Sve udure, lafe...NoDi80 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 12:17Ne vrijedjam brate izvinu ako si se uvrijediomavi je napisao/la: ↑09 jan 2025, 12:15Samo cinjenice...
Šukilović igrao u Tuzla Citiju koji je imao jak roster i igrali Evropu.
Santos dosta mlad došao iz "raspalog" Rudara gdje si u par poteza mogao vidjeti da je potencijal. Na Grbavici se sprdao s Galicem...
Što se odmah počinje s vrijeđanjem tipa "bezveze ti priča"?
Ja, samo, na osnovu nekakvih činjenica, pokušavam da se nešto smisleno napiše na ovom forumu.
Razmjenjujemo mišljenja...
Gos Coric ga je doveo s razlogom i treba sa mu vjerujemo
Evo i Sosic potpisao
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
S obzirom na strukturu naše ekipe, ako nastavimo igrati skupa sa Krpićem i Dangubićem u prvoj postavi, Šošića kod nas vidim na lijevom krilu.svemalim1 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 13:29da, s tim da moze odigrati na lijevom krilu i u spicu. cak mislim da je u radomlju najvise igrao spica.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 13:11Madzid koliko sam shvatio igra primarnu poziciju 10-ku ?
jako, jako interesantan igrac. ako je sazrio i ako u kontinuitetu bude igrao, mozemo ocekivati velike stvari od njega, ali o tom po tom. teren je jedino mjerilo.
braco je napisao/la: ↑09 jan 2025, 14:31S obzirom na strukturu naše ekipe, ako nastavimo igrati skupa sa Krpićem i Dangubićem u prvoj postavi, Šošića kod nas vidim na lijevom krilu.svemalim1 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 13:29da, s tim da moze odigrati na lijevom krilu i u spicu. cak mislim da je u radomlju najvise igrao spica.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 13:11Madzid koliko sam shvatio igra primarnu poziciju 10-ku ?
jako, jako interesantan igrac. ako je sazrio i ako u kontinuitetu bude igrao, mozemo ocekivati velike stvari od njega, ali o tom po tom. teren je jedino mjerilo.
Moguce i da ce igrati s Krpicem na poluspica i rotiteat se s Dangubicem
Sve u svemu fina dva igraca za nas
Mavi

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nema potrebe rotirati njih kad igraju sjajno, Madzida sa Boljevicem gurati, nek se Cvetanoski rotira. Jos brazilci.NoDi80 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 14:37braco je napisao/la: ↑09 jan 2025, 14:31S obzirom na strukturu naše ekipe, ako nastavimo igrati skupa sa Krpićem i Dangubićem u prvoj postavi, Šošića kod nas vidim na lijevom krilu.svemalim1 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 13:29
da, s tim da moze odigrati na lijevom krilu i u spicu. cak mislim da je u radomlju najvise igrao spica.
Moguce i da ce igrati s Krpicem na poluspica i rotiteat se s Dangubicem
Sve u svemu fina dva igraca za nas
Mavi![]()
![]()
Fk Željezničar.
- mamonelafo
- Kontakt:
Koja hablečina, majko mila.... Jes' vidio... I ne prastaju sa atacima na klub.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
- mamonelafo
- Kontakt:
Ja bih to riješio da se ispod sjevera ili istoka otvori kafić koji bi radio na dan utakmica ili nekako to regulisati, možda i stalno, bez prava na baštu. Dakle, samo unutra. Naravno, tu bi bilo jedino pivo Blanc, odnosno čitav njihov asortiman. Ako je to moguće, jelte.Orvel je napisao/la: ↑09 jan 2025, 12:58A evo sad jedna tema za koju me zanima vase misljenje. Znam da imamo sponzora bavariju i da je zakon takav da na sportskim stadionima se ne smije sluziti alkohol (ispravite me ako grijesim). Ali vidim reklamu od blanca koji bi bio idealan da bude jedan od vecih sponzora naseg kluba sto bi dobro bilo i za njih a mogli bi i mi profitirati sa jednim vecim sponzorom kada bi i kod njih i kod nas bilo sluha za takvo nesto.
Evo odlicno ide uz nas i nas dres. Volio bih u buducnosti da ovakve kompanije prepoznaju potencijal sponzorstva u fudbalski klub. A volio bih da i sa nase strane postoji neka inicijativa da takve firme priblizimo klubu jer niko ti nece doci i dati pare, samo ih mi mozemo dovesti, predstaviti klub tako da oni vide vrijednost ulaganja u klub kroz sponzorstvo.
Kad ce brazilci ?Pablo11 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 15:00Nema potrebe rotirati njih kad igraju sjajno, Madzida sa Boljevicem gurati, nek se Cvetanoski rotira. Jos brazilci.
Mamonelafo dobra ideja caffe bar Zeljeznicar prihodi klubu

European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Nije moguce jer se po zakonu ne smije prodavati alkohol na i oko stadiona.mamonelafo je napisao/la: ↑09 jan 2025, 15:11Ja bih to riješio da se ispod sjevera ili istoka otvori kafić koji bi radio na dan utakmica ili nekako to regulisati, možda i stalno, bez prava na baštu. Dakle, samo unutra. Naravno, tu bi bilo jedino pivo Blanc, odnosno čitav njihov asortiman. Ako je to moguće, jelte.Orvel je napisao/la: ↑09 jan 2025, 12:58A evo sad jedna tema za koju me zanima vase misljenje. Znam da imamo sponzora bavariju i da je zakon takav da na sportskim stadionima se ne smije sluziti alkohol (ispravite me ako grijesim). Ali vidim reklamu od blanca koji bi bio idealan da bude jedan od vecih sponzora naseg kluba sto bi dobro bilo i za njih a mogli bi i mi profitirati sa jednim vecim sponzorom kada bi i kod njih i kod nas bilo sluha za takvo nesto.
Evo odlicno ide uz nas i nas dres. Volio bih u buducnosti da ovakve kompanije prepoznaju potencijal sponzorstva u fudbalski klub. A volio bih da i sa nase strane postoji neka inicijativa da takve firme priblizimo klubu jer niko ti nece doci i dati pare, samo ih mi mozemo dovesti, predstaviti klub tako da oni vide vrijednost ulaganja u klub kroz sponzorstvo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Zna li se koji su brazilci u pitanju?
ja sam nacuo da pričaju portugalski

Kroz 48h.
Fk Željezničar.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sretno obojici, mislim da su nadogradnja u odnosu na Karića i Hiroša
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
kako sam cuo, ti brazilci su mladi igraci obojica, a tamo nisu igrali u elitnom rangu.
ne treba imati previsoka ocekivanja. sa njima se nikad ne zna. moze biti santos, moze biti allyson, a puno je vise allysona nego santosa
ionako su probe u pitanju. ako se pokazu dobro i jest, ako ne jbg.
ne treba imati previsoka ocekivanja. sa njima se nikad ne zna. moze biti santos, moze biti allyson, a puno je vise allysona nego santosa

ionako su probe u pitanju. ako se pokazu dobro i jest, ako ne jbg.
Po kojom zakonu? Kantona Sarajevo ili drzave cjelokupne? U mostaru i banja luci se toci alkohol na hektolitre, znaci da se moze..senterofuryl je napisao/la: ↑09 jan 2025, 15:31Nije moguce jer se po zakonu ne smije prodavati alkohol na i oko stadiona.mamonelafo je napisao/la: ↑09 jan 2025, 15:11Ja bih to riješio da se ispod sjevera ili istoka otvori kafić koji bi radio na dan utakmica ili nekako to regulisati, možda i stalno, bez prava na baštu. Dakle, samo unutra. Naravno, tu bi bilo jedino pivo Blanc, odnosno čitav njihov asortiman. Ako je to moguće, jelte.Orvel je napisao/la: ↑09 jan 2025, 12:58A evo sad jedna tema za koju me zanima vase misljenje. Znam da imamo sponzora bavariju i da je zakon takav da na sportskim stadionima se ne smije sluziti alkohol (ispravite me ako grijesim). Ali vidim reklamu od blanca koji bi bio idealan da bude jedan od vecih sponzora naseg kluba sto bi dobro bilo i za njih a mogli bi i mi profitirati sa jednim vecim sponzorom kada bi i kod njih i kod nas bilo sluha za takvo nesto.
sad kad je borac igrao protiv ferenca bilo je zabranjeno tocenje alkohola ne samo na stadionu nego i u neposrednoj blizini, odlukom njihovog mup-a. da li se to zaista provodilo ne znam, ali bila je vijest da je zabranjeno. isto tako se sjecam da je cini mi se sloboda jednom popusila kaznu od saveza jer su tocili pivo na stadionu, tako da se vjerovatno i nsbih nesto pita.
Svugdje u svijetu ima da se kupisvemalim1 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 16:26sad kad je borac igrao protiv ferenca bilo je zabranjeno tocenje alkohola ne samo na stadionu nego i u neposrednoj blizini, odlukom njihovog mup-a. da li se to zaista provodilo ne znam, ali bila je vijest da je zabranjeno. isto tako se sjecam da je cini mi se sloboda jednom popusila kaznu od saveza jer su tocili pivo na stadionu, tako da se vjerovatno i nsbih nesto pita.
A bilo kod nas prosle godine ja bio i kupio pive na stadionu, samo ti sipaju u plasticnim casama
Ligaska utakmica bila na Grbavici
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
kupio si mozda onu bezalkoholnu bavariu, to se smije sipati, logicno. slazem se da je apsurdno - ja se mogu urokati na mrtvo u kaficu 20 metara od stadiona i na tekmu, a ne smijem popiti pivo na stadionu, nidje veze.NoDi80 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 16:31Svugdje u svijetu ima da se kupisvemalim1 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 16:26sad kad je borac igrao protiv ferenca bilo je zabranjeno tocenje alkohola ne samo na stadionu nego i u neposrednoj blizini, odlukom njihovog mup-a. da li se to zaista provodilo ne znam, ali bila je vijest da je zabranjeno. isto tako se sjecam da je cini mi se sloboda jednom popusila kaznu od saveza jer su tocili pivo na stadionu, tako da se vjerovatno i nsbih nesto pita.
A bilo kod nas prosle godine ja bio i kupio pive na stadionu, samo ti sipaju u plasticnim casama
i znam da se toci svugdje, toci se i kod nas na mnogim stadionima. te zabrane se provode selektivno, kao i sve ostalo u nasoj drzavi. mislim da nas klub smije da bi davno to uradio, jer bi isla piva ko halva.
- MocMahale444
Kakav alkohol na stadionu da dijeca gledaju i to im bude putokaz.
Samo kaznjavati ko god prodaje šejtanluk
U Džamiju idite batalite alkohol.
Samo kaznjavati ko god prodaje šejtanluk

U Džamiju idite batalite alkohol.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- mamonelafo
- Kontakt:
Nego, svaka čast Manijacima na ovome po gradu. Kapa do poda. Učlanite se!
Član 18. "Zakona o sprječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama" Kantona Sarajevosvemalim1 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 16:36kupio si mozda onu bezalkoholnu bavariu, to se smije sipati, logicno. slazem se da je apsurdno - ja se mogu urokati na mrtvo u kaficu 20 metara od stadiona i na tekmu, a ne smijem popiti pivo na stadionu, nidje veze.NoDi80 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 16:31Svugdje u svijetu ima da se kupisvemalim1 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 16:26
sad kad je borac igrao protiv ferenca bilo je zabranjeno tocenje alkohola ne samo na stadionu nego i u neposrednoj blizini, odlukom njihovog mup-a. da li se to zaista provodilo ne znam, ali bila je vijest da je zabranjeno. isto tako se sjecam da je cini mi se sloboda jednom popusila kaznu od saveza jer su tocili pivo na stadionu, tako da se vjerovatno i nsbih nesto pita.
i znam da se toci svugdje, toci se i kod nas na mnogim stadionima. te zabrane se provode selektivno, kao i sve ostalo u nasoj drzavi. mislim da nas klub smije da bi davno to uradio, jer bi isla piva ko halva.
Ova zabrana je na kantonalnom nivou. Moguće je da ostali kantoni i entitet RS nemaju ovakvu zabranu pa kod njih se to može točiti na stadionu.Zabranjena je prodaja alkoholnih pića na prilazima, u neposrednoj blizini i u sportskom objektu tri časa prije i po završetku sportske priredbe povećanog rizika, kao i za vrijeme njenog održavanja.

Šejtani...

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić