PuzGolac je napisao/la:Ne kontam sto se svi ljute povodom onoga sto sam rekao. Dzeko jeste igracina ali treba biti realan pa priznati da nije ni do koljena jednom Agueru koji dugo nije igrao a ima vise golova nego Dzeko, ili jednom Mandzukicu koji je po mom misljenju 10 puta bolji od Dzeke a za klasu bolji od Aguera
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 07 maj 2014, 23:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Neki su se usudili porediti Messija sa Mandzom, ne znam kako ih nije stid, Ronaldo ne da ne moze sa Mandzom u recenicu, oni ne staju u istu knjiguPuzGolac je napisao/la:Ne kontam sto se svi ljute povodom onoga sto sam rekao. Dzeko jeste igracina ali treba biti realan pa priznati da nije ni do koljena jednom Agueru koji dugo nije igrao a ima vise golova nego Dzeko, ili jednom Mandzukicu koji je po mom misljenju 10 puta bolji od Dzeke a za klasu bolji od Aguera
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Možete ga mrziti, pljuvati, olajavati i tako dalje. Ali isključivo ovaj čovjek redovno City-u donosi titule. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ne znam jel' to do mene jer sam "duže" na forumu ili su prije trolovi bili pametniji, zanimljiviji, inovativniji... Ovi sad sve nešto nazon, pa ni šega nisu. Loše, loše...
DRUG NEBI TI PUNCA
10 puta? za klasu bolji od Aguera?PuzGolac je napisao/la:Ne kontam sto se svi ljute povodom onoga sto sam rekao. Dzeko jeste igracina ali treba biti realan pa priznati da nije ni do koljena jednom Agueru koji dugo nije igrao a ima vise golova nego Dzeko, ili jednom Mandzukicu koji je po mom misljenju 10 puta bolji od Dzeke a za klasu bolji od Aguera
Pa sine, Mandzi niko ni do koljena nije, ni Ibra ni Suarez ni Cavani.. idi se upucaj nožem Bgt
-
pobjedesve
- Kontakt:
PuzGolac je napisao/la:Ne kontam sto se svi ljute povodom onoga sto sam rekao. Dzeko jeste igracina ali treba biti realan pa priznati da nije ni do koljena jednom Agueru koji dugo nije igrao a ima vise golova nego Dzeko, ili jednom Mandzukicu koji je po mom misljenju 10 puta bolji od Dzeke a za klasu bolji od Aguera

MAMAC KLASICNI NE ODGOVARAJTE VISE
a... pehari su tu
Nisam rek'o da ga pljujes, nego trazis dlaku u jajetu. Znao je Džeko i ušutkat navijače i pokazivat' ime na dresu i to.. nije taj tip koji će se isticati po tome. Što se tiče Luca Tonija taj je treniro slavlje posebnopobjedesve je napisao/la:Pa haj realno skontaj, svi mi pamtimo Luca Tonija po slavlju ili sto Balotelli ne slavi i slicno, nista oni ne odudaraju od fudbalera kao CR ili Messi, ali su opet poznati po tom svomHariTz je napisao/la:e yebiga, sad ne zna ni proslavitišta se ima ****, proslavio je sasvim pristojno, ha ja
Mislim da samo ovaj nas nema svoje neko slavlje
![]()
Ja bih to volio jer ce ga tako raja pamtit, i nemoj sad govorit ko da ga pljujem jbt.
![]()
- DonCorleone
- Kontakt:
Mandzo mu je otac, zato i jeste sav belaj
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
hajde bolan pa gdje ces ManDZukica poredit sa Aquerom...Jedan je ManDZO...Pele mu nije ravanguber_90 je napisao/la:Neki su se usudili porediti Messija sa Mandzom, ne znam kako ih nije stid, Ronaldo ne da ne moze sa Mandzom u recenicu, oni ne staju u istu knjiguPuzGolac je napisao/la:Ne kontam sto se svi ljute povodom onoga sto sam rekao. Dzeko jeste igracina ali treba biti realan pa priznati da nije ni do koljena jednom Agueru koji dugo nije igrao a ima vise golova nego Dzeko, ili jednom Mandzukicu koji je po mom misljenju 10 puta bolji od Dzeke a za klasu bolji od Aguera.
Ma care ko bi se ljutio na tebe kad si uporedio DZeku i Mandzukica ! Tvoje vidjenje je ravno Dejanu i Sasi MaticuPuzGolac je napisao/la:Ne kontam sto se svi ljute povodom onoga sto sam rekao. Dzeko jeste igracina ali treba biti realan pa priznati da nije ni do koljena jednom Agueru koji dugo nije igrao a ima vise golova nego Dzeko, ili jednom Mandzukicu koji je po mom misljenju 10 puta bolji od Dzeke a za klasu bolji od Aguera
POZZ !
- el-fighter
- Kontakt:
Najjace je sto lik napise "treba bit realan" i onda neku glupost izvali.
Al ajde neka ga malo, za 7 dana ovaj lik ce zaboraviti pass od ovog nicka.
Al ajde neka ga malo, za 7 dana ovaj lik ce zaboraviti pass od ovog nicka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma Mandzo,svijet nije vidio takvog napadaca,kao njega,najjaci ikad.
Ma sta ste se primili na ovog lipicanera, on redovno dođe kad neko od naših igrača izdominira... Usraste temu
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
- sagitarius
- Kontakt:
PuzGolac je napisao/la:Dzeko mi je stvarno drag igrac, ali sve zasluge ovdje idu Yayi... Dzeko se kao napadac ipak ne moze porediti sa jednim Aguerom ili Mandzukicem. Treba biti realan
De momak idi lezi spavaj, vidis da ti mozak ne radi u ovo doba kako treba (sigurno je ovo neki "hrvat" iz Mostara,Zepca,Viteza, Sirokog..)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
nije do tebe, nego prije 5 god nije svako Balkansko selo imalo interneta....bagrcavi je napisao/la:Ne znam jel' to do mene jer sam "duže" na forumu ili su prije trolovi bili pametniji, zanimljiviji, inovativniji... Ovi sad sve nešto nazon, pa ni šega nisu. Loše, loše...
Bravo Edine!
Ako je on, taj frajer je podvojena ličnostVirtu4l je napisao/la:Izgleda da se jacky09 vratio
Opet njima Džeko donese titulu.

-
pobjedesve
- Kontakt:
Da trazim dlaku u jajetu to i jest valaHariTz je napisao/la:Nisam rek'o da ga pljujes, nego trazis dlaku u jajetu. Znao je Džeko i ušutkat navijače i pokazivat' ime na dresu i to.. nije taj tip koji će se isticati po tome. Što se tiče Luca Tonija taj je treniro slavlje posebnopobjedesve je napisao/la:Pa haj realno skontaj, svi mi pamtimo Luca Tonija po slavlju ili sto Balotelli ne slavi i slicno, nista oni ne odudaraju od fudbalera kao CR ili Messi, ali su opet poznati po tom svomHariTz je napisao/la:e yebiga, sad ne zna ni proslavitišta se ima ****, proslavio je sasvim pristojno, ha ja
Mislim da samo ovaj nas nema svoje neko slavlje
![]()
Ja bih to volio jer ce ga tako raja pamtit, i nemoj sad govorit ko da ga pljujem jbt.
![]()
P.S. eto hajde skontaj svi ovi poznatiji igraci imaju svoje nesto po cemu su prepoznatljivi
a... pehari su tu
uta. / gol / asist. / min
Mario : 51 / 27 / 11 / 3462
Edin : 50 / 28 / 15 / 3.352
Mario 10 puta bolji igrač od Edina

Mario : 51 / 27 / 11 / 3462
Edin : 50 / 28 / 15 / 3.352
Mario 10 puta bolji igrač od Edina
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 07 maj 2014, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Catalunya1, FerdinandF, forgempp, Goalgetter, HariTz, Helemnejse, jasmin10, MiranGlasnic, PeppermintSA, perun, random11, Roki50 i 53 gosta.