FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

astra1922
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la astra1922 » 24 avg 2011, 20:10

bravo sarajevo titula je vasa dobio sam na kladionici odigro vas dvicu ulog 50 km .znao sam da cete dobit al ponizit nisam vjerovo.poz iz gradacca
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 24 avg 2011, 20:12

-SiviSoko- je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:Mislim da vam ova mrtva Slavija nije mjerilo.Sačekajte da vidimo kako će to izgledati protiv borca i Želja
Ma brate, titule se i uzimaju u ovakvim utakmicama ;)
I gube kući,kiksevima ;)
"Indija,Pakistan..."

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 24 avg 2011, 20:13

Dnevnik RTRS; utakmica Slavija - Sarajevo
Najprije prikazani golovi, a onda (parafraziram): Ni ovaj mec izmedju Slavije i Sarajeva nije zavrsio bez incidenta. Nakon sto su navijaci Sarajeva istakli ratnu zastavu takozvane Armije Republike bejha, navijaci Slavije su usli na teren zahtjevajuci da se zastava ukloni. Sudija je takodjer trazio da se zastava ukloni kako bi se nastavio mec. Zastava nije uklonjena, ali se mec ipak nastavio.

Inace, gledao sam utakmicu na televiziji, odlicno odigrano. Mislim da je Sarajevo sazrelo za titulu, samo da se ne prosipaju bodovi kod kuce, kao sa Velezom.

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 24 avg 2011, 20:14

Nema euforije tek je 4 kolo, a zima je duga :D ići od utakmice do utakmice, hrabro, požrtvovano i disciplinovano i rezultat će doći.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 avg 2011, 20:14

rase.king je napisao/la:Dnevnik RTRS; utakmica Slavija - Sarajevo
Najprije prikazani golovi, a onda (parafraziram): Ni ovaj mec izmedju Slavije i Sarajeva nije zavrsio bez incidenta. Nakon sto su navijaci Sarajeva istakli ratnu zastavu takozvane Armije Republike bejha, navijaci Slavije su usli na teren zahtjevajuci da se zastava ukloni. Sudija je takodjer trazio da se zastava ukloni kako bi se nastavio mec. Zastava nije uklonjena, ali se mec ipak nastavio.

Inace, gledao sam utakmicu na televiziji, odlicno odigrano. Mislim da je Sarajevo sazrelo za titulu, samo da se ne prosipaju bodovi kod kuce, kao sa Velezom.
Hahahaha joj kraljeva sa rtrs-a al neka neka bice zastava tu dok je ovog grada i ove drzave !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 24 avg 2011, 20:15

pa naravno, oni su samo branili svedi narod od alijinih dzihad fanatika.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 24 avg 2011, 20:16

HAHA ma sve mi je bilo jasno kad sam vidio koja je televizija u pitanju :D

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 24 avg 2011, 20:17

Cestitke nasim momcima na svemu sto su nam pruzili i bas kao sto neko rece treba gledati iz tekme u tekmu pa aBd valjda se na kraju i desi to sto svi mi prizeljkujemo :) Dobra i hrabra igra,pogotovo dobija na tezini kad znamo da je bilo pshicki tesko nakon utakmice sa Velezom,vratiti ekipu i izaci na teren 100% koncentrisan.
Mogu samo reci jos jedno da sam se najezio kad su Horde od srca i gromoglasno otpjevale nasu "JEDNU JEDINU"...
...drugu stranu nije vrijedno ni da pominjem :evil:
I pravo mi je zao sto Bajraktarevic nije zabio,momak je iz tekme u tekmu jaci,beton,rovovski borac ali da mi ostali ne zamjere kao kolektiv smo danas bili na nivou te je plod takve igre i donio vrijedna 3 boda+12-i :)
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 avg 2011, 20:18

soba 39 je napisao/la:Mislim da vam ova mrtva Slavija nije mjerilo.Sačekajte da vidimo kako će to izgledati protiv borca i Želja
+slavija kuci 2-0 do sada ;) mrtva ne mrtva nju kuci tito nece dobiti ... isto kao i goska ... polako osjetit ce svi na svojoj kozi

suljic! 8-) :oops: :oops: :oops: 8-)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 avg 2011, 20:19

Bas vas briga ljudi za RTRS i slicno uzivajte u dominaciji Sarajva !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2011, 20:20

Jeli uredio i vodio Dragisa,ako nije ja u to nista ne vjerujem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

High

Post Postao/la High » 24 avg 2011, 20:20

Hvala Bogu pa se ''ohladiš'' dok dođeš,inače bi svašta napisao što se nekih stvari tiče . :oops:

Napokon uvjerljiva pobjeda u gostima,igračima kapa do poda,mada smo mogli još 3-4 gola dati.
Ostalo ne vrijedi spominjati,nemam riječi. :oops:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 24 avg 2011, 20:20

Nego hajmo malo o utakmici danas :D

Adilovic - potpuno bezposlen ali kad je trebalo reagovati radije je to na najbolji moguci nacin
Comor - danas solidan nije grijesio puno
Belosevic - isto kao i Comor s tim da se ovaj vise prikljucivo napadu
Torlak - kapiten ko kapiten :D plus je to kruniso golom
Dupovac - danas odlicno odigrao
Vucina - standardno dobar
Bajraktarevic - ovo ce nam biti jedno od 2 najbolja pojacanja zajedno sa Haskicem :)
Kojasevic - standardno dobar ali ipak jos ponekad ima potez viska
Suljic - standardno dobar, imo je par odlicnih prodora
Obuca - odigro kao u najboljim godinama :)
Haskic - Dao gol ali nije to bas to jer je morao bar jos jedan od one 2-3% sanse

alibi

Post Postao/la alibi » 24 avg 2011, 20:21

Cestitke bordo momcima,malo mi i krivo sto nismo jos koji zabili ali dosta i ovo.Slavija slaba da ne znam dal sam ih ikada losije gledao.a one smijurije od lafo navijaca -pticica heheheheh,Jos tuznije(smijesnije) je izgledalo pustanje tzv huligancica od strane "obezbjedjenja".Isti scenarij je bio i u sirokom kad su PUSTILI zlocinca Knezovica...........Mi idemo dalje tekmu po tekmu da ovjeravamo ova tri boda iz lukavice.Jos jednom cestitke bordo LAVOVIMA.

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 24 avg 2011, 20:22

Sarajlijc@ je napisao/la:

Hahahaha joj kraljeva sa rtrs-a al neka neka bice zastava tu dok je ovog grada i ove drzave !

Volim Sarajevo i drzavu BIH ali ta zastava nema mjesta na tribini. Imamo mi nasu zvanicnu zastavu i to svi gradjana BIH. Kako god nije to razlog da "navijaci" slavije pjevaju cetnicke pjesme i ocekujem drasticnu kaznu.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 24 avg 2011, 20:23

Ja kazem da ce malo ko od Borca , Zelje i ovi kandidata dobiti Slaviju u gostima mozda ali tesko ;) ! Ovaj soba 32 vidi se odmah da je provokator al onaj licemjerni ono protiv Veleza ono je jedna nesretna situacija i to je to .
Mi smo dobro odigrali u kakvom smo stanju bili ovo je predobro . Da je Borac ili Ljože imao onakvo stanje borio bi se za Europu mukom i jadom ;) ! Ali necemo o njima ovdje ono sto govore ratna zastava i te priče kad oni mogu postavljati SRPSKU zastavu zasto mi ne bi Orginalnu zastavu Bosne i Hercegovine ? Ali da ne ulazimo u politiku i RTRS zna se ko drzi Četnićić da ne može veći al hajd sve ce to doci na svoje :mrgreen:

I da napomenem za navijače da su ono Horde uradile i da je neko ušao u teren Policija bi ga smrskala a onog čak ni uhapsila nije !
Brane ono jest zastva vjeruj mi jarane
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 avg 2011, 20:23

Ovaj Bajraktarevic je 2x bio na probi kod Mirze , danas je kod Pliše karo malu djecu

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 24 avg 2011, 20:24

Brane je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:

Volim Sarajevo i drzavu BIH ali ta zastava nema mjesta na tribini. Imamo mi nasu zvanicnu zastavu i to svi gradjana BIH. Kako god nije to razlog da "navijaci" slavije pjevaju cetnicke pjesme i ocekujem drasticnu kaznu.
ta zastava nije zabranjena zakonom.
velicanje genocida i ratnog zlocinca, te ulazak u teren jeste.
Gdje je problem?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 avg 2011, 20:25

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovaj Bajraktarevic je 2x bio na probi kod Mirze , danas je kod Pliše karo malu djecu
Mirza i je i onog paragvajca trazio na probu :mrgreen:

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 24 avg 2011, 20:26

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovaj Bajraktarevic je 2x bio na probi kod Mirze , danas je kod Pliše karo malu djecu
Heh, to dovoljno govori o trenerskom znanju(?) Mirze :D Nego ovaj Bajraktarevic iz utakmice u itakmicu sve bolji :) Sad Keno vjerovatno gubi mjesto u timu jer ne vjerujem da ce Plisek gurnuti Scepanovica vise prema ofanzivi plus se Pehlic skoro oporavio. Vidim ga svaki dan u teretani vjezba.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.