QUARTERBACK je napisao/la: ↑07 mar 2025, 22:28
akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 22:09
Finn je napisao/la: ↑07 mar 2025, 22:04
Koji naši, šta uopšte znači naši? Ne može bošnjo ko bošnjo sam ništa riješiti u državi tri ravnopravna naroda. Biti sretan da hrvati puno ne talasaju, inače bi ovo bilo puno gore.
"naši" kao država Bosna i Hercegovina i njene institucije u kojima rade i srbi i hrvati i bošnjaci, ili ti ga bosanci i hercegovci
tako je, pa i srba dosta pristojnih ima vidi se po izjavama ova dva dana bruku ih je osudilo ovo sto radi dodik i porucili da ne zele ici tim putem sto je za mene iskreno pozitivno iznenadjenje
dok sam se vozio danas upalio sam bn radio, bila su ukljucenja slusaoca i dosta se srba javilo i 90% ih je bilo s pricom "ovo Dodik radi zbog sebe, niko ne napada RS, nadam se da ce ga uhapsiti i da prodisemo napokon"
ali bio je i jedan koji je rekao voditelju da nije cudo sto ih nazivaju izajnicima jer dozvoljavaju bosnjacima da im komentarisu na portalu BN-a
njima je to izdajnicki, na njihovim televizijama je nemoguce vidjeti nekog bosnjaka da isprica svoju stranu price ili nekog drugog osim srbina, ili makar neki bosnjak da radi kao tonac na radiju, kamerman na rtrs-u, ma kakvi, ali zato u "muslimanskom", "federalnom" Sarajevu moze sve i vise
Don't believe the hype.