Aha, u 8. Valja to natrpati 5-6 komada,red jeDzoni je napisao/la:
Nego jel u ponedeljak igramo ovu ligasku utakmicu?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Aha, u 8. Valja to natrpati 5-6 komada,red jeDzoni je napisao/la:
suhi je napisao/la:Aha, u 8. Valja to natrpati 5-6 komada,red jeDzoni je napisao/la:
Sami sto je vezao,vezao jeDzoni je napisao/la: Khedira u veznom redu i nema zime.![]()
Di Maria u Manchesteru,izgleda done deal.
Furymaker je napisao/la:ne znam , sad odjednom ovdje hejt na di mariu od strane pojedinih forumasa ( realovih navijaca ) , misle da je 60mil izvuci za Di Mariu neki uspjeh , a momak im je najbolji igrac poslije Ronalda , dati za Balea 100 i prodati Di Mariu za 60 , not good. Ja kao Barcin navijac sam presretan sto ga necu gledati u Clasicima jer vam je on redovno bio daleko najbolji protiv nas , unatoc sto je Ronaldo zabijao tu i tamo , Di Maria je bio najopasniji i nece James ni priblizno raditi probleme kao Di Maria .
Hvala Pero
naravno da je uspjeh. recimo prije ove sezone on je bio limitirano krilo za koje nisi mogao izvuci 35 miliona i nakon dobrih 6 mjeseci i prve klasne sezone prodajes ga za tu svotu. jos znas da je ostao i igrao krilo ne bi mogao izvuci ni 40.Furymaker je napisao/la:ne znam , sad odjednom ovdje hejt na di mariu od strane pojedinih forumasa ( realovih navijaca ) , misle da je 60mil izvuci za Di Mariu neki uspjeh , a momak im je najbolji igrac poslije Ronalda , dati za Balea 100 i prodati Di Mariu za 60 , not good. Ja kao Barcin navijac sam presretan sto ga necu gledati u Clasicima jer vam je on redovno bio daleko najbolji protiv nas , unatoc sto je Ronaldo zabijao tu i tamo , Di Maria je bio najopasniji i nece James ni priblizno raditi probleme kao Di Maria .
Hvala Pero
Raul_64 je napisao/la:10 mil. godisnje od Reala ne bi dobio svakako
nit mjesto startera na krilu
i mozda protiv barcelone je bio ponajbolji igrac
al u ligi prvaka je odigrao jednu klasnu utakmicu za 4 godine(kada je bilo bitno)
jos ce ispast nije dobar posao , prodat DI Mariu za 70 miliona a prije 6 mjeseci ga svi prodavali za 30 milja
nece biti lose ako se James dokaze ali ako imo losu sezonu a toliko placen a prodali Di Mariu onda ce biti kuku majkoRaul_64 je napisao/la:Pa moze dobar biti potez za United svakako ako ih vrati u LP i odgra sjajnu sezonu.
Al svakako , tesko moze biti los posao za Real prodati nekog za 70 miliona.
Ok , eto odlican posao , uzeli ste 60milki za limitirano krilo , imate Jamesa , Balea , Ronalda , Isca i Benzemu , dosta vam . Ja iskreno mislim da vam je Di Maria idealan igrac za vezni red jer moze povuci loptu i istrcati kontru za razliku od Kroosa , Alonsa i Modrica ( on moze , al ni blizu kao Di Maria ) .Raul_64 je napisao/la:10 mil. godisnje od Reala ne bi dobio svakako
nit mjesto startera na krilu
i mozda protiv barcelone je bio ponajbolji igrac
al u ligi prvaka je odigrao jednu klasnu utakmicu za 4 godine(kada je bilo bitno)
jos ce ispast nije dobar posao , prodat DI Mariu za 70 miliona a prije 6 mjeseci ga svi prodavali za 30 milja
Mora se Peri čestitati jer prodati igrača za 70 mil a koji je od 3 sezone u klubu odigrao tek jednu na nivou zaista je podvig.Utd sad mora preplaćivati igrače jer ne žele prelaziti u tim koji ne igra CL sjeti se da su samo za beka istresli 40 mil.Raul_64 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.