sta ovo ima izmedju nosa i usana jama ko u rudniku crnog ugljaHZ_ilidzaa je napisao/la:
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Izvedi negdje u drugi grad.. mojne da te neželjeneHZ_ilidzaa je napisao/la:Otkud ja znam kako su punjene kako nisu , pa nisu paprike. Vec nekoliko dana me zove ajmo negdje. Ja odlucio da je **** , ne treba mi ovo u zivotu. Pao sam na listi kod normalnih cura
laganini vožnja, zika ...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Kad je isla u skolu uvijek olovku naslanjala na usne i "cackala" nos,pa jbg mora se primjetitiLudLo 4 je napisao/la: sta ovo ima izmedju nosa i usana jama ko u rudniku crnog uglja
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Mozda jos uvijek ide u skoluEmir ZENICA je napisao/la:Kad je isla u skolu uvijek olovku naslanjala na usne i "cackala" nos,pa jbg mora se primjetitiLudLo 4 je napisao/la: sta ovo ima izmedju nosa i usana jama ko u rudniku crnog uglja![]()
||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
E onda ce za 1-2 godine biti i veceLudLo 4 je napisao/la: Mozda jos uvijek ide u skolu
Volim te Celik ! ! !
a mozda ce i Ilidza u nju da meceEmir ZENICA je napisao/la:E onda ce za 1-2 godine biti i veceLudLo 4 je napisao/la: Mozda jos uvijek ide u skolu![]()
||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
hahahahha sve je moguce buraz,sveLudLo 4 je napisao/la: a mozda ce i Ilidza u nju da mece
Volim te Celik ! ! !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
nece nju Ilidza vise ocima da vidi ! Svi ste trazili sliku eto vam jeLudLo 4 je napisao/la:a mozda ce i Ilidza u nju da meceEmir ZENICA je napisao/la:E onda ce za 1-2 godine biti i veceLudLo 4 je napisao/la: Mozda jos uvijek ide u skolu![]()
a to je ta mala,pa ja mislio to nesto nalik Lizi En,a ono lutka za napuhivanje prekrivana oriflame kozmetikom.E moj ilidza za cim si ti plako,pa nije cudo sto navijas za sarajevo sviju mi.
p.s. aj ovi sto se kontaju oko kompa nek ulete na temu "pomoc u vezi PC " koliko sam puta tamo posto preimenovat ce je "Pomoc Ludlu "
p.s. aj ovi sto se kontaju oko kompa nek ulete na temu "pomoc u vezi PC " koliko sam puta tamo posto preimenovat ce je "Pomoc Ludlu "
||| FKZeljeznicar |||
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Druze nema nista ona plasticno na sebi , a ljepsa je bez sminke 3x , vjeruj mi ...LudLo 4 je napisao/la:a to je ta mala,pa ja mislio to nesto nalik Lizi En,a ono lutka za napuhivanje prekrivana oriflame kozmetikom.E moj ilidza za cim si ti plako,pa nije cudo sto navijas za sarajevo sviju mi.
[youtube][/youtube]
Koja osveta

Koja osveta
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

da je maketi ovu zensku, slika prelijepa
-16 vec,jbm ti hoce li bar malo porasti temperature.
No veceras nisam ponovio gresku od sinoc,tako da i dalje ubacujem drva u kamin.
No veceras nisam ponovio gresku od sinoc,tako da i dalje ubacujem drva u kamin.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Vidi se da ne ides jos na fakultet, pa ti pune glavu svakojakim glupostima. Ekonomski fakultet Sarajevo je najbolji u BiH. Nalazi se na otprilike 300. mjestu u Evropi, dok je iza nas Tuzla negdje na otprilike 1000. mjestu. Ganic nudi vise prakticnog znanja, to je sigurno, ali sto se tice jacine profesora, EFSA ih jede. Budzet nam je tricavih 15 miliona KMHZ_ilidzaa je napisao/la:Pa normalno , svako sa tog faxa ima prednost nad ostalima i on ce prvi dobiti zaposlenje , u mene jaran sve 9ke i 10ke imao , po 5 dana ne izlazi iz kuce.To je jedan od najcjenjenijih fakulteta u regionu.Sta das 40k za fax i nemas poslatanzla je napisao/la:Ma nisam mislio na tebe, nego na te kojima Ganic navodno "garantuje" posao.
I, da za isfuranu pricu da Ganic nudi posao odmah, kako da ne. Imao je semu u Raiffeisen banci, ali i Raiffeisen vise ne prima sve tako lahko. Ovo za BH Telecom, i bez stele je presmijesno.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
nema skole do 20.02 kakva milina dovoljno vremena da odigram oblivion
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moj prijatelj je elektrotehniku izdominirao (prosjek 9.4) i javio se na oglas za posao u Bh Telekomu i dobio kitu.neno#4 je napisao/la:I, da za isfuranu pricu da Ganic nudi posao odmah, kako da ne. Imao je semu u Raiffeisen banci, ali i Raiffeisen vise ne prima sve tako lahko. Ovo za BH Telecom, i bez stele je presmijesno.
Doduše, njemu je vala to i godilo, jer sada se uvalio na jedno odlično mjesto sa fenomenalnom platom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Koji ETF je izdominirao ? Onaj u Tuzli ili u Sarajevu ?Monolog je napisao/la:Moj prijatelj je elektrotehniku izdominirao (prosjek 9.4) i javio se na oglas za posao u Bh Telekomu i dobio kitu.neno#4 je napisao/la:I, da za isfuranu pricu da Ganic nudi posao odmah, kako da ne. Imao je semu u Raiffeisen banci, ali i Raiffeisen vise ne prima sve tako lahko. Ovo za BH Telecom, i bez stele je presmijesno.Zaposlila se neka cura koju on lično zna (dakako, mnogo slabija kada je prosjek u pitanju). Meni je to bilo dovoljno, što jest jest.
Da se razumijemo, vjerujem ja kako ima i onih koji su pošteno i svojim zaslugama došli na to radno mjesto, al' kada čuješ nešto ovako, to te naprosto izbaci iz takta.
Doduše, njemu je vala to i godilo, jer sada se uvalio na jedno odlično mjesto sa fenomenalnom platom.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Monolog je napisao/la:Moj prijatelj je elektrotehniku izdominirao (prosjek 9.4) i javio se na oglas za posao u Bh Telekomu i dobio kitu.neno#4 je napisao/la:I, da za isfuranu pricu da Ganic nudi posao odmah, kako da ne. Imao je semu u Raiffeisen banci, ali i Raiffeisen vise ne prima sve tako lahko. Ovo za BH Telecom, i bez stele je presmijesno.Zaposlila se neka cura koju on lično zna (dakako, mnogo slabija kada je prosjek u pitanju). Meni je to bilo dovoljno, što jest jest.
Da se razumijemo, vjerujem ja kako ima i onih koji su pošteno i svojim zaslugama došli na to radno mjesto, al' kada čuješ nešto ovako, to te naprosto izbaci iz takta.
jednom je jedan "šef" u telekomu rek'o:
"Ja sam musliman, ne uzimam pare, ali mogu te poslat' čovjeku koji će ti naći posao u skladu sa "zahtjevom u koverti"! "
cuj drago mu sto nema skole, zato ces morat ic do avgusta u skolu po +48 da sve to nadoknadis...Senaid L.F.C je napisao/la:nema skole do 20.02 kakva milina dovoljno vremena da odigram oblivion
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
mi cemo subotom ici da to nadoknadimo a ja vise volim vrucinu nego hladnocu(cure se bolje oblace kad je ljetoLimuntos je napisao/la:cuj drago mu sto nema skole, zato ces morat ic do avgusta u skolu po +48 da sve to nadoknadis...Senaid L.F.C je napisao/la:nema skole do 20.02 kakva milina dovoljno vremena da odigram oblivion
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 216 gostiju.