Dijamantuuuuuuuuuu

Dje su oni hejteri,nasi nasi,ne ovi iz susjedstva

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pa haj realno skontaj, svi mi pamtimo Luca Tonija po slavlju ili sto Balotelli ne slavi i slicno, nista oni ne odudaraju od fudbalera kao CR ili Messi, ali su opet poznati po tom svomHariTz je napisao/la:e yebiga, sad ne zna ni proslavitišta se ima ****, proslavio je sasvim pristojno, ha ja
PuzGolac je napisao/la:Ne kontam sto se svi ljute povodom onoga sto sam rekao. Dzeko jeste igracina ali treba biti realan pa priznati da nije ni do koljena jednom Agueru koji dugo nije igrao a ima vise golova nego Dzeko, ili jednom Mandzukicu koji je po mom misljenju 10 puta bolji od Dzeke a za klasu bolji od Aguera
Neki su se usudili porediti Messija sa Mandzom, ne znam kako ih nije stid, Ronaldo ne da ne moze sa Mandzom u recenicu, oni ne staju u istu knjiguPuzGolac je napisao/la:Ne kontam sto se svi ljute povodom onoga sto sam rekao. Dzeko jeste igracina ali treba biti realan pa priznati da nije ni do koljena jednom Agueru koji dugo nije igrao a ima vise golova nego Dzeko, ili jednom Mandzukicu koji je po mom misljenju 10 puta bolji od Dzeke a za klasu bolji od Aguera
10 puta? za klasu bolji od Aguera?PuzGolac je napisao/la:Ne kontam sto se svi ljute povodom onoga sto sam rekao. Dzeko jeste igracina ali treba biti realan pa priznati da nije ni do koljena jednom Agueru koji dugo nije igrao a ima vise golova nego Dzeko, ili jednom Mandzukicu koji je po mom misljenju 10 puta bolji od Dzeke a za klasu bolji od Aguera
PuzGolac je napisao/la:Ne kontam sto se svi ljute povodom onoga sto sam rekao. Dzeko jeste igracina ali treba biti realan pa priznati da nije ni do koljena jednom Agueru koji dugo nije igrao a ima vise golova nego Dzeko, ili jednom Mandzukicu koji je po mom misljenju 10 puta bolji od Dzeke a za klasu bolji od Aguera
Nisam rek'o da ga pljujes, nego trazis dlaku u jajetu. Znao je Džeko i ušutkat navijače i pokazivat' ime na dresu i to.. nije taj tip koji će se isticati po tome. Što se tiče Luca Tonija taj je treniro slavlje posebnopobjedesve je napisao/la:Pa haj realno skontaj, svi mi pamtimo Luca Tonija po slavlju ili sto Balotelli ne slavi i slicno, nista oni ne odudaraju od fudbalera kao CR ili Messi, ali su opet poznati po tom svomHariTz je napisao/la:e yebiga, sad ne zna ni proslavitišta se ima ****, proslavio je sasvim pristojno, ha ja
Mislim da samo ovaj nas nema svoje neko slavlje
![]()
Ja bih to volio jer ce ga tako raja pamtit, i nemoj sad govorit ko da ga pljujem jbt.
![]()
hajde bolan pa gdje ces ManDZukica poredit sa Aquerom...Jedan je ManDZO...Pele mu nije ravanguber_90 je napisao/la:Neki su se usudili porediti Messija sa Mandzom, ne znam kako ih nije stid, Ronaldo ne da ne moze sa Mandzom u recenicu, oni ne staju u istu knjiguPuzGolac je napisao/la:Ne kontam sto se svi ljute povodom onoga sto sam rekao. Dzeko jeste igracina ali treba biti realan pa priznati da nije ni do koljena jednom Agueru koji dugo nije igrao a ima vise golova nego Dzeko, ili jednom Mandzukicu koji je po mom misljenju 10 puta bolji od Dzeke a za klasu bolji od Aguera.
Ma care ko bi se ljutio na tebe kad si uporedio DZeku i Mandzukica ! Tvoje vidjenje je ravno Dejanu i Sasi MaticuPuzGolac je napisao/la:Ne kontam sto se svi ljute povodom onoga sto sam rekao. Dzeko jeste igracina ali treba biti realan pa priznati da nije ni do koljena jednom Agueru koji dugo nije igrao a ima vise golova nego Dzeko, ili jednom Mandzukicu koji je po mom misljenju 10 puta bolji od Dzeke a za klasu bolji od Aguera
PuzGolac je napisao/la:Dzeko mi je stvarno drag igrac, ali sve zasluge ovdje idu Yayi... Dzeko se kao napadac ipak ne moze porediti sa jednim Aguerom ili Mandzukicem. Treba biti realan
nije do tebe, nego prije 5 god nije svako Balkansko selo imalo interneta....bagrcavi je napisao/la:Ne znam jel' to do mene jer sam "duže" na forumu ili su prije trolovi bili pametniji, zanimljiviji, inovativniji... Ovi sad sve nešto nazon, pa ni šega nisu. Loše, loše...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.