RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 20 okt 2014, 11:20

Crvena1981Armija je napisao/la:Evo sad kad sam se smirio poslije gostovanja i svega što su nam danas priredili odlučih da napišem nešto. Kao prvo zelio bi da kazem igračima da su najveće pichke na svijetu.Jedino bih tu izdvojio Marka Nikolica koji jedini ima muda i Zolja iako je krivac za go veoma je smiren i podiže svoju formu.Ostali da te dragi bog sačuva. Oni osnovne fudbalske stvari ne znaju, prijem lopte, sut...Sve neki reprezentativci, a ne znaju osnovne stvari.Pop kojeg sam stalno branio i nadao se da ce se popravit danas nije znao lopte primiti i izgubio je sve kredite kod mene.Blagojevic danas neprepoznatljov.I on se utopio u sivilo ove ekipe, ako se tako moze nazvati ovaj skup amatera.Posebno bi se zelio sjetiti familije Hebibovicu najvecoj kukavici u timu.Od početka sezone nam vadi živce i ocekuje da se proda.Ne može ni u Turbini igrati.Feja je trazio ova pojačanja i dobio ih je.Mijenjati trenera sad nije pametno.Mislim da se treba istrpiti, ali u biti nisam pametan više. Ostalo mu je jos malo mojih kredita kao i vecine navijača pa nek vidi.Atmosfera u i oko kluba nije dobra i u tom okruženju nije lako raditi.Hoce puno tribine a skinu gaće pred jacim ekipama.RAja se ne vraca pobjedama protiv malih vec protiv velikih ekipa.Utakmice Veleza me jos zadugo nece vidjeti.Skinite dresove i MRS IZ KLUBA.
Dostigli smo vrhunac i slijedi nam jedno burno razdoblje.N.N odlazi, znaci i njegovi sponzori a time i pare za plate sto znaci da ulazimo u krizu.Vec pocinju oko kluba se motati(znamo vec ko) a s tim i problemi.I nemojte samo poceti pricu da nismo politicki klub i da nismo zavisili od jednog covjeka.U krivu ste zavisili smo i to vam dokazuju sponzori,pare itd...Samo se nadam da nece zavrsiti kao sto mislim jer tek tada bi vidjeli sta nam je znacio jedan covjek.

Navijaci su tek posebna priča. Prestadose navijati i odnesose transparent. Zašto, nije mi jasno?
Promijeniti ime kluba da ne sramote staro sveto ime i početi ispočetka.Ako treba i iz druge lige samo da se zna gdje je kome mjesto.
RAja sve vas pozdravljam posebno Pastrmku i Alema, Emilina do nekih lijepih vremena ako ih bude.
Zgadio mi se i klub i sve.
Ostajte mi zdravi i naravo dodite na rukomet.
Pozdrav i tebi! ;)

Drug ako zavisimo od jednog čovjeka, onda je bolje da se ugasimo, je li tako? :roll: Pa yebem mu miša toliko se uradilo i sada treba da se krene opet iz početka? Pa kako je onda onim klubovima koji duguju milione? Šta bi oni trebali raditi? :roll: Jedini krivci su sportski direktor i struka, koji su totalno pogriješili s pojačanjima, jer nisu ovo pojačanja, nego prinove i to je tako. NN će i dalje ostati u klubu, ali je pitanje da li će navijači imati strpljenja sa ovim igračima, ili će se desiti nešto slično kao i Čelikovim igračima, kojima su Robijaši skinuli opremu, jer brukaju klub. Ne brini se ti za Velež, klub je stabilan i već se stvaraju osnove za buduće akcije, kako se ne bi ponavljale greške i prošlosti, vjeruj mi nema zime.

Samo da kažem i ovo, ako se upola pokaže tačnim ono što se piše na pp, onda ima neke nade u bolje sutra. Nije problem ovdje uprava, koliko nesposobnost Mrkve, koji nije kadar da obavlja ovako jako bitnu funkciju. Ovdje trebaju promjene i zato se zimus zahvaliti ovima što uzimaju pare a nikakva korist od njih. I za kraj očekujem pred novu godinu SKUPŠTINU KLUBA i da se konačno otvore sve karte na stol i da se vidi šta i kako dalje, jer nam treba svježa krv!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 okt 2014, 11:39

Hattrick je napisao/la:gledo sam danas nakon dugo godina Velez...ovo je smijesno.Ova ekipa nije ni blizu po kvaliteti onoj prijeratnoj sa Bajevicem i Vladicem
:crazy:

jesi li ti pomiješao lončiće?

generacija BMW je igrala od 1968-1977 godine i ona nema veze s prijeratnom. Prijeratna generacija Veleža je od 1990-1992 (do aprila igrala) u kojoj su igrali: golmani: Velibor Pudar, Aleksej Prudnjikov, Emir Tufek, Nenad Maslovar, Slaven Musa, Asmir Džafić, Meho Kodro, Vanja Gudelj, Ismet Šišić, Zlatko Dalić, Srđan Čolak, Zdenko Jedvaj, Nikola Jokišić, Bakir Beširević, Dragan Glogovac, Davor Matić, Damir Čerkić, Luka Rončević, Darko Mavrak, te Dženan Zaimović, koji je za prvi tim debitovao u Subotici i Sergej Barbarez, koji je početkom 1992. potpisao profesionalni ugovor zaprvi tim Veleža. Znači ovaj VELEŽ bi pojeo sve ekipe, samo reci s koliko golova. :salut:

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 20 okt 2014, 11:44

AlemC85 je napisao/la:
Crvena1981Armija je napisao/la:Evo sad kad sam se smirio poslije gostovanja i svega što su nam danas priredili odlučih da napišem nešto. Kao prvo zelio bi da kazem igračima da su najveće pichke na svijetu.Jedino bih tu izdvojio Marka Nikolica koji jedini ima muda i Zolja iako je krivac za go veoma je smiren i podiže svoju formu.Ostali da te dragi bog sačuva. Oni osnovne fudbalske stvari ne znaju, prijem lopte, sut...Sve neki reprezentativci, a ne znaju osnovne stvari.Pop kojeg sam stalno branio i nadao se da ce se popravit danas nije znao lopte primiti i izgubio je sve kredite kod mene.Blagojevic danas neprepoznatljov.I on se utopio u sivilo ove ekipe, ako se tako moze nazvati ovaj skup amatera.Posebno bi se zelio sjetiti familije Hebibovicu najvecoj kukavici u timu.Od početka sezone nam vadi živce i ocekuje da se proda.Ne može ni u Turbini igrati.Feja je trazio ova pojačanja i dobio ih je.Mijenjati trenera sad nije pametno.Mislim da se treba istrpiti, ali u biti nisam pametan više. Ostalo mu je jos malo mojih kredita kao i vecine navijača pa nek vidi.Atmosfera u i oko kluba nije dobra i u tom okruženju nije lako raditi.Hoce puno tribine a skinu gaće pred jacim ekipama.RAja se ne vraca pobjedama protiv malih vec protiv velikih ekipa.Utakmice Veleza me jos zadugo nece vidjeti.Skinite dresove i MRS IZ KLUBA.
Dostigli smo vrhunac i slijedi nam jedno burno razdoblje.N.N odlazi, znaci i njegovi sponzori a time i pare za plate sto znaci da ulazimo u krizu.Vec pocinju oko kluba se motati(znamo vec ko) a s tim i problemi.I nemojte samo poceti pricu da nismo politicki klub i da nismo zavisili od jednog covjeka.U krivu ste zavisili smo i to vam dokazuju sponzori,pare itd...Samo se nadam da nece zavrsiti kao sto mislim jer tek tada bi vidjeli sta nam je znacio jedan covjek.

Navijaci su tek posebna priča. Prestadose navijati i odnesose transparent. Zašto, nije mi jasno?
Promijeniti ime kluba da ne sramote staro sveto ime i početi ispočetka.Ako treba i iz druge lige samo da se zna gdje je kome mjesto.
RAja sve vas pozdravljam posebno Pastrmku i Alema, Emilina do nekih lijepih vremena ako ih bude.
Pozdrav i tebi! ;)

Drug ako zavisimo od jednog čovjeka, onda je bolje da se ugasimo, je li tako? :roll: Pa yebem mu miša toliko se uradilo i sada treba da se krene opet iz početka? Pa kako je onda onim klubovima koji duguju milione? Šta bi oni trebali raditi? :roll: Jedinii struka, koji su totalno p krivci su sportski direktor ogriješili s pojačanjima, jer nisu ovo pojačanja, nego prinove i to je tako. NN će i dalje ostati u klubu, ali je pitanje da li će navijači imati strpljenja sa ovim igračima, ili će se desiti nešto slično kao i Čelikovim igračima, kojima su Robijaši skinuli opremu, jer brukaju klub. Ne brini se ti za Velež, klub je stabilan i već se stvaraju osnove za buduće akcije, kako se ne bi ponavljale greške i prošlosti, vjeruj mi nema zime.

Samo da kažem i ovo, ako se upola pokaže tačnim ono što se piše na pp, onda ima neke nade u bolje sutra. Nije problem ovdje uprava, koliko nesposobnost Mrkve, koji nije kadar da obavlja ovako jako bitnu funkciju. Ovdje trebaju promjene i zato se zimus zahvaliti ovima što uzimaju pare a nikakva korist od njih. I za kraj očekujem pred novu godinu SKUPŠTINU KLUBA i da se konačno otvore sve karte na stol i da se vidi šta i kako dalje, jer nam treba svježa krv!
Aleme druze, ako je sef strucnog staba insistirao na ovim pojacanjima, zasto ce onda sportski direktor snositi krivicu? Nije Mrkva dovodio igrace po svom ukusu vec po trenerovom. To je Mrkva i sam potvrdio u predposljednjoj emisiji o Velezu (RTM).
Feja je dobio igrace koje je zelio i on je jedini koji treba da snosi odgovornost. Stvarno nekontam sta je Mrkva tu skrivio?
Prkosni i Ponosni od 1922

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 okt 2014, 11:45

APEL UPRAVI FK VELEŽ:

Sazovite sjednicu kluba u decembru, i ako treba ja ću lično doći iz Sarajeva sa još Veležovaca i da prisustvujemo istoj, i da vam u oči kažemo šta mislimo o svemu. Ako želite napredak i transparentnost u radu, onda nam dozvolite da kao gosti dođemo i da nam date riječ da govorimo o onome što smatramo da nije uredu i da se uvedu neke novine, jer trebamo saslušati jedni druge.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 okt 2014, 11:50

SipakUlicar1922 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:

Pozdrav i tebi! ;)

Drug ako zavisimo od jednog čovjeka, onda je bolje da se ugasimo, je li tako? :roll: Pa yebem mu miša toliko se uradilo i sada treba da se krene opet iz početka? Pa kako je onda onim klubovima koji duguju milione? Šta bi oni trebali raditi? :roll: Jedinii struka, koji su totalno p krivci su sportski direktor ogriješili s pojačanjima, jer nisu ovo pojačanja, nego prinove i to je tako. NN će i dalje ostati u klubu, ali je pitanje da li će navijači imati strpljenja sa ovim igračima, ili će se desiti nešto slično kao i Čelikovim igračima, kojima su Robijaši skinuli opremu, jer brukaju klub. Ne brini se ti za Velež, klub je stabilan i već se stvaraju osnove za buduće akcije, kako se ne bi ponavljale greške i prošlosti, vjeruj mi nema zime.

Aleme druze, ako je sef strucnog staba insistirao na ovim pojacanjima, zasto ce onda sportski direktor snositi krivicu? Nije Mrkva dovodio igrace po svom ukusu vec po trenerovom. To je Mrkva i sam potvrdio u predposljednjoj emisiji o Velezu (RTM).
Feja je dobio igrace koje je zelio i on je jedini koji treba da snosi odgovornost. Stvarno nekontam sta je Mrkva tu skrivio?
Pa dobro, ali se valjda prije toga treba konsultovati s sportskim direktorom, koji će dati konačni sud o eventualnim pojačanjima, jer nije valjda Mrkva ćorav, valjda je i on upućen u kvalitet svakog pojedinca koji treba da potpiše za Velež?

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 20 okt 2014, 12:33

Pa dobro, ali se valjda prije toga treba konsultovati s sportskim direktorom, koji će dati konačni sud o eventualnim pojačanjima, jer nije valjda Mrkva ćorav, valjda je i on upućen u kvalitet svakog pojedinca koji treba da potpiše za Velež?[/quote]
Razumijem sta mislis ali sta ce ti onda trener ako ce sportski direktor donjeti sud? Po meni, sportski direktor treba da "usustka" trenera jedino u vezi neke nenormalne ponude kako za nase igrace tako i za buduce transfere. Sumnjam da je bio to slucaj kod nasih igraca ("pojacanja"). Nevjerujem da je Mrkva imao razloga da dementuje trenera. Neznam, mozda grijesim ali ipak mislim da je Feja glavni i odgovorni kada su pojacanja u pitanju.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 okt 2014, 13:23

Vidi, Feja je dokazao da iznadprosjecni trenerski strucnjak jer svi znamo kakve smo sve ublehe imali na klupi. Ali da li je ukakio motku s ovim pojacanjima - jeste. On je na onoj emisiji Rodjeni Rodjeni emisiji govorio kako je njegova greska da on ne izvlaci najbolje od svojih igraca. Mislim sad da nije. Njegova je greska to sto ih je doveo jer ovi igraci ne znaju bolje i on je iz njih izvukao sve sto oni imaju.

Odbrana i vezni red, pa i do nekle. Al napad, pogotovo desna strana i centar - ja stvarno ne znam sta su oni vidjeli u njima i kako su ovi momci dosli u Velez.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 20 okt 2014, 13:40

Uprava dovodi igrace. Trener kaze poziciju, oni se potrdue naci igraca za tu poziciju, trener ga isproba i vidi moze li igrati. Ko zna kakav se pritisak na Feju vrsio da se popovic primi, ili slicno. ne bi bilo prvi put u velezu da se tako radi ..

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 20 okt 2014, 14:18

drakensang je napisao/la:Uprava dovodi igrace. Trener kaze poziciju, oni se potrdue naci igraca za tu poziciju, trener ga isproba i vidi moze li igrati. Ko zna kakav se pritisak na Feju vrsio da se popovic primi, ili slicno. ne bi bilo prvi put u velezu da se tako radi ..
Sve i da jeste tako (da uprava dovodi igrace) nevjerujem da se vrsio pritisak na Feju jer se ipak i on nesto pita. Vjerujem da Feja ima veliku podrsku Niksica i zato sumnjam da mu se nesmiju mjesati u posao. Dokaz tome je da Feja jos uvjek nije dobio otkaz ( i netreba). U odnosu na Fejine predhodnike uprava ima puno vise strpljenja sa Fejom unatoc losem bodovnom saldu i blijedoj igri. Sumnjam da mu iko podapinje.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 20 okt 2014, 14:22

MostaracVelezovac je napisao/la:Vidi, Feja je dokazao da iznadprosjecni trenerski strucnjak jer svi znamo kakve smo sve ublehe imali na klupi. Ali da li je ukakio motku s ovim pojacanjima - jeste. On je na onoj emisiji Rodjeni Rodjeni emisiji govorio kako je njegova greska da on ne izvlaci najbolje od svojih igraca. Mislim sad da nije. Njegova je greska to sto ih je doveo jer ovi igraci ne znaju bolje i on je iz njih izvukao sve sto oni imaju.

Odbrana i vezni red, pa i do nekle. Al napad, pogotovo desna strana i centar - ja stvarno ne znam sta su oni vidjeli u njima i kako su ovi momci dosli u Velez.
Slazem se stobom sto se tice zadnjih pojacanja. Medjutim, sta se desava sa Blagojevicem, Jankovicem, Hebibovicem, Hajdarovicem i svim ostalim starosjediocima koji su zarili i palili prije 4-5 mjeseci? Tu nesto nije uredu. Kako to da su isti igraci "zaboravili" igrati lopte za 4-5 mjeseci? Zasto nema volje, borbe?

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 20 okt 2014, 15:28

MostaracVelezovac je napisao/la:Vidi, Feja je dokazao da iznadprosjecni trenerski strucnjak jer svi znamo kakve smo sve ublehe imali na klupi. Ali da li je ukakio motku s ovim pojacanjima - jeste. On je na onoj emisiji Rodjeni Rodjeni emisiji govorio kako je njegova greska da on ne izvlaci najbolje od svojih igraca. Mislim sad da nije. Njegova je greska to sto ih je doveo jer ovi igraci ne znaju bolje i on je iz njih izvukao sve sto oni imaju.

Slazem se stobom sto se tice zadnjih pojacanja. Medjutim, sta se desava sa Blagojevicem, Jankovicem, Hebibovicem, Hajdarovicem i svim ostalim starosjediocima koji su zarili i palili prije 4-5 mjeseci? Tu nesto nije uredu. Kako to da su isti igraci "zaboravili" igrati lopte za 4-5 mjeseci? Zasto nema volje, borbe?
Ma treba protiv Viteza i u kupu i u prvenstvu ubaciti Janicijevica ili Mace da konacno dobije sansu.Nesto se dogodilo,sta bi od one ekipe koja je grizla po terenu a sad je malo reci i da hodaju po terenu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 okt 2014, 16:13

Nemam pojma druze. Vidim i ja to. Za ne prepoznat igrace sad i onda.
Da li je moguce da je njima toliko trebao Okic da ih pokrene u kontrama i gurne prema golu?

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 20 okt 2014, 16:27

Tek sada se vidi koliko nam je značio Okić i za igru i za svlačionicu.Podizao je atmosferu, uvijek smo se mogli osloniti na njega kad ne ide i naravno dođemo do zaključka da nema igrača da ga zamjeni.Svi smo očekivali više od Vlade, ali tu su godine a time dolaze i povrede.Posljedice moraju snositi i sportski direktor i Feja.Ali, smatram da se treba istrpiti sada kad nemamo više šansi za tu Europu.Želio bi samo da analiziram ova "pojačanja":
Đokić- kreten, kriv za 2-3 gola, očajan golman, goreg nismo imali.PROMAŠAJ.
Škahić-onako, previše sklon kiksevima, ali mlad je pa eto.Ima vremena.
Hodžić-isto mlad, ali nije pokazao ništa u utakmicama koje je igrao.Kriv za go protiv Travnika.Bespotreban dolazak.PROMAŠAJ.
Nikolić- najbolje pojačanje i jedinog bi ga ostavio u timu.Ima muda za razliku od drugih i igra srcem.POGODAK.
Haurdić-više sam očekivao od njega.Bez borbe, zalaganja i nekog doprinosa igri.PROMAŠAJ.
Popović-koliko god ja njega branio, ispucao je sve moje kredite.Ne zna primiti, dodati loptu znači osnovne fudbalske stvari.PROMAŠAJ.
Vlada-došao kao najveće pojačanje, a ni p od pojačanja.Stalno povrijeđivan.Platili masne pare Olimpicu bez potrebe.PROMAŠAJ.
Mace, Tolić, Barišić nisu odigrali dovoljno utakmica da bi ih ocijenio.Znači pogodili smo samo sa jednim pojačanjem.I mi očekujemo da to pojačanje zamijeni Okića, Letića, Ramovića, Raševića.I naravno na posljetku dobijemo ovakvu igru, rezultate...Nerealno je pričati o Europi bez pokrića i bez sistematskog rada gdje se zna u svako vrijeme gdje je kome mjesto.Cijeli tim je podbacio i ako ode Feja trebaju i oni ići.Manekeni na terenu nam ne trebaju, ali izgleda to nije nikome jasno.Od konkurenata:
Široki, Željo, Zrinjski, Olimpic, Sarajevo=2 boda.Sve je jasno.Željo zrel za poraz, a mi čim izađemo iz Mostara skinemo gaće.To pravi klub i klub koji želi u Europu ne radi.
Bravo i što ste mi zgadili Velež kao i većini RAje.Svaka čast!!!
Potreban mi je odmor od Veleža jer ovo više ne ide ovako.
Pozdrav.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 okt 2014, 16:47

(U-18) VITEZ – VELEŽ 1:3 (1:1)

Igralište NK Rijeka. Gledalaca 40. Glavni sudija: Adnan Grabus (Travnik). Pomoćnici: Nermin Smajlović (Zenica) i Emir Delić (Zenica). Delegat: Franjo Grganović (Novi Travnik). Žuti kartoni: Gudelj (Vitez), Milišić, Peco (Velež). Crveni karton: Omazić (Vitez), Strijelac: 0:1 Đermanović (17), 1:1 Vujica (24), 1:2 Peco (80), 1:3 Vila (85)

VITEZ: Marin Matković, Stanić, Omazić, Gudelj (od 73. Zekić), Marko Matković, Ljubas, Jukić, Vujica, Fišić (od 46. Krezić), Jukić (od 56. Ramljak), Čalić (od 68. Ivoš)

VELEŽ: Voloder, Milišić, Šbanović, Ovnović, Svinajr (od 62. B.Isić), T.Isić, Mešanović, Džemić, Halilović (od 46. Peco), Agić (od 73. Bojčić), Đermanović (od 78. Vila)

(U-16) VITEZ – VELEŽ 1:0 (0:0)

Igralište NK Rijeka. Gledalaca 40. Glavni sudija: Nermin Smajlović (Zenica). Pomoćnici: Adnan Grabus (Travnik) i Emir Delić (Zenica). Delegat: Franjo Grganović (Novi Travnik). Žuti kartoni: Križanović, Ivišić, Lijanović (Vitez), Kalajdžić, Obradović (Velež). Crveni karton: Peša (Vitez), Igor Remetić (Velež). Strijelac: 1:0 Peša (58).

VITEZ: Badrov, Bošatlija (od 70. Jurčević), Babić, Šarić, Vrhovac, Križanović, Sučić (od 46. Marko Lujanović), Vujica, Mario Lujanović (od 55. Džepina), Frljić (od 59. Peša), Ivišić

VELEŽ: Bošnjak, Kozić (od 41. Stajić), Čustović, Alikadić, Ajanić, Ćesir (od 41. Šendro), Obradović, Brkan, Kalajdžić (od 56. Ramadanović), Milanović (od 59. Hondo), Mrgan

fkvelez.ba

Budućnost su nam naša djeca i zato je završetak pomoćnog terena i popratnih objekata primarni cilj za dobijanje kvalitetnih igrača.

znam da ste svi nezadovoljni ali rušiti sve što je dosad urađeno, vratilo bi nas u 2009 godinu. :thumbdown:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 okt 2014, 16:54

Jučer sam mislio da igrači Veleža ne mogu ponoviti onaku ne borbenost kao protiv Zrinjskog, ali sam se prevario. Gledaš i osjećaš na svojoj koži kako te tuku, a ne reaguješ :shock: . Ovom tekmom su karte definitivno bačene na stol i sve se vidi, a da se riječ ne progovori.

Da li se varam i da li je ovo skor Veleža u Koldžinoj opštini 0-1-18 :wtf: :? :problem:
SRETAN BROJ - 1725

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 okt 2014, 16:59

@Crvena1981Armija

Vidim da si ljut ali pravo, ali ne treba sada rušiti sve u klubu, zbog pojedinih igrača, koji nisu svjesni težine dresa VELEŽA, jer upravo duđmani iščekuju da će odlaskom NN klub ispasti iz lige, ali uzalud vam trud svirači ;)

Nije VELEŽ NN, niti zavisi od jedne individue, nego je to kolektiv u čijem radu učestvuju mnogi. Polako ljudi, tek smo nedavno posložili neke stvari u klubu, a proces jačanja je odavno započet, i nema stajanja. Sabura, radi se u tišini, i abd ćemo mi uskoro diktirati neke stvari, a na zimu otjerati neke panjeve i praviti tim za buduća vremena.

I meni se na glavu ispela priča o stabilizaciji, ali budimo iskreni, da smo dizali kredite kao neki ne bi nam se znalo za traga, zar ne? :roll: Yebo instant uspjeh, ako nema strategije razvoja, popišaj se na takav rad. :lol:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 20 okt 2014, 17:06

Nakon utakmice sa nikad losijim Zeljeznicarom, utisak je da se jako slabo radi na fizickoj pripremi ekipe.
Velez na trenutke djeluje kao jako ozbiljna i uigrana ekipa, zna se uloga na terenu svakog igraca, kombinatorika je na visokom nivou, za oko jako lijepo, dok s druge strane sve to padne u vodu zbog nedostatka snage.
Zeljo Velezu ne moze primaknut sto se tice "igranja lopte", ali puno vise trce, trude se, prave pritisak(doduse i sudija je radio za njih ofirno), i rezultat je takav kakav jeste.
Po nekim imenima Velez jako visoko kotira, dobri su to igraci za nase prilike, i ovaj tim zasluzuje Evropu(do koje ce, po meni i doci), ali je jako bitno raditi na spremi ekipe, jer je evidentno da vecina igraca nema snage za 90 min. visokog tempa.

Jusufbegovic je dobar trener, po meni jedan od boljih u nasoj ligi, i treba ga podrzati, kao i igrace.

Mostar u srcu, Velez do groba.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 okt 2014, 18:55

@velez_mostar - Iskreno, sve ti mogu solidno prihvatiti ali da je sudija za nas siljio nikako ne mogu.

Onog sudije izrazito cijenim jer je pustao jacu igru, medutim ono sto smo jucer gledali je odradio katastrofalno.
Gdje je god mogao da sjekne igru uradio.

Cak su sudije dva puta katastrofalno pogrijesili, tj svirali offsajd a nigdje ga nije bilo i time dvije akcije nama zajebali...

Zeljo jeste los, prelos, ali tako je to kada se para nema.

Vi ako cete iskreno nesto ocekivati, a ulozeno 0 KM u tim, onda jbg, prevelika ocekivanja imate.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 okt 2014, 19:04

velez_mostar je napisao/la:Nakon utakmice sa nikad losijim Zeljeznicarom, utisak je da se jako slabo radi na fizickoj pripremi ekipe.
Velez na trenutke djeluje kao jako ozbiljna i uigrana ekipa, zna se uloga na terenu svakog igraca, kombinatorika je na visokom nivou, za oko jako lijepo, dok s druge strane sve to padne u vodu zbog nedostatka snage.
Zeljo Velezu ne moze primaknut sto se tice "igranja lopte", ali puno vise trce, trude se, prave pritisak(doduse i sudija je radio za njih ofirno), i rezultat je takav kakav jeste.
Po nekim imenima Velez jako visoko kotira, dobri su to igraci za nase prilike, i ovaj tim zasluzuje Evropu(do koje ce, po meni i doci), ali je jako bitno raditi na spremi ekipe, jer je evidentno da vecina igraca nema snage za 90 min. visokog tempa.

Jusufbegovic je dobar trener, po meni jedan od boljih u nasoj ligi, i treba ga podrzati, kao i igrace.

Mostar u srcu, Velez do groba.

Sve to osim da je sudija za njih sudio. Nit za njih nit protiv njih. Podijelio 5-6 zutih kartona Zelji i svaki je zasluzen. Najdrazi mi je bio onaj u kaznenom prostoru kad se bacio delegat na travu pa popushio zuti radi simuliranja.
Velez nije izgubio radio sudije niti radi kradje Zelje. Velez je izgubio jer se nije trudio dovoljno.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 okt 2014, 19:24

Ja sam davno rekao da je uprava te svoje "rezultate" sakrila iza boda protiv Sarajeva, pobjedom protiv Drine. Pa mi onog jadnog Olimpica nismo mogli dobit, najopasniji su bili kad im je Muharemovic 2 puta u ofsajdu bio i presudi Pejic . Pejic koji je sa 30 cm fulio priliku u derbiju. Haurdic ne moze igrati ni u Dracevicama, gadjala bi ga raja sa tribina jajima jer dribla, sebican je i izgubi loptu i baci se. Ukratko sam vam opisao njegov stil igre. Meni je Janka najdrazi igrac i trenutno najbolji, ali ga povreda muci (to sam od njega saznao) dugo i koci ga da igra. Nikolic takodjer jak igrac, po meni Blagojevic uz Jankovica cine motor ekipe, ostalo nista

P.S. Ko vodi emisiju Rodjeni, rodjeni ? Treba ono bojkotovat obavezno. Em sto nije objektivan, nego jos i namece neke svoje teorije na koju Jusufbegovic kaze :"da, tako je" jer nisam cuo ni da se jedan trener protivio nekom misljenju na TV i slicno. Istina, svaka mu je na mjestu ali nije objektivan nimalo, da ima tu neke podrske od njegove strane nego ospe paljbu po svima, najmanje izvjestaja sa utakmice

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.