Pozdrav i tebi!Crvena1981Armija je napisao/la:Evo sad kad sam se smirio poslije gostovanja i svega što su nam danas priredili odlučih da napišem nešto. Kao prvo zelio bi da kazem igračima da su najveće pichke na svijetu.Jedino bih tu izdvojio Marka Nikolica koji jedini ima muda i Zolja iako je krivac za go veoma je smiren i podiže svoju formu.Ostali da te dragi bog sačuva. Oni osnovne fudbalske stvari ne znaju, prijem lopte, sut...Sve neki reprezentativci, a ne znaju osnovne stvari.Pop kojeg sam stalno branio i nadao se da ce se popravit danas nije znao lopte primiti i izgubio je sve kredite kod mene.Blagojevic danas neprepoznatljov.I on se utopio u sivilo ove ekipe, ako se tako moze nazvati ovaj skup amatera.Posebno bi se zelio sjetiti familije Hebibovicu najvecoj kukavici u timu.Od početka sezone nam vadi živce i ocekuje da se proda.Ne može ni u Turbini igrati.Feja je trazio ova pojačanja i dobio ih je.Mijenjati trenera sad nije pametno.Mislim da se treba istrpiti, ali u biti nisam pametan više. Ostalo mu je jos malo mojih kredita kao i vecine navijača pa nek vidi.Atmosfera u i oko kluba nije dobra i u tom okruženju nije lako raditi.Hoce puno tribine a skinu gaće pred jacim ekipama.RAja se ne vraca pobjedama protiv malih vec protiv velikih ekipa.Utakmice Veleza me jos zadugo nece vidjeti.Skinite dresove i MRS IZ KLUBA.
Dostigli smo vrhunac i slijedi nam jedno burno razdoblje.N.N odlazi, znaci i njegovi sponzori a time i pare za plate sto znaci da ulazimo u krizu.Vec pocinju oko kluba se motati(znamo vec ko) a s tim i problemi.I nemojte samo poceti pricu da nismo politicki klub i da nismo zavisili od jednog covjeka.U krivu ste zavisili smo i to vam dokazuju sponzori,pare itd...Samo se nadam da nece zavrsiti kao sto mislim jer tek tada bi vidjeli sta nam je znacio jedan covjek.
Navijaci su tek posebna priča. Prestadose navijati i odnesose transparent. Zašto, nije mi jasno?
Promijeniti ime kluba da ne sramote staro sveto ime i početi ispočetka.Ako treba i iz druge lige samo da se zna gdje je kome mjesto.
RAja sve vas pozdravljam posebno Pastrmku i Alema, Emilina do nekih lijepih vremena ako ih bude.
Zgadio mi se i klub i sve.
Ostajte mi zdravi i naravo dodite na rukomet.

Drug ako zavisimo od jednog čovjeka, onda je bolje da se ugasimo, je li tako?

Samo da kažem i ovo, ako se upola pokaže tačnim ono što se piše na pp, onda ima neke nade u bolje sutra. Nije problem ovdje uprava, koliko nesposobnost Mrkve, koji nije kadar da obavlja ovako jako bitnu funkciju. Ovdje trebaju promjene i zato se zimus zahvaliti ovima što uzimaju pare a nikakva korist od njih. I za kraj očekujem pred novu godinu SKUPŠTINU KLUBA i da se konačno otvore sve karte na stol i da se vidi šta i kako dalje, jer nam treba svježa krv!