Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Head
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Head » 03 maj 2013, 18:52

Mogo bi on u Galaxy.Svakako bi bio blize Amri. :mrgreen:
1946

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 04 maj 2013, 08:30

hoce li Zabar i danas nastaviti sa unistavanjem Dzeke :mrgreen:

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 04 maj 2013, 08:52

moja prognoza za danas ::

1 Joe Hart
5 Pablo Zabaleta
4 Vincent Kompany
33 Matija Nastasic
22 Gaël Clichy
21 David Silva
42 Yaya Touré
32 Carlos Tévez
18 Gareth Barry
7 James Milner
16 Sergio Agüer

emir_

Post Postao/la emir_ » 04 maj 2013, 08:53

bivsi je napisao/la:hoce li Zabar i danas nastaviti sa unistavanjem Dzeke :mrgreen:
edin je na opravdano na klupi...
4-IN-A-ROW

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 04 maj 2013, 09:04

boli edina a i mene kurqc za ovu j3b3nu ekipu plasiraj nas u veliko takmicenje i predji u dortmund ili salke kod kole a shitty je zavrsena prica bila odavno

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 04 maj 2013, 09:08

inace volio bi vidjeti koji gol danas od njega

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 04 maj 2013, 11:51

slika
fali mu ovaj u tanedemu pa da haraju

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 maj 2013, 11:56

Fali njemu samo tim, koji ce ga podrzavati, i trener koji ce mu pruziti povjerenje, Dzeko je svjetska klasa.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 04 maj 2013, 11:59

Ako je opcija Napoli,onda je bolje ostati u Man City-u,, ne mogu da vjerujem da sam ovo rekao,ali u Napoli moze ici pred kraj karijere. Ja bih prije u BvB i za 1,5 manje igrao nego u seriju A i to u napoli,koji trenutno ima samo Hamsika.

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 04 maj 2013, 12:04

Goalgetter je napisao/la:Fali njemu samo tim, koji ce ga podrzavati, i trener koji ce mu pruziti povjerenje, Dzeko je svjetska klasa.
to

nikad to nije imao u karijeru.. mislim za neki velik klub (wolfsburg je bio mali klub)

koliko golova bi se nadavao za bajern ili dortmund boze sacuvaj

a grafite je bio veoma sebican ako se ne sjecas pogotovo u 09/10 sezoni gdje je poceo bit malo ljubomoran tako i diego pa onda aguero i tevez u city nego je najveci zakon bio misimovic

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 04 maj 2013, 12:13

ciza je napisao/la:slika
fali mu ovaj u tanedemu pa da haraju
popravio sam ti post

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 maj 2013, 12:25

Istina , Grafite jeste počeo biti sebičan poslije osvajanja titule , pogotovo jer je Džeko ušao u sjajnu formu , dok je ekipa skupa s njim padala u formi ... Ali nikad neću prežaliti kako je tada Edin imao više hrabrosti i drskosti u napadu , nije se bojao krenuti sam naprijed..
Pogledajte sami na videu , naprimjer na 0:40 i 0:44 kako je napadao ... A uostalom pogledajte i cijeli video , kako je samo pravio protivnike budalama :cry:
[youtube][/youtube]

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 04 maj 2013, 12:29

viKK je napisao/la:Istina , Grafite jeste počeo biti sebičan poslije titule , pogotovo jer je Džeko ušao u sjajnu formu , dok je ekipa skupa s njim padala u formi ... Ali nikad neću prežaliti kako je tada Edin imao više hrabrosti i drskosti u napadu , nije se bojao krenuti sam naprijed..
Pogledajte sami na videu , naprimjer na 0:40 i 0:44 kako je napadao ... A uostalom pogledajte i cijeli video , kako je samo pravio protivnike budalama :cry:
[youtube][/youtube]
po meni jedan od najboljih golova 2:29-2:33 protiv hofenhajma dva poteza na nenormalnu brzinu

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 maj 2013, 12:31

bvb place za tobom edine....pravi klub za njega

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 maj 2013, 13:01

Izgleda Dzeko danas ni na klupi nece biti....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 maj 2013, 13:07

JA da sam Džeko uopšte ne bi razmišljao o NApoliju jer inače ITalijanska liga za mene nema neke ljepote u fudbalu zadnju godinu jedino je Juventus malo odskočio ali opet ga je BAjern dokrajčio..MIslim da vsim silama treba ići u BvB jer to je jedan mladi klub sa odličnom nogometnom filozofijom poput nekadašnjeg Arsenala kada su igrali PIres,Henry,Viera,BErkamp..
Pare više nisu bitne i plata on treba da gleda gdje će mu biti bolje za njegov nogomenti razvoj jedino ako ne misli da je vrijeme da privodi kraju karijeru..

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 maj 2013, 13:27

Ma ljudi, vidite da je ovdje stvar jasna..ako ni danas ne bude igrao, transfer je zavrsen..fakticki su sigurni na drugom mjestu, nmg ni gore ni dole i ako bi kad dzeko trebao igrati, to je sada, a vidite da ne igra nikako..ja licno mislim da je dzeko odbrojao svoje u city-u i da 99,99% ide na ljeto ako Bog da..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 04 maj 2013, 13:30

zgembo89 je napisao/la:JA da sam Džeko uopšte ne bi razmišljao o NApoliju jer inače ITalijanska liga za mene nema neke ljepote u fudbalu zadnju godinu jedino je Juventus malo odskočio ali opet ga je BAjern dokrajčio..MIslim da vsim silama treba ići u BvB jer to je jedan mladi klub sa odličnom nogometnom filozofijom poput nekadašnjeg Arsenala kada su igrali PIres,Henry,Viera,BErkamp..
Pare više nisu bitne i plata on treba da gleda gdje će mu biti bolje za njegov nogomenti razvoj jedino ako ne misli da je vrijeme da privodi kraju karijeru..
kako inteligentan post, juve rasturi čelzi (jednu od 3 najbolje engleske ekipe, sa bajernom odigra onako, jednu od najlosijih tekmi u zadnje 2 godine, dok isti bajern ubije titu u barsi, i cijeloj njemackoj ligi) i sad je to kao dokaz slabosti talijanske lige ? ako cemo tako gledati onda je engleska liga ispod talijanske a spansa DALEKO iza njemacke a poređenje ti je lose... jako lose ... ono sto ne pratis nemoj komentarisati :)
a sto se tice edina... bvb il juve su jedine ekipe koje se smatraju NAPRETKOM ... ostalo je sve nazadovanje
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 04 maj 2013, 13:32

Papastathopoulos je napisao/la:Ma ljudi, vidite da je ovdje stvar jasna..ako ni danas ne bude igrao, transfer je zavrsen..fakticki su sigurni na drugom mjestu, nmg ni gore ni dole i ako bi kad dzeko trebao igrati, to je sada, a vidite da ne igra nikako..ja licno mislim da je dzeko odbrojao svoje u city-u i da 99,99% ide na ljeto ako Bog da..
ja imam osjecaj da je transfer vec dogovoren a zasto nema nista o tome je jer cekaju dok se igra bajern i dortmund u ligu prvaka mario gomez ide u real madrid a bajern kupuje dzeku

bajern ili dortmund, to je to. jedini su bosanci i njemci svjesni koliko je stvarno dobar dzeko i zato nece ga niko kupit van njemacke
Zadnja izmjena: KOLASINAC, dana/u 04 maj 2013, 13:35, ukupno mijenjano 3 puta.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 04 maj 2013, 13:33

htcxone je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:JA da sam Džeko uopšte ne bi razmišljao o NApoliju jer inače ITalijanska liga za mene nema neke ljepote u fudbalu zadnju godinu jedino je Juventus malo odskočio ali opet ga je BAjern dokrajčio..MIslim da vsim silama treba ići u BvB jer to je jedan mladi klub sa odličnom nogometnom filozofijom poput nekadašnjeg Arsenala kada su igrali PIres,Henry,Viera,BErkamp..
kako inteligentan post, juve rasturi čelzi (jednu od 3 najbolje engleske ekipe, sa bajernom odigra onako, jednu od najlosijih tekmi u zadnje 2 godine, dok isti bajern ubije titu u barsi, i cijeloj njemackoj ligi) i sad je to kao dokaz slabosti talijanske lige ? ako cemo tako gledati onda je engleska liga ispod talijanske a spansa DALEKO iza njemacke a poređenje ti je lose... jako lose ... ono sto ne pratis nemoj komentarisati :)
a sto se tice edina... bvb il juve su jedine ekipe koje se smatraju NAPRETKOM ... ostalo je sve nazadovanje
Bajern ubije Barcu, a Juve je et' tek onako im'o loš dan, pardon dva :roll:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Bosnjo22, Brazzzoo123, majstorS35, MiranGlasnic, Semrush [Bot], signalidunapark, Taree i 50 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []