RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zizu1991
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zizu1991 » 18 mar 2015, 19:15

Taman ovo što su od karata zaradili, dati će Savezu za sva srranja koja su se desila danas.
Inače, ne znam kako delegat nije ostao na poluvremenu da čuje ono pjevanje, i uzvike.
Da je normalne države, prekid utakmice i drakonske kazne bi bile mjerilo za njihovu predstavu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 18 mar 2015, 19:16

Treba malo stati na loptu nije smak svijeta ali zaista su sa ovim isprovocirali raju. Ne mogu shvatim da se potrcati nije moglo. Zrinjski je danas bio jako los a mi smo bili jos gori.

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 18 mar 2015, 19:19

zizu1991 je napisao/la:Taman ovo što su od karata zaradili, dati će Savezu za sva srranja koja su se desila danas.
Inače, ne znam kako delegat nije ostao na poluvremenu da čuje ono pjevanje, i uzvike.
Da je normalne države, prekid utakmice i drakonske kazne bi bile mjerilo za njihovu predstavu.
Nisam uopste cuo kakve su pjesme pjevali ali mogu predpostaviti. Problem je i u nama , ne znam zasto nije niko iz Veleza reagovao odmana to i na one zastave herceg bosne

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 mar 2015, 19:20

Pjevali su onu njihovu poznatu.."nema više mostova..." uz neizostavno pominjanje ustaša, i herceg-bosne.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

RodeniZenica67
Kontakt:

Post Postao/la RodeniZenica67 » 18 mar 2015, 19:22

Adma je napisao/la:Treba malo stati na loptu nije smak svijeta ali zaista su sa ovim isprovocirali raju. Ne mogu shvatim da se potrcati nije moglo. Zrinjski je danas bio jako los a mi smo bili jos gori.
ma njih bi zvijezda danas dobila
treba lovit onog segrta za trenera :crazy: :crazy: :crazy:

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 18 mar 2015, 19:25

Igraci istrucni stab su zasluzili sve kritike. Nemojte da se to prenosi na ljude u upravi jer budite sigurni da su oni najmanje krivi. Ljutnju trebamo svi usmijeriti u pravome pravu a to su igraci i trener.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 18 mar 2015, 19:26

Pa šta reći na sav ovaj užas? Toliko sam razočaran da je to nevjerovatno. Ali opet ću ko da gledam ići u nedjelju na novu dozu sekirancije, jer se ipak ne može bez Veleža. RAja biće bolje, jer gore ne može.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 mar 2015, 19:29

Hm,nemam sta reci osim da smo igrali samo poluvrijeme,4-5 finih sansi za gol nismo uspjeli iskoristiti i stigla je kazna. U drugom poluvremenu najtacnij pas nam je bio kad smo s centra krenuli. Brate ko nam proda onog Reljica pod naranača svaka mu čast lik trči na petama haloo? Na žalost opet sam se pokajao zbog dolaska na utakmicu sa zrinskim, ovi sto dodju godisnje naprave vecu stetu od koristi.I nismo odavno nespremniniji bili, ovo je zalosno.NEMAMO KVALITET ZA NEŠTO VISE NI U JEDNOM DIJELU KLUBA

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

1bmw1
Kontakt:

Post Postao/la 1bmw1 » 18 mar 2015, 19:30

rodjeni moji nemojmo sada traziti dlaku u jajetu(ono sto su oni pjevali),jer smo trebali biti spremni na svu provokaciju...sto se tice kazne ,ja bi licno kaznio one navijace sto su uletjeli u teren da oni plate,a ako nemaju love-zatvor-.sto se igre tice ja sam uvijek na istom--TRENERA UMISLJENOG-treba mjenjat ...za sve je on kriv ,i svigdje u svijetu trener je taj koji doboje u guzicu nogu...evo vam samo primjer (zrinjski ---ode krsticevic nakon nekoliko losi tekmi) ODLAZI CAPELO VREME JE

pozdrav od dobojlije

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 19:32

Maestro^^ je napisao/la:Pa šta reći na sav ovaj užas? Toliko sam razočaran da je to nevjerovatno. Ali opet ću ko da gledam ići u nedjelju na novu dozu sekirancije, jer se ipak ne može bez Veleža. RAja biće bolje, jer gore ne može.
Idem brato išao mi je pradedo išao mi je dedo išao mi je stari. Meni go.vno od trenera nece sjebat stil života. Pa ako treba visit cu ko kondor na ogradi i yebat mu majku citavu utakmicu dok ne ode. Raja yebo matane škutore idemo dalje. Forza
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 mar 2015, 19:32

Feja dao ostavku, igrači i stručni štab će biti rigorozno kažnjeni.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 18 mar 2015, 19:33

AlemC85 je napisao/la:Feja dao ostavku, igrači i stručni štab će biti rigorozno kažnjeni.
??

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 19:34

AlemC85 je napisao/la:Feja dao ostavku, igrači i stručni štab će biti rigorozno kažnjeni.
Idi sprcio mater i ne vracaj se
From father to son

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 18 mar 2015, 19:35

i one pi.cke od igraca svi za njim
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 18 mar 2015, 19:37

@Cernica brato tako je to. Bez Veleža se ne može pa kakav god bio. ;)
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 19:38

Maestro^^ je napisao/la:@Cernica brato tako je to. Bez Veleža se ne može pa kakav god bio. ;)
Do groba brato
From father to son

emil02in
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la emil02in » 18 mar 2015, 19:42

Maestro^^ je napisao/la:Pa šta reći na sav ovaj užas? Toliko sam razočaran da je to nevjerovatno. Ali opet ću ko da gledam ići u nedjelju na novu dozu sekirancije, jer se ipak ne može bez Veleža. RAja biće bolje, jer gore ne može.
To sigurno samo neću dolaziti protiv zrinskog, nije meni problem što smo ispali vec kako smo ispali nismo postojali u drugom poluvremenu kad su trebali da grizu loptu oni su setali po terenu. Pa yebo te zivot ja sam cijelu noc radio došao kuci u 9 ustao u 12 i na utakmicu a oni setaju bolan. A Bobic prima gol koji je ravan tome da je sam uzeo loptu i usetao u gol.Yebo te igrac koji nije u stanju izdržati 90 minuta. Maletic je bog za sve njih i treba ga ostaviti kako god u klubu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 18 mar 2015, 19:47

Ekipa igra katastrofalno i jedino zna napravit nešto iz kontri,tako su i zabili 2 gola u gostima.

Danas je sve izgledalo dobro dok je Zrinjski imao loptu u nogama. Da se zabio gol u prvom poluvremenu vjerujem da bi Zrinjski još više napao,otvorio se,a Velež iskoristio to,zabio još jedan i to bi bio kraj.

Onaj gol Zrinjskog mi nije jasan,pa ono bi ja obranio. Lopta je išla polako,praktički po sredini gola.
Tad sam znao da je kraj. Velež nikakvu igru nije imao,Zrinjski se samo trebao povući i dalje je bilo lako.
Po meni je sramotno da jedna ekipa ne zna praktički ništa s loptom u svojim nogama. Pa jedino što se radilo su duge lopte na krila. Kad se Zrinjski povukao za to više nije bilo mjesta i trebalo se od toga odustati i igrati "pass igru" i na taj način probati doći do gola.
Naravno to se nije radilo nego se lopta samo nabijala prema naprijed,normalno da se s takvom igrom nije ni stvorila šansa.

Šteta zbog posjete,da se prošlo dalje protiv Sarajeva je mogao opet biti pun stadion. Ovako će bit Hordi + stotinjak RA iza gola i to je sve.

One događaje na kraju utakmice neću detaljno komentirati. Samo ću napisati jednu riječ - SRAMOTA.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 19:49

Yebote Maletic sa 34 godine najbolji i najvise pretrcao danas. Hvala ti feja sto si doveo kvalitetne igrace na mjestima gdje nam je škipilo usta ti se ponjake ta retardirana. Ostavio si strasan kostur
From father to son

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 18 mar 2015, 19:52

Pred onoliko navijača trebaš trčati ko da imaš motor u guzici , a ne neko šetanje. Pa naši nisu mogli hodati zadnjih pola sata. Maletić kao naš najstariji igrač , jedan od najspremnijih , a i najboljih. Ali ni on neće moći igrati još dugo, jer je ipak u godinama. Mora se nešto pod hitno mijenjati. Prvo početi sa fejom i nekim igračima , pa ćemo vidjeti šta i kako dalje. FORZA VELEŽ!!!
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.