a vidio sam i ja tebra,kakvi mazlumi rade i izvjestavajuSalePD je napisao/la:Na LiveScore-u piše da je strijelac prvog gola za Velež bio Milan Purović
Nisu baš upućeni.

a vidio sam i ja tebra,kakvi mazlumi rade i izvjestavajuSalePD je napisao/la:Na LiveScore-u piše da je strijelac prvog gola za Velež bio Milan Purović
Nisu baš upućeni.
Brato ono je doktor. Samo nije još 100% spreman. Haurdic se isfulo momacki. Nurkovic skinu 3-4 strasna suta. Pogodili i precku. Dobra tekma bila. Janko i Ani slabi danas. Dobro je 3boda su tu i sto je najvaznije ekipa bolje igra iz kola u kolo. Osjeti se napredak u igriCrveni_1922 je napisao/la:RezervniGolman je napisao/la:Zasluzena pobjeda. Realno trebalo bit 3 razlike za Rođene. Travnik dao gol nakon greske Hodžica. Pop pređe golmana,Blagoje majstorij trza desnom pa je lijevom zakucaCestitke Travniku na otvorenoj igri. Sada nicaZe i idemo po 3 boda. Mogli jos nekoliko golova dat,nevjerovatno sta smo sve isfulali. Forzaaaa[/quote
Onaj mi Blagoje malo lici na Robben-a trenutno nas naj bolji igrac
Nije, Hodzica je preskocila, predamnom se sve desilozizu1991 je napisao/la: P.S. pastrmko, zar nije Škahić pogriješio kod gola za Travnik, lopta ga preskočila a Dragoje ček'o i dočeko da ga primi. Yeb'o se neodlučan.
Vala stvarno nisi normalan gdje ćeš keca stavit ccinvincible1921 je napisao/la:i vi bi u evropuja jos veca bduala 1 stavi...
Aha. Onda nisam dobro vidio. Bio sam na centralnoj negdje na sredini.ammarc je napisao/la:Nije, Hodzica je preskocila, predamnom se sve desilo![]()
Slazem se da si "bduala"invincible1921 je napisao/la:i vi bi u evropuja jos veca bduala 1 stavi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.