prijatelju,drugo je tvoja situacija...ja govorim za ove sto kazu da ce uzeti te iste pare koje imaju opaliti rostilj i kupiti koju pivu..druge je ako covjek ne moze finansijski a drugo ako moze al mu je draze opaliti rostilj..amertiger je napisao/la:Ljudi nek vam bude jasno, nekad 15KM i danas 15KM nije isto, nekad si za 15 KM mogao da jedes sedam dana a danas ne mozes jesti dva dana.
Nema to nikakve veze ko voli Zelju ili ko ne voli Zelju, jednostavno puno je u ovakvoj BIH dati 15 KM za jednu utakmicu, naravno ko ima te pare i ko moze da izdvoji taj ce doci ali u potpunosti razumijem ljudi koji nisu u mogucnosti, evo ja prvi ne znam hocul moci.
Evo jedan primjer. 15KM jedan sin, 15 KM drugi sin, eventualno ako i otac bude htio ici na istu utakmicu jos 15 KM, prosta racunica je da jedna prosjecna porodica mora izdvojiti 45 KM za jednu utakmicu, i sad vi meni recite jel normalno da jedna porodica ono hladno da 50 KM za jednu utakmicu. A treba dodati da sigurno u toj istoj porodici vise od dvije plate nemaju sigurno.
Ali sta je tu je, tako se desi kad pogresni ljudi vode klubove u BIH (bar sto se tice finansija i makretinga) ja se mogu kladiti da oni na tri covjeka sa cijenom od 15 KM gube 2 pa nek racunaju koliko ce biti u plusu na kraju ili minusu naravno finansijskom, ja cu samo reci da ce izgubiti isto onoliko koliko i zarade na navijacima Zelje.

rostilj moze opaliti svake subote..a derbiji su nam rijetki nazalost..