FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cestitke Zelji na pobjedi protiv Buducnosti,sad je Zeljo drugi na tabeli sa 5 bodova zaostatka za Borcem...Mislim da cemo na proljece biti jos bolji,imamo odlican raspored i uz 2 kvalitetna pojacanja mozemo se prosetati ligom i osvojiti titulu aBd!
Naprijed Zeljo ljubavi moja!
Naprijed Zeljo ljubavi moja!
Svaka cast Zelji na zasluzenoj pobjedi.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
RUTINSKA POBJEDA!
-
- Kontakt:
Ovakve ljude cijenim..Respect !Ljumani_Banovici je napisao/la:Čestike upravi,igračima,NAVIJAČIMA Željezničara na pobjedi.Želimo vam sve najbolje u nastavku sezone.
LJUMANI BANOVIĆI
Ja mislim da si ti jedini registrovani navijac "Buducnosti" na ovom forumu.Ljumani_Banovici je napisao/la:Čestike upravi,igračima,NAVIJAČIMA Željezničara na pobjedi.Želimo vam sve najbolje u nastavku sezone.
LJUMANI BANOVIĆI

ili grijesim
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Ultralopulos
- Kontakt:
zna li iko ljudi sta je sa onim stadionom...i...dali ima ista iz prve ruke oko toga ....RUTINERSKI ZAVRSENO VECERAS 

- neutralan__
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Ja mislim da si ti jedini registrovani navijac "Buducnosti" na ovom forumu.Ljumani_Banovici je napisao/la:Čestike upravi,igračima,NAVIJAČIMA Željezničara na pobjedi.Želimo vam sve najbolje u nastavku sezone.
LJUMANI BANOVIĆI![]()
ili grijesim
nije jedini

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Svaka cast ,respect.Ljumani_Banovici je napisao/la:Čestike upravi,igračima,NAVIJAČIMA Željezničara na pobjedi.Želimo vam sve najbolje u nastavku sezone.
LJUMANI BANOVIĆI
--------------------------------------------
Što se tice utakmice, otvorena utakmica u kojoj se gosti nisu bunkerisali i branili vec nadigravali.
Zeba je ,po meni, bio najbolji pojedinac veceras...njegov prodor po desnoj strani i asistencija kod drugog gola je ono zbog cega dolazi publika na stadione. Kerla standardno ko armirani beton. Savić - svaka utakmica gol od njega

- slavko njegus
- Kontakt:
Bila je grupica od 7 navijaca gostiju koja je bez iakkvih problema pratila utakmicu. Od njih sedam bile su dvije djevojke.
eh da je sad Borca dobit u BL, vrijeme je i za taj događaj. 

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
tesko do pobjede u banja luci
ja sam zadovoljan bodom
mislim da bi trebali igrat defanzivno sa kontrama
al da se otvaramo u banja luci.... sumnjam da ce i osim to uradit
ja sam zadovoljan bodom
mislim da bi trebali igrat defanzivno sa kontrama
al da se otvaramo u banja luci.... sumnjam da ce i osim to uradit
Sad s tekme.Igralio koliko je bilo potrebno sto bi se reklo rutinski
.Zavuce ga Visca svojim fino na odbijenu,i kasnije Savic nakon odlicne asistencije Zebe...mogli smo dati jos koji,ali odlicno odradjeno pred odlucujucu tekmu sa Banjalucanima bez povreda i kartona tako ce svi biti spremni.Posjeta 3000-3500 k'o brat bratu
navijanje nije lose
Markovic opet odlican kao Kerla i Vasilic na pozicijama stopera.Mesic na zadanjem veznom odigrao dobro cak imao jednu priliku mogao ga zabiti,presjek'o dosta lopti.Zeba danas najbolji imao asistenciju i puno je trcao,trudio se...sve u svemu ja zadovoljan i ako Bog da u Banjaluku po pobjedu...

1921-2011
Braco sad dolazi derbi utakmica ovog djela sezone !!!
Neka pobjedi bolji , mada realno gledam ovu euforiju kod nas i nesvidja mi se to nikako ...
Al neka fudbal pobjedi
SRETNO !
Neka pobjedi bolji , mada realno gledam ovu euforiju kod nas i nesvidja mi se to nikako ...
Al neka fudbal pobjedi
SRETNO !
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Budućnost me iznenadila dosta dobrom i otvorenom igrom. Stekao sam utisak da smo igrali onoliko koliko nam je bilo potrebno. To će Amar najvjerovatnije prokomentirati kao - mrljavo. Zeba danas dosta dobar, možda i najbolji. Imao je želje i htjenja, ali izgleda da ostali nisu bili previše raspoloženi. Šehić - dosta siguran. Marković - na početku slab, ali kako je utakmica odmicala bivao sve bolji. Radovanović- može i bolje. Kerla i Vasilić solidni. Kerla-opet neprikosnoven u zraku. Vasilić - igra pametno. Mešić - igrao zadnjeg veznog i u destrkciji dobar, ali kada treba brzo prenijeti loptu, dosta slabiji. Savić- dobar igrao ispred i uz Mešića i dosta puta se morao vratiti po loptu da je prenese. E. Čolić- kada se igralo po njegovoj strani imao par dobrih prolaza. Zeba - već sam rekao najbolji i dosta razigran. Višća - iako je postigao gol mora i može mnogo više. Meni je danas bio lošiji nego obično. Lazo - iako se borio kao i uvijek, danas dosta loš Opet promašio sa dva metra u drugom poluvremenu. Ustvari nije stigao loptu uklizavajaći na nju. Prošla mu izgleda kroz noge ili ispod nogu. Mirso ušao i vidi se da je i dalje uz Zebu naš najbolji igrač prema naprijed. Stanić malo igrao za ocjenu kao i Srđan Čolić. Tako nam oficijelni spiker prozva Benjamina Čolića. Sve u svemu rutinska pobjeda, bez mnogo znoja. Budućnost korektna ekipa. Pogodili su stativu u prvom, a jednu je i Šeha izvadio nakon slobodnjaka, također u prvom. Raje negdje od 3000-3500 po mojoj procjeni. Idemo dalje prema cilju, a on je uvijek isti. Pobjedama do cilja. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
i ako je bila nedopadljiva igra i koda su svima bile tezke noge, prezadovoljan sam rezultatom...slijedeca stanica ljuta kraina ( branitelj sam izbriso iz glave ) 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- spielführer_21
- Kontakt:
PoštenoPrPaAaa je napisao/la:Braco sad dolazi derbi utakmica ovog djela sezone !!!
Al neka fudbal pobjedi
SRETNO !

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
samo ne znam ljudi svaka cast, zebi, visci, besliji, sehi...ali kerla za mene vrijedi ZLATA
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
- KB-TM87
- Kontakt:
Jesam se smrzo ko ckapi 
Al eto, nek smo pobjedili ...

Al eto, nek smo pobjedili ...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ovo je apsolutno poslije H.Alihodzica nas najvrijedniji igrac u odbrani.19TM87 je napisao/la:samo ne znam ljudi svaka cast, zebi, visci, besliji, sehi...ali kerla za mene vrijedi ZLATA
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Blackwargreymon, sebalos i 40 gostiju.