FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

SiamoNoi
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la SiamoNoi » 29 apr 2025, 22:24

Romariooo je napisao/la:
21 apr 2025, 17:45
Moze 200 KM, valjda ti nece biti tesko to ukabuliti, nikad lakse neces postati humanitarac
Nemam ništa protiv toga da sam humanitarac.

Bio sam u Italiji nekoliko dana pa nisam ranije odgovorio jer ne ulazim ovdje preko mobitela otkako je prije nekoliko godina forum odjednom postao nedostupan preko tapatalka.

Može naravno i 200KM. Konverter valuta kaže da to dođe cca 100 eura.
Romariooo je napisao/la:
17 apr 2025, 00:20
Ta ce Inter , manite mi tih žabara budite ozbiljni ,

pomest cemo ih ko i borusijju jos u prvoj utakmici,nasa je ekipa dosta brza,tehnicki potkovanija , nece oni prezivjeti kanonadu nasih napada i stradat ce jos u prvom poluvremenu prve utakmice ,sabit cemo ih u 16 metara i nece preci centra zapamtite

Ne bi da pretjerujem,al ova barca je za klasu potentnija i jaca ekipa od intera i ovi sto pisu sanse 50 50 neka se ne iznenade ako raspemo intera i nakantamo ga momacki. Flik ne kalkulise,nije to guardiola da filozofira i da zbog te filozofije ispadamo glupo ko onomad od intera, flik ce postavit ekipu napadacku i napasti od prve minute, a spora interova ekipa kad krene kanonada napada i golova nece znati sta ih je snaslo
Romariooo je napisao/la:
17 apr 2025, 13:31
Govorimo realne stvari,da smo dosta kvalitetnija,brza i poletnija ekipa,sveukupno gledajuci najmanje za klasu jaca od intera...

Inter jest prvi u italiji, no ruku na srca ta liga je dosta slabija od spanske i mislim da je inter ko tol ekila u italiji, realno na nivou spanskih ekipa koje su druga klasa posle barce,reala i atletica,slicno igraju ko atletico,no mislim da je i atletico madrid dosta kvalitetniji od njih.

80:20 su realne sanse, tim vise jos sto inter ima paklen raspored i kratku klupu,nije ni nas raspored lagan al imamo barem dosta mladju ekipu i kakvu takvu klupi
Romariooo je napisao/la:
17 apr 2025, 22:05
Smijesno je govlriti o procentima 50 50, realno je 80 20, barca je izrasla u paklenu mashinu u paklenoj formi, vidjeli smo kako otresaju bajerna reala u vise navrata,atletico madrida, borusiju su pomeli a nista slabija borusija nije previse od intera barem kad se napale u ligi prvaka

Sabijanje u rupu žabara i nakantavanje je jedina realnost ovog dvomeca,zivi bili pa vidjeli
Romariooo je napisao/la:
18 apr 2025, 22:57
Barcina paklena i brza mašina je svemirski brod za interov motokultivator

Zaboravljam imena tim nekim interovim igracima jer su onako mrtvi prosjek ,taj darmian npr ili mihtarijan se godinama pomijaju po raznim klubovima i uvijek neki mrtvi prosjek

To sto je inter najjaca ekipa u italiji je zato sto je ta liga propala ko kauč, a i inace je kvalitet fudbala opao globalno
Romariooo je napisao/la:
19 apr 2025, 18:35
SetoKaiba je napisao/la:
19 apr 2025, 18:27
Romariooo je napisao/la:
19 apr 2025, 18:22

Evo me ,djes ti
Hoće li biti gaženje Intera, zna li se šta?
Jakako,posle ove i ovakve pobjede jos zesce gazenje ce da bude
Romariooo je napisao/la:
17 apr 2025, 21:51
Hihi ako su izgledali zrelo protiv kobasica vidjecemo kad se susretnu sa flikovom paklenom masinom kako su dizel ekipa
Romariooo je napisao/la:
28 apr 2025, 11:40
Nista ja ne pretjerujem,situacija je takva kakva jeste,dosta smo kvalitetnija ekipa i u sjajnoj atmosferi i formi docekujemo slabiju ekipu koja je u lošem momentumu i sasvim je realno ocekivati da se prolaz rijesi u prvoj utakmici,uvijek se nesto moze zalomiti, al da imamo vrlo realnu mogucnost da pobijedimo dva tri razlike imamo sigurno bez ikakvog pretjerivanja i potcjenjivanja.

Kao sto bi bila grehota i sramota ispustiti prvenstvo spanije kad se sve ljjepo poklopilo i otvorilo, jos veca grahota i sramota bi bila ne izboriti finale lige prvaka kad nas je zrijeb tako lijepo pomazio i do polufinala i u polufinalu, u svakoj fazi smo dobijali najslabije protivnike, a i u polufinalu sad ako poredimo ovaj trenutni inter s arsenalom ili parizom, razlika je nebo i zemlja,da smo njih izvukli ne bi ja ovako pricao sigurno
Koliko razlike Paklena Mašina Barcelona mora dobiti overall da bi prošla tvoja prognoza o uništavanju Intera? Jel 2 razlike kroz dva susreta dovoljno da nazovemo razbijanjem? Čini se premalo,to je dva puta po 1-0. 3 razlike?

SiamoNoi je napisao/la:
21 apr 2025, 00:09
Evo ti i novi prijedlog da se ne izvučeš izjavama kako se protiviš klađenju pa zato neces: ako ti pogodiš ja uplaćujem negdje u dobrotvorne svrhe gdje ti odabereš. I suprotno.
Dakle ovako smo rekli. I onaj koji uplacuje stavi ovdje potvrdu uplate nakon uzvratnog susreta. Nakon što mu ovaj drugi javi gdje će u dobrotvorne svrhe uplatiti. Samo još da utvrdimo koliko je razlike prognozirano razbijanje.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 29 apr 2025, 22:26

Cuj koliko razlike, kladi se u prolaz picko

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 apr 2025, 22:28

Zašto bi se kladio u prolaz? Nigdje od ulaska u ovu temu nisam rekao da će Inter proći nego sam reagirao na bahato pisanje o razbijanju. Pa da vidimo koliko je to razbijanje razlike i da napravimo okladu.

U prolaz se možemo kladiti ako Arsenal-Inter finale bude. Nemate šanse kao što niste imali ni u grupnoj fazi kad je Inter sa rezervnom ekipom dobio.

A ne,ti si onaj Liverpoolov retard koji je prije par godina pisao da će Liverpool razbiti Intera. Razbili ih 1 razlike.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 29 apr 2025, 22:34

Kao sto rekoh picka

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 apr 2025, 22:35

Kao što rekoh...retard.

I za City u finalu LP su ljudi predviđali razbijanje,ali nitko nije smio prihvatit okladu da će biti pobjeda Citya u hendikepu. Toliko o vašoj hrabroj priči i bahatluku na forumu.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 29 apr 2025, 22:39

Cestitke na minimalnom porazu u finalu LP, kakav pickasti mentalitet

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 apr 2025, 22:43

Haman su humanitarca poslednje igre intera obeshrabrile hehe

A sam je insistiro da se kladi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Mquc
Kontakt:

Post Postao/la Mquc » 29 apr 2025, 22:55

SiamoNoi je napisao/la:
19 apr 2025, 11:35
Romariooo je napisao/la:
Niko ne potcjenjuje inter niti mislim samo treba izaci na teren,zahebavati se i proci u finale

Govorimo realne stvari,da smo dosta kvalitetnija,brza i poletnija ekipa,sveukupno gledajuci najmanje za klasu jaca od intera, no normalna stvar to samo po sebi nije garancija prolaza,morat ce nasi osafunjati guzove kvalitetno i i sfvarati prilike i realizovati ih da bi prosli

Inter jest prvi u italiji, no ruku na srca ta liga je dosta slabija od spanske i mislim da je inter ko tol ekila u italiji, realno na nivou spanskih ekipa koje su druga klasa posle barce,reala i atletica,slicno igraju ko atletico,no mislim da je i atletico madrid dosta kvalitetniji od njih.

Pogresno ljudi uporedjuju ovaj dvomec s onim kad smo ispali prije 15 godina, dosta drugacije ova barca igra od one, puno je ova igra okomitija i bolja za razbijanje defanzivnih ekipa,a i ovaj inter je za dvije klase slabiji od onog morinjovog

Uostalom vidjecemo kako ce sve izgledati, ja sam ubijedjen da flik nece nista kalkulisati nego ce napasti od prve minute i da ce nas vezni red izdominirati interov i da cemo ih sabiti u rupu i da ce se redati napadi i prilike

E sad dal cemo masati prilike i dozvoliti neku kontru il glup gol iz prekida i te stvari,to nikad ne treba potcijeniti,al da smo za kladu jaci i da nismo lakseg protivnika mogli dobiti,i da je cijeli put do finala nikad laksi,to moramo priznati,a kad bi se gledalo u procentima, 80:20 su realne sanse, tim vise jos sto inter ima paklen raspored i kratku klupu,nije ni nas raspored lagan al imamo barem dosta mladju ekipu i kakvu takvu klupi
Ajmo okladu. U 100-200-300 eura...sam biraj pošto si toliko uvjeren u prolaz.
Ipak si nudio okladu na prolaz, nemoj da bezlično lazes

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 apr 2025, 23:33

I ja sam shvatio kao prolaz, al posto je poceo vrdati kolega humanitarac odustajem i ja,mislim sramota je i kladit se protov intera,ko da se kladis na barcu da ce pobijedit sta ja znam celtu il espanjol hehe

Posto je ovaj navaljivao prihvatio sam, al sad kad smo u medjuvremeni vidjeli da se inter raspao sramota je i kladit se protic njih

Gledam ovo prvo polufinale,arsenal i pariz su za klasu jace ekipe od intera i ima smisla kladit se protiv takvih, mada mislim da je barca za nijansu recimo jaca od pariza, od arsenala malo vise, a inter je razlika u klasama

Mislio sam da je pariz i jaci od onog sto je pokazao, al su i oni izgleda kadri odigrati maksimalno poluvrijeme na vrhunskom nivou i onda izgube snagu i kreativnost, tako da i u finalu mozemo reci da cemo biti favoriti blagi vjerovatno ako ne bude nekih povreda glavjih nasih igraca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 30 apr 2025, 00:09

Od priče o izbacivanju do vadione o nekakvoj razlici. Hahahaha. Žabarska posla.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 30 apr 2025, 00:51

Romariooo je napisao/la:
29 apr 2025, 23:33
I ja sam shvatio kao prolaz, al posto je poceo vrdati kolega humanitarac odustajem i ja,mislim sramota je i kladit se protov intera,ko da se kladis na barcu da ce pobijedit sta ja znam celtu il espanjol hehe

Posto je ovaj navaljivao prihvatio sam, al sad kad smo u medjuvremeni vidjeli da se inter raspao sramota je i kladit se protic njih

Gledam ovo prvo polufinale,arsenal i pariz su za klasu jace ekipe od intera i ima smisla kladit se protiv takvih, mada mislim da je barca za nijansu recimo jaca od pariza, od arsenala malo vise, a inter je razlika u klasama

Mislio sam da je pariz i jaci od onog sto je pokazao, al su i oni izgleda kadri odigrati maksimalno poluvrijeme na vrhunskom nivou i onda izgube snagu i kreativnost, tako da i u finalu mozemo reci da cemo biti favoriti blagi vjerovatno ako ne bude nekih povreda glavjih nasih igraca
Ne pretjeruj.Ne igramo protiv Girone vec protiv ozbiljne ekipe koja istina nije u formi ali nije ni Barca.To sto se dobio Real nije nikakav parametar.Tog istog Reala je rasuo Arsenal 2 utakmice a Arsenal meni djeluje kao ekipa koju bi mogao Bilbao u formi razbiti.Muci se Barca igrom a posebno rezultatima citav mjesec,Dortmund nas je nasamarao,Betis ocajni,proslo kolo isto.Polako,ima Inter itekako cime nauditi ovoj Barci.Sjajna sredina terena i preopasan napad.Ne zanosi se,ova Barca tek treba da se dokaze pa cemo onda pisati da je apsolutni favorit protiv nekoga.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 30 apr 2025, 00:55

S jedne strane tripleta, s druge strane mogućnost da te Dembele zapiša. Ako bi se to desilo, bio bi to ubjedljivo najgori transfer u historiji fudbala. :urnebes:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 30 apr 2025, 01:13

Mokes je napisao/la:
30 apr 2025, 00:55
S jedne strane tripleta, s druge strane mogućnost da te Dembele zapiša. Ako bi se to desilo, bio bi to ubjedljivo najgori transfer u historiji fudbala. :urnebes:
Neću lagat, bilo bi poetično da mrtvi Dembele uzme klempu s PSGom i balun umjesto Neymara, sbbkbb velikana

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 30 apr 2025, 08:42

Jabroni je napisao/la:
30 apr 2025, 01:13
Mokes je napisao/la:
30 apr 2025, 00:55
Neću lagat, bilo bi poetično da mrtvi Dembele uzme klempu s PSGom i balun umjesto Neymara, sbbkbb velikana
Nije loš ugao posmatranja. Plus se može Mbappke ubaciti u jednačinu. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 apr 2025, 09:25

Mquc je napisao/la:
29 apr 2025, 22:55
SiamoNoi je napisao/la:
19 apr 2025, 11:35
Romariooo je napisao/la:
Niko ne potcjenjuje inter niti mislim samo treba izaci na teren,zahebavati se i proci u finale

Govorimo realne stvari,da smo dosta kvalitetnija,brza i poletnija ekipa,sveukupno gledajuci najmanje za klasu jaca od intera, no normalna stvar to samo po sebi nije garancija prolaza,morat ce nasi osafunjati guzove kvalitetno i i sfvarati prilike i realizovati ih da bi prosli

Pogresno ljudi uporedjuju ovaj dvomec s onim kad smo ispali prije 15 godina, dosta drugacije ova barca igra od one, puno je ova igra okomitija i bolja za razbijanje defanzivnih ekipa,a i ovaj inter je za dvije klase slabiji od onog morinjovog

Uostalom vidjecemo kako ce sve izgledati, ja sam ubijedjen da flik nece nista kalkulisati nego ce napasti od prve minute i da ce nas vezni red izdominirati interov i da cemo ih sabiti u rupu i da ce se redati napadi i prilike

E sad dal cemo masati prilike i dozvoliti neku kontru il glup gol iz prekida i te stvari,to nikad ne treba potcijeniti,al da smo za kladu jaci i da nismo lakseg protivnika mogli dobiti,i da je cijeli put do finala nikad laksi,to moramo priznati,a kad bi se gledalo u procentima, 80:20 su realne sanse, tim vise jos sto inter ima paklen raspored i kratku klupu,nije ni nas raspored lagan al imamo barem dosta mladju ekipu i kakvu takvu klupi
Ajmo okladu. U 100-200-300 eura...sam biraj pošto si toliko uvjeren u prolaz.
Ipak si nudio okladu na prolaz, nemoj da bezlično lazes
A gle pizde :rol:
Došao na ovu temu, bahatio se okladama i sad se povlači. :rol:
Ispade Romario gospodin za ovog purgera. :kralj:

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 30 apr 2025, 09:52

Kakva peečketina ovaj Siamo :rol: :rol: :rol: :rol:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 30 apr 2025, 10:34

Čuj klađenje u "koliko razlike overall" :rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 30 apr 2025, 10:35

L-Train je napisao/la:
29 apr 2025, 19:33
Kad ces izaci iz ormara i priznati da navijas za Barcu? :kafa:
Nemoj da ti vadim iz arhive postove kako sam dočekivan ovdje birvaktile :kafa:

Mquc
Kontakt:

Post Postao/la Mquc » 30 apr 2025, 10:40

Arvid je napisao/la:
30 apr 2025, 10:35
L-Train je napisao/la:
29 apr 2025, 19:33
Kad ces izaci iz ormara i priznati da navijas za Barcu? :kafa:
Nemoj da ti vadim iz arhive postove kako sam dočekivan ovdje birvaktile :kafa:
Dobro nesto sam svakako primjetio afinitet neki Barcelona liverpul, dosta raje sto navija za jedne simpatise ove druge, isto tako vezem Manchester i real, nije pravilo al et u mom okruženju tako dodje nekako

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 30 apr 2025, 10:47

Mquc je napisao/la:
30 apr 2025, 10:40
Dobro nesto sam svakako primjetio afinitet neki Barcelona liverpul, dosta raje sto navija za jedne simpatise ove druge, isto tako vezem Manchester i real, nije pravilo al et u mom okruženju tako dodje nekako
Jedna mržnja što nas veže prema nekome... :kafa:

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.