Romariooo je napisao/la: ↑17 apr 2025, 13:31
Niko ne potcjenjuje inter niti mislim samo treba izaci na teren,zahebavati se i proci u finale
Govorimo realne stvari,da smo dosta kvalitetnija,brza i poletnija ekipa,sveukupno gledajuci najmanje za klasu jaca od intera, no normalna stvar to samo po sebi nije garancija prolaza,morat ce nasi osafunjati guzove kvalitetno i i sfvarati prilike i realizovati ih da bi prosli
Inter jest prvi u italiji, no ruku na srca ta liga je dosta slabija od spanske i mislim da je inter ko tol ekila u italiji, realno na nivou spanskih ekipa koje su druga klasa posle barce,reala i atletica,slicno igraju ko atletico,no mislim da je i atletico madrid dosta kvalitetniji od njih.
Pogresno ljudi uporedjuju ovaj dvomec s onim kad smo ispali prije 15 godina, dosta drugacije ova barca igra od one, puno je ova igra okomitija i bolja za razbijanje defanzivnih ekipa,a i ovaj inter je za dvije klase slabiji od onog morinjovog
Uostalom vidjecemo kako ce sve izgledati, ja sam ubijedjen da flik nece nista kalkulisati nego ce napasti od prve minute i da ce nas vezni red izdominirati interov i da cemo ih sabiti u rupu i da ce se redati napadi i prilike
E sad dal cemo masati prilike i dozvoliti neku kontru il glup gol iz prekida i te stvari,to nikad ne treba potcijeniti,al da smo za kladu jaci i da nismo lakseg protivnika mogli dobiti,i da je cijeli put do finala nikad laksi,to moramo priznati,a kad bi se gledalo u procentima, 80:20 su realne sanse, tim vise jos sto inter ima paklen raspored i kratku klupu,nije ni nas raspored lagan al imamo barem dosta mladju ekipu i kakvu takvu klupi