Dje si ti tutkune nigdje te nemaGalion je napisao/la:800000 eura![]()
Je li to sigurno?
NK Široki Brijeg
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Zar ti mislis da bi ijedan klub prodao Zakarića za 200 000 ? Decko je 92. i vec rastura PL.Neuville je napisao/la:to je bomba, kakvih 800.000, 200.000 najviše
- Barney Stinson
- Kontakt:
Kako sam ja čuo 600000 oera i plus 30 % od sljedeceg transfera..Galion je napisao/la:800000 eura![]()
Je li to sigurno?
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Meni nekako te brojke izgledaju dosta velike.Ja mislim negdje oko 300 tisuca eura plus postotak od sljedećeg transfera.Najjači trnasfer po meni je Barišića u Hajduk

Široki je već dobio 300.000 eura...a ako ode na polusezoni dobit će još 500.000,ako ode na kraju sezone 300.000,dakle transfer se kreće od min 600 do 800 000 eura,zato iz Dinama i nisu htjeli nigdje zvanično objaviti visinu transfera,jer da se ne bi desio slučaj Anderson kad su ga kupili za milion,pa je bio promašena investicija...
Šta će ti izgledat velike pa nismo mi Fk Krempite ili Čelik koji prodaju igrače za 5000 maraka...ŠB.TRN je napisao/la:Meni nekako te brojke izgledaju dosta velike.Ja mislim negdje oko 300 tisuca eura plus postotak od sljedećeg transfera.Najjači trnasfer po meni je Barišića u Hajduk![]()
![]()
naravno da niste..vi ste NK KLADIONICA li NK COSA NOSTRA..taman ste na jugu ko i Palermo a i kamenjar vam je slican..koincidencija sta li ??Dabar je napisao/la:Šta će ti izgledat velike pa nismo mi Fk Krempite ili Čelik koji prodaju igrače za 5000 maraka...ŠB.TRN je napisao/la:Meni nekako te brojke izgledaju dosta velike.Ja mislim negdje oko 300 tisuca eura plus postotak od sljedećeg transfera.Najjači trnasfer po meni je Barišića u Hajduk![]()
![]()
Šta će ti izgledat velike pa nismo mi Fk Krempite ili Čelik koji prodaju igrače za 5000 maraka...[/quoteDabar je napisao/la:ŠB.TRN je napisao/la:Meni nekako te brojke izgledaju dosta velike.Ja mislim negdje oko 300 tisuca eura plus postotak od sljedećeg transfera.Najjači trnasfer po meni je Barišića u Hajduk![]()
![]()
malo vise ,nije bas toliko hahh ..ugl upravu si kod nas prodaju najboljeg igraca i reprezentativca za 140 milja eura..dok to vasi odrade mnogo pametnije i to vam niko nemoze osporiti...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Normalamma_hz je napisao/la:Šta će ti izgledat velike pa nismo mi Fk Krempite ili Čelik koji prodaju igrače za 5000 maraka...[/quoteDabar je napisao/la:ŠB.TRN je napisao/la:Meni nekako te brojke izgledaju dosta velike.Ja mislim negdje oko 300 tisuca eura plus postotak od sljedećeg transfera.Najjači trnasfer po meni je Barišića u Hajduk![]()
![]()
malo vise ,nije bas toliko hahh ..ugl upravu si kod nas prodaju najboljeg igraca i reprezentativca za 140 milja eura..dok to vasi odrade mnogo pametnije i to vam niko nemoze osporiti...![]()
A nisam imao ništa pametno reć do sadSamo F.K.S !! je napisao/la:Dje si ti tutkune nigdje te nemaGalion je napisao/la:800000 eura![]()
Je li to sigurno?
- crvenocrni
- Kontakt:
Hrvati brate imaju daleko najvise smisla za bilo kakvu vrstu biznisa od svih naroda u BiH tako da je i milion eura ne bi me zacudilo, ljudi znaju sa parama i kraj price...
-
ultra gitano
Hrvati brate imaju daleko najvise smisla za bilo kakvu vrstu biznisa od svih naroda u BiH tako da je i milion eura ne bi me zacudilo, ljudi znaju sa parama i kraj price...
Ma nije to kod svih Hrvata već samo kod nas ERA

Ma nije to kod svih Hrvata već samo kod nas ERA
- crvenocrni
- Kontakt:
Ma i Mamic je brate klasa mada nisam siguran, mozda je i on Ero!?ultra gitano je napisao/la:Hrvati brate imaju daleko najvise smisla za bilo kakvu vrstu biznisa od svih naroda u BiH tako da je i milion eura ne bi me zacudilo, ljudi znaju sa parama i kraj price...
Ma nije to kod svih Hrvata već samo kod nas ERA![]()
![]()
Mada ih ja znam jos dosta iz mog kantona (SB) ali nije za ove teme i tako...
vjeruj da ne zaostaju ni ovi bosanski puno za vama,od kiseljaka,viteza..i drugih mjesta,ali to bih više pripisao posjedovanju domovnice u pravo vrijeme,nego nekom posebnom talentu za biznis.ultra gitano je napisao/la:Hrvati brate imaju daleko najvise smisla za bilo kakvu vrstu biznisa od svih naroda u BiH tako da je i milion eura ne bi me zacudilo, ljudi znaju sa parama i kraj price...
Ma nije to kod svih Hrvata već samo kod nas ERA![]()
![]()
ali nema para,sve se rastalilo....
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
ode vam blaž u saudiju 
- Principatus
- Kontakt:
Vidi Bake.
Prvo laganini veni, vidi, vici u PL-u i odmah dalje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ništa se još ne zna...ali vjerojatno da ode ća..Principatus je napisao/la:Vidi Bake.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ako vam umjesto Bake dodje Mladina onda nemate za cim zalit, po meni je on u rangu s Bakom i moze sa Sirokim ucnit cudo .. s Dragovoljcem je lose startao sezonu, onda su ga smjenili pa vratili na polusezoni, a da ga nisu smjenjivali opstali bi 100%, tek se poslije vidio njegov rad, Dragovoljac na proljece bio jedna od boljih ekipa, sve s mladim momcima, jedino Cordas vec pred kraj karijere, al on je bio vodja momcadi i taj Mladinin Dragovoljac je na prljece dobio Hajduka 2-0 u Sigetu 
Volio bih da dođe Mile Petkovic iako bi mi bilo draze da dođe netko od nasih trenera iz Širokog!!Biti će puno odlazaka,velika vecina kojima istječu ugovori.Bandović odlazi 99 % a i ovi igrači koji su li-la.

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, MukiBek, Nebeski i 24 gosta.