FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

k_c
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la k_c » 07 nov 2010, 18:21

Cestitke Zelji na pobjedi protiv Buducnosti,sad je Zeljo drugi na tabeli sa 5 bodova zaostatka za Borcem...Mislim da cemo na proljece biti jos bolji,imamo odlican raspored i uz 2 kvalitetna pojacanja mozemo se prosetati ligom i osvojiti titulu aBd!
Naprijed Zeljo ljubavi moja!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 nov 2010, 18:22

Svaka cast Zelji na zasluzenoj pobjedi.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 07 nov 2010, 18:24

RUTINSKA POBJEDA!

sancho_panza
Kontakt:

Post Postao/la sancho_panza » 07 nov 2010, 18:28

Ljumani_Banovici je napisao/la:Čestike upravi,igračima,NAVIJAČIMA Željezničara na pobjedi.Želimo vam sve najbolje u nastavku sezone.
LJUMANI BANOVIĆI
Ovakve ljude cijenim..Respect !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 nov 2010, 18:38

Ljumani_Banovici je napisao/la:Čestike upravi,igračima,NAVIJAČIMA Željezničara na pobjedi.Želimo vam sve najbolje u nastavku sezone.
LJUMANI BANOVIĆI
Ja mislim da si ti jedini registrovani navijac "Buducnosti" na ovom forumu. :mrgreen:

ili grijesim
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ultralopulos
Kontakt:

Post Postao/la Ultralopulos » 07 nov 2010, 18:40

zna li iko ljudi sta je sa onim stadionom...i...dali ima ista iz prve ruke oko toga ....RUTINERSKI ZAVRSENO VECERAS :lol:

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 07 nov 2010, 18:42

Elegant je napisao/la:
LJUMANI BANOVIĆI
Ja mislim da si ti jedini registrovani navijac "Buducnosti" na ovom forumu. :mrgreen:

ili grijesim

nije jedini :) :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 nov 2010, 18:54

LJUMANI BANOVIĆI
Svaka cast ,respect.
--------------------------------------------

Što se tice utakmice, otvorena utakmica u kojoj se gosti nisu bunkerisali i branili vec nadigravali.
Zeba je ,po meni, bio najbolji pojedinac veceras...njegov prodor po desnoj strani i asistencija kod drugog gola je ono zbog cega dolazi publika na stadione. Kerla standardno ko armirani beton. Savić - svaka utakmica gol od njega :!: Mešić sasvim solidan na poziciji zadnjeg veznog. Višća zabio gol sa 5 metra i imao nekoliko prodora, ali nepreciznih šuteva. Šehić je izvadio jednu loptu iz samih rašlji u prvom poluvrenu kada se lopta odbila od živog zida i zamalo ga prevarila. Nastavlja se utrka, sad idemo Borcu i nadam se pobjedi u BL.

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 07 nov 2010, 18:56

Bila je grupica od 7 navijaca gostiju koja je bez iakkvih problema pratila utakmicu. Od njih sedam bile su dvije djevojke.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 07 nov 2010, 19:00

eh da je sad Borca dobit u BL, vrijeme je i za taj događaj. :)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 07 nov 2010, 19:01

tesko do pobjede u banja luci
ja sam zadovoljan bodom
mislim da bi trebali igrat defanzivno sa kontrama
al da se otvaramo u banja luci.... sumnjam da ce i osim to uradit

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 07 nov 2010, 19:03

Sad s tekme.Igralio koliko je bilo potrebno sto bi se reklo rutinski :mrgreen: .Zavuce ga Visca svojim fino na odbijenu,i kasnije Savic nakon odlicne asistencije Zebe...mogli smo dati jos koji,ali odlicno odradjeno pred odlucujucu tekmu sa Banjalucanima bez povreda i kartona tako ce svi biti spremni.Posjeta 3000-3500 k'o brat bratu :mrgreen: navijanje nije lose ;) Markovic opet odlican kao Kerla i Vasilic na pozicijama stopera.Mesic na zadanjem veznom odigrao dobro cak imao jednu priliku mogao ga zabiti,presjek'o dosta lopti.Zeba danas najbolji imao asistenciju i puno je trcao,trudio se...sve u svemu ja zadovoljan i ako Bog da u Banjaluku po pobjedu...
1921-2011

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 07 nov 2010, 19:04

Braco sad dolazi derbi utakmica ovog djela sezone !!!
Neka pobjedi bolji , mada realno gledam ovu euforiju kod nas i nesvidja mi se to nikako ...
Al neka fudbal pobjedi
SRETNO !
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 07 nov 2010, 19:08

Budućnost me iznenadila dosta dobrom i otvorenom igrom. Stekao sam utisak da smo igrali onoliko koliko nam je bilo potrebno. To će Amar najvjerovatnije prokomentirati kao - mrljavo. Zeba danas dosta dobar, možda i najbolji. Imao je želje i htjenja, ali izgleda da ostali nisu bili previše raspoloženi. Šehić - dosta siguran. Marković - na početku slab, ali kako je utakmica odmicala bivao sve bolji. Radovanović- može i bolje. Kerla i Vasilić solidni. Kerla-opet neprikosnoven u zraku. Vasilić - igra pametno. Mešić - igrao zadnjeg veznog i u destrkciji dobar, ali kada treba brzo prenijeti loptu, dosta slabiji. Savić- dobar igrao ispred i uz Mešića i dosta puta se morao vratiti po loptu da je prenese. E. Čolić- kada se igralo po njegovoj strani imao par dobrih prolaza. Zeba - već sam rekao najbolji i dosta razigran. Višća - iako je postigao gol mora i može mnogo više. Meni je danas bio lošiji nego obično. Lazo - iako se borio kao i uvijek, danas dosta loš Opet promašio sa dva metra u drugom poluvremenu. Ustvari nije stigao loptu uklizavajaći na nju. Prošla mu izgleda kroz noge ili ispod nogu. Mirso ušao i vidi se da je i dalje uz Zebu naš najbolji igrač prema naprijed. Stanić malo igrao za ocjenu kao i Srđan Čolić. Tako nam oficijelni spiker prozva Benjamina Čolića. Sve u svemu rutinska pobjeda, bez mnogo znoja. Budućnost korektna ekipa. Pogodili su stativu u prvom, a jednu je i Šeha izvadio nakon slobodnjaka, također u prvom. Raje negdje od 3000-3500 po mojoj procjeni. Idemo dalje prema cilju, a on je uvijek isti. Pobjedama do cilja. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 07 nov 2010, 19:09

i ako je bila nedopadljiva igra i koda su svima bile tezke noge, prezadovoljan sam rezultatom...slijedeca stanica ljuta kraina ( branitelj sam izbriso iz glave ) :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 07 nov 2010, 19:10

Jes dobro si Srdjan Colic :roll: ja konto tripujem...
1921-2011

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 07 nov 2010, 19:13

PrPaAaa je napisao/la:Braco sad dolazi derbi utakmica ovog djela sezone !!!
Neka pobjedi bolji , mada realno gledam ovu euforiju kod nas i nesvidja mi se to nikako ...
Al neka fudbal pobjedi
SRETNO !
Pošteno :!: Nadajmo se dobroj utakmici.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 07 nov 2010, 19:16

samo ne znam ljudi svaka cast, zebi, visci, besliji, sehi...ali kerla za mene vrijedi ZLATA
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 07 nov 2010, 19:20

Jesam se smrzo ko ckapi :D

Al eto, nek smo pobjedili ...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 07 nov 2010, 19:25

19TM87 je napisao/la:samo ne znam ljudi svaka cast, zebi, visci, besliji, sehi...ali kerla za mene vrijedi ZLATA
Ovo je apsolutno poslije H.Alihodzica nas najvrijedniji igrac u odbrani.
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Blackwargreymon, sebalos i 40 gostiju.