirali stadion.maroonGiant je napisao/la: ↑24 maj 2026, 23:37Ovi manijaci se bas pogubili. Cesta oko stadiona, sa autima izletis, nidje nikoga kad nema tekme, nedelja 22h, upalis bliceve, murija dodje i kuci. Jaka akcija, nema sta. Ili se ocekuje da Hz kampiraju pred stadionom. Bujrum na carsiju sutra prije tekme, to bi vec imalo smisla.
Ako ovo nije pišanje ne znam šta je, malo je i tužno da su horde spale na to da budu moleri i da im glavne akcije budu da srednjoškolci crtaju grafite.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Niko nije iz Sarajeva, ali njima glavnu rijec vodi momak iz Hotonja, popisham vam se u usta onako sa merakom.
To je tipicna reakcija bezubih pitara. Kad Manijaci naprave akciju koja odjekne medju rajom i po mrezama, hz cesto pokusava umanjiti znacaj kroz fazone tipa “nije bilo nikoga”, “nebitan termin” (dan prije derbija).. Da vas ne dotice, ne bi pjenili ovoliko, pishamo vam u ta malogradjanska usta . Samo ste vi iz Sarajeva
Mi smo samo pokazali da je i nas stadion, nista vise
To je tipicna reakcija bezubih pitara. Kad Manijaci naprave akciju koja odjekne medju rajom i po mrezama, hz cesto pokusava umanjiti znacaj kroz fazone tipa “nije bilo nikoga”, “nebitan termin” (dan prije derbija).. Da vas ne dotice, ne bi pjenili ovoliko, pishamo vam u ta malogradjanska usta . Samo ste vi iz Sarajeva
Mi smo samo pokazali da je i nas stadion, nista vise
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 24 maj 2026, 23:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Kak ce biti ko od hordi kod stadiona kad vise na forumu ovdje?
Da se slikaju sa kokardama koje su im poklonila braćaBiHSportman je napisao/la: ↑24 maj 2026, 23:45Ja stvarno ne znam više sta Manijaci trebaju uraditi, a da vi ne kažete, okej, sad ste nas stvarno ponizili.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Mozete pisati sta hocete ali momci su bili na kosevu, zapalili baklje oko koseva, navijali. Sad sta, kako su dosli tu, jel lahko ili ne nije uopste bitno. Djelo i akcija su vrhunske i nije sramota priznati.
Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm, MostarReds22 i 40 gostiju.