Mi izgubimo, listica nek pobjedi, u Mostaru bilo koji rezultat da bude i opet nije ništa gotovo, međusobni dueli će odlučiti prvaka.hrn je napisao/la:![]()
Mi pobjedimo , X u Mostaru opet borba za titulu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Fakat, kakve bi improvizacije mogli vidjeti ako Šofranac nije dovoljno oporavljen, ili ako se ne daj bože ponovi situacija da su nam u isto vrijeme odsutna dva stopera ? Stanojević stoper, Krste, Ahmetović ili ne daj bože Bekić, jer onda ne bi imali ni beka, ni stopera. Cirkus kako smo loše popunjeni u odbrani..
A sto je jos tuznije raja o tom ovdje pricala prije mjesec danaharis004 je napisao/la:Fakat, kakve bi improvizacije mogli vidjeti ako Šofranac nije dovoljno oporavljen, ili ako se ne daj bože ponovi situacija da su nam u isto vrijeme odsutna dva stopera ? Stanojević stoper, Krste, Ahmetović ili ne daj bože Bekić, jer onda ne bi imali ni beka, ni stopera. Cirkus kako smo loše popunjeni u odbrani..
Najrealnije Stanojevic mujakic stoper
Samim tim gubis ponovo znacajnog igraca iz sredine terena, al et bar se otvara prilika Hericu ili Mustaficu vjerovatno
Sve u svemu cirkus nevidjeni
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
dok ih kupi neko, pa ti neka Ana pošalje taj kodSarajlijica1946 je napisao/la:Koliko treba BH Telekomu da ti send aktivacijski mail za onu opciju 2 km utakmica?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Trensfer politika je najbolja ikad. Svi su opravdali pojačanja, ljudi u klubu rade odličan posao.Inijesta je napisao/la:A sto je jos tuznije raja o tom ovdje pricala prije mjesec danaharis004 je napisao/la:Fakat, kakve bi improvizacije mogli vidjeti ako Šofranac nije dovoljno oporavljen, ili ako se ne daj bože ponovi situacija da su nam u isto vrijeme odsutna dva stopera ? Stanojević stoper, Krste, Ahmetović ili ne daj bože Bekić, jer onda ne bi imali ni beka, ni stopera. Cirkus kako smo loše popunjeni u odbrani..
Najrealnije Stanojevic mujakic stoper
Samim tim gubis ponovo znacajnog igraca iz sredine terena, al et bar se otvara prilika Hericu ili Mustaficu vjerovatno
Sve u svemu cirkus nevidjeni
-Alfred Nobel&co
FK Sarajevo
glupe prije svega...samo je trebao Novakovića držat u trenažnoj spremi i sad ne bi imao problema, ubacio bi njega....ovako možda počne sa Šofrancem pa zamjeni nekim od juniora...ne smijem ni pomišljat na te neke veznjake koji glume stopera i takva rješenja...haris004 je napisao/la:Fakat, kakve bi improvizacije mogli vidjeti ako Šofranac nije dovoljno oporavljen, ili ako se ne daj bože ponovi situacija da su nam u isto vrijeme odsutna dva stopera ? Stanojević stoper, Krste, Ahmetović ili ne daj bože Bekić, jer onda ne bi imali ni beka, ni stopera. Cirkus kako smo loše popunjeni u odbrani..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ma bice Sofranec spreman danas..pa nije fasov'o upalu pluca, prehladio se bio.
Mene vise brine kako ce bekovi odigrati i Rahman ako bude starter. Nadam se Hebibovicu desno i Krsti u sredini a Rahmanu klupa. Lijevo moze Mico/Halil.
Mene vise brine kako ce bekovi odigrati i Rahman ako bude starter. Nadam se Hebibovicu desno i Krsti u sredini a Rahmanu klupa. Lijevo moze Mico/Halil.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ja se nadam Krsti na klupi, najgori je bio ubjedljivo, neka ga malo nek dodje sebimuhamedhulk je napisao/la:Ma bice Sofranec spreman danas..pa nije fasov'o upalu pluca, prehladio se bio.
Ja se nadam da će Hebib jednu odgledati s klupe, ali koje su šanse za to?Inijesta je napisao/la:Ja se nadam Krsti na klupi, najgori je bio ubjedljivo, neka ga malo nek dodje sebimuhamedhulk je napisao/la:Ma bice Sofranec spreman danas..pa nije fasov'o upalu pluca, prehladio se bio.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Yebes ti mene maloDenchiNL je napisao/la:dok ih kupi neko, pa ti neka Ana pošalje taj kodSarajlijica1946 je napisao/la:Koliko treba BH Telekomu da ti send aktivacijski mail za onu opciju 2 km utakmica?![]()
šta ti je ba niko živ ne radi spojili ljudi
Valjalo bi mi pravo ta opcija, hasta sam ko ce silaziti do kafane da gleda tekmu
joker90 je napisao/la:Ja se nadam da će Hebib jednu odgledati s klupe, ali koje su šanse za to?Inijesta je napisao/la:Ja se nadam Krsti na klupi, najgori je bio ubjedljivo, neka ga malo nek dodje sebimuhamedhulk je napisao/la:Ma bice Sofranec spreman danas..pa nije fasov'o upalu pluca, prehladio se bio.
Iste sanse ko i nase da cemo titulu uzet, jedino ako on samoincijativno bude zelio na klupu
opet se isto s njim (ne)radi kao pod Janjošem, taj momak ne bi smio nikad šutirati u okvir gola, jednostavno nema tu sposobnost...traži špica i asistiraj...pa i lopta nazad je bolja jer bi lopta ostala u posjedu, nego poklon lopta protivniku, iz koje vuku kontru....Inijesta je napisao/la:joker90 je napisao/la:Ja se nadam da će Hebib jednu odgledati s klupe, ali koje su šanse za to?Inijesta je napisao/la:
Ja se nadam Krsti na klupi, najgori je bio ubjedljivo, neka ga malo nek dodje sebi
Iste sanse ko i nase da cemo titulu uzet, jedino ako on samoincijativno bude zelio na klupu
Najbitnije je da Saric igra i da ga dobro pripremimo za slijedeci klub u koji ode na ljeto 
Da je bar kvalitet ko Duljević, pa bih DONEKLE i shvatio forsiranje. Ovo što Sarić odigra može vala i Herić..Evander je napisao/la:Najbitnije je da Saric igra i da ga dobro pripremimo za slijedeci klub u koji ode na ljeto
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Evolution87 je napisao/la:Danas krece serija od 12 uzastopnih pobjeda.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Da ga hoce Comor satrati, nadam se da ovo cita. Moze i Aleksic, ili Vukoticjoker90 je napisao/la:Da je bar kvalitet ko Duljević, pa bih DONEKLE i shvatio forsiranje. Ovo što Sarić odigra može vala i Herić..Evander je napisao/la:Najbitnije je da Saric igra i da ga dobro pripremimo za slijedeci klub u koji ode na ljeto
dosta je nesiguran, on bi bio bolji uz nekog pravog playmakera, naravno to nismo doveli....joker90 je napisao/la:Da je bar kvalitet ko Duljević, pa bih DONEKLE i shvatio forsiranje. Ovo što Sarić odigra može vala i Herić..Evander je napisao/la:Najbitnije je da Saric igra i da ga dobro pripremimo za slijedeci klub u koji ode na ljeto
Crepulja je igrač akcije njemu treba dupli pas s nekim i da ga pošalju u trk naprijed, međutim nema tu još razumijevanja...i meni se čini da bi najbolje bilo probati Rahmanovića, Stanojevića i Herića ili nekog od mlađih....ovi su svi zreli za klupe...
- Evolution87
- Kontakt:
Sabanovic, Mujakic i Mustafic u prvih 11
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Danas dvica u Krupi 
A onda ide opet lazna euforija kako imamo najbolji igracki kadar
A onda ide opet lazna euforija kako imamo najbolji igracki kadar
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 26 gostiju.