Postao/la AlfredNobel » 03 dec 2019, 16:47
Ovaj video je baš težak za gledanje, koga nije dirnulo, onda je kamen.
Kakvi ste vi idoli pa to je nevjerica. Poslije tekme neku večer mu psovali djecu i mrtve, tražili da ide, sad odjednom Uprava kriva što su mu dali otkaz. Milion puta sam rekao, meni je Husref strašno drag i kao persona i kao trener i to niko ne može oduzeti. Ali, NE IDE više, kako to ne kontate? Igrači su bojkotovali i to je činjenica i vidi se, ali ne možeš sad ekipu komplet mijenjati, jedino tih par pojedinaca. Nema igre, haos u svlačionici, ništa ni s čim i logično je da su ljudi prinuđeni da reaguju. Ja sam do derbija bio za Husrefa, hajde sve kontam proćepiti će, ali vidio sam da od toga nema ništa i da se treba na vrijeme mijenjati dok je sve još u egalu. Također, pravo vrijeme je za promjene jer će se pauza, prijelazni rok i pripreme.
Ljudi moji, kako ne shvatate da ne ide? Niko njega ne mrzi iz Uprave, već vide i oni da nigdje to ne vodi. Oni da ga mrze, ne bi mu dali podršku nakon Atalante kad ste svi vi priželjkivali da ga šutnu i to pozdravljali. Ljudi stali iza njega i hop, dupla kruna. Ne može to uvijek, iscrpilo se sve i ide se dalje. Svlačionica u krizi, bojkot, mrtvilo na terenu i logično je da se mora nešto promijeniti. Šta se sad pravite mutavi i lafo vi ultrasčići neki hoće neke sastanke da organizuju i mobilišu raju. Koja budala će vam doći na to, neće niko, jedino besposlićari.
Ponavljam, i ja volim Musemića puno, ali kad ne ide, ne ide. To je sve normalno i prirodno u ovom poslu. Pa odlazili su mnogi treneri koji jednu sezonu naprave odlične stvari, a drugu zabilježe slabije rezultate, pa se ide dalje.
Idite u picku materinu svi koji talasate s mišljenima i koji nemate svoje 'ja'. Nakon tekme čitam komentare i 95% raje hoće smjenu Husrefa i refreshuju net da vide vijest. Sad odjednom izašao video i opet taj veliki procenat ljudi promijeni mišljenje i gura nešto sasvim drugo, a neku večer mu psovali mrtve i zezali ga za Atalantu. Samo se pišaate po sebi s tim 'kako vjetar puhne'.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka