RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 23 avg 2014, 19:19

SalePD je napisao/la:Na LiveScore-u piše da je strijelac prvog gola za Velež bio Milan Purović :lol:
Nisu baš upućeni.
a vidio sam i ja tebra,kakvi mazlumi rade i izvjestavaju :crazy: ,cuj plemici ,a debila :lol:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 23 avg 2014, 19:30

Zasluzena pobjeda. Realno trebalo bit 3 razlike za Rođene. Travnik dao gol nakon greske Hodžica. Pop pređe golmana,Blagoje majstorij trza desnom pa je lijevom zakuca :tokralju: Cestitke Travniku na otvorenoj igri. Sada nicaZe i idemo po 3 boda. Mogli jos nekoliko golova dat,nevjerovatno sta smo sve isfulali. Forzaaaa
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 23 avg 2014, 19:35

[quote="RezervniGolman"]Zasluzena pobjeda. Realno trebalo bit 3 razlike za Rođene. Travnik dao gol nakon greske Hodžica. Pop pređe golmana,Blagoje majstorij trza desnom pa je lijevom zakuca :tokralju: Cestitke Travniku na otvorenoj igri. Sada nicaZe i idemo po 3 boda. Mogli jos nekoliko golova dat,nevjerovatno sta smo sve isfulali. Forzaaaa[/quote

Onaj mi Blagoje malo lici na Robben-a trenutno nas naj bolji igrac :bow:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 23 avg 2014, 19:39

Crveni_1922 je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Zasluzena pobjeda. Realno trebalo bit 3 razlike za Rođene. Travnik dao gol nakon greske Hodžica. Pop pređe golmana,Blagoje majstorij trza desnom pa je lijevom zakuca :tokralju: Cestitke Travniku na otvorenoj igri. Sada nicaZe i idemo po 3 boda. Mogli jos nekoliko golova dat,nevjerovatno sta smo sve isfulali. Forzaaaa[/quote

Onaj mi Blagoje malo lici na Robben-a trenutno nas naj bolji igrac :bow:
Brato ono je doktor. Samo nije još 100% spreman. Haurdic se isfulo momacki. Nurkovic skinu 3-4 strasna suta. Pogodili i precku. Dobra tekma bila. Janko i Ani slabi danas. Dobro je 3boda su tu i sto je najvaznije ekipa bolje igra iz kola u kolo. Osjeti se napredak u igri
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 avg 2014, 19:55

Nije loša utakmica. Dominacija, inicijativa, u prvom jalova, do golova. U drugom mnogo više prilika koje su ostale neiskorištene. Koristim priliku da se nayebem mame onom Haurdiću kretenu sebičnom. Dva gola smo mogli dati iz akcija u kojima je bio akter. Prvo je kontra koju nije mogao istrčati do kraja i prebacio preko gola loptu traljavo u 16-oj minuti utakmice.

Yeb'o te tvoj kondicioni trener u pakšu. Druga situacija je bila u drugom poluvremenu kada je išao sam, a Popović mu ulazio u sredinu i puca po golu iskosa, Nurković brani.

Jedan šut glavom izbliza i lopta koja je završila preko golau toj akciji se mora spomenuti, pa prečka u zadnjih 15 minuta utakmice. Jednostavno smo promašivali sve moguće i nemoguće. Imao je i Travnik dvije dobre prilike u drugom poluvremenu, ali kvalitetu za nešto više nisu imali.

P.S. pastrmko, zar nije Škahić pogriješio kod gola za Travnik, lopta ga preskočila a Dragoje ček'o i dočeko da ga primi. Yeb'o se neodlučan.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 23 avg 2014, 20:03

slika

Nas Robben :salut: :salut:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 avg 2014, 20:05

Cestitke momcima na pobjedi. Trebalo je biti vise razlike, ali bodovi su ostali kod nas i to je najbitnije. Popovic je proradio na vrijeme i ocekujem da vec u sljedecoj utakmici nastavi niz.

Slijedi gostovanje Celiku, koji je ove sezone pravo los i uopste me nebi iznenadilo da se iz Zenice vratimo sa 3 boda.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Genius06
Kontakt:

Post Postao/la Genius06 » 23 avg 2014, 20:07

Jos jedna pobjeda i 12. utakmica bez poraza (Bayern ce biti nista kakav cemo mi niz imati ;) ). Momcima svaka cast na igri. Realno, vidilo se da smo bolji i spremniji. Ali, ono cemu se najvise posvetilo paznje tokom cijele sedmice (koncentracija) nije bilo na nivou. Jaci timovi bi to iskoristili mnogo bolje. Ipak, 1000% sam siguran da smo igrali koliko nam je trebalo. Onaj njihov golman nam se treba zahvaliti ako mu povecaju platu ili ode negdje, pa covjek je k'o Neuer, pogotovo u 2. poluvremenu, a i ona precka nam je svima smanjila zivot za nekoliko godina. Popovic proradio, ali i ostatak ekipe, pa mislim da smo jedina ekipa kojoj svi igraci znaju zabit', samo jos treba Dragojevicu pustiti da puca penal :D Sve dobro bilo, ali POSJETA :oops: Sve ok, raja misli kisa ce, subota pa da se malo izadje, sve ja razumijem, pa i ja izlazim i ja pijem kafe, ali ne bih mijenjao ono iscekivanje pred utakmicu, cekanje u redu, osjecaj kad ulazim na tribine, pa kad padne go, kad stadion zagrmi :njanjanja: RAja bila odlicna, s obzirom na brojku, a popravicemo se sigurno (odmah sad u nicaZe). Poslije utakmice neki govore losa igra ovo ono, ma samo utakmicu po utakmicu i bice to sve uredu. Treba vjerovati ovim momcima, strucnom stabu i svima koji rade na VELEZU, jer im nije lahko, jedino ih mi podrzavamo, ali cemo zato bojiti Evropske metropole u crveno, a 'oni' ce nas gledati na tv-u.

FORZA VELEŽ

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 23 avg 2014, 20:21

zizu1991 je napisao/la: P.S. pastrmko, zar nije Škahić pogriješio kod gola za Travnik, lopta ga preskočila a Dragoje ček'o i dočeko da ga primi. Yeb'o se neodlučan.
Nije, Hodzica je preskocila, predamnom se sve desilo :) osim te greske, Hodza pravo fino odigrao, ali Blagoja je nas mozak i pokretacka snaga. Sa kakvom lahkocom momak igra, jos posebno nakon onakve bolesti, svaka mu cast :salut:
Sve u svemu, 3 boda pisemo i idemo u Zenicu po nova 3 aBd.
Forza Velez !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

brkic1970
Kontakt:

Post Postao/la brkic1970 » 23 avg 2014, 20:35

bravo rođeni za nova 3 boda -lijepa igra kao i posjeta samo jos da se iza gola poveca broj navijaca.mi smo se zadovoljni vratli u konjic --pozdrav crvenoj braci od red army konjic

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 avg 2014, 20:43

Koji su dušmani ovi manijaci odmah došli da se naslađuju čim smo go primili :lol:
Blagoje majstor, strašno puno nam on znači na sredini nadam se da je povreda prošlost.
Prozvali smo Popa, fino pređe golmana i zabi, nadam se da će nastaviti :cool:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 avg 2014, 20:48

invincible1921 je napisao/la:i vi bi u evropu :oops: ja jos veca bduala 1 stavi...
Vala stvarno nisi normalan gdje ćeš keca stavit cc

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 avg 2014, 21:08

ammarc je napisao/la:Nije, Hodzica je preskocila, predamnom se sve desilo :)
Aha. Onda nisam dobro vidio. Bio sam na centralnoj negdje na sredini.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 23 avg 2014, 21:23

Ma dobro je da smo pobjedili,nadam se da je POP skinuo maler sa ovim golom i da će nastaviti dalje sa postizanjem.Pobjeda je bitna,a u svakoj utakmici će biti nešto što nije po planu,hebiga to je fudbal.
Blagoje :tokralju: :tokralju: :tokralju: još samo da se spremi 100%.Šansi smo imali,ali eto dva gola su nam bila dovoljna,idemo dalje u srijedu u Zenicu po nove bodove.Samo nek igraju bez opterećenja tad smo najjači.Idemo dalje ovo je ako se ne varam 11 utakmica bez poraza. :tokralju: :bih:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 23 avg 2014, 21:31

invincible1921 je napisao/la:i vi bi u evropu :oops: ja jos veca bduala 1 stavi...
Slazem se da si "bduala" ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 avg 2014, 21:34

Ani nosio ekipu u prvom poluvremenu, baš kao i protiv Mladosti u drugom kehn'o. Blagoje u drugom poluvremenu do 70-e minute diktirao tempo, bilo ga svukuda, i onda stao. Motoričke sposobnosti ekipe su nebitne kada se ne učestvuje kolektivno u razbijanju taktike protivnika.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 23 avg 2014, 21:47

Kako se moze procitati iz vasih reakcija,mozemo biti zadovoljni igrom ali jos nam skripi realizacija.To se vidi iz dosadasnjih rezultata,ili remi ili pobjeda sa 1 razlike.Eh znam da bi svi mi voljeli trpati po 3-4 komada svima,al jbg.neide nista preko noci pa ni to.Iskreno mnogo sam sretniji sto nam igra ima glavu i rep,a u tim uslovima ce i napad proraditi.Najbitnije je da nase ambicije oko konacnog plasmana nisu nerealne,moramo strpljivo i mukotrpno nastaviti sa dobrim radom i rezultat nece izostati.Evo se i tabela pomalo profilira,gore smo i tu kanimo i hocemo ostati.Mi imamo naseg Feju maestra i dobru skupinu fudbalera koji ce nam na kraju donijeti toliko iscekivanu Evropu.Mozda cak docekamo od nasih cijenjenih lafo navijaca da se udostoje i ponekad navrate na stadion da malo podrze ovaj nas projekat povratka Veleza u vrh BH nogometa

VELEZ MOSTAR :ljepota: :ljepota: :ljepota:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 23 avg 2014, 21:51

Puno serete o Haurdiću. Nije ga išlo, pa šta, biće bolje. Gledam iza mene frajer sjedi, **** sve živo Haurdiću i Feji psuje šta treba i ne treba, vjerovatno jer pred ženom ne smije ništa reći --- Zvonke je pravi tlak igrač - čim uđe tlak skače

Za razliku od prošlih utakmica, vidim da se raja polako budi. Vraćaju se neki momci na tribine, bilo je dosta dobro iza gola i biće još bolje. Idemo Čeliku skinuti skalp!

Samo onaj Vladavić leti ono je čudo jedno. Uhvati ga frajer za vrat nećeš dalje!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 23 avg 2014, 21:54

Ljudi sta je sa pomocnim?
je li ko gledao dokle su radovi?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 23 avg 2014, 22:03

Biće "u kost" u srijedu. Čelik ima samo dva boda tako da vjerujem da će biti grubo i domaćinski. Sreća pa je dobar teren tako da se može igrati tehnički dotjerano.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.